Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Vilka nya tankar tänker du i dag?

Publicerat: 21 oktober 2014
Taggar: attraktionslagen, tankens kraft, personlig utveckling


Jag vet inte hur det är med er, men för mig är det så att så fort jag vaknat så startar hjärna upp i full fart. Som att den måste köra sin att göra lista knappt innan jag hunnit vakna. Som att den är där direkt för att ge mig en massa att tänka på. Då försöker jag snabbt kontra med att få in lite nya tankar. Jag fyller mig med tacksamhet och önskelista istället. Jag försöker genast fylla min hjärna med drömmar, det där som jag så gärna vill göra.

För jag vet att om jag bara tänker samma tankar som i går så blir det ingen förändring i mitt liv.
Jo då, jag är oerhört tacksam för det liv jag har skapat och lever nu. Men jag vill mer, Jag vill ha utveckling på flera plan och nå framåt. Då behöver jag också vara medveten om att jag får sända ut det som om jag redan är det/har det. Det är så attraktionslagen fungerar. Den ger dig inte det du önskar, den ger dig det du sänder ut att du har.

Så det handlar ju om vad man vill få leverans på. Hur låter den inre dialogen? För det är den som styr vad jag kommer att attrahera.

Hur låter din inre dialog? Kör du samma gamla tankemönster? Eller tänker/känner du i nya banor?

Är du medveten om att du är regissören i ditt liv? En kreativ medskapare? Bra! Då är det bara att sätta igång att manifestera det liv du önskar! Genom att bli medveten om vad du tänker på så kan du medvetet förändra ditt liv.

Kom fram till vad du vill förändra och sätt igång:

Detta vill jag förändra, så nu sänder jag ut det som att det redan är så! Detta vill jag manifestera så nu lägger jag kraft och energi på att skapa det!   Gå runt med känslan av att det redan är så som du vill ha det, just nu! Ju mer du kan övertyga dig själv om att det är så desto tydligare blir din medvetna avsikt. Var klar och tydlig över hur du vill att det ska vara och förutsätt att det är så, redan nu! Upp i fyren och ta fokus på det du önskar och det du ser fram emot!

Så startar jag min dag, genom att gå igenom vad det är jag önskar! Vad jag vill förändra och så ägnar jag kraft åt det när jag får en stund över.

Det var allt för denna morgon!

Njut av hösten!

Ljus och glädje,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Tack för en magisk resa!

Publicerat: 16 oktober 2014
Taggar: attraktionsalgen, frekvens, föreläsning, resonans, tacksamhet

En magisk resa!

Vilken fantastisk kryssning!
Jag fick äran att vara med som föreläsare på Näras andliga kryssning. Vilken underbar upplevelse.

Vid nio olika tillfällen föreläste jag om attraktionslagen, tankens kraft, kärlek och framgång. Vilken känsla och vilka lycka att träffa alla fantastiska människor på båten. Så mycket tacksamhet och glädje jag mötte under dessa intensiva timmar.

Så härligt och stort när flera tusen människor samlas i samma syfte; att dela på ett underbart smörgåsbord av andlighet!
Som härliga Madelene Walles, chefredaktör sa: Det är som att vi alla lever i tidningen tillsammans, med de vi brukar se på bild alldeles levande i alla möjliga sammanhang. Vilken värme, vilken gemenskap!

Jag fick möjlighet att lyssna lite grann på andras föreläsningar, så duktiga människor som delade med sig av sina andliga kunskaper. Det var första gången jag träffade de som arbetar på Näras redaktion och även första gången jag träffade flera av de andra föreläsarna. Det var fint att möta så kärleksfulla, duktiga, ödmjuka människor.

Ja så föreläste jag då om tankens kraft, om att hitta kärleken och om att nå framgång. Så många som ville lyssna, jag är så tacksam för det!
Jag vet inte hur många gånger jag sa attraktionslagen men många var det, väldigt många. När jag kommit av båten och åkt till T-centralen, så mötte någon mig med ett leende och sa attraktionslagen, det var en häftig känsla.

Nu är jag tillbaks hemma i vardagen igen och ville bara dela med mig av känslan!

Jag fick dessutom lära mig ett nytt ord. På en av mina föreläsningar var det med en fysiker, som arbetar som fysiklärare. När jag pratade om frekvenser och att vi bara kan dra till oss det som finns på vår frekvens så bekräftade han att precis så är det. När vibrationer på samma frekvens möts så uppstår resonans. Så nu har jag ett namn på det; resonans! Mannen kom fram till mig senare och lärde mig ett experiment som jag kan använda mig av, det är jag tacksam för!

Så tack till alla er som kom och lyssnade på mina föreläsningar och delade med er av glädje och uppskattning!
Jag hoppas att vi ses nästa år igen!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Det blir inte alltid som vi tänkt, eller?

Det blir inte alltid som vi tänkt, eller?

Jo jag tror det men inte så medvetet som vi kan tro. Vi är ju inte bara tankar vi är så mycket mer och våra känslor är den frekvens vi vibrerar på.
Vi kan tänka positivt men det hjälper inte så länge våra känslor inte är i samklang med det som sker.

Vi agerar till stor del utifrån vårt undermedvetna. Det är där vi huserar en mängd känslor. Här finns våra rädslor som styr vårt sätt att agera. Vi har försvarsmekanismer som sätter in när vi blir rädda. Detta är vi inte alltid medvetna om. Vi tror att vi ”tänker rätt” men vi vet inte alltid hur vi tänker och eller varför.
Det gör att vi, ibland, när vi ser tillbaks på våra liv inte alltid förstår hur vi har agerat eller varför vissa saker blev som de blev. Vi kanske tänkte rätt, men vi var inte på rätt frekvens.

Om jag tar ett exempel: Om vi önskar kärlek i våra liv, stark, ödesmättad kärlek. Det är vad vi längtar efter och till slut finns den där. En sådan kärlek väcker rädslor, det är absolut lättast att vända sig om och gå för då riskerar vi inte att bli sårade. Det är lättaste vägen, men kanske inte den vägen som ger vårt liv mest innehåll.

Det är rädslor och begränsningar som gör att vi kan säga nej tack till det vi önskar. Det är lättast så.

Men tänk vad vi missar! Vi kan ställa oss två frågor när vi kommer i en utmanande situation:
Vad är det värsta som kan hända? Är det så farligt då?
Vad är det bästa som kan hända?
Om vi tar de frågorna relaterat till kärleksrelationen jag skrev om tidigare, så, Vad är det värsta som kan hända? Jo att vi blir sårade i själ och hjärta om det inte håller. Är det så farligt då? Nja, det gör ont och det vet vi alla som har älskat, men är det farligt? Nej.
Vad är det bästa som kan hända då? Jo det kan ju vara the love of your life. Det kan ge dig en kärlekshistoria som överträffar de bästa romanerna, om du vågar. Eller hur?
Men vi tvekar, vi låter våra rädslor hindra oss, även om vi tänker klart på vad vi önskar.
Så – vad skulle du göra om det inte fanns några rädslor?

Jag önskar er en magisk helg,

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Kärlek!

Publicerat: 6 oktober 2014
Taggar: kärlek. attraktionslagen. tanlens kraft

Kärlek!
Kärlek, aldrig så omtalad, så omsjungen, så älskad och hatad. Dessa starka känslor som väcks inom oss. Som känns underbart men som också kan göra så ont. Som kan skapa otroliga förändringar för de som väljer att följa sitt hjärta. Men som också kan hämma, skrämma och verka så farligt.

Kärlek, så många som söker den, den sanna kärleken. Tvillingsjälar och själsfränder sökes över hela världen och det som borde vara så lätt kan vara så oändligt svårt.
Kärleken finns inom oss alla. I vissa möten så väcks våra innersta känslor till liv och vi berörs i våra hjärtan, i djupet av vår själ. Men det är inte alltid som förutsättningarna är de rätta och vi tvingas släppa taget och gå vidare, vingklippta, sårade, visare än innan. Men ibland känns det bara så rätt och det går så enkelt. Den kärleken tror jag alla att vi välkomnar, men den kärleken som är stark som går i djupet, den är så mycket svårare att leva med.

Med hjälp av attraktionslagen så kan vi skapa och hitta den kärlek vi söker. Vi vet att vi kan sända ut att vi är lyckligt kära och att vi lever i tvåsamhet. Att vi lever med den vi älskar och att vi har ett fantastiskt liv tillsammans. Om vi kan hitta känslan av lycklig kärlek så kommer den kärlek som gör oss lyckliga att hitta oss.
Vi måste hitta känslan först och sen kan vi skapa manifestationen av det vi drömmer om. Men för att göra det så måste vi våga!
När starka känslor knackar på så är det absolut enklast att vända sig om och gå. innan vi berörs, innan vi riskerar att såras och att få blotta oss och inte vara den rätta i någon annans liv.
Så vill du uppleva underbar kärlek så behöver du våga, utmana dig själv, känna tillit och tro och tillåta dig att ta emot!

Det låter så enkelt, men kan vara väldigt svårt för att vi skyddar oss själva och vi har aktiva försvarsmekanismer som vill skydda oss från det som gör ont.
Ny kärlek skapas inte genom att vi är olyckliga över den kärlek vi förlorade. Ny kärlek skapas genom att vi vågar och tror på att Universum vill oss väl och skickar en fantastisk person in i våra liv.

Så försök att ta till dig de allra bästa minnen av tidigare relationer. Minns du hur det kändes när du var så där fantastisk förälskad så du varken kunde äta eller sova? Minns du lyckan över att höra din älskades röst? Minns du känslan av samhörighet? Av magi, av hopp och tro? Minns du det första mötet som väckte er kärlek? Om du minns så återskapa det. Försök känna känslan och visualisera att det är precis så just nu.
Det är så du attraherar kärlek, genom att känna kärlek och aktivera den inom dig.
Du kommer väl ihåg att vi drar till oss på den frekvens vi är på. Om vi sänder ut att vi är olyckliga och ensamma så är risken stor att det är så det förblir.
Vi behöver bli bra på att föreställa oss som om det är på det sätt vi önskar redan nu.
Så öppna era hjärtan och släpp in kärlen.
Lyssna på ditt hjärta, inte på din hjärna, inte på ditt förnuft. Lyssna på vad ditt hjärta säger och följ det. Det finns så oändligt många ””borden” och ”måsten”

Om du skulle följa ditt hjärta, vart skulle du gå då? Vem skulle du ringa? Vad skulle du säga? Skulle du våga? Vad skulle du kunna förlora på att inte ringa eller mötas? Hur skulle er första dejt se ut? Kom ihåg att du är meskapare till ditt eget liv. Skapa igen. Skapa om, det är aldrig försent. Minns som våra äldre säger: Man ångrar oftast inte det man gjorde utan det man inte gjorde.

Om du älskar någon som inte är med dig längre, så tillåt dig att älska den personen ändå. All kärlek vi känner och ger fyller energin omkring oss med underbar, ny kraft. Det är som att vi fyller på vårt karmakonto med underbar kärlek, snart nog får du skörda det du har skördat.
Kärleken – är – allt!


Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att glädjas och vara tacksam

Publicerat: 4 oktober 2014
Taggar: tankens kraft, attraktionslagen, personlig utveckling

Att glädjas och vara tacksamt åt det man har –

Samtidigt som man längtar efter det man vill skapa. Det är en skön konst det.
Jag får ofta frågan hur vi ska förhålla oss här.
Jo, har ni också upplevt i era liv att ni ständigt längtar framåt? Eller kanske lever bakåt , i era minnen?
Jag kan vara lite åt båda hållen, men oftast framåt.
Jag får gång på gång stanna upp mig själv och påminna mig om allt fantastiskt som finns runt mig, att jag och mina barn är friska, att solen lyser och att livet är gott.
Jag är, som så många andra, så driven och vill hela tiden vidare i livet. Skapa mer, leva mer. Men ibland så känns det som att jag inte hann njuta medan det skedde.

Jag vet när mina tre döttrar var små, då försökte jag ständigt påminna mig om att njuta varje dag, för jag visste såklart, att det kommer en dag när alla tre har gett sig ut i livet på egna ben. Jag njuter fortfarande mycket, varje dag av att höra tonårsskratt i huset.
Likaväl försöker jag påminna mig om att njuta av allt i livet, allt är så förgängligt.

Vi vet ingenting om morgondagen, allt kan så snabbt förändras, så passa på att njuta i dag.
Njut, känn glädje och uppskattning, för det du är och så som ditt liv ser ut just nu.

Några stunder varje dag ägnar jag åt kreativ visualisering, då skapar jag medvetet det jag vill ska ske i mitt liv. Då lägger jag kraften framåt och lägger allt mitt fokus på att skapa det jag vill ska ske. Därutöver försöker jag glädjas åt allt som är.

Ofta går jag även tillbaks i tiden, men då för att vara tacksam för de minnen jag har, den erfarenheten jag fått genom livet.

För mig handlar det mycket om att vara medveten och att inte lägga energi på det som känns negativt, utan skapa, minnas, drömma och tacka för allt som är, just nu!

Jag önskar er en underbar helg!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

En sak i taget och det viktigaste först!

Publicerat: 23 september 2014
Taggar: förvirring, glädje, kaos, kris, tacksamhet, personlig utveckling

En sak i taget och det viktigaste först!


Jag vet att det ibland kan tyckas att det är lätt att drömma stora drömmar när livet leker. Ja och så är det, när vi är på högre känslomässig frekvens så är det lättare för oss att drömma stora drömmar och låta livet leka.

Det är när vi är högt i frekvens som vi är fria, glada, lyckliga och vi tar möjligheterna som kommer till oss – då är vi det jag kallar fiskmåsar! Vi är fria, vi vågar ta plats och vi flyger fritt och högre och högre.

Men det har inte alltid varit så för någon av oss. Vi har alla någonstans, någon gång börjat vår resa med personlig utveckling. Steg för steg har vi gått upp i frekvens och skapat det liv vi önskar leva.

Vi har alla startat, fattat beslut för förändring och påbörjat vår utveckling.

Det kan kännas väldigt tungt när vi känner att vi har mycket som vi vill förändra och kanske när livet är i kaos. I kärlek och ödmjukhet skriver jag dessa ord till den som känner igen sig. Vi har alla varit där och det är tufft, men det är i kris och kaos som utveckling och förändring kan skapas.

Det handlar om att ta en sak i taget och det viktigaste först. Hur illa allt kan vara så kan vi alltid välja att fokusera på det vi önskar, på hur vi vill att det ska vara.

Mitt i mörkret så kan vi välja om vi vill förändra och skapa lycka eller om vi vill ge upp och bli bittra.

Som PINK sjunger ”It´s gonna be a long, long way to happy”, men så länge vi går framåt så går vi till något bättre.

I dessa lägen är det just tacksamhet vi ska fokusera på. Om vi börjar, i det lilla att fokusera på det som är bra så är vi på rätt väg.
Det handlar inte så mycket om hur vi har det, utan om hur vi tar det.
Om vi fokuserar på det som är bra och känner tacksamhet för det så kommer det bli bättre och bättre, dag för dag.

Det går fortare, lättare och smidigare än vad vi kan tro.

Så länge vi vill att det ska bli bättre så är vi i förändring. Det är när vi inte tror på eller vill ha förändring, som vi blir det jag kallar krabbor. Det är då vi har resignerat och tror att livet bara är som det är och att det inte finns mycket vi kan göra åt det. Det är då vi kallar oss realister och vägrar ha drömmar om en bättre framtid.
Så – fokusera på en sak i taget och det viktigaste först. En dag i taget, tills allt känns lättare och allt börjar bli bättre och bättre!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Fyra nycklar tll att lyckas!

Fyra nycklar till att lyckas att manifestera det du drömmer om!

Attraktionslagen ger dig inte det du drömmer om!

Attraktionslagen ger dig, ständigt det du sänder ut att du är eller har. Så det handlar om att gå från att ”drömma om” till att manifestera. Det är vissa nycklar som behövs på vägen. Vissa förändringar.

1 Den första nyckeln är att FATTA BESLUT

Bestäm dig, förvänta dig med hoppfullhet. Precis som om du gjort en beställning av något som du vet är på väg till dig. Du längtar, ser fram emot och tar för givet att det ska komma, eller hur? Den känslan ska du vara i, i glädje, positiva förväntningar om att det du ”beställt” är på väg.

2 Den andra nyckeln är att VISUALISERA

Dagdröm, föreställ dig på alla tänkbara sätt att det är så redan nu. Din fantasi är ett mäktigt redskap för att skapa manifestation. Ju mer du kan föreställa dig att det redan är som du önskar desto snabbare kommer det till dig som du önskar.

3 Den tredje nycken ät TILLIT

Tvivla inte! Ha koll på din känslomässiga frekvens, attraktionslagen är som en spelning av den frekvens du sänder ut på. Du ska sända ut och vara kvar på den frekvens där dina positiva förväntningar finns. Om du känner att du tappar känslan så använd din fantasi på alla tänkbara sätt för att känna känslan av att det är så som du önskar.

4 Den fjärde nyckeln är att VÅGA

När det du drömmer om manifesteras för dig så behöver du vara modig att våga ta emot det som du önskat. Det kan verka så självklart, men det är först när vi får det vi drömmer om som vi också utmanas till att göra förändring. Att våga är att förlora fotfästet en stund, men att vinna så mycket.

Börja testa med något som inte är livsavgörande för dig. Prova och se hur du faktiskt kan skapa deet du drömmer om, för det kommer stärka din tillit. När du får en starkare tillit så kommer den hjälpa dig i dagar av tvivel.

Lycka till!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Lev din dröm!

Publicerat: 16 september 2014
Taggar: lev din dröm , uppskattning, attraktionslagen

Lev din dröm, igen och igen!

Jag sitter här och tittar ut över en underbart blå himmel. Med glädje tänker jag på kursen jag startade upp i går, här i Göteborg.
Det är över tjugo år sen nu sen jag bestämde mig för att sprida visdom om tankens kraft, andlighet och frihet. Men det var en krokig väg ibland. För fyra år sedan bestämde jag mig slutligen för att leva mina drömmar och följa min vision om att på så många sätt som möjligt, så enkelt som möjligt dela med mig av hur attraktionslagen fungerar. Jag startade upp kursen Lev din dröm, i en källarlokal i Majorna. Det var många som kom och det var en härlig höst.
Nu fyra år senare så kör jag fortfarande Lev din dröm-kurser i Göteborg och via webb det känns fantastiskt! Men det som känns alldeles oerhört underbart är att jag sett så många börja leva sina drömmar och följa sina visioner, på så många olika plan. Det är den allra största behållning jag kan få, för att, det betyder att de verktyg, de övningar och den visdom jag delar med mig av fungerar, inte bara för mig, utan för många!!

Så jag kommer fortsätta enträget, min väg och följa min vision om att dela med mig, på så många sätt som möjligt om attraktionslagen, om tankens kraft, om kärlek, om framgång och jag är så tacksam för varje lyssnande öra!
Egentligen är attraktionslagen så enkel, så otroligt enkel:


Var tacksam och känn uppskattning för det du redan är eller har!

Visualisera hur du önskar att du vill att det ska vara!

Ta tacksamt emot det som manifesteras för dig!

Just så enkelt är budskapet i grunden, men det handlar för oss om ett helt annat sätt att tänka. Vi behöver omprogrammera det vi lärt oss att tro så vi kan tro på ett nytt sätt. När vi lyckas med det så förstår vi att vi är medskapare till våra egna liv!

Så börja redan i dag med att känna tacksamhet, uppskattning och kärlek till allt som är du, till allt och alla du har omkring dig. Låt känslan av välbehag fylla dig och fokusera på det som får dig att må bra!
Det du lägger ditt fokus på ökar, så gör ett val! Fokusera på det du önskar mera av!

Jag önskar er alla en underbar dag!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se

www.attraktionslagensverige.se

www.helena-magdalena.com

Kraften i det vi tänker!

Publicerat: 8 september 2014
Taggar: attraktionslagen, tacksamhet, kraften i det vi tänker

Kraften i det vi tänker!
Kraften i det vi tänker, föreställer oss och hur vi använder vår hjärna är avgörande för hur vi medvetet skapar vår nutid och framtid.

Kraften i det vi tänker och förväntar oss är avgörande för det vi skapar, det är kraften i det vi tänker som skapar olika resultat för oss. Detta bevisas gång på gång genom bland annat Placeboeffekten, om vi tror att vi blir friska så blir vi friska, även om vi inte får hjälp av medicinska kemikalier.

Så visst är det underbart att veta att vi är medskapare till våra egna liv?

Attraktionslagen är som en spegel, vi attraherar det vi sänder ut. Så om det som kommer till dig känns positivt, hoppfullt och vackert då skapar du på en vacker frekvens. Men om det istället är så att det du skapar inte känns positivt så behöver du höja din frekvens tills du attraherar det som känns bättre för dig.

Det som höjer vår frekvens är allt som får oss att må bättre och bättre och bättre.
Att vi börjar med att vara tacksam för allt vi uppskattar och älskar omkring oss. Genom att vi fokuserar på det som skapar positiva känslor så går v upp i frekvens och mår bättre och bättre. Vi börjar vibrera på högre och högre frekvens och vi attraherar mer och mer av det som känns positivt för oss. Precis just så.

Så uppskatta de du älskar och som älskar dig, kaffet på morgonen, solen på himlen och månen. Uppskatta det som vi alltid tar för givet, rent vatten i kranen, tak över huvudet, värme och kläder. Uppskatta att vi lever i ett land långt ifrån krig och katastrof. Uppskatta musiken från radion, att väntan på bussen inte är så lång. Att en god vän ringer för att höra hur just du mår. Att sommaren var varm och att hösten har börjat soligt.

Allt det där som vi bara tar för givet betyder oändligt om vi inte längre har det. Ju mer vi fokuserar på allt vi uppskattar desto mer kommer vi få att uppskatta.

Detta är grunden i att komma i kontakt med sig själv och med Universum, att bli en del av alltet. Om vi lägger grunden väl här så kan vi skapa med attraktionslagen, att skapa det vi drömmer om. Allt börjar i tacksamhet!
Vi kan egentligen ta något alls för givet, vi vet inte hur morgondagen ser ut, inte ens eftermiddagen, så vi har mycket att vinna på att vara tacksamma för allt som är!

I dag ska jag ha en tacksamhetsdag efter att ha haft mycket på schemat och fullt upp i flera veckor så ska jag idag ägna mig åt att tacksamt smälta alla möten och intryck! Jag har varit på konferensresa i Kroatien och träffat massa härliga kvinnor och under helgen var det Hälsa och Livsstilsmässa här i Göteborg och jag har mött så många människor, som delat med sig av sina erfarenheter av livet och av attraktionslagen och jag har fått så mycket uppskattning för det arbete jag gör, det känner jag en enorm tacksamhet för!! Tack till er!!

Jag önskar dig en vacker dag i tacksamhet!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Höstinspiration och glädje

Publicerat: 6 september 2014
Taggar: attraktionslgen , glädje, inspration

Nu är det indiansommar och underbart solsken, det är underbart. Men den är på ingång – hösten.
Jag använder mig alltid av hösten till att skapa nya drömmar och att blicka framåt. Det är ofta på tidig höst som hjärnan vaknar till liv och all struktur återvänder. Alla rutiner sätts på plats och det är dags att blicka framåt.

Jag brukar då oc då boosta mig med attraktionslagen. Jag arbetar med attraktionslagen varje dag på många olika sätt. Jag skriver, jag talar, jag coachar och ibland så är det som att jag glömmer bort att skapa kreativt den framtid som står för dörren. Då boostar jag mig ordentligt. Detta gör jag genom att lyssna mycket på Esther och Jerry Hicks, som skrivit Abrahams läror. Jag tar tid för mig själv, för att fylla på och hitta kraften i det jag vill göra.

Jag skriver ner det jag önskar skapa, som en presentation av mig själv i nutid när jag lever det liv jag önskar.

Jag går tacksamhetspromenader och känner hur jag ökar i frekvens. Jag ser det som att hela livet är ett smörgåsbord och att jag kan välja av allt, bara jag vet vad jag vill.

Det gäller att hålla fokus och att lägga energin på rätt saker. Framförallt ska man vara medveten så det inte går åt energi på att lägga fokus på det vi inte önskar – utan att vi säger ja tack till det vi önskar.

Att dagdrömma om det vi önskar som att vi redan har det, att se det för vår inre syn och föreställa oss att det är så redan nu är en väl investerad tid.

Kom ihåg att allt som skapats av människan har skapats med en idé, en vision och en vilja från början.

Låt detta bli en höst då du själv svävar högt i frekvens.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se

www.attrationslagensverige.com

Vi kan välja om vi vill sjunga i dur eller moll

Publicerat: 26 augusti 2014
Taggar: känslor, tacksamhet

Det känns så härligt med er alla som är här inne och läser i bloggen, det är för er jag skriver, varje ord! Ni är min inspiration och jag är väldigt tacksam för det. Det tar lite tid att ändra sitt sätt att tänka. Det är gamla, djupt rotade programmeringar som vi behöver ändra på och för att göra det så behöver vi påminna oss, gång på gång. Det är ett dagligt arbete att mota bort gamla tankar – det lättaste sättet är att lägga mycket fokus på det vi har att vara tacksamma för och det vi önskar.

Vi kan inte tänka och känna på olika sätt, dvs vi kan inte känna positvit och tänka negativt, samtidigt. Det rimmar illa och vi har svårt att klara av det. Se det som att hjärnan är det instrument vi har för att kunna förändra vårt känslomässiga läge. Ibland vill vi vara nere och känna jobbiga känslor och det är helt ok, jag tror att vi behöver det, att vi behöver ha motsatserna. Om vi inte är ledsna känns inte glädjen lika stark, om vi inte varit ledsna så känns glädjen inte lika stark, om vi inte haft tråkigt så uppskattar vi inte det roliga, om vi inte känt oss ensamma kanske vi inte känner lyckan av kärleken lika starkt. Så det handlar inte om att vi inte ska hantera våra känslor, det handlar om att vi ska vara medvetna om att vi har ett val. Vi kan, när vi vill, börja fokusera på det vi uppskattar, tacksamhet, kärlek för att höja vår frekvens.

Vi kan välja att sjunga i dur eller moll.

Att känna är livet! Men det vi kanske ska undvika är oro, irritation, frustration, ilska och andra negativa känslor som drar ner oss. Framförallt om vi känner känslorna och vi inte kan påverka. Det är energikrävande!

Fokusera på det du är, det som finns i ditt liv som du älskar, vi har oändligt mycket att vara tacksamma för!

Ljus och glädje och stort TACK till er alla härliga!

Helena-Magdalena

www.starsisters.se

www.helena-magdalena.com

Skapande med attraktionslagen-fem snabba tips!

Publicerat: 25 augusti 2014
Taggar: energi, kreativ visualisering, attraktionslagen, power-boost

Power-boost inför hösten!
Ja mitt i alla åskoväder så får vi nog inse att sommaren har gått vidare för denna gång, med tacksamhet kommer jag minnas denna underbara värme som vi fått njuta av, jag hoppas du känner detsamma.

Jag känner alltid full inspiration inför hösten, när rutiner rullar på och allt kommer in i sitt vanliga igen, så nu är det dags att komma igång även med skapandet och attraktionslagen så här kommer fem snabba tips:

1

Tacksamhet och uppskattning, lägg fokus och energi på det du älskar, det du vill ha mer av och det du känner att du aldrig vill vara utan. Detta höjer din frekvens och det gör att du lättare skapare ett liv i flöde.

2

Gå igenom hur ditt liv ser ut just nu och vad du skulle vilja attrahera, skapa och öka i ditt liv.

3

Fatta beslut och jag menar fatta verkligen ett beslut och känn känslan av att nu kan inget stoppa dig!

4

Föreställ dig och känn känslan av att det är som du önskar redan nu och föreställ dig att det är så på så många olika sätt som möjligt. Kom ihåg att attraktionslagen är som en spegel den ger dig exakt det du sänder ut att du redan är eller har! Använd dig av kreativ visualisering – dag dröm, affirmera, klipp ut bilder och gör en tavla, se på program, lyssna på musik ja gör allt du kan komma på för att hålla din fantasi i full kraft! Det är kreativt skapande!

5

Se dina önskningar manifesteras och utmana dig själv till att säga ja tack och ta emot det du önskar. Känn modet i att förändras och skapa det liv du önskar!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se

www.helena-magdalena.com

Att våga släppa taget!

Publicerat: 12 augusti 2014
Taggar: attraktionslagen, drömma, helena-magdalena, släppa taget

När vi lever våra liv i flöde, tacksamhet och glädje så kommer vi ständigt att skapa ny möjligheter.

Men, då uppstår det där som kan kännas så svårt ibland, att släppa taget.

Att förstå att det är dags och när det är dags att gå vidare. Byta jobb, vänner, kärlek, bostadsort eller vad det nu kan vara. Det kan vara så smärtsamt och så skrämmande.

Det var ett amerikanskt medium, Preem, som sa till mig för några veckor sedan att: -Du står i det nya, allt finns för dig, men du släpper inte taget och går in i det nya du skapat. Det är som att du ska flytta in i en ny lägenhet men du står där med alla dina gamla möbler och därför kan du inte gå in genom dörren. Men om du vågar släppa taget och gå in så kommer du se att din nya lägenhet är så vackert möblerad, med allt du behöver.

Detta blev ett wake-up-call för mig. Det blev så tydligt att jag inte riktigt gått in i mitt nya liv just för att jag håller kvar i det gamla.


Hela mitt liv har totalförändrats de senaste åren, på alla plan. Jag skrev ner en Livsvision för mig själv för tre år sedan. Den var verkligen så långt ifrån mitt dåtida liv som man kan tänka sig. Men jag skrev ner den och jag började föreställa mig att det var så jag levde mitt liv.

Efter två år var allt uppfyllt. Då fick jag skriva en ny Livsvision och nu går den i uppfyllelse. Det är så det är att leva med attraktionslagen, att skapa det liv man önskar leva.

En av mina kursdeltagare sa till mig i vintras att: -Helena-Magdalena du är så modig. Jg blev glad men också lite förvånad, jag förstod inte att man såg mig som modig. Jag har inte själv förstått hur mycket mod det har krävts av mig. Jag har med glädje och tacksamhet tagit emot de möjligheter som jag har skapat.

För mig har det inte varit så svårt att våga, det som jag har upplevt har varit svårast har i stället varit att släppa taget, att våga flyga, att släppa kontrollen, att gå in i det nya. Det har varit en spännande resa, men också smärtsam såklart. När vi är i personlig utveckling så får vi lämna det som håller oss tillbaks.
Mitt liv blev så tydligt för några år sedan då vi levde i sorgen av min dotters pojkvän som lämnat oss alldeles för tidigt. Sorgen var bedövande och mitt i sorgen så blev det också så tydligt för mig, att vi som har ett liv är skyldiga att leva det. Att inte stanna i det dåliga och gnälla, utan förändra och ta tillvara och vara tacksamma för det liv vi har.

Så om vi lever som att varje dag är en underbar gåva och att vi tar tillvara på den, att vi är våra egna allra bästa vänner som vill oss själva det allra bästa.

Att vi förändrar det vi kan och accepterar det som vi inte kan påverka och att vi älskar oss själva och livet, med alla upp och nedgångar, att vi vågar vara modiga, be om hjälp, känna och tro att vi kan skapa det allra, allra bästa för oss själva och varandra så lever vi livet fullt ut.

Jag önskar dig en underbar dag, mitt i livet, mitt i sommaren!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

En dag i ljus och kärlek!

Publicerat: 8 augusti 2014
Taggar: glädje, tankens kraft, attraktionslagen, tacksamhet

Prova att ta en dag i dag när du bara försöker fokusera på det du älskar.
Fokusera på att se det vackra i allt och alla. I vilken situation du än befinner dig så se det positiva.

Se vad du kan lära dig i dag i alla möten med andra människor.

Lägg fokus på det du uppskattar.
När du får en stund över fokusera på vackra minnen, på drömmar du har som du vill uppnå.

Försök att känna tacksamhet och uppskattning så ofta du kan.

För när du gör det så kommer du må bättre och bättre.
Hjärnan kommer söka vidare efter annat som du uppskattar och älskar. Och när du tänker positivt så känner du positivt.

Det är det allra enklaste knepet på att må bra, det är att välja att fokusera på det som känns positivt för oss.

Vi har så mycket att glädjas åt, men vi glömmer det ofta.

Vi väljeer vad vi lägger vår kraft på, om det är på det som stör oss eller på det som gör oss glada!

Övning:
I dag försöker jag se det positiva hos allt och alla jag möter.

I dag minns jag alla mina vackraste minnen.

I dag fokuserar jag på att lägga kraft på mina drömmar. Jag föreställer mig hur jag vill att mitt liv ska vara.


Så dagens reflektion är:
I dag känner jag glädje i allt jag möter.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

 

 

Hur svårt kan det vara?

Publicerat: 1 augusti 2014
Taggar: fokusera, positivt, rädslor, oro

Hur svårt kan det vara?
Ja hur svårt kan det vara – eller varför inte hur lätt kan det vara?
Jag förundras ofta över hur vi människor fungerar. Att vi lägger så mycket tid och kraft på att fokusera på det som oroar, på det som kan hända men som i de allra flesta fall aldrig händer.


Bara det inte börjar regna, säger någon och jag tittar upp på en himmel som är i stort sett blå. Ja jo det är klart, det finns ju en liten möjlighet till att det kanske börjar regna, men chansen är ju mycket större att solen fortsätter skina?
Bara det inte blir så, eller bara inte det händer, vi fokuserar på det vi inte vill ska hända. Det är väl mycket roligare att fokusera på hur bra det kan bli?
Så nästa gång du tänker bara det inte…så vänd på det direkt till så du vill att det ska vara.

Det finns två sorters oro; direkt och indirekt. Den direkta oron kan vi påverka vi kan göra något åt det. Om jag är orolig att min bensin ska ta slut när jag är ute och kör ja men då kan jag stanna och tanka och då försvinner min oro.
Sen har vi den indirekta oron som vi inte kan ta kontroll över och inte heller påverka mer än att göra det bästa vi kan åt situationen. Bara det inte börjar regna, vi kan inte styra vädret, men vi kan ta med ett paraply.

Bara det inte blir strömavbrott i kväll, samma här, svårt att påverka men vi kan ladda upp med ficklampa och stearinljus.

Bara inte min partner är otrogen, ja det är inte så lätt att ta kontroll över men vi kan göra så gott vi kan för att vår partner ska vara rädd om vår kärlek.

Bara inte jag blir arbetslös, gör så gott du kan och vad skulle hända om du blev arbetslös? Du skulle få möjlighet att få ett annat arbete.

Det kan verka så enkelt, men det är så att all tid och kraft vi lägger på att oroa oss på det som oftast ända aldrig inträffar, är värdefull tid.

Dessutom är det så att med attraktionslagen så får vi det vi fokuserar på, så vi ska hålla vårt fokus på det vi vill ska hända. Inte på det vi inte vill ska hända.
Om du känner att du har oro för något så ställ dig frågan: -Vad är det värsta som kan hända?

Titta på det, det är som att möta sina spöken i garderoben och titta på dom, då inser vi att det inte är så farligt.

Jag önskar er en underbar helg!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen