Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Kreativ visualiseringsmeditation!

Kreativ visualiseringsmeditation!

 

Det finns många olika meditationer och meditationssätt. Tysta meditationer, guidade meditationer, meditation och automatisk skrift och många fler.

 

När vi gör en kreativ visualiserings meditation så gör vi så här:

Sätt dig ner, avslappnat, andas in och ut några gånger och känn att du verkligen kopplar av.

 

Blunda och börja föreställ dig hur ditt liv ska se ut framåt. Gå in i känslan så mycket du kan, lek med din fantasi. Se det, känn det, var i känslan. Föreställ dig exakt hur du vill att ditt liv ska formas, vilka som ska vara med, hur handlingen ska utforma sig.
Tänk dig att du är regissören och ska skapa din framtid.


Du är en magisk medskapare till din framtid. Det du kan föreställa dig kan du uppnå.
Gör gärna denna meditation regelbundet under fem minuter varje dag eller kväll.

Dina bilder kommer sändas ut som en information till Universum och synkronicitetskraften kommer göra att du attraherar det du önskar. För när du mediterar på detta vis så är du på just den frekvens som det du önskar befinner sig


Låt det vara en härlig lek och övning.

Lycka till!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Vi är magnifika medskapare till vår egen framtid!

Publicerat: 22 mars 23:16
Taggar: attraktion, medskapare, vision, attraktionslagenJag vet inte hur många gånger jag sagt dessa ord genom mitt liv. Jag är så tacksam för att jag, genom mitt liv, alltid har trott på att vi är medskapare till vår egen framtid. Det vi förväntar oss det är det vi skapar. Med all tacksamhet till attraktionslagen och min obändiga tro på Universums lagar så har jag fått se det ske gång på gång.
Ibland reflekterar jag över hur annorlunda mitt liv skulle sett ut om jag förhållit mig till omständigheter och inte fortsatt att tro på att vi kan skapa vår morgondag genom att vi är klara över vad vi önskar framåt i livet.

Varje gång vi säger; jag tänket, jag ska, jag avser, jag önskar, jag drömmer om och liknande ord så skapar vi. Om vi istället har vårt fokus på att oroa oss för det vi inte vill ska hända så är det det vi ska skapa.

Vi skapar det vi har vårt fokus på och ju större drömmar och visioner vi har desto bättre blir våra liv.

En bra övning på det är just att vi skriver vår livsvision – en vision om hur vi vill att våra liv ska levas.
Genom att vi fokuserar på det liv vi vill leva så skapas det för oss. Synkroniciteten är den universella kraft som gör att vi attraherar de vi fokuserar på.


Människor med drömmar och visioner fyller sina liv med önskat innehåll, medans människor som förhåller sig till omständigheter oftast fastnar i dem.


Så, gör en plan på vad du vill uppnå. Börja föreställa dig att det är se redan nu så ska du se att det blir skillnad.


Så fort vi skiftar fokus och börjar fokusera på möjligheter och det vi önskar så blir vårt liv bättre och bättre.

Prata om dina drömmar och visioner och gör det till en del av din verklighet så är du redan på väg.

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

En påminnelse om att hålla sina drömmar vid liv!

Publicerat: 8 mars 00:20
Taggar: attrahera, visioner, visualisera, drömmar

En påminnelse om att hålla sina drömmar vid liv!

 Livet har sina upp och nedgångar, det är liksom så livet är. När livet är uppåt så är det enkelt att ha stora visioner, drömma och föreställa sig allt det vackra man vill uppleva i sitt liv. Men de där gråa dagarna emellan eller ännu värre dagarna när allt tycks gå emot en, då är det svårare att hålla sina drömmar vid liv. Det är då vi behöver påminna oss om hur vi vill att det ska vara egentligen. Att våga tro på vår livsvision och att vi vågar ha modet och tro att allt vi önskar ska hända oss.
De dagarna som livet känns som att det går i uppförsbacke försöker jag dagdrömma mig in i min drömvärld. Genast när jag gör det känner jag att jag byter frekvens. Jag har hittat väldigt bra vanor att fokusera på tacksamhet och att våga drömma mitt liv.
För varje dag kommer jag närmare de mål jag satt upp just för att jag lägger fokus och tycker att det är viktigt att prioritera det.


Många som jag träffar har drömmar om livet men många som jag träffar har inga drömmar. Jag tycker det är intressant vad det är som gör att det är skillnad. Vad är det som gör denna skillnad?
När jag är ute och håller kurser och föreläsningar så möter jag oftast dom som har drömmar, som vill ha förändring och som är intresserade av personlig utveckling.  För om de inte varit intresserde hade de inte kommit!

Många som lärt sig om attraktionslagen har börjat leva sina drömmar och skapar sina liv med större medvetenhet. Till min stora glädje får jag ofta små berättelser ur livet från dessa personer och det är jag evigt tacksam för. 

I alla fall för oss som har drömmar, visioner och mål med våra liv så är det viktigt att vi lägger tid och kraft på att föreställa oss att våra drömmar redan har gått i uppfyllelse.
Ta en eller flera stunder varje dag och bara gå in och föreställ er att era liv ser ut som ni önskar att de ska se ut. Det är den viktigaste investering vi kan göra. Det innebär att vi är med och skapar våra framtida liv.
Sedan många år har jag levt och arbetat varje dag med attraktionslagen; via bloggen, kurser och frågor om attraktionslagen. Allt jag önskat, i stort sett, har blivit manifesterat. Brinnande begär är viktigt här, vi måste brinna så mycket för det vi vill vara eller ha, vi behöver lägga in mängder av passion, v hela vårt hjärta för att verkligen kunna skapa det liv vi drömmer om.
Våra mest dominerande tankar är det vi skapar, så då kan vi enkelt förstå vad vi kommer skapa. Det vi mest lägger vårt fokus på kommer manifesteras!

Så ta gärna en eller flera stunder varje dag och bara föreställ dig ditt drömliv, med de personer du vill ha med i ditt drömliv, på den plats du vill bo och att du får göra precis det du vill.
Här kan man leka med tanken att vi har en hög inkomst oavsett vad vi gör, då klarnar det ofta ganska snabbt vad man vill göra egentligen. Vill man arbeta eller inte och i så fall med vad? Vill man kanske ha eget företag, eller vill man kanske inte arbeta alls?
När vi arbetar med Livsvisioner på mina kurser så frigör det så många drömmar om att få vara kreativa och skapa. Så många skulle hellre vilja arbeta med det som är deras fritidsintressen om de fick välja. Vi har val, vi kan välja, vi kan förverkliga våra drömmar med hjälp av attraktionslagen. Många har gjort det utan att ens känna till attraktionslagen – den fungerar ju oavsett om vi känner till den eller inte, oavsett om vi tror på den eller inte. Det har den gjort sen den dag vi föddes! Det är en universell lag och det är just lag!

Njut av dagen!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen