Välkommen till chatt med Anna-Lena Vikström!

På måndag den 22 maj kl 16-17 är det åter dags för chatt med sierskan Anna-Lena Vikström! Anna-Lena svarar på dina frågor om mediala förmågor och andlighet. Hur känner du igen din inre röst och hur kan du träna dig att tolka tecken och intuitiva bilder? Anna-Lena svarar på så många frågor hon hinner under en timme.

Du kan ställa din fråga i förväg och om du inte kan följa chatten medan den pågår kan du läsa den i arkivet i efterhand.


Några saker att tänka på:

* Alla frågor måste ställas på chattsidan. Frågor som ställs på Facebook kommer inte med.
* Det går även bra att skriva frågor och följa chatten på din mobil eller surfplatta.
* Börja med att skriva ditt förnamn eller alias. Efternamn behövs inte. Vill du inte att ditt förnamn ska synas? Skriv endast ett alias.
* Försök formulera din fråga så kortfattat som möjligt. Det är många som vill ha svar och Anna-Lena hinner inte svara på långa frågor.
* När du har skickat din fråga är det bara att hålla tummarna att just din fråga besvaras. Anna-Lena svarar så många hon hinner.
* Följ chatten live mellan kl 16-17. Kan du inte följa chatten? Se alla frågor och svar efteråt i vårt chattarkiv! Vi uppdaterar chattarkivet så fort vi bara kan dagen efter avslutad chatt.
* Ser du att din fråga blir besvarad behöver du inte skriva ett svar tillbaka. Anna-Lena kommer tyvärr inte hinna läsa det.

Välkommen!

Till chatten via dator - klicka här!

Till chatten via mobil - klicka här!

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Prenumerera på tidningen