Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 35!

Den här veckan genomsyras av härligt feminina energier. Det är en bra tid att skapa framtidsdrömmar och livsvisioner. Sikta högt och låt romantiken flöda, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 35, 2020

Tiden 24 augusti – 30 augusti

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Sommarvärmen dröjer sig kvar och visst har vi haft härliga sommarveckor i augusti. Många har säkert försökt njuta av solens strålar så mycket det bara är möjligt! Solen är härskare över Lejonet och nu har Solen lämnat Lejonet och gått vidare in i Jungfrun, så nu riktar vi vårt fokus på att få ordning och reda i våra dagliga liv. Med Solen i Jungfrun känner vi en längtan efter att få struktur och tydlighet i våra liv. Vi vill gärna ta tag i vår hälsa och skapa sunda vanor. Så det kan locka med att kolla in gym, yogakurser, dansträning, dieter och annat som bidrar till vår renlevnad.

Det händer en del härligt på planethimlen denna vecka. Det är framför allt Merkurius, himlens budbärare och Venus, himlens feminina Gudinna som är aktiva denna vecka. Så allt som har med kommunikation att göra flyter på bra och vi vill gärna försköna våra liv och skapa balans och harmoni med Venus som är med på ett hörn.

 

Måndag 24 augusti

I dag möts Mars och Saturnus i en tuff transit. Så var beredd på att kavla upp ärmarna och få jobbet gjort, även om det känns tungt. Du kan även få överraskningar i dag.


Tisdag 25 augusti 

Nu är det härliga möten på planethimlen; Merkurius skapar en positiv transit till Uranus och Venus skapar en positiv transit till Jupiter. Detta gör att du lyckas väldigt bra med saker du vill förändra nu. Det öppnas nya dörrar för dig och du kan möta människor som hjälper dig på vägen. Du kan även få insikter som kan få dig att tänka om och lämna något bakom dig och tänka i nya banor.

 

Torsdag 26 augusti 

Detta blir en härlig, spirituell, kärleksfull tid då Venus möter Neptunus! Släpp fram din konstnärliga, feminina sida och var i skapandet och drömmandet i dag. Tillåt dig själv att se världen och ditt liv med rosa glasögon, men släpp inte verkligheten helt. Skapa, sjung, måla, skriv, dansa och lyssna till budskap i från andra dimensioner.

 

Lördag 29 augusti 

I dag möter himlens budbärare Merkurius himlens Guru Jupiter så det skapas en underbar energi för nya idéer, tankar och livsvisioner! Sikta högt och sätt ord på vad du önskar! Kanske har drömmarna som skapades i går gett dig nya visioner om livet? Skriv ner dom och använd dig av tankens kraft för att göra verklighet av det du drömmer om!

 

Söndag 30 augusti 

Venus skapar opposition med Pluto och Merkurius bildar opposition med Neptunus så nu kan det handla om starka känslor och djupa förändringar inom dig! Du längtar efter förändring men se till så att du har koll på alla delar och detaljer innan du agerar. Romantiken blomstrar och det är mycket känslor i omlopp. Följ flödet!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.