Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen innebär ett helt nytt sätt att tänka!

 Jag skrev häromdagen om att attraktionslagen alltid fungerar, varenda sekund, i våra liv.

Om vi vill leva mer medvetet med attraktionslagen så ska vi vara medvetna om att det till stor del handlar om ett helt annat sätt att tänka.

Vi har alla en mental programmering där vi har lärt oss så som man tror att världen fungerar, hur vi människor fungerar och vi förhåller oss till det.
När vi vill leva medvetet med attraktionslagen så innebär det ett helt annat sätt att tänka. Det handlar om att vi behöver skapa en helt ny mental föreställning, en uppgraderad programmering. Detta tar tid, kraft och tålamod. Inte för att attraktionslagen gör det, utan för att vi lever i motstånd och rädslor. ”Om vi tror att vi kan så kan vi, om vi tror att vi inte kan får vi också rätt”. Att vara medveten om att vi behöver skapa ett nytt sätt att förhålla oss till, att föreställa oss hur vi vill att det ska vara och låta det formas kräver tillit. Att vi har en tro på något större än oss själva. Ändå så sitter vi där med frågor som: - Hur ska det gå till?

Det är när vi kan släppa ”huret” som skapandet tar form. Här är det viktigt för oss att vi bevisar för oss själva att det faktiskt fungerar. Det kräver mental träning varenda dag. Vi ska föreställa oss att det är exakt som vi önskar och att det är så redan nu! 
Jag har levt medvetet med attraktionslagen så länge jag kan minnas, trots det får jag varenda dag tänka på vad jag tänker på för det är väldigt lätt att fastna i gamla mönster.

När vi ska lära oss något nytt så behöver vi träna, träna och åter träna. När vi vant oss att tänka i nya banor så kommer det gå av sig självt, men fram till dess behöver vi vara medvetna, fokuserade och fortsätta föreställa oss hur vi vill att det ska vara! Vi behöver fatta beslut djupt inom oss och släppa alla tvivel, då kan vi få det att ske. Vi behöver vara medvetna om Abra Kadabra – I create as I speak! Varje ord, tanke och handling ska genomsyras hur vi vill att vår verklighet ska vara. Om vi bara fortsätter att bekräfta vårt liv som det är så kommer det inte vara mycket förändring i våra liv.

 

Universum består av tänkande materia:

Det finns en tänkande materia från vilket allting är skapat och som i sitt ursprungliga tillstånd, genomsyrar, tränger in och fyller hålrummen i Universum.

En tanke i denna materia, skapar det som projiceras i tanken. Människan kan utforma saker i sin tanke, och genom att skicka sin tanke till materian, kan han skapa dessa saker.

För att göra detta, måste människan gå från konkurrens till kreativitet. Han måste forma en tydlig mental bild av de saker han vill ha och hålla den här bilden i sina tankar med fast avsikt att få vad han vill ha och ha en orubblig tro på att han får vad han vill ha! Han måste stänga sitt sinne för allt som kan tendera att skaka hans avsikt, fördunkla hans vision eller släcka hans tro.

Att man kan få och ta emot det man vill ha när det kommer, innebär att man måste agera nu omkring de människor och saker som finns i sin nuvarande miljö.

Denna text som är hämtad ur boken Vetenskapen om att bli rik av Wallace D Wattles är så fantastiskt bra och inspirerande. Tänk att det egentligen är så enkelt. Att vi alla lever i en tänkt verklighet. När vi ändrar vår uppfattning om verkligheten så förändras verkligheten.

Det var allt för i kväll!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

Attraktionslagen fungerar alltid!

Attraktionslagen är en universell lag, den är verksam varje sekund i våra liv. Hela Universum består av energier, vibrationer och frekvenser. Detta är väl beskrivet av män som Tesla, Einstein med flera. Det handlar helt enkelt om fysik och kvantfysik. Kanske långt bortom det vi själva kan förstå? 

Allt som existerar i Universum är bestående av energi, denna energi vibrerar på olika frekvens. Alla våra tankar, känslor och ord har olika frekvenser. I varje känsla vibrerar våra celler på olika frekvens, det läser vi av helt naturligt av varandra. Vi pratar om att man är ”låg” eller ”uppspelt”, det är helt enkelt vibrationer vi pratar om.

 

Lagen om attraktion innebär att vi – ständigt – attraherar det som finns på samma frekvens. Precis som med radiokanaler, om vi är radiomottagare så kan vi enbart ta emot det som finns på samma frekvens, vi människor fungerar på samma sätt.
Så, om vi är fyllda av känslor och tankar på lägre frekvens; oro, negativitet, ilska, frustration och liknande så kan vi bara ta emot det som ger oss mer av dessa känslor.
Men under tider då vi är fyllda av tacksamhet, glädje, hopp och andra positiva känslor så attraherar vi mer av det som ger oss dessa känslor.

Attraktionslagen är verksam i ditt liv, varje sekund, de känslor och tankar du sänder ut är det som skapar det du attraherar. Det är en naturlag och det innebär att attraktionslagen alltid fungerar och är verksam i ditt liv. Så, när jag hör att attraktionslagen inte fungerar så förstår jag att den som har provat att sända ut andra känslor inte har lyckats hela vägen. Det är här själva ansträngningen ligger, att se till så vi har ett mående som är positivt i grunden. Här har vi ofta en del att arbeta med, att vi förändrar vår mentala programmering, arbetar igenom och tar hand om våra olika känslor, framförallt rädslor och mentala föreställningar. När vi, i grunden, kan skapa ett bättre välmående så förändras vår yttre verklighet – det ÄR attraktionslagen.
Tänk efter på perioder i ditt liv när allt har varit på topp, när du mått väldigt bra och möjligheter och lycka bara strömmat mot dig på alla plan, det är så du ska må.

 

Att skapa medvetet med attraktionslagen är ingen quick-fix, det är ett gediget arbete som handlar om medvetenhet, som handlar om att förändra sitt känslomässiga mående i grunden. När vi når upp i högre frekvenser så kommer vi lättare kunna föreställa oss det vi önskar skapa och därmed får vi en känsla av att attraktionslagen fungerar, men den fungerar hela tiden.


Attraktionslagen har alltid funnits för dig, du har alltid samma möjligheter att använda dig på ett medvetet sätt för att skapa det du drömmer om. Följ de som själva har lyckats förändra sina liv till det bästa, stick to the winners”. För er som vill lära er om attraktionslagen så läs gärna mina böcker Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen och Lev i din kraft, de finns på Nära Shop, följ länk här:  https://www.dintidning.se/narashop

Jag håller kurser och föreläsningar om attraktionslagen med jämna mellanrum, dessa hittar du på www.helena-magdalena.com

Sedan mitten av 90-talet har jag föreläst och coachat tusentals människor inom attraktionslagen, många har lyckats väldigt bra, genom att göra det genomgripande arbetet att förändra sin grundvibration över tid. Vilket jag är mycket tacksam för!


Jag önskar er alla en Glad Påsk!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena  

En mycket magisk och mystisk plats!

Publicerat: 5 april 16:04
Taggar: aten, magi, mystik, mysterieskolan

En magisk plats!

 

Vi satt nere på Edem cafe, som vi ofta gör när jag är i Aten. Vi njöt av solsken och en vacker vy över medelhavet. Vi gör det, sa jag till Sofia min fina vän. Vi gör det, Sofia, vi tar en taxi till Eleusina redan i eftermiddag! Absolut svarade Sofia.
Vi gjorde en plan och efter en liten stund gick vi upp på den starkt trafikerade vägen som går länngs hela Atens riviera.
Vi fick tag i en av alla tusentals taxibilar och hoppade in. Äntligen var vi på väg till platsen där den sista Mysterieskolan låg, den sista som stängdes Mysterieskolan i Eleusis.
Taxichauffören körde i rusningstrafik och vi lämnade snart Aten bakom oss och kom upp på bergen ovanför Pireus. Så vacker omgvining med lövträd, björkar och vackra hus.
Efter en liten stund såg vi medelhavet glittra framför oss och vi var på väg ner mot Eleusina som staden numer heter.
Vi körde in i Eleusina och körde på smala gator, fyllda med cafeer och restauranger. Det var tomt på folk som det ofta är på söndagar.
Vi körde gatan framåt och framför oss hade vi en liten parkering, ett område med omkullvälta stenar, ett litet hus, ett litet klocktorn på toppen. Vi var framme.

Med stark vördnad gick vi ur bilen, taxichauffören erbjöd sig att åka och köpa kaffe till oss och vänta tills vi var färdiga.

Vi gick framåt, tittade in på stenarna, på gräset och på vackra vallmor som blonnade.
Vilka energier, det gick rysningar längs våra ryggrader. Jag blev nästan rörd till tårar efter att slutligen befinna mig på denna magiska, historiska plats som jag bara känt till i knappt ett år.
Det var här i Mysterieskolan som de invigda lärde ut universums visdom, det var här man utförde initieringar av hierofanterna, det var här det årligen hölls ceremonier gällade Mysteriet i Eleusina,

Nu stod vi här ett par tusen år senare och kände av energierna av det som hänt på platsen.
Vilken vördnad, kan ni förstå, vilken känsla av att blicka ut över platsen så långt senare.

Energierna var otroliga och vi hade dessvärre inte möjlighet att stanna så länge.
Jag längtade efter att få sätta mig på marmorblocken, koppla uppåt och bara skriva och skriva. Det får bli längre fram i sommar.
Taxichauffören återvände med vårt kaffe och vi hoppade åter in i bilen. Jag vände mig om och bara sög in energierna så länge Mysterieskolan var inom räckhåll. Taxichauffören berättade att platsen är upplyst och ordentlig låst på nätterna då mycket mystiska saker sägs hända där!

Vi satt tysta och uppfyllda i taxin på väg tillbaks till Aten. Med en känsla och en undran över hur det var där då på den tiden.  

Jag är så tacksam att Eleusina ligger så nära Aten, då jag är i Aten många gånger per år.
Jag minns fortfarande enerigerna så starkt, nu när jag sitter på planet på väg hem igen.
I sommar har vi kurser nere i Aten och Eleusina kommer givetvis vara ett inslag i det, då det är en av de finaste platser jag varit på energimässigt.


Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com  

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen