Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen ger oss inte det vi önskar!

Publicerat: 26 mars 2015
Taggar: manifestera, attrahera, visualisera

Attraktionslagen ger oss inte det vi önskar!

Nej för attraktionslagen ger oss exakt det vi sänder ut. På den känslomässiga vibrationsfrekvens vi befinner oss på kommer vi att attrahera lika. Lika söker lika!

En vanlig missuppfattning är att vara klar över vad vi drömmer om och att vi ska önska att det kommer till oss. Det vi behöver göra är att föreställa oss att det är så redan nu, så vi sänder ut på den frekvens vi vill vara på. Vi får liksom gå in i känslan först! Det gör vi genom att vi föreställer oss att det är som vi önskar redan nu. Vi får spela spelet – fake it til you make it. Universum eller vilken kraft vi nu tror på gör inga värderingar om vi är sanna eller inte. Det du sänder ut får du tillbaks, gång på gång.
Så när vi gör ett aktivt val att verkligen manifestera något i våra liv så får vi lägga vår energi, passion, glädje och vilja i det. Genom att använda oss av kreativ visualisering, affirmationer, fantasi och lekfullhet så kommer det vi vill uppnå manifesteras.

Det är egentligen så enkelt!
Så använd din lekfulla fantasi att skapa det du drömmer om! Lev som den du vill vara, prata om det du önskar som att det redan är en sanning, förvänta dig, ta för givet! Det är bara vi själva som sätter upp begränsningar, vårt sinne – men låt fantasin och känslan ta över.
Det är det du känner som du attraherar! Så mycket som möjligt ska du föreställa dig att din verklighet ser ut som du vill ha den!

Visualisera, attrahera, manifestera mera!

Om du vill lära dig mer så läs gärna min bok Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen, den går att beställa här: http://shop.tidningennara.se/lev-din-drom.html

I över tjugo år har jag levt i medvetande om tankens kraft och attraktionslagen, jag har hållit föreläsningar och kurser i många år, i tacksamhet har jag lärt och lärt, dag för dag. I boken lär man sig grunderna i hur man använder sig av attraktionslagen – vi kan alla lyckas!

 

Njut av en vacker dag!

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Bild: Carina Ståhl www.gyllenljus.com

Nu börjar det nya!

Publicerat: 22 mars 2015
Taggar: attraktionslagen, drömmar, helena-magdalena, nära, astrologi

Astrologiskt nyår!

I måndags var det en sjunde och sista transit som ägde rum, den sista spänningen av det stora kardinala korset som skapades på himlen flera gånger under 2014. I måndags kom spänningarna tillbaks och saker och ting kan nu fullbordas och slutligen verkställas och göras klart. (jag vet att det finns mer spänningar än så astrologiskt just nu, men jag tar bara med en del) Sedan kom fredagen den tjugonde med solförmörkelse, nymåne och nytt astrologiskt år, solen gick åter in i Väduren.

Så, det var mycket som hände i denna veckan! Så släpp taget om gamla 2014 nu, bara släpp det, ge uppåt till Universum och lev i tillit istället.

Slutför det du kan göra och släpp resten! Med nymånen i Fiskarna så kan vi drömma, stora, vackra drömmar! Så vad önskar du att du vill förverkliga i ditt liv? Vad drömmer du om? Hur vill du att våren och sommaren ska bli?

Med solförmörkelsen kan vi släppa taget om det gamla, det som har stagnerat, det som är över men som vi fortfarande är kvar i!

Så i samband med detta går Solen in i Väduren och kommer bilda en underbar transit med Jupiter så nu kan vi expandera och lyckas skapa det vi drömmer! Så kanske är det dags att skriva en bucket-list inför vår och sommar, skriv ner det du vill uppleva, det du vill skapa och du, kom ihåg att drömma stora drömmar, det är kraftfulla planeter som möts!!

Vårdagsjämningen har varit och vi går mot ljuset igen! Äntligen!

Nu startar allt på nytt och vi kan släppa taget om det gamla!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Visst gör det ont när knoppar brister!

Visst gör det ont när knoppar brister...

diktade hon så vackert, Karin Boye. Ja och visst gör det ont när knoppar brister, att transformeras, utvecklas och förändras innebär början på något nytt, men även slutet på det vi lämnar bakom oss. Jag brukar beskriva det som när en puppa blir en fjäril, när puppan spricker och ut kommer en vacker, färgglad fjäril som kan flyga fritt, dansa i vinden, färdas på luftströmmarna. Det är helt fantastiskt, men det innebär även att fjärilen aldrig mer kan bli en puppa. Vi kan inte gå tillbaks.

När livet känns osäkert så söker vi gärna svaren i dåtiden och ibland kan vi vilja gå tillbaks till den trygghet som fanns i puppan. Det kan vara en plats vi bott på, en relation vi lämnat, ett arbete vi lämnat eller vad som helst. Vi tror att vi kan hitta tillbaks till den känslomässiga frekvens vi varit på genom att blicka tillbaks och söka det som gav oss lycka en gång och gå bakåt. Men, nej det fungerar inte så. För fjärilen har utvecklats och gått vidare och kan inte längre komma tillbaks till puppstadiet.
Det krävs mod att förändras, mod, kraft och tillit och det blir nästan alltid bättre. I alla fall så bidrar det med nya erfarenheter och nya faser i livet.

Det enda beständiga är förändring! Det är allt som alltid finns, allt annat är förgängligt.

Så, visst gör det ont när knoppar brister, men s vackert det är när bladen och blommorna slår ut och får nytt liv. Så vackert!

Vi lever i transformationens tid och många förändras nu, i djupet av sig själva. Men det föregås ofta av kriser på olika sätt. Det inträffar olika händelser i våra liv som bidrar till att vi tvingas förändras, när vi har accepterat, släppt taget och går framåt igen så känns det så mycket lättare. Släpp taget! Låt gå! Dåtiden har passerat, nuet är den enda tid vi lever i och framtiden kan vi skapa så vacker och fantastiskt vi kan.

Njut av vårens första solstrålar!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Gråt inte över spilld mjölk!

Publicerat: 14 mars 2015
Taggar: attraktionslagen, glädje, tacksamhet, helena-magdalena

Livet är livet och det sker fantastiska saker men också sådant som är tuffare och mer utmanande för oss. Det är väl det som gör livet till en härlig resa att vi hela tiden lär oss.
De människor som kommer in i våra liv och delar det positiva i livet och allt flyter är fantastiska belöningar. De människor som kommer in i våra liv och utmanar oss är helt enkelt, personal emotional trainers. De är som sända av Universum för att vara pusselbitar i våra liv så vi lär oss, växer och utvecklas. Det kan göra ont och kännas bedrövligt, men ur kris kommer utveckling.
Under 2014 träffade jag människor som jag trodde levde i ljuset och verkade för kärlek och ljus på jorden, men det var inte så. Det var mörka krafter som var verksamma och det fick stora konsekvenser för mig, mitt liv och mitt arbete. Inte kunde jag väl tro att jag skulle bli utnyttjad och lurad. Men så var fallet och jag har analyserat och tittat på vilka läxor jag kan lära mig, varför attraherade jag in detta i mitt liv? Jo, för det fick mig att komma över rädslor och begränsningar såklart. Jag behöver lära mig att alla människor inte är goda, att alla människor inte är ärliga. I min värld så tror jag alltid alla om gott och det kommer jag, trots allt, fortsätta med.
Jag ser på min del, på mina läxor och tar ansvar för det. Som att bryta ihop och komma igen, igen och igen. Jag ältar inte gårdagen utan tänker snarare – gör om och gör rätt och tackar Universum för alla erfarenheter jag får, bra som dåliga.
Det som är så underbart när man lever med attraktionslagen är att det är bara att skapa om det igen. Att åter igen gå in och föreställa sig hur man vill att det ska vara och skapa om det igen.
Om jag håller kvar tankarna i det som skett så är det där jag håller mitt fokus och det leder inte framåt. Men om jag lägger fokus på hur jag vill att mitt liv ska se ut så kommer det, direkt nya möjligheter. Just för att livet är fantastiskt och vi kan använda attraktionslagen för att göra det bättre och bättre.

Så några snabba tips att tänka på:


Det som har varit har varit – släpp det och gå vidare.

Föreställ dig i varje given situation hur du vill att det ska vara.

Säg ja tack till allt du önskar – inga tankar på hur du vill att det inte ska vara.

Se det som att varje dag är en underbar möjlighet att vara medskapare till sin framtid.

Tankar tänkta tillräckligt många gånger blir en tro, välj dina tankar!

Det du önskar uppnå: föreställ dig så mycket du kan att det är så redan nu.

Tacka för allt du är och allt som finns i ditt liv, för alla som delar din livsresa, för hälsan, för luften vi andas, för allt det vackra och för att du är du!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

Det finns alltid en andra chans!

Publicerat: 9 mars 2015
Taggar: attraktionslagen, tacksam. kreativ visulaisering

Det finns alltid en andra chans!

Många av er undrar att om man önskat något och försökt skapa det och det inte blir som vi hade hoppats vad kan vi göra då?
Det finns alltid en andra chans. Gör om och gör rätt, visualisera och föreställ dig hur du vill att det ska vara. Lev som att det är så redan nu. Det finns alltid en andra chans.
Ibland tror vi att vi vet exakt vad vi vill ha. Men om det inte kommer till oss så är vi inte på den frekvensen, eller så motsvarar det inte det vi förväntar oss helt enkelt. Om vi till exempel vill uppleva kärlek och vi har föreställt oss att just en person ska dela den kärleken med oss, så kommer det bara ske om den personen motsvarar det vi önskar oss i kärlek. Om han eller hon inte gör det så kan det inte bli så som vi hoppas.
Heaven´sgot a plan for you! Tillit till Universum är oerhört viktigt! Det finns en plan för oss och om vi känner tillit så blir allt som det ska.
Vi kan föreställa oss att vi lever det liv vi vill leva, på det sätt vi önskar och så låter vi Universum leverera genom att vi känner tillit och förstår att allt har en mening.

Så om det är något vi vill manifestera så ska vi fortsätta att fokusera på hur vi vill att det ska vara. Det vi lägger vårt fokus på ökar, det vi ger vår uppmärksamhet på kommer vi skapa. Gång på gång, dag efter dag så kan vi skapa det vi drömmer om.
Attraktionslagen är som en spegel, det vi attraherar är det vi sänder ut. Så vi kan, genom att se på det vi drar till oss, bli mer klara över vad vi sänder ut.

Varje dag är en ny möjlighet och det är verkligen så. Det som har varit har redan varit och det är nuet och framtiden som räknas. Oavsett vad vi har för erfarenheter bakåt så kan vi alltid förändra framtiden. Visst är det fantastiskt?
Så, starta varje dag med att tacka för allt du har att vara tacksam för och dagdröm om det du önskar!
Så skapar du den framtid du önskar!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Fem snabba för att öka flödet!

Fem snabba för att öka ditt flöde!

Visst känns det fantastiskt att ljuset återvänder efter en lång mörk vinter? Jag älskar vårt nordiska ljus och när himlen blir blåare och klarare. Då känns det som att det är lättare att se framåt med glädje.

På våren skapas allt på nytt och jag brukar passa på att skapa det jag vill ska ske och lägga mer kraft i det.

Det är så fint i livet att det alltid finns en andra chans. Det som vi kanske känner att vi misslyckades med kan vi skapa igen och igen. Vi får nya chanser för det mesta. Så vi kan få en möjlighet att göra om och göra rätt.

Alla dagar som redan har gått är passerade och de kan vi inte förändra men vi kan skapa nytt. När vi fattar beslut så riktar vi vår energi att gå dit vi vill. Det är ingen idé att rikta den energin bakåt och fokusera på vad vi kunde ha gjort. Vi lever ju i alla fall framåt. Framtiden är det som skapas, det vi lägger vår energi på gällande det är det vi kommer manifestera. Så vad tänker du på? Vad lägger du din energi på? Fundera på det och börja lägga din energi och dina tankar på hur du vill att det ska vara, mer än att gå igenom det som inte blev som du hoppades.

När vi känner glädjande känslor och positiva förhoppningar framåt så är vi i flödet och vi kommer att skapa härliga upplevelser.

Så fem snabba:


1 Var tacksam varje dag för allt du är och har! All den kärlek och vänskap som finns omkring dig, din hälsa, din familj, allt bekvämlighet vi har och trygghet!

2 Gör det som får dig att må bra, skratta, dansa, sjung, träna, meditera eller bar var! Det som känns rätt för dig.

3 Föreställ dig hur du vill att det ska vara, föreställ dig så starkt så det känns som att det är verkligt!

4 Visualisera och dröm om allt det vackra och härliga du nu får uppleva! Om du kan se det kan du uppleva det! Förbered dig för vad det kommer innebära för dig när det blir verkligt!

5 Ta tacksamt emot det som kommer till dig, våga utmana dig, våga lyckas, våga leva!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

Tro och vetenskap!

Hjärtats kraft!

Våra hjärtan, våra underbara hjärtan!

I går var jag på en heldag i Universal Heart här i Göteborg. Det var en underbar dag med olika föreläsare; Terry Evans, Jörgen Tranberg, Gunnar Michaneck och Anders Nilsson.
Universal Heart har ett syfte att bygga broar mellan andlighet och vetenskap. Jag och många med mig har väntat på detta i många, många år. Att det vi brinner för inte längre ska ses som flummigt utan som en del av den verklighet vi lever i. Vi som redan vet, vi som i många år har sökt svar på vad som är och vad som finns.

På mina kurser, föreläsningar och i alla jag skrivit så återkommer jag ständigt till tacksamhet och uppskattning, det var häftigt i går att se vetenskapliga resultat på vad som händer med våra hjärtvågor, på hur vår andning och puls förändras när vi går från stress och frustration till att hitta lugnet i kropp och själ och fokusera på att vara tacksamma för dem och det vi älskar.

Vi fick även se underbara resultat på dessa hjärtvågor när man gjort mätningar på vad som händer när mediumet Terry Evans får kontakt med andevärlden. Helt magiska resultat visas på skärmen! Genom att Terry känner av andevärlden så känner han en oändlig kärlek som finns för oss. Det visar sig direkt i HRV-mätningarna som utförts av Anders Nillson på HeartMath.

Jörgen Tranberg föreläste om hur vi blir till, hur vi bildas på cellnivå och hur vår ryggrad är en kanal med ljus och där vi faktiskt kan fylla på med mer ljus. Så underbart – det är så vi kan leva i ljuset!

Det är på riktigt som det är viktigt att känna kärlek, uppskattning och tacksamhet, det påverkar våra elektromagnetiska fält. Mig behöver man inte övertala, jag känner skillnaden och har ägnat nästan ett helt liv åt att lära mig mer. Men det som ger mig sådan glädje är att det faktiskt nu är vetenskapligt bevisat.
Vi lever i ett ateistiskt land där vi tror på vetenskap och där många inte tror på en kraft större och mer kraftfulla än oss själva.

Slutligen och äntligen byggs det broar mellan andlighet och vetenskap!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktioslagensverige.com

 

Attraktionslagen - denna fantastiska lag!

Publicerat: 17 februari 2015
Taggar: kreativ visualisering, tacksamhet, uppskattning, attraktionslagen

Attraktionslagen!

Denna fantastiska magiska lag som alltid gör att vi drar till oss det vi sänder ut!
När vi känner tacksamhet, uppskattning, glädje och har positiva förväntningar så drar vi till oss ännu mer tacksamhet, uppskattning och möjligheter. Om vi känner motsatsen så attraherar vi motsatsen!

Det är många som har uppfattningen att attraktionslagen ger oss det vi drömmer om men nej, attraktionslagen ger oss det vi sänder ut att vi är eller har! Inget annat!
Allt i Universum vibrerar på olika frekvenser, som en radio. Om vi vill skapa något som vi inte redan är eller har så behöver vi helt enkelt komma till den frekvensen. Det gör vi genom att vi föreställer oss att det redan är så som vi önskar. Redan här och nu!
Det mest effektiva är kreativ visualisering, myntat av Shakti Gawain i hennes bok med samma namn.
När vi föreställer oss hur vi vill att det ska vara så vi känner det in i minsta cell i vår kropp så skapar vi det vi drömmer om.
Så enkelt! Eller hur?

Ja så enkelt är det men vi har en hel tankevärld som kanske inte alls är med på det vi försöker känna. Då kan vi behöva förändra våra tankar. Tanke för tanke, tills vi ändrar uppfattning, tills vi får en förändring i vårt undermedvetna!
Bli medveten om vad du tänker på, träna mentalt och visualisera det du vill skapa så mycket du kan!
Var medveten om att släppa kontrollen! Du ska inte försöka kontrollera hur det ska skapas för dig, du ska följa flödet och låta det komma till dig. Det är att attrahera!
Livet var inte menat att bli en kamp, livet var menat att vara i flödet av Universums överflöd.

Så kom ihåg:
Genom att fokusera på det som är positivt så skapar du mer om det som är positivt!

Genom att föreställa dig att du redan är eller har så skapar du det du drömmer om!
Genom att släppa kontrollen och ha tillit så kommer du att attrahera det som ska komma till dig!
Lev i flödet, skratta, föreställ dig, njut av livet så kommer livet bli bättre och bättre!
I min bok Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen, som är utgiven i samarbete med Nära så kan du lära dig mycket, mycket mer och skapa det liv du drömmer om!

Länk till webbshopen: http://shop.tidningennara.se/lev-din-drom.html


Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

Närvaro!

Publicerat: 11 februari 2015
Taggar: attraktionslagen, fantasi, taccksmhet, visualisering, närvaro

Närvaro!

Ibland, en stund då och då kanske vi behöver påminna oss om allt fantastiskt vi har skapat i våra liv. När vi fokuserar på allt vi har att glädjas åt så kommer vi i kontakt med vårt inre, det är där vi skapar, i kontakt med våra känslor. Just för att det är känslorna som vibrerar på olika energifrekvenser. Vi tänker tankar och tankar klär våra känslor i ord.

Det är känslorna som avgör. När vi arbetar med attraktionslagen så är det vår frekvens vi behöver ställa in så vi kan få det vi drömmer om. Genom att vi föreställer oss, på alla möjliga sätt, att det redan är så och känner glädje för det så är vi i skaparläge.

Det är när vi lyckas känna känslan av att det är som vi önskar som är avgörande för om vi ska lyckas skapa det vi drömmer om eller inte. Vår fantasi är vårt starkaste verktyg, kreativ visualisering, att drömma om, att längta efter, att föreställa sig känslan av att det redan är så och helt enkelt ta för givet att det är precis så, just nu är det bästa sättet vi kan använda vår fantasi på. Om vi oroar oss för vad som skulle hända och har fokus på det så skapar vi det.

Lev ditt liv som om det är precis så som du önskar och du är redan på god väg att skapa det! Attraktionslagen ger oss det som finns på vår frekvens, lika söker lika, ständigt! Det är nyckeln, det är hemilgheten! Ha koll på om du sänder ut din önskan utifrån brist eller utifrån överflöd! Var noga här, du kommer få det du sänder ut känslomässigt! Vi är inte vana vid att tänka så här och leva på det viset. Vi behöver träning, träning, träning, varje dag!

Så, fatta beslut om vad du önskar, föreställ dig, lek visualisera och ha tillit! Om du försöker kontrollera så hindrar du flödet!

Vill du lära dig mer om hur attraktionslagen fungerar? Läs gärna min bok – Lev din dröm – Lär dig bemästra attraktioslagen – den säljs via Näras webbshop, följ länk här: http://shop.tidningennara.se/

God natt alla fina läsare!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att fortsätta att välja att vara tacksam!

Publicerat: 26 januari 2015
Taggar: attraktionslagen, helena-magdalena, nära, tacksamhet

Vi är många som gått igenom stora prövningar under det senaste året, jag har aldrig haft så många kunder som pratat om kaos. Själv har jag med varit med om en hel del, det har varit mitt näst tuffaste år i min livstid. Jag har mött många läxor och utmaningar och jag har många gånger under det gångna året funderat på vad jag har att lära mig. Jag har lärt mig mycket, ibland den lätta vägen och ibland den hårda vägen. Trots alla utmaningar eller kanske tack vare så känner jag en stor tacksamhet, för de förändringar som skett.
Min tacksamhet är renare, naknare, klarare och absolut starkare.
I min värld är vi alla ett, allt jag gör mot någon kommer alltid tillbaks i tusenfalt. I min värld kan vi inte såra någon utan att såra oss själva, vi kan inte älska någon utan att älska oss själva, vi kan inte hata någon utan att hata oss själva.
Så om vi kan se allt som sker som något som vi alla behöver erfara så kan vi lära oss, bli klokare och visare. Det gör ont och det sårar, men om vi ändå kan vända på allt och se vad vi kan lära oss så växer vi som människor.
Så därför kan jag ändå summera 2014 som ett år som gav mig transformation och utveckling.
Jag har ständig tillit till att allt är som det ska. I min värld finns inga rätt och fel, svart eller vitt, allt är erfarenheter, så jag tackar, tar mig igenom och drömmer framåt.
Nu är det ett nytt år, med nya möjligheter och jag är noga med att alltid lära mig av det som skett, leva i nuet och drömma om och skapa framtiden.
I dag delar jag några enkla att tänka på:

Tacka dåtiden för de erfarenheter du fått, spara de vackra minnena.
Fokusera på allt du har att vara tacksam över, då höjer du din känslomässiga frekvens, lev i nuet och ta tillvara på varje dag!

Skapa din framtid genom att du drömmer om, visualiserar hur du vill att det ska vara, som om det är så redan nu!

Gläds över dina erfarenheter, det är alla dina erfarenheter som har skapat dig till den du är.
Livet börjar på nytt varje sekund, du är medskapare till din egen framtid!


Attrahera, visualisera och manifestera mera!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att hitta känslan först för att få resultat!

Publicerat: 14 januari 2015
Taggar: attrahera, fantisera , känslan, attraktionslagen

 

Ja det är så det är med attraktionslagen, vi behöver gå in i rätt känsla först. Vi behöver föreställa oss och känna känslan av att det är så! Känn känslan, föreställ dig att det är exakt så som du vill att det ska vara då kommer det att bli så!

Vi tror att vi behöver få det vi önskar först för att känna känslan av glädje och lycka, men med attraktionslagen så handlar det om att gå in i rätt känsla först för att det vi önskar ska manifesteras för oss!

Här gäller att varje dag är en ny dag, vi skapar på nytt varje dag!

Så ta morgonen till att hitta rätt i din känslomässiga gps, det ska kännas bra, om det inte känns bra så är du på fel frekvens.
Istället för att ständigt upprepa, vad du inte har, vad som inte fungerar eller annat som du känner en negativ känsla av så vänd det. Fokusera på hur du vill att det ska vara istället!

Vänd det negativa och sätt ord på din längtan av hur du vill att det ska vara!

I stället för att upprepa för dig själv; Jag är fattig, jag är ensam, jag väger för mycket med mera så vänd på det! Jag VILL ha det bättre ställt, jag VILL hitta någon att älska och bli älskad av, jag VILL vara smal och fin. Så fort du byter fokus till vad du önskar så byter du frekvens och så fort du byter frekvens och går uppåt i fyren så är du på rätt väg att attrahera det du önskar.

Ta denna dag och föreställ dig att du lever exakt det liv du önskar, att du har precis allt du någonsin velat ha, att du är allt du någonsin velat vara! Så är du på väg att skapa det!

Ljus och glädje,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Du är en vibrerande källa av energi!

Publicerat: 4 januari 2015
Taggar: visualisera, attrahera, manifestera

Du kanske är så fokuserad på det som är så du inte släpper taget och går in i det nya. Det du fokuserar på är det du skapar, byt ut dina tankar.
Det finns inga gränser för hur mycket glädje, lycka, kärlek och framgång du kan få uppleva om du lämnar dina gamla föreställningar och går in i dina nya.
En tanke tänkt tillräckligt många gånger blir en tro. Så tänk nya tankar så skapar du en ny verklighet.
Du lever upp till dina förväntningar och andras. Ändra dina förväntningar så ändras dina erfarenheter, när du ändrar ditt sätt att tänka så ändrar du ditt sätt att vara och då kommer andras förväntningar på dig att förändras.

Du är unik, du är speciell, du är kraftfull. Du är inte här på jorden för att kämpa, du är här för att leva i flödet. Men så länge du förhåller dig till de omständigheter du har skapat så håller du dig själv tillbaks! Släpp taget, hitta källan av glädje inom dig och gå dit du vill vara i livet. Med dom du vill vara på det sätt du önskar.

Ju mer du fokuserar på det du vill ha så håller du dig i flödet. Du är kraftfull och dina önskningar komemr till dig genom att du använder dig av den kraften för att sända ut i Universum vad du önskar.

Sluta upp med att köra gamla tankespår i hjärnan som bara bekräftar hur det är och börja göra önskelistor i huvudet. Fokusera på hur du vill att det ska vara och förvänta dig att det kommer till dig. Se fram emot det med glädje, förundran och positivitet!
Låt 2015 vara det år då du slutar upp med att prata om det du inte vill ha och börjar prata om det du vill, sätt ord på dina drömmar och skapa nytt!
Om du tror att det fungerar så kommer det att fungera! Om du tror på dig själv så gör hela världen den med.

Kom ihåg att attraktionslagen är Universums lag som är energi! Energi som flödar ut från dig, genom din frekvens och tillbaks till dig via synkronicitet! Det är en lag som alltid ger dig det du sänder ut, oavsett om du känner till den eller inte, oavsett om du tror på den eller inte. Den har alltid fungerat för dig sen den dag du föddes och det kommer den alltid att göra!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

https://www.facebook.com/AttraktionslagenSverige?ref=hl

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Medvetenheten om attraktionslagen ökar!

Publicerat: 3 januari 2015
Taggar: frekvenser, law of attraction, attraktionslagen

Till min stora glädje så ökar intresset och vetskapen om attraktionslagen, precis som det ska vara nu.

Jag ser det i min grupp på Facebook, Attraktionslagen Sverige. Det är fler och fler varje dag som vill vara med och jag tycker att det känns fantatiskt!

Jag började prata om attraktionslagen, karma och tankens kraft för över 20 år sedan. Oj. Oj vilket motstånd det var då. Men nu är det fler och fler som vet att våra tankar skapar våra liv.
Vi lever i en ny tid och allt omkring oss förändras snabbare och snabbare. Det som sker i vårt yttre sker även i vårt inre såklart. Allt som skapas av oss människor och för oss människor är yttre manifestationer av det som finns inom oss. Tänk bra på internet, på smartphones, på datorer, på streaming med mera. Inget av detta fanns för ens tio år sen. Utvecklingen är stor och det är den även inom oss.

Så, jag har tillbringat många år till att sprida budskapet om attraktionslagen, nu sker nästa steg och det känns spännande. Nu kommer fler och fler i min väg och säger: Jag känner till attraktionslagen, jag har läst och jag har provat, men jag får det inte riktigt att fungera för mig. Jag har det som en intellektuell kunskap, men jag får inte ner det i hela mitt medvetande.

I min första bok, som är utgiven av Tidningen Nära skriver jag om grunderna, hur man kan lära sig attraktionslagen. Nu kommer fortsättningen på mitt arbete. 2015 har precis börjat och jag får förfrågningar av annat slag, fördjupningar, coachning och workshops, det är det mitt arbete kommer bestå av till stora delar av 2015. Att hjälpa till att bryta gamla tankemönster, att utmana för att få oss alla att förstå hur vi behöver skifta fokus, hur vi ska gå in i det nya. Hur vi ska kunna vibrera ut på rätt frekvens så att våra drömmar kan skapas.


Jag ser fram emot arbetet att fortsätta sprida budskapet om attraktionsalgen på olika sätt och att hjälpa till att bryta gamla tankemönster så att vi alla kan leva i rätt frekvenser, leva i flödet, leva på hög frekvens. Det är lätt att vi ramlar tillbaks i gamla tankemönster och då måste vi vara bra på att ramla tillbaks i våra nya tankar.
Frekvenser smittar och vi behöver varandra. Jag avslutade en fördjupning i Lev din dröm i höstas. Gruppen ville inte avsluta. De undrade över fortsättningen och jag konstaterade att ni kan detta nu. Då säger en härlig deltagare; Sussie Stocklassa Orrmarker : -Helena, vi behöver vara i din frekvens, det är därför vi behöver fortsätta träffa dig. Ja, faktiskt så är det precis så. Vi behöver vara i varandras frekvenser och därför behöver vi mötas på olika sätt. Så, nu lägger jag upp 2015 års arbete på ett annorlunda sätt och det känns så otroligt kul! Vi är många som har avancerat till nästa nivå!

Så låt 2015 bli det år då du verkligen flyttar kunskapen om attraktionslagen från ditt intellekt och in i varenda cell, så vibrerar du på hög frekvens och ditt liv blir bara bättre och bättre!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

https://www.facebook.com/AttraktionslagenSverige?ref=hl

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

Gott Nytt År 2015!

Publicerat: 1 januari 2015
Taggar: helena-magdalena, tankens kraft, attraktionslagen sverige

Gott Nytt År 2015

Så, nu skriver vi 1/1 2015, ett nytt år att fylla med allt vi önskar. Ett nytt år med nya erfarenheter och upplevelser. Visst är det härligt och skönt att veta att vi har 365 dagar framför oss? Ett helt år innan vi står där och räknar ner igen.
Jag älskar att fira nyår. Jag uppskattar förändringar och jag gör verkligen bokslut och avslut av varje år och nya planer, drömmar och känslor inför varje nytt år. Jag har alltid gjort det, det känns så skönt att få summera det som skett. Det är då som vi märker hur mycket vi skapar hela tiden, hur mycket av det vi önskar som faktiskt blir som det ska.
Om vi vågar drömma så vågar vi skapa. Om vi vågar drömma så stort så det pirrar i magen ja då skapar vi verkligen våra drömmar.
Så kom ihåg:

  • Att vara tacksam för allt du är eller har. Ju mer du fokuserar på något desto mer skapar du. Så håll ditt sinne rent och fokusera på det du uppskattar, tycker om och älskar så växer det.
  • De omständigheter du har omkring dig är du medskapare av, vill du ha ändrade omständigheter så ändra dina förväntningar och tänk på ett annat sätt.
  • Det du tänker är det du bekräftar. Det du bekräftar är det du skapar. Fokusera på hur du vill att det ska vara så kommer det att bli din verklighet.
  • När du har fattat beslut så visualisera så tydligt du kan, hur det känns att få uppleva det du vill skapa. Fake it til you make it – på så många olika sätt som möjligt. Använd affirmationer för att tala om för dig själv hur det är nu. En tanke tänkt tillräckligt många gånger blir en tro!
  • Förbered dig på vad det kommer innebära när dina drömmar går i uppfyllselse, så du vågar ta emot det som kommer till dig. Om vi drömmar stora drömmar så kan det kännas utmanande att våga när det väl gäller.

Attraktionslagen är en universell lag om att det som finns på samma frekvens som du drar di till dig, precis som radiofrekvenser. Attraktionslagen hr alltid fungerat för dig i ditt liv, oavsett om du tror på den eller inte, oavsett om du tror på den eller inte. Allt sker i naturlig ordning. Att lära sig att bemästra attraktionslagen innebär att bli medveten om vilka frekvenser vi sänder ut på och vilka vi vill sända ut på.

Jag önskar er alla ett underbart, gott nytt år 2015!
Lev dina drömmar och gör det NU!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Tack 2014!

Publicerat: 31 december 2014
Taggar: attraktionslagen, hitta kärleken, tacksamhet

Årets sista morgon är här!

Den sista morgonen för 2014 gryr utanför mitt fönster, här i Vasastan i Göteborg.
Ett helt år är till har passerat revy. Ett år som varit utmanande på många sätt för många av oss. Vi har vuxit, vi har lärt oss, vi är klokare och visare.
Människor har kommit och gått, vissa har, för alltid, lämnat spår i våra hjärtan och själar.

Vi har alla gått igenom erfarenheter och attraktionslagen ger oss alltid det vi sänder ut, på gott och ont.

Vi har fått möta rädslor och utmaningar men också skratt och glädje. Om vi väljer att se allt vi upplever som erfarenheter vi skapar så kan vi förstå vad vi vill uppleva istället och fokusera på det.
Om vi fokuserar och är på det klara med vad vi vill uppleva och släpper alla ”bara inte det eller det händer” så är vi på rätt väg.
Som fantastiska Esther Hicks säger: En tanke tänkt tillräckligt många gånger blir en tro! Så vill vi tro på ett annat sätt så får vi tänka andra tankar.
Nu kan vi lägga 2014 bakom oss med tacksamhet för allt det har gett oss.
Jag vill passa på att tacka er alla fantastiska människor som läser min blogg, som sprider kärlek och energi, som lever som vi lär.
Årets höjdpunkt för mig var att få ge ut min bok, i samarbete med Nära och att jag fick möjlighet att ge ut den på Näras andliga kryssning! Hela den resan var det bästa som hände mig 2014. Det var en magisk känsla att få träffa så många av er på en och samma plats. Att få dela glädje och energi med er ute på Ålands hav, det var underbart.
Att hålla föresläsningen Hitta kärleken för så många av er var fantastiskt – vilken energi det var i salen! Vilka förhoppningar det väcktes och så många underbara leenden som nådde fram till mig där jag stod. Det var en underbar känsla! Jag hoppas på att få träffa många av er på båten igen!

Den nya tiden är här och jorden ska höjas i frekvens! Det kommer att ske genom att vi en och en höjer vår energi och frekvens. Förändringen sker via oss, ju mer kärlek, tacksamhet och energi vi sprider desto högre blir frekvensen.
Jag vet att jag när jag läste om New age för ett tjugotal år sedan förundrades över vad man menade, vadå uppstigning? Nu förstår jag, så många år senare, fullt ut, vad det innebär. Vi förändrar världen, vi skapar en ny tid genom att vi förändras vi människor.

Så låt 2015 bli ett år då vi alla bidrar till att höja vår frekvens på jorden genom att vi alla höjer oss i frekvens. Den gamla tiden är över, det gamla sättet att tänka är föråldrat och vi går framåt, steg för steg.

Jag vill tacka er av hela mitt hjärta för detta år!

Jag vill önska er alla ett magiskt, kärleksfullt år! När ni får uppleva glädje, frihet och kärlek! Jag vill önska att ni får leva högt i fyren, på hög frekvens och att ni har många, härliga fiskmåsar omkring er!

Livet är en spännande resa och jag önskar att ni känner att ni är medskapare till er egen verklighet!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.attraktionlsagensverige.com

www.helena-magdalena.com

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen