Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Vinn böcker för kropp och själ

Nu ligger sommaren framför oss! Och tid att koppla av med en riktigt bra bok. Ta chansen att tävla i Näras stora bok-tävling! Kanske är det just du som blir en av de lyckliga vinnarna till någon av våra 18 böcker!

 Allt detta lottar vi ut:

3 exemplar av Lili Östs nya bok ”Så klart – hur du och attraktionslagen blir ett vinnande team” (Soderpalm Publishing). Med ”Så klart-metoden” får du insikter om hur dina tankar och känslor hänger ihop med universum. Du får lära dig jobba med attraktionslagen och hur du kan attrahera det du vill ha i ditt liv. När polletten trillar ner och du får nya insikter blir allt plötsligt så klart!

5 exemplar av Anna Janssons nya bok ”Det du inte vet” (Norstedts). Visbypolisen Maria Wern får ett nytt fall att ta sig an efter att en explosionsartad brand brutit ut i närheten av ett sommarstugeområde. Samtidigt försvinner en kvinna spårlöst från stranden. Maria Wern får svårt att hinna följa upp alla ledtrådar!

3 exemplar av ”Livet på jorden” av Mike Dooley (Livsenergi). I Bestseller-författaren Mike Dooleys nya bok får du svar på dina livsfilosofiska frågor, som ”Varför är vi här?”, ”Vad är meningen med livet?” och ”Vad är det som händer i världen?”. Mike har själv ställt frågorna men också fått svaren till sig. Det är svar fulla av visdom!

3 exemplar av ”Allt är bra – läk din kropp med hjälp av medicin, affirmationer och intuition” av Louise L. Hay & Mona Lisa Schultz (Livsenergi). Louises tidigare självhjälpsböcker om hur positiva tankar och affirmationer kan läka sjukdomar har hjälpt miljontals människor till ett bättre liv. I den här boken tar hon hjälp av läkaren Mona Lisa som förklarar det vetenskapliga sambandet mellan kropp och tankar. Våra tankar och känslor påverkar våra organ!

2 exemplar av ”100 samtal med Claes” av Birgitta Segerblom (Siljans Måsar). På två-årsdagen efter att Birgittas svärson, Claes, gått bort i en tragisk motorcykelolycka fick Birgitta sin första kontakt med Claes. Genom deras samtal har Birgitta nu fått det bekräftat – det finns ingen död.

2 exemplar av ”The golden year – ta makten över ditt liv på ett år” (pocket) av Hannah Widell & Amanda Schulman (Tukan förlag). Se över de fyra områdena som påverkar ditt liv: kärlek, jobb, välmående och vänner. Med systrarna Hannah och Amandas bästa råd kan du ta makten över ditt liv!

Annons

Senast den 5 juli behöver vi ditt svar. Lycka till!

 
Egmont som ger ut tidningen Nära ägs av en stiftelse. Varje åt delar Egmont ut mer än 100 miljoner kronor. Vad går pengarna till? 
Namn
Gatuadress
Postnummer
Ort

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen