Anna Strandlind: Hunden Herman ser en andekatt

Anna Strandlind är mediet och friskvårdsinstruktören som har djuren extra nära hjärtat. Sedan barnsben har hon kommunicerat med både vilda och tama djur. Anna brinner för att hjälpa djurägare förstå sina husdjur bättre med hjälp av djurkommunikation!

Text: Anna Strandlind

Dafina skickade in en bild på sin hund Herman, 3 år. Så här svarar Anna:

Herman ser en andekatt

Herman känns väldigt alert i sitt sätt att vara. Han beskriver en annan liten hund, en tik, som han saknar en del eftersom hon inte bor i närheten. Han gillar inte alla hundar men denna tik älskar han, han tycker om att leka med henne och vill gärna träffa henne oftare. Jag får till mig en avliden katt från Andra sidan som Dafina har stått nära, den är ofta och hälsar på. Herman ser denna andekatt och han kan sitta och titta ut i luften och följa den, ofta på kvällen framåt natten.

Herman är väldigt mån om Dafina, men han berättar också om en annan kvinna som står honom nära. Även om en man som betyder mycket för honom, som han vill träffa oftare. Han beskriver det som att han har tre favoriter, men att Dafina är ägaren.

Hermans mage är lite känslig och jag tror han menar att han kan bli lite svullen. Han visar mig vatten och jag får en känsla att han inte gillar det. Det är något med en tand i överkäken, det känns som att han tuggat på något hårt och är lite öm. Jag får också till mig att han vill att matte, eller så är det den andra kvinnan, ska skaffa en hund till, de har pratat om det ett tag tolkar jag det som. Han vill ha en lekkompis!

Matte Dafina svarar:

Han är en mycket vaken hund och den lilla hunden, tiken, vet jag vem det är, hon bor en bit härifrån och han älskar henne. Hon heter Wilma. Oj, katten är min älskade katt som stod mig så nära och som inte lever längre. Då förstår jag varför han beter sig på det sättet, det stämmer som du säger att det ofta är på kvällen och natten som han helt plötsligt kan titta ut i tomma intet.

Den andra kvinnan är min dotter och han tycker jättemycket om henne. Mannen vet jag också vem det är, det är min svärson. Han tycker så mycket om honom men han är inte lika ofta här, jag ska säga till honom det! Han är ofta hård i magen och behöver äta rätt mat, så jag har börjat att inte ge honom för mycket gott. Vatten gillar han inte, helt rätt! Jag gav honom ett hårt märgben häromdagen, jag har inte märkt något, men det kan vara det han fått ont i tanden av.

Det stämmer så väl när du berättar om en hund till! Min dotter har pratat om detta ett tag och vill det så gärna! Han vill alltså detta! Vad kul! Tack Anna!

 

 

Vill du också ha hjälp att förstå ditt djur bättre?

Skicka en bild på ditt djur och skriv ner djurets namn och födelseår. Skriv också ditt namn och telefonnummer. Skicka bilden och den korta informationen (Anna vill inte ha någon övrig information).

Mejla: djurkommunikation@tidningennara.se

Skicka brev till: Djurkommunikation, Egmont Publishing, Tidningen Nära, 205 07 Malmö. Alla brev och bilder som Anna väljer ut kommer att publiceras i Nära.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.