Min andliga utveckling står still – hur kommer jag vidare? Mediet Anna svarar

Känns det som att du står och stampar på samma plats utan att komma vidare? Anna Strandlind vet hur du ska göra för att hitta rätt spår. Öppna upp ditt inre och fyll livet med allt du önskar.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hur tar jag mig vidare i livet?

Hej Anna. Hur kommer jag vidare i livet? Det känns som om min andliga utveckling står helt stilla. Har aldrig känt mig hemma någonstans, alltid utanför. Tror dock inte andra människor har märkt hur jag känt. Vore väldigt tacksam för hjälp. Tack!

Vänligen

Christina

Anna Strandlind svarar: Små steg är bättre än inga alls

Hej Christina!

Tack för din fråga. Ibland går vi människor på ”repeat” för vi vet inte hur vi ska komma loss och tänka nytt. Men tänk på att dina upprepande tankar blir dina upprepande resultat. Det du tänker på ofta blir du alltid känslomässigt involverad i. Och om du inte är medveten om vad du tänker, kommer du få samma resultat om och om igen. Detta har endast du kontrollen över, ingen annan.

Du står aldrig stilla även om det känns som att du gör det. Allt vibrerar, allt är energi, så antingen går vi framåt eller bakåt.

Men när du börjar fokusera på din passion och det du verkligen vill i livet, samt tar bort sådant som inte är bra för dig – till exempel oro för din framtid eller vissa relationer som inte ger glädje,  – så kommer du automatisk börja skala bort negativitet. Då höjer du din frekvens till universums kärlek.

Du ska alltså ta bort saker och ting som inte är bra för dig och vara helt ärlig mot dig själv. Då blir du mer sann mot dig själv och lugnare. Du höjer din vibration och blir mer mottaglig för tecken, symboler, känslor. Du går inåt i dig själv och tar emot det som är bra för just dig.

Du är alltid andlig, men du kanske inte upptäcker det på grund av ditt beteendemönster. Du kommer att utveckla din andlighet när du tar tag i det. Men det är viktigt att först tar bort det som inte gynnar dig i livet, för att sedan öppna upp till ditt inre och bygga på med det du älskar. Det kommer att ge dig kraft och förståelse för dig själv i kärlek, då kan du också sända ut detta till andra. Det är andligt. Din inre resa.

När man inte är helt ärlig mot sig själv och sitt hjärtats röst så känner man sig inte hemma, så du ska fundera på följande:

  • Hur vill jag leva?
  • Vad är viktigt för mig?
  • Vad älskar jag egentligen?
  • Vad är frihet för mig?

Svaren på dina frågor är det mål som du nu ska närma dig, om så bara ett litet steg i taget. Ett litet steg är hundra gånger bättre än inget steg alls. Glöm inte det!

När du gör detta kommer du börja hitta dig själv och känna dig hemma. Du kommer att få tydliga tecken från universum att du är på rätt spår, så fortsätt framåt och inte bakåt. Och gör det nu. Du lyckas!

 

Varma kramar från mig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.