Astroguidning vecka 13: Briljanta idéer och positiva nyheter

Efter en händelserik vecka drar vi ner tempot en aning och njuter av den senaste tidens energiflöden. I slutet av veckan blåser kärlekens vindar och du kan även få snilleblixtar som har med din ekonomi att göra.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 13, 2023

Tiden 27/3 – 2/4

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Förra veckan var intensiv med flera planeter som bytte tecken! Det har givetvis känts av under flera veckor och månader innan det skedde och nu är vi i efterdyningarna. När de yttre planeterna möts eller byter tecken så påverkar det oss under lång tid. Det är vid själva transiten som det är starkast. I alla fall under denna vecka så är det inte många transiter och de som skapas är positiva. Så njut av det flöde du känner nu.

 

Måndag 27/3

Inga transiter

 

Tisdag 28/3

Merkurius konjunktion Jupiter 18* Väduren

I dag möts Merkurius och Jupiter i Väduren i en konjunktion. Merkurius står för mentalt fokus och för allt som har med kommunikation att göra och Jupiter står för expansion, växande och god tur! Så i dag kan du förvänta dig briljanta och stora idéer och goda nyheter som kommer i din väg.

 

Onsdag 29/3

Inga transiter

 

Torsdag 30/3

Mars, Kräftan trigon Saturnus Fiskarna 3*

Denna transit bidrar med uthållighet och att du får saker och ting som kräver större ansträngning gjorda. Det är en härlig transit för dig att göra struktur och planer för de drömmar du har framåt. Den här transiten ger dig mycket kraft som räcker länge.

 

Fredag 31/3

Venus konjunktion Uranus, Oxen 17*

I dag är det kärlek i luften! Om en relation har gått i stå så passar denna dag perfekt till att blåsa nytt liv i den. Tänk utanför boxen och gör något tillsammans som ni kanske inte har gjort förut. Om du är singel så kan du träffa en person som är annorlunda och spännande, eventuellt från en annan bakgrund eller kultur. Nytänkande och härlig energi aktiveras även vad det gäller din ekonomi. Du kan få snilleblixtar om nya sätt att tjäna penger på eller att få dina pengar att växa!

 

Lördag 1/4

Inga transiter

 

Söndag 2/4

Inga transiter

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.


Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.