Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 34!

Den här veckan är det nymåne i Lejonet, en underbar tid att sätta upp nya mål och förverkliga sina drömmar. Lyssna till ditt hjärta för att hitta motivation och drivkraft!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 34, 2020

Tiden 17 – 23 augusti

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Vilken underbar sommarvärme vi får njuta av nu in i det längsta, efter en ovanligt kall juli. Vi tackar Solen som strålar vackert i Lejonet och som också härskar över Lejonet.

Veckan som passerade hade många olika planetmöten och även denna vecka bjuder på en del spännande transiter på stjärnhimlen. Minns att även om jag enbart skriver exakt datum så är många av dessa transiter gällande under lite längre tid, framförallt när det gäller de yttre planeterna; Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus och Pluto.
Vi har fortfarande flera av planeterna i retrograd rörelse så det är en bra tid att re-starta sig själv, sina mål, drömmar och sitt liv. Vad vill du förändra?

 

Måndag 17 augusti

I dag är det flera olika aspekter på vår himmel. Solen möter Merkurius i Lejonet så det är en bra dag för dig att uttrycka det som känns viktigt för dig, tala ur hjärtat! Merkurius möter även Mars i en positiv aspekt så du kan få härliga nyheter som motiverar dig. Följ ditt hjärta och hitta motivation och drivkraft!

 

Tisdag 18 augusti

I dag möts Merkurius och Saturnus och även Venus och Uranus. Så det är en härlig dag när du kan få saker och ting gjorda. Du kan även få trevliga överraskningar. Det är också en bra tid för att boosta ditt självförtroende. Tro på dig själv!

 

Onsdag 19 augusti 

Klockan 04:42 är det nymåne i Lejonet. Det är en underbar tid för att sätta upp nya kreativa mål och göra verklighet av dina drömmar.  Lejonet styr hjärtat så åter igen lyssna till vad ditt hjärta längtar efter! Vid nymåne är det väldigt bra att starta olika projekt för att vid fullmånen ca 6 månader senare fullborda det du skapat. Så känn efter vad du längtar efter att skapa.

 

Torsdag 20 augusti 

Solen möter Saturnus vilket bidrar till bra kommunikation, du ser klart på saker och ting och du får även uthållighet och kraft att ta itu med det som kräver en insats från din sida. Merkurius, himlens budbärare, går in i Jungfrun som han också härskar över (Merkurius härskar även över Tvillingarna). Merkurius trivs ypperligt hemma i Jungfrun så det ger en tid med väldigt bra kommunikation på alla plan. Det är också bra att fokusera på hälsa, renlevnad och välmående de närmaste veckorna.

 

Lördag 22 augusti 

Solen går in i Jungfrun och ger oss härliga veckor som ger oss fina möjligheter att ta hand om vår hälsa. Även våra dagliga rutiner och arbete gynnas av Solens placering i Jungfrun. Med Solen i Jungfrun märker vi också att vår vilja att hjälpa andra ökar. Så visa dina fina sidor och omtänksamhet till dina medmänniskor.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.