Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Önskebrunnen

Tankens kraft är viktig. Önska dig något i Näras önskebrunn!

Skriv din önskan till universums krafter. Skicka ditt meddelande en gång, upprepningar/spam tas bort. Skriv ej ditt namn om du vill vara anonym.

Annons

Skriv önskan

×

Önskningar

Anonym

Tak igen univers, att jag fick behålla min man denna gång också.

Anonym
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag och min särbo flyttar ihop och att vi blir lyckliga. Önskar också att mina fyra älskade barn hittar den rätta kärleken och att att de blir lyckliga. Tack!
Anonym
Vännen! Jag har aldrig slutat bry mig eller hoppats på att allt ordnar sig! Men det känns så länge sen och jag är rädd för att du givit upp om mig! Hoppas att det inte är så och önskar att vår vänskap består! Vill att du ska veta att hur lång tid det än går, så finns jag här! Ett sms skulle betyda allt! Jag saknar vår glädje!
Anonym
Önskar att träffa min stora livslånga kärlek och bilda familj.
Anonym
Jag önskar av hela mitt hjärta och hela min själ att få lugn och ro, harmoni, glädje och lycka nu och alltid. All kärlek till andra runt omkring mig och till mig själv.
Anonym
Jag önskar mig att hitta min kärlek & få in lycka med min familj. Även flytta ifrån denna lägenheten. Tack <3>
Anonym
Jag önskar av hela mitt hjärta att P:S och min relation tar ny fart och blir mer stabil och seriös, och att vi går mot en kärleksfull framtid tillsammans.. Tack..
Anonym

Glädje i hjärtat

🌹🌹🌹
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller ???...???..
🌹🌹🌹
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Den som väntar aldrig för länge, eller ???...???... ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Anonym
Önskar mig och min sambo en bra vecka utan negativa tankar och att saker löser sig.
Anonym
Lycka och glädje till min man och barn ❤️
Anonym

jag önskar att min svåger får ett lugnande besked idag,så han kan gå vidare i livet.tack

mormor

Min ena dotter som har mycket omkrings sig önskar jag att krafterna räcker och att sommaren blir bra. Själv önskar jag att min långvariga hälsporreinflammation skall läka ut i sommar så att jag kan gå normalt igen. (Y)

 

mormor

Min ena dotter som har mycket omkrings sig önskar jag att krafterna räcker och att sommaren blir bra. Själv önskar jag att min långvariga hälsporreinflammation skall läka ut i sommar så att jag kan gå normalt igen. (Y)

 

Inger

Jag önskar att min dotter och hennes sambo ska få kraft att orka gå vidare och att dom ska slippa sina sjukdomar få ett dregligt liv. Tack på förhand!

lilly
Jag önskar att min son får ett arbete .
Anonym
Jag önskar än en gång att min katt får bli 10-15 år yngre och får vara frisk hela tiden, det är hon verkligen värd. TACK.
🌹🌹🌹
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Livet är livet, och det blir inte alltid som man tänkt sig.... ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
M.A

Jag önskar  alla mina nära och kära en god hälsa..Jag önskar mig  hita  min själsfrände å få  känna kärlek .å att jag får ha hälsan kvar ..

Anonym

jag önkar av hela mit hjärta, att min man överlever nu , får det bra igen.

Pia

jag önskar att vår relation Roland når nästa nivå nu i sommar☀️💍👫

🌹🌹🌹
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Finns det något kvar? Önskar svar. Hur får jag det? Svar utan (oklar) katastrof. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Anonym
Jag önskar att min katt får bli 15 år yngre och får vara frisk hela tiden, det är hon verkligen värd, låt det ske ett mirakel. TACK.
Anonym

Jag önskar att jag vann storvinsten på lotto,så att jag kan skänka mer till välgörenhet samt flytta ut på landet och odla och ta hand om djur

Anonym

När jag nu sköljt bort  all smuts och hoppat över alla hinder vill jag öppna dörren och gå in i ljuset och låta det omhuldra mig. Frid till alla 🌷

🌹🌹🌹
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Anonym
Önskar att jag gör ett bra jobb imån på den praktiska examinationen och att jag där med blir godkänd pt! Tack! Namaste!
Ankan
❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Jag önskar att min kärlek är besvarad denna gången & att jag får bli lyckligt kär!!!!! 🤗 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
😇
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag får bli en healer som kan bota djur, människor och naturen, det skulle jag verkligen uppskatta. Tack Tack Tack
Pickolo
Önskar ett härligt liv framöver.
Sara
Önskar mig en livskamrat.
Estrelizia St:a Cruz

Bedjan till ärkeanglarna om god totalhalsa samt skyddande helande ljus till vår familj givetsvis en lyckad semester på Mallorca vår älskade ljuvliga vakra pärla även önskan om  mega stor tillskott via spel så att vi snart kan förverkliga många härliga framtids planer.

Anonym
Önskar att jag klarar av att arbeta i natt och på söndag natt!
Anonym
Jag önskar god hālsa, kärlek och Lycka till mina barn, barnbarn och deras familjer
A

Jag önskar att allt går bra imorgon.

Tack!

 

🌹🌹🌹

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Vi alla måste förstå en sak: en persons beslut kan aldrig läggas på någon annan människa. Detta är min önskan, plus att jag får chansen att börja om igen. (Från ruta ett om så krävs.)

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🌻

Anonym

kärlek

Anonym

Jag önskar mina barn en god sommar. Jag önskar en trevlig o mysig helg med mina vänner.

Anonym

Jag önskar  att min dotter kommer in i den utbildningen hon har sökt och har kämpat för den. Önskar att hon klarar av alla de hinder hon möter

Anonym
Jag önskar att allt går bra idag och framöver för mig och min älskade. Jag önskar våra önskningar slår in och att vi båda klarar av alla hinder vi mött. Tack!
Marie

Ja önskar att jag hittar mitt hus att hyra på landet för mig och mina barn, 

önskar att hitta mannen i mitt liv så jag slipper ensamheten.

Anonym
Av hela mitt hjärta önskar jag att jag får se dig, igen P, och att vi får prata. Jag saknar dig så mycket och hoppas alltid att jag ska få möta dig igen. Jag önskar att jag får krama om dig igen och att du får känna min kärlek stråla till dig. Din kram var den finaste jag någonsin mottagit, och kanske också gett, jag är den evigt tacksam. Jag önskar att vi båda lever så länge, att vi någon gång, någon stans, hinner springa på varandra. Jag vet att det inte borde vara så, men du fattas mig.
Modern

byte av bostad passande mina behov.  Kära goda väsen🙏😇arbeten till barn  o barnbarn som gangnaer medmänniskor exp solceller o dylikt batterier mm 🙏😇

Modern

byte av bostad passande mina behov.  Kära goda väsen🙏😇arbeten till barn  o barnbarn som gangnaer medmänniskor exp solceller o dylikt batterier mm 🙏😇

Anonym
Vägledning och upplysning med närvaro i nuet. Att känna energierna runt mig på ett bättre sätt, så jag kan njuta mer av universums mirakel och hitta vägar mot upplysning.
🌹🌹🌹
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Ber om att få styrkan att påverka mitt öde åt rätt håll. Tack. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🌱🌻
Anonym

Jag önskar att alla vi tre får vara friska.

Hoppas att Änglarna är med oss.

🌹🌹🌹
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Himlen och helvetet är vår egen påverkan på ödet. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🌱🌻
Anonym

Jag önskar att få ett tecken från min mamma som gått bort nyligen...

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen