Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Lev din dröm

Lev din dröm!

Jag känner en otrolig glädje och tacksamhet att jag fått möjlighet att skriva och ge ut min första bok 2014. Att det sker i samarbete med Tidningen Nära känns bäst av allt. Jag känner en enorm tacksamhet att få blogga och skriva för er alla läsare av Sveriges vackraste tidning.
Jag gick länge runt med känslan av att allt mitt kursmaterial skulle skrivas ner, flera fina bokförlag var intresserade, men jag kände att jag skulle avvakta. Ja minns för alltid den härliga känslan av glädje när jag kom överens med Madeleine Walles om att vi skulle göra bokutgivningen till ett gemensamt projekt.
I många, många år har jag levt medvetet med attraktionslagen. Jag har skapat och omskapat mitt liv, gång på gång. Jag har varit i lyckliga år och i djupt svåra år men ständigt med en tillit till en kraft så mycket större och mäktigare än mig själv. Jag har blivit bönhörd och hjälpt, alltid.

Så för några år sedan kom jag i kontakt med många unga människor som levde i livets gränsland och jag kände att min livsvision var att förmedla ljus, glädje men också verktyg för alla att använda sig av. Jag startade kurser, jag föreläste på alla platser jag kunde tänkas. Jag var med på tv och pratade om det fantastiska med tankens kraft. Till slut satt jag här med mängder av material.

Inför att jag ville skriva boken så ville jag så gärna ha rätt sorts bilder. Min bok föddes i min själ genom otaliga promenader ut med havet i Särö, där jag bodde tidigare. På en resa till Kroatien träffade jag en fantastisk kvinna från Kungsbacka, Carina Ståhl, som är bildkonstnär. Hennes fantastiska bilder av Västkusten fick illustrera de energier som jag känt in när boken föddes. Carinas bilder är magiska och andliga.
När beslutet var fattat att min första bok skulle ges ut så jublade min själ. Jag skrev och skrev och jag fick otrolig hjälp av det kunniga team som omger bokprojektet.
Slutligen var den manifesterad! Lev din dröm fanns på riktigt. På Näras andliga kryssning hade den release och glädjen var stor.
Efter det har många böcker sålts och många av er läsare har hört av er med feed-back. Jag känner en enorm tacksamhet att ni upplever att ni fått förståelse, verktyg och vind i seglen för att själva förverkliga era drömmar, den ena efter den andra.

I Lev din dröm väljer jag att skriva om attraktionslagen utifrån vår svenska mentalitet. Det är vår mentalitet som är den mentala programmering som vi bär. Det är de gamla tankemönstren som behövs bytas ut för att ersättas av nya. De förväntningar vi lever upp till förverkligar vi, om och om igen. Oavsett om det är våra egna förväntningar eller inte. Vi fortsätter vara de som andra förväntar sig, men det är så häftigt när vi går in och frigör oss och börjar vara dem vi verkligen vill vara.

Det är så underbart att vi är fler och fler som våga drömma och som förverkligar det vi drömmer om. Vi blir fler och fler fiskmåsar som spränger nya gränser och tar för oss av livet på ett annat sätt.
Jag älskar människor som har drömmar, som tror på och brinner för något i livet, oavsett vad. Det är det som är attraktionskraft, att vi tror att vi kan göra det vi önskar. Om vi tror att vi kan så kan vi – om vi tror att vi inte kan så får vi också rätt! Det är ett val vi gör!

Vill du med förverkliga ditt drömliv 2015 så rekommenderar jag dig att läsa Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen. Den finns att köpa på Näras webbshop:
http://shop.tidningennara.se/lev-din-drom.html

Vill du nuta av Carina Ståhls bilder titta in på

www.gyllenljus.com

Lev dina drömmar och gör det nu!

Stort lycka till!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

I midvintertid

Publicerat: 27 december 2014
Taggar: den nya tiden, förändring, tacksamhet, attraktionslagen

I midvintertid!

Så här mitt i vintern, mellan jul och nyår så är det som att livet saktar ner lite grann. Det blir lite mer tid för eftertanke. Det känns som en fantastisk tid att reflektera över det som hänt, summera, se vad man har lärt sig under året. Snart ligger ett helt nytt år framför oss, ett nytt år att skapa det vi drömmer om. Ett nytt, rent, fint år att ta sikte på.

För mig är det genom att jag summerar det jag lärt mig under det gångna året som ger mig inspiration inför kommande år. Hur är det för dig?


Jag är även astrolog och jag arbetar som medium en dag i veckan och det året vi snart lämnar bakom oss har varit utmanande för många av oss. Flera av de stora planeterna har mötts i starka transiter och det har strömmat ner rörig och kaotisk energi över oss. Många har under detta år utmanats på flera olika plan. Framförallt från december förra året till i slutet på sommaren. Det har gjort att hösten har inneburit att vi har fått rensa upp i röran på olika sätt. Det kan även vara så att människor vi har omkring oss plötsligt förändrades och relationer har behövts lösas upp.

Det gör att detta år mer än någonsin behövs reflekteras över. Vilka läxor lärde du dig, vilka utmaningar har du haft? Vilka människor väljer du att omge dig med under året som kommer?
I mars 2015 kommer det för sjunde gången att bildas kaotiska krafter av planettransiter sedan kan vi, på allvar lägga de utmaningarna bakom oss. I dag hörde jag att det inte blir nyval här i Sverige, men jag vet inte om sista ordet är sagt där ännu. Vårt val som var i september är en yttre manifestation av det kaos som råder just nu. Så vi får se hur det slutar.
Vi har länge pratat om den nya tiden och mycket som hänt under 2014 har inneburit att vi mer och mer går in i den nya tiden. Vi skapar en ny tid och det gör vi alla tillsammans, vi hjälper alla till att förändra världen. Genom att vi alla tar ansvar för våra handlingar, tankar och framtidstro så skapar vi nytt.

Jag tycker det känns hoppfullt och jag ser framemot 2015 när det kommer att bli ny energi, nya förändringar och vi kan alla bidra på olika sätt.

Bestäm vad du vill göra 2015, sätt mål, dröm stora drömmar, så fyller du fältet omkring oss med positiv energi!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Jul, jul strålande jul

Publicerat: 22 december 2014
Taggar: gldäje, helena-magdalena, julstämning, strålande jul

Jul, jul strålande jul!

Jag vill av hela mitt hjärta tacka er alla härliga människor som läser min blogg här på Tidningen Nära! Tack för detta fantastiska år, jag är så tacksam att jag får skriva för er!

Jag önskar att ni alla får en fridfull jul och att ni kan känna värme, glädje och gemenskap!
Jag älskar den glada stämningen som infinner sig i december, människor börjar prata med varandra på gator och torg och vi känner nog alla att vi vill fångas upp av en magisk jul, med vackra ljus, tomtar, änglar och värme.

I dag när jag var på väg hem mötte jag en kör som var ute och joggade. De stannade och frågade om jag kunde ta några bilder på dem, givetvis hjälpte jag till. Då ville de sjunga för mig, så mitt i mysiga Haga, på kullerstensgatorna och julljusen fick jag en vacker julsång sjungen för mig. Det var en vacker känsla och stund och människor stannade till, lyssnade och log. Så fint att få dela lite julstämning med varandra på väg hem i mörkret. Med en känsla av tacksamhet så kände jag att det där hände tack vare att det är december, vi vill ha sång, glädje och möten i mörkret.

Jag önskar dig en vacker och fridfull jul och att du har människor att dela högtiden med. Oavsett om det är blodsband eller fina vänner.

I går var det vintersolstånd och det innebär att ljuset sakta men säkert återvänder till vårt lilla land i Norden. Så nu myser vi i stearinljus och mörker för att snart möta julen igen!

Så jag önskar dig en alldeles fantastisk jul, så hörs vi snart igen!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att ta hand om våra känslor!

Publicerat: 17 december 2014
Taggar: glädje, känslor, skapande, tacksamhet


Det är viktigt att vi får känna det vi känner.

När vi ska leva i flödet med attraktionslagen så är grunden tacksamhet, kärlek och uppskattning.

Till oss själva och till andra och allt vi har omkring oss. Det är med kärlek och uppskattning vi bygger grunden. Det är viktigt att vi tar hand om oss och tillåter oss att känna det vi känner. Om vi bara trycker ner alla känslor och rusar på så blir vi som tryckkokare som håller på att koka över. Det är ingen behaglig känsla.


Det är viktigt att vi tillåter oss att känna och att vi tar hand om våra känslor. Att vi vågar känna och våga möta oss själva. Om vi har ett lock på våra känslor så känner vi inte rädslor fullt ut, men heller inte kärlek och glädje.


Om vi vill leva med öppna hjärtan så får vi vara bra på att ta hand om oss. Jag är inte så bra på det, jag rusar på i livet och kan ibland glömma bort att ta hand om mig själv. Då kommer den där känslan smygande igen, att jag vill dra mig undan, få vara för mig själv, få känna alla mina känslor och ta hand om dom.


Jag satt på ett café i förra veckan med min bästa vän, Diana Wahlborg, vi pratade om vilka vi är och vilka vi har inom oss. Jag pratade om min älskade hund, vår ickeverbala kommunikation och min längtan efter tystnad, natur och musik. Jag berättade om hur jag som barn levde med djuren som mina bästa vänner, min stora svarta häst. Då frågade Diana mig: Vem är du när du får vara i din ensamhet och med din musik och dina djur? Jag tog med mig den frågan och kom fram till att då är jag i mina känslor, det är då jag är författare och poet. Det är då mina känslor får utlopp i texter, musik och i att få vara tyst och låta skapandet flöda genom känslorna.


Då insåg jag med att jag är i de känslorna alldeles för sällan. Jag är dålig på att tillåta mig att känna, jag kör liksom på, oftast i alldeles för snabb takt. Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv och mina känslor lovar jag gång på gång. Det är egentligen så enkelt, att ge sig själv tid och att ta hand om sig själv.

Hur gör du för att ta hand om din inre känslovärld? Har du tänkt på det? Känner du i nuet vad du önskar, hinner du njuta av allt du skapar? Det är viktiga frågor som betyder mycket i vår personliga utveckling.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Facebook: Attraktionslagen Sverige

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att stänga dörrar!

Publicerat: 15 december 2014
Taggar: energier, frekvenser, attraktionslagen sverige

Att stänga dörrar!
Ja så här i slutet av året reflekterar jag över året som gått.

Jag kan konstatera att oerhört mycket har hänt, jag har haft ett utmanande år på många sätt, och även ett underbart år på andra sätt.

Det är snart dags att sätta punkt för 2014, om några veckor är det dags att vända blad och gå in i ett nytt år, ett nytt kapitel i livet.

Jag skriver, tänker och reflekterar. Jag inser att jag inte har många likheter med den person jag var för ett år sedan, att ständigt attrahera och skapa nytt kräver utveckling.
Med anledning av det inser jag också att jag behöver stänga vissa dörrar.


Som Prem (ett fantastiskt medium från USA) sa till mig i somras. Du kan inte gå in i en ny lägenhet om du ska släpa med dig alla dina gamla möbler, det tar stopp i dörren och du kommer inte in. Men om du vågar släppa taget och gå in så kommer du se att din nya lägenhet är fullt möblerad med nya, vackra möbler för dig.
Jag står där just nu med mina möbler på tröskeln och förstår att jag behöver släppa taget. Jag behöver stänga dörrar för att ge rum åt det nya som ska skapas i 2015.
Det är processer att våga släppa taget och det kräver mod. Det kan kännas vemodigt att lämna det gamla bakom sig, men ibland är det precis det som behövs.
Så jag fortsätter att ställa mig själv frågor.
Vilka ”möbler” ska med in i det nya året? Vilka ska få stanna kvar i 2014?
Vad har jag lärt mig? Vad önskar jag mig 2015? Vad ska jag skapa?
Att stå kvar i gammalt skapar inte nytt. Så, jag lyssnar på musik som jag lyssnade på för exakt ett år sedan, jag tittar på foton och minns vem jag var då. Jag fokuserar och ser skillnaderna och förstår mitt liv ur ett högre perspektiv.

När man lever och använder attraktionslagen för att skapa det man önskar så kan det lätt bli för mycket att bära på, då är det viktigt att kunna säga tack och släppa taget. Men det krävs mod att lämna det gamla, invanda, trygga och gå in i det okända.

Så. Vilka dörrar ska du stänga, vilka möbler ska du släppa taget om?
Vem har du utvecklats till i år? Vem vill du vara när 2015 startar? Det är du som bestämmer, det du tänker skapar du!

Njut av kvällen!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Facebook: Attraktionslagen Sverige

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Tillit

Publicerat: 9 december 2014

Tillit och tro

Där ute i Universum tror jag att det finns en kraft så oändligt mycket mäktigare än vad vi någonsin kan föreställa oss, tror jag, hoppas jag, känner jag.

I mina stunder av tvivel när allt känns som en salig röra, eller när livet känns svårt av olika anledningar så sätter jag alltid min tillit till den kraften. Jag ger aldrig upp, jag ger uppåt, uppåt och känner tillit till att allt har en mening. Det är inte alltid jag kan se den meningen på en gång, ibland behövs tid för att kunna se vad som var meningen med det som skedde.
Jag är alltid beredd att ta mitt eget ansvar, att lära mig och att försöka förstå. Det gör att jag aldrig kan ge någon annan skulden för det som sker för mig.
Det är en livsfilosofi jag haft i många, många år, kanske alltid, jag minns inte.
För mig är livet en spännande resa, på gott och ont, över tid. Det jag inte kan se och förstå i dag, kan jag kanske se och förstå i morgon.
Det är mitt sätt att se på det som sker och det har hjälpt mig genom livet. Om jag inte kan hitta förklaringarna här och nu så vet jag att jag kan se synkroniciteten längre fram, men jag tvivlar aldrig. Jag försöker alltid leva som jag lär och det har helt enkelt blivit en livsstil. Det gör att jag förvånas när jag möter människor som lever i en värld som är svart eller vit.

I min värld är det enkelt, jag är på en resa i livet för att lära och förstå, precis så.

Därtill kan jag lära mig att ta ansvar för att skapa mitt liv framåt med all den kraft jag har att kunna påverka.

Så lever jag. Hur lever du?
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Tid för reflektion!

Publicerat: 6 december 2014
Taggar: reflektion, tacksamhet, attraktionslsgen

Tid för reflektion!

Ljusen brinner i fönster och på bord. Mörkret har lägrat sig och adventstiden har gjort sitt intåg.

För mig är advent en tid att börja varva ner och börja reflektera över året som har gått. Det känns fint att samla ihop erfarenheter och minnen och reflektera över hur året har varit.

Vilka var årets största läxor?

Vilka var årets största belöningar?

Vad har varit det bästa med detta året?

Är det någon jag vill förändra inför nästa år?

Vad ska jag lämna bakom mig?

Vad vill jag skapa 2015?

Det känns skönt att reflektera och ta med det viktigaste inför nästa års planering.

Så vilka frågor ställer du dig? Vilka mål vill du arbeta med i nästa år? Vilka människor vill du ge mer kärlek och uppskattning?

Under mitt år har jag gått igenom väldigt mycket. Det har varit ett år av separationer och ganska tuffa utmaningar men också av framgång och personligt växande.

Jag känner tacksamhet, framförallt till er alla där ute som på olika sätt är en del av min resa! Min höjdpunkt detta år är när min allra största yrkesdröm gick i uppfyllelse! Jag fick, i samarbete med Madeleine Walles med flera på Nära och Egmont ge ut min allra första bok! Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen! Jag är oändligt tacksam och lycklig för det! Vilket mottagande min bok får!

Min största läxa har varit att jag måste vara noga med vem jag kan lita på. Jag är godtrogen och tror alla om gott, kanske för att man utgår ifrån att andra är som en själv. Men det har visat sig under detta år att jag behöver bli medveten om vilka människor jag släpper in.

Vilken är din största läxa i år?

Det är värdefullt att samla ihop sig i mörkret och ha ett litet utvecklingssamtal med sig själv, att man liksom kollar av var man står och hur man har det. Tiden rusar väldigt fort och det blir oftast inte så mycket tid för oss själva.

Jag önskar er alla en fin andra advent!

Vi hörs snart igen,

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Vikten av att fatta beslut!

Publicerat: 28 november 2014
Taggar: fatta beslut, synkronicitet, attraktionslagen

Vikten av att fatta beslut!

När vi väl har valt vad vi vill kapa eller förändra så behöver vi fatta ett genomgripande beslut. Vi behöver ha känslan av att ”inget kan stoppa oss”! Har ni känt den känslan nångång? Den känslan, passionen, drivkraften är det som kommer få oss dit vi vill.
Om vi velar, tvekar, misströstar så kommer vi hålla vår leverans ifrån oss.

Det är nämligen känslan av att vi ”vet att det kommer att vara så” som gör det möjligt.

Omkring oss finns ett oändligt fält av energi, hela fältet vibrerar. Allt v känner sänder vi ut i form av vibration och det skapar rörelse i fältet.

Den kraften vi sänder ut skapar synkronicitet.

Synkronicitet

Föreställ dig att luften omkring oss är ett stort fält av energi där vi alla lägger energi, tankar, drömmar, minnen, önskningar och allt.

I det fältet verkar en kraft som heter synkronicitetskraften. Synkronicitet är begreppet när ”upplevelsen av två eller flera händelser som saknar synbart orsakssamband, eller som osannolikt kan förekomma tillsammans av en slump, ändå upplevs som förekommande tillsammans på ett meningsfullt sätt” (Carl Ljung)

Det är helt enkelt så man kan se det, att du vibrerar ut din ”sanning” i fältet, fältet omkring oss fångar upp det du sänder ut, synkronicitetskraften kommer att föra det till dig och ge dig leverans.

Det viktigaste du behöver göra är att fatta beslut


Så i dag sak vi fokusera på att verkligen – verkligen fatta beslut om det vi vill ska ske.


Vad är det du vill förändra/ skapa

1______________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

2______________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

3______________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

När du har fattat dina beslut så ta första steget för att visa att du menar allvar. Till exempel om du vill bli författare, börja skriv, om så bara en rad. Om du önskar nytt boende, börja rensa ut och förbered dig på att flytta.
När vi är i medveten avsikt så sänder vi ut på rätt frekvens och vi förväntar oss att det ska komma till oss.

Lycka till!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.starsisters.se

 

Tacksamhet

Publicerat: 23 november 2014
Taggar: attraktionslagen, frekvens, tacksamhet

Tacksamhet!

Jag är återigen inne på tacksamhet och uppskattning, dessa fantastiska känslor.

Vi behöver påminna oss ofta om hur bra vi har det. De flesta av oss lever liv som innehåller kärlek, vänskap, trygghet och i fin harmoni.
Vi har alla perioder när livet kanske går upp och ner, men också perioder när livet är i harmoni.

Genom att vi fokuserar på det vi uppskattar så öka det, ju mer tacksamma vi är desto mer får vi att vara tacksamma för. Om vi väljer att se det liv vi har omkring oss, tar oss tid till reflektion så kan vi även se hur livet förändras. Hur våra olika mål går i uppfyllelse, hur våra relationer förändras, hur vårt liv är en spännande resa som bjuder på nya upplevelser och erfarenheter.

Människor som är tacksamma vibrerar på en positiv frekvens på ett ärligt och naturligt sätt. När vi möter människor som uppskattar sig själva, sina liv och det som finns i deras liv, så upplever vi en trygghet och ett lugnt som känns harmoniskt.

Tre tips för att öka din tacksamhet:
Stanna upp en stund då och då och se på det som finns omkring dig, koncentrera dig på andningen och känn allt som du uppskattar. Låt hjärnan och hjärtat mötas och känn att du lever.

Efter varje dag så avsluta dagen med att tacka för det du fått uppleva under dagen. Lite kort eller länge, du väljer själv. Att tacka för dagen är en fin vana, gör den till din.

Inför varje dag så fokusera en liten stund på det du uppskattar med den dagen du är på väg in i. Vilka ska du träffa? Vad ska du göra?

När du kommer i en situation som inte känns ok så fokusera på hur du vill att det ska vara istället och känn tacksamhet för att det är så redan nu.


Blessed be…

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters. Se – för din personliga utvecking

www.attraktionlsagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att skapa flöde i sitt liv!

Att leva i flödet!

Jag är så tacksam för alla de möten med människor jag har och det är väldigt många som gläds åt att jag har sånt flow! Jag gläds med och är väldigt, väldigt tacksam!
Men det flöde jag lever i är inte tur, det handlar inte om att jag är född med silversked i munnen. Snarare tvärtom, jag har erfarenheter som har varit väldigt svåra för mina nära och kära. Jag har många år som socialarbetare bakom mig och det har gjort mig väldigt medveten om att jag vill leva livet fullt ut, så länge jag kan och så länge jag har förutsättningar!

Jag är väldigt medveten om att jag har skapat mitt flöde och även andra erfarenheter genom livet, för att, jag alltid har varit medveten om attraktionslagen. I alla fall långt över 20 år har jag känt till att det finns en lag om attraktion, synkronicitet och att vi är medskapare till våra egna liv.

Jag har provat, lyckats och misslyckats och jag har levt i flödet många gånger i mitt liv. Jag har fått uppleva mycket av det andra bara drömmer om, på många olika sätt. Jag har skapat kärlek, karriär, framgång, jag har varit med och räddat liv, jag har skapat och lever mina drömmar!
Runt detta har jag byggt upp kurser för att dela med mig till andra av de övningar jag testat.
Jag har medvetet många gånger gått den rätta vägen för mig, den har inte varit den lättaste, men den har alltid varit sann.

Så det flöde jag nu får uppleva har tagit mig några år att skapa. För fyra år sedan, på strandkanten vid mitt älskade hav ute på Särö, fattade jag ett tydligt beslut! Jag skulle ge min själ, min kraft och mitt liv till att sprida budskapet om attraktionslagen till så många som möjligt! Min vision är självklar och den vägen har jag, medvetet, gått i fyra år nu, varje dag!
Tack vare att jag fattat ett beslut och hittat min passion så levererade attraktionslagen! Genom en fantastisk synkronictet attraherade jag Svts program Från Sverige till Himlen, Blogguppdrag på Nära, uppdrag i samarbete med Meditationsguiden. Allt detta för att det låg i linje med det jag önskar!
Slutligen samlade jag ihop allt material som jag byggt upp under dessa fyra år och jag fick möjlighet att i samarbete med Madeleine Walles och Tidningen Nära dela med mig av all visdom i min första bok – Lev din dröm!
Så vill du leva det liv du alltid drömt om, lyckas att förverkliga det du brinner för, skapa flöde i livet så lär dig att bemästra attraktionslagen!

Här kan du beställa boken:

http://shop.tidningennara.se/lev-din-drom.html
Varmt lycka till!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.helena-magdalena.com

Höj din frekvens – stråla som en stjärna!

Publicerat: 10 november 2014
Taggar: dansa, minns, skapa din framtid, älska, attraktionslagen, stråla

  • Släpp ut alla känslor! Är du ledsen så gråt! Är du arg så sätt ord på varför. Frustrerad, irriterad, orolig - försök att släppa det ! Gråt och tacka livet för alla erfarenheter du fått! Vi kontrollerar våra känslor alldeles för hårt många gånger. Vi springer vidare i livets hjul, med nedtryckta känslor, det tar energi och det sätter sig som spänningar i kroppen! Släppa ut dina känslor!
  • Släpp kontrollen! Saker och ting löser sig sällan av att vi försöker kontrollera, det ger bara spänningar! Släpp kontrollen – ha tillit till en kraft större än dig själv att livet har en gudomlig plan för dig och vandra vidare. Då kommer det lösa sig!
  • Sätt på din absolut bästa musik och känn hur kroppen fångas av rytmerna! Låt kroppen känna musiken. Musik och toner är själens språk. Lyssna och följ med i dansen.
  • Tänk på lyckliga minnen! Minns de tillfällen då du varit så där oerhört lycklig! Spela upp filmen i ditt inre och njut av känslan! Vi har så många lyckliga stunder i våra liv, vi kan hämta energi av de stunderna i efterhand. Minns, le, skratta och gläds åt allt fantastiskt du får uppleva på livets resa!
  • Föreställ dig att du själv skapar din framtid! Hur vill du att den ska se ut? Måla upp dina inre bilder och känn känslan av hur det känns när dina drömmar blivit verklighet! Vem vill du vara? Vad vill du uppleva? Hur vill du må? Vem vill du älska? Vem vill du bli älskad av? Föreställ dig att du ska göra en film och du har huvudrollen. Vad ska filmen handla om, vilka ska vara med? Njut av att skapa din framtid! Var den stjärna du är – strålande, glittrande, brinnande och oerhört vacker!

Allt du kan föreställa dig kan du uppnå!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Lev din dröm - min största yrkesmässiga dröm är förverkligad!

Publicerat: 9 november 2014
Taggar: attraktionslagen, helena-magdalena, lev din dröm


Jag är så tacksam för att jag redan i tidig ålder på något sätt klurade ut det här med attraktionslagen. Det var som att jag på något sätt förstod att det blir som vi tänker. Jag visste att om jag gick in med känslan av att jag kommer klara det så skulle det gå bra. Jag har ingen direkt vinnarmentalitet, jag gillar mer samarbeten och att göra saker tillsammans, men ibland gäller det att klara saker på egen hand. Då försökte jag ställa in mig på rätt känsla, av att jag skulle klara av. Så gick det.

När jag var i tjugoårsåldern så kom jag i kontakt med författare som Louise L Hay, Wayne W Dyer, Deepak Chopra med flera och jag läste och läste, inspirerad och med en känsla av att det finns något mer, det finns en osynlig kraft som vi kan komma i kontakt med. Inom oss själva och utanför oss själva, i Universum. Tankens kraft och attraktionslagen, denna fantastiska kraft som gör drömmar till verklighet.

Jag har tränat, försökt, misslyckats och lyckats med att skapa mitt liv, medvetet, med attraktionslagen. Jag känner oändlig tacksamhet för allt jag har fått uppleva i mitt liv och att jag inte gav upp, utan verkligen lärde mig att bemästra attraktionslagen! Jag går fortfarande i mina egna fällor, men jag är så mycket mer medveten nu.

Jag har skapat familj, karriär, livskvalité, hälsa, kärlek och jag fortsätter skapa, varje dag! Lycka!

Nu har jag, precis, i samarbete med Madelene Walles och övriga medarbetare inom Nära skapat min första bok: Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen! Så underbart samarbete som känns så rätt!

Jag känner en underbar lycka. Jag har velat bli författare i hela mitt liv, men jag har haft känslan av att det är alldeles för svårt att bli utgiven. För något år sedan började jag förändra den känslan till en mer positiv känsla. Jag döpte boken, jag föreställde mig den, jag föreställde mig känslan av att vara författare. Jag integrerade dessa känslor inom mig och blev mer och mer medveten om hur jag kunde skapa även denna dröm.

Innan jag ens började skriva min bok så var ett par bokförlag intresserade, men jag kände att jag väntade på en annan möjlighet! Jag väntade och väntade, fast besluten om att vänta in rätt känsla! Den känslan av lycka och glädje som gör att det känn s helt rätt. Till slut kom den, via ett mail av Madeleine Walles, chefredaktör på Nära, de ville gärna ge ut boken i samarbete med mig!

Så skapades den då Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen, i våras och somras, rad för rad, sida efter sida, skrev jag ner mina erfarenheter, mina kunskaper, allt samlat material från mina kurser med samma namn.
I oktober gavs boken ut i samband med Näras andliga kryssningar. Så många, underbara människor som är intresserade och har läst den! Min känsla av tacksamhet är enorm!!
Till slut blev min största yrkesmässiga dröm verklighet – jag har blivit författare! Tack!

Vill du läsa mer om boken klicka här:http://shop.tidningennara.se/lev-din-drom.html

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

Kraften i att tänka fritt!

Publicerat: 3 november 2014
Taggar: attraktionslagen, drömma, tankens kraft

Vi lever i en värld med högt tempo, en mängd information som bombarderar oss, beslut som ska fattas. Därtill är vi uppkopplade mest hela tiden, vilket innebär att vi tar del av andra människors liv i hög utsträckning. Vi kommunicerar och har koll. Våra telefoner är med oss hela tiden och vi är ständigt nåbara. Det frestar på, men det är inte säkert att vi tänker på det. Vi har blivit vana helt enkelt.

Men så viktigt det är att stundtals stänga ner allt. Stänga av telefonen och datorn och låta tankarna få vandra fritt.
Det är som att vi hela tiden har så mycket fokus på det som sker här och nu, nästa tid som ska passas och det som ska utföras, göras, presteras. När vi lever i det livet så förhåller oss vi väldigt mycket till verkligheten som den ser ut, just här och nu.

Men om vi tar makten över vår tid en stund då och då, kopplar ner oss och låter tankarna vandra fritt så kan vi ta oss tid att tänka, drömma, ha visioner, lyssna till vår inre röst. Det är då som vi hinner i kapp oss själva. Det är då vi kommer på bra lösningar på det vi funderar på. Det är då vi medvetet kan använda oss av tankens kraft för att vara medskapare i våra egna liv.

I mitt liv så tänker jag allra bäst när jag utför enkla vardagssysslor, kör bil eller promenerar för det är oftast de enda stunderna som jag hinner tänka i lugn och ro.

När tankarna får vandra fritt så kan vi höra vår inre röst, vårt högre jag, där vi får så kloka svar. Vi hinner reflektera och komma i kapp.
Jag tog ett par dagar som jag i stort sett var otillgänglig, det blev så mycket bra som kom till mig, jag gjorde insikter, fick nya idéer och kunde göra nya planer. Dessutom så gjorde jag annat. I stället för att vara på Facebook så skrev jag drömmar, sjöng och spelade gitarr, gjorde en ny livsvision om framtiden och bara mös av att titta in i vackra tända ljus. Så enkelt och så värdefullt!

Så när tankarna får vandra fritt så kommer svar och lösningar, insikter, reflektioner, nya drömmar och en känsla av frihet!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

Att våga leva!

Publicerat: 27 oktober 2014
Taggar: kärlek, personlig utveckling, tankens kraft, tillit, tro, känslor

Att våga känna!

Ibland så tror människor att mitt budskap om tankens kraft och positivt tänkande bara handlar om ett påklistrat leende. Men det kan inte bli mer skevt än så, egentligen.

Det handlar om att våga känna, våga minnas och skapa förståelse. Att klara av att alltid se ljuset i det mörkaste mörker, att känna tacksamhet i det lilla.

De svåraste dagarna vi har så kommer ofta tacksamheten helt naturligt, för då ställs allt på sin spets. De dagarna förstår vi i grunden av vår själ vad som är viktigt.

Jag brukar säga att i närheten av döden började jag leva fullt ut. Då var det som att jag omprioriterade vad som var det viktiga, egentligen.

För mig så handlar det om att vi ska våga leva, att våga och klara hantera livet igenom alla känslor. Att vara stark innebär för mig att vi kan hantera, kan be om hjälp, kan gråta, våga känna och att våga minnas.
Det är så lätt att lägga locket på och gå en annan väg, det är enklast att begrava sig i något annat som får fånga ens fokus.
Men i alla övningar av tacksamhet jag delar så är syftet just att börja känna efter!

Livet är en spännande resa, men alla dagar är inte soliga. Men om vi inte står i spöregnet ibland så kan vi kanske inte uppskatta solens torka och värme, eller tvärt om. När jag bodde i Israel så var vi ständigt omgivna av sol, stark hetta och torrhet, när regnet kom så var det som en befrielse. Vi jublade, hoppade barfota i pölarna och människor kom ut ifrån sina hem och tog emot de stora forsarna av regn från himlen! Allt är relativt!
Livet är en spännande resa, om vi vågar uppleva det.

När jag skriver om frekvenser och vibrationer och fyren och fiskmåsarna så är inte avstängningsknappen av känslor det jag menar. Utan att våga leva och våga fortsätta, gång på gång.
Som man säger ibland; efter en smärtsam kärleksrelation – jag ska aldrig älska mer. Det är ett sätt att hantera det på, men då stänger man ju ute det viktigaste i livet – kärlek!
Nej, om vi ska använda oss av attraktionslagen och tankens kraft så innebär det, framförallt att vi ska våga leva! Med allt vad det innebär. Att odla tillit och tro och att vi alltid, på något sätt, litar till att allt är i en gudomlig ordning!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.starsisters.se – för din personliga utveckling

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Tillit

Publicerat: 22 oktober 2014
Taggar: attraktionslagen, personlig utveckling, synkronicitet, tro, tillit

Att använda sig av attraktionslagen handlar verkligen om att använda sig av en magnetisk kraft, av synkronicitet. Att vara klar över vad man vill förändra och förändra det.
Jag brukar själv se det som egot och själen. Egot är mitt jordiska jag, det är den jag blivit genom att leva och vara i de miljöer jag varit, den jag blivit genom att ha lyssnat och fått information om hur livet är och fungerar. Men jag har förstått att det finns så mycket i den informationen som inte är sant. Det är andra människors åsikter och tankar om hur livet är och fungerar. Alla har så mycket åsikter och vi här i Sverige lever ett liv med väldigt mycket fokus på negativitet. Vi oroar oss, lägger tid och kraft på sådant som vi inte kan påverka, skräms av all möjlig information; ekonomiska kriser, sjukdomar och liknande. Vi kämpar på och tror att ensam är stark, att vi måste vinna, vi måste lyckas och vi kämpar hårdare och hårdare eller kanske inte alls.

Men om vi istället hittar vår kontakt med vår själ och bygger vår tillit på en kraft högre än oss själva, vågar lite på rösten i vårt inre, väljer att se det som att det finns en kraft så mycket starkare och mäktigare än oss själva och arbetar tillsammans med den kraften, då behöver vi inte kämpa mer.
Det är det jag kallar för själen.

Det är det attraktionslagen handlar om, att vi lär oss att ställa in oss på rätt frekvens för det vi önskar förändra i vårt liv då behöver vi inte kämpa för att nå det. Då kommer det att komma på ett härligt, magisk sätt, i vår väg.
Jag möter många varje dag, som är i egot och kämpar och emellanåt möter jag människor som har varit smarta nog att lära sig att dra nytta av den högre kraft som finns. De sistnämnda lever sina liv i mycket större harmoni, de känner sig trygga, de tror på mirakel, de vet att de kan få precis det de önskar.
Så det är ett val vi alla kan göra; kämpa själva eller öppna upp oss för den kraft som finns i attraktionslagen.

En övning som jag brukar göra är att jag föreställer mig att jag sätter mig i en helikopter och ser mitt liv ur ett högre perspektiv. Som om jag tittar ner på mig själv och mitt liv ovanifrån. Sen ställer jag mig frågan om jag kämpar eller lever i flödet. Det svaret ger mig en exakt bild på hur jag förhåller mig och jag går tyvärr, fortfarande ofta ut i egot och springer runt i stress, men då kan jag direkt se till att ändra strategi.Då går jag tillbaka till grunden, gör tacksamhetsövningar och arbetar med mig själv på olika sätt så att jag kommer på rätt frekvens och känner mig trygg i att jag drar till mig det jag önskar genom att vara en magnet på rätt frekvens. Då kommer tilliten och tryggheten och då händer det jag önskar på ett alldeles magiskt sätt.
Att leva med attraktionslagen handlar om att påminna sig själv om detta ständigt! Varje dag! Jag arbetar med attraktionslagen aktivt hela tiden. Det är det som gör att det lyckas.

Ljus och kärlek,

Helena Magdalena

www.starsisters.se

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen