Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Gå ut och var glad!

När allt vänder och blir bättre och bättre!

Om vi vill så kan vi välja att fokusera på att allt blir bättre och bättre, hela tiden. Oavsett hur det ser ut just nu.
Genom att vi bestämmer oss att fokusera på det vi vill ska bli bättre så har vi redan vänt vår energi åt rätt håll.
När vi börjar känna positiva känslor så går vi in i den uppåtgående frekvensen och det känns bättre och bättre.
Det som vi känner i varje cell är det vi sänder ut, det vi sänder ut får vi mer och mer av. Det har kommit fler och fler forskningsrapporter på att det faktiskt blir som vi förväntar oss, till exempel Placeboeffekten.
Så vi väljer själva! Att inte välja är också ett val.
Så fokusera på de resultat du vill ha och försök ha tillförsikt och tro till att det blir så.
Det är så härligt när det vänder och blir bättre och bättre, som Ulf Lundell sjunger Gå ut och var glad.
Det kan vara det bästa vi kan g till oss själva det är helt enkelt att vi bestämmer hur vi vill känna och så börjar vi känna det!
Så enkelt.
Men vi tror att det vi känner just nu är det enda sanna och så konstaterar vi gång på gång att det är så!

Så gå ut och var glad, så ska du se att det hjälper!

Ljus och kärlek.
Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

När drömmar blir verklighet!

Publicerat: 29 juni 2015
Taggar: helena-magdalena, tankens kraft, attraktionslagen

Jag har i hela mitt liv drömt om att bli författare. I nionde klass vann jag en novelltävling och min lärarinna bad mig lova henne att skriva en bok, minst, i mitt liv. Sedan dess har jag haft den drömmen, den har ofta känts som en avlägsen dröm där i fjärran.

För två år sen var jag på Bokmässan här i Göteborg, jag älskar böcker och skrivböcker och det är som att vara i paradiset att få gå runt i de stora mässhallarna.
Jag skulle ta rulltrappan upp till andra våningen, på väg upp tittade jag ut över alla tusentals böcker och jag greps av en liten stund av tvivel. Varför skulle jag skriva en bok? Fanns det inte redan tillräckligt med böcker? Jag ryckte på axlarna och åkte vidare.
Nu två år senare sitter jag här i mitt kök i Vasastan i Göteborg och skriver på min andra bok, som kommer att ges ut på Bokmässan här i Göteborg, jag kommer vara på plats tillsammans med Egmont Publishing, då jag ger ut både första boken Lev din dröm och nu uppföljaren Lev i din kraft i samarbete med Nära. Tanken hisnar! Wow! Två år har gått och en av mina största livsdrömmar har gått i uppfyllelse! Jag känner en ödmjuk, oändligt stor tacksamhet!
Hur gjorde jag då? Jo, som så många gånger förr så använde jag mig medvetet av attraktionslagen.
Jag föreställde mig att mina böcker redan fanns. Jag försökte tänka, prata och skriva som en författare! Jag använde mig av kreativ visualisering och tankens kraft. Jag kände känslan av att vara författare, av att ha skrivit vartenda ord i en hel bok.
Som alla andra gånger så ger attraktionslagen allt vi sänder ut att vi är eller har. När jag lyckades sända ut att boken var utgiven och att jag var en etalerad författare så blev resultatet ett författaravtal.
Det jag fick ta ansvar för var att börja skriva – JUST DO IT!
Nu sitter jag här och skriver på nästa bok, det känns fantastiskt att skriva sida efter sida om kraften i Universum!
Så om du har en dröm, föreställ dig att det redan är som du önskar att det ska vara! Fake it til you make it!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

You can get it if you really want!

Jag har tillbringat en vecka hos våra fina vänner i Aten i Grekland. Jag har blickat ut över vågorna i havet och låta livet skölja över mig. Våg efter våg har rullat in och för varje vågskvalp har själen integrerats.
Vi lever ofta livet i högt tempo i vårt land, vi är alltid på våg någonstans ofta stressar vi. Att få några dagar att bara vara är så värdefullt.
Jag har suttit på stranden och reflekterat över allt fantastiskt som händer.

Sen jag startade mitt arbete med attraktionslagen för över 20 år sedan så har jag verkligen lärt mig oerhört mycket om hur livet och Universum fungerar och hur lätt vi fastnar i våra tankar, vårt ego.

Det är så lätt att vi förhåller oss till de omständigheter vi tror på. Det är först när vi förstår att vi kan förändra allt som vi verkligen kan skapa förändring.
Omständigheter är ett resultat av det vi skapat tidigare, om vi vill förändra vår verklighet så får vi sluta upp med att förhålla oss till dessa omständligheter.
Vi kan förändra våra liv om vi bara tror att vi kan.
Om vi istället försöker befria oss ifrån våra egna och andras förväntningar så kan vi skapa mer förutsättningslöst.

Försök att befria dig från allt du tror att du måste, börja om, se ditt liv utifrån och försök att frigöra dig från dina motstånd och rädslor, skapa fritt så kan du förändra.

Så: Vad önskar du förändra? Vad har du för uppfattning om det? Titta på det ordentligt och ställ dig utanför dina egna förväntningar och skapa fritt hur du vill att det ska vara. Föreställ dig att det är så redan nu, känn känslan, då är det redan på väg att skapas för dig! Fortsätt drömma, föreställa dig och våga ta för givet att det redan är så. Då kommer det att ske, attraktionslagen är en Universell lag, den ger dig alltid det du sänder ut att du redan är eller har!
Just do it!

Jag önskar er alla en underbar dag!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Ovillkorlig kärlek!

Publicerat: 8 juni 2015
Taggar: attraktionslagen, kärlek, oneness, helena-magdalena

Ovillkorlig kärlek!


Kärlek, denna underbara, höga frekventa känsla. När vi känner ovillkorlig kärlek – jag älskar dig oavsett så är vi så fria i vårt sätt att ge kärlek!
Ofta så älskar vi våra barn och närmaste vänner ovillkorligt, vi älskar dem så högt oavsett vad dom gör, i stort sett. Vi älskar för att älska för vi vill så gärna ge kärlek och gärna få kärlek i utbyte. Det är ren energi och den energin är väldigt hög och ren, klar och man kan känna sig alldeles yr!

Men när vi känner kärlek i en relation så är det större risk att vi villkorar den. Vi sätter villkor och om de villkoren uppfylls så ger vi kärlek, annars så tillskriver vi att den andra personen är orsaken till vår egen olycka. Vi kan inte villkora kärleken då ersätts den av känslor på lägre frekvenser. Om du inte älskar mig så älskar jag inte dig, det fungerar inte så, så länge vi älskar så älskar vi.
Det finaste och renaste vi kan ge en annan människa är ren, ovillkorlig kärlek, en känsla så stark så ingenting kan hindra den.
När vi känner kärlek så skapar vi ett underbart elektromagnetiskt fält omkring oss. Vi vibrerar på hög frekvens och det är en underbar känsla, men det är också en känsla som skrämmer. För vi blir sårbara när vi älskar fullt ut.

Vår kärlek lever i relationer mellan själar, människor vi älskar! Kärlek kan inte begränsas, den är frihet! Vi kan lova att vi vill älska resten av livet, men kan vi lova att vi ska det? Nej jag tror inte det. Kärlek är energi och energin kan kopplas till andra men den kan också vara alldeles fri!
När vi känner den äkta, sanna, ovillkorliga kärleken så känner vi kärlek till alltet, till hela Universum, till alla själar, djur och människor. Den kärleken är oändlig och outgrundlig, den bara är!
Inom oss alla bor kärleken, alltid, bara där. Den aktiveras av andra människor och vi tillskriver andra människor att de är anledningen till vår kärlek, så vi tror att om den personen försvinner så försvinner vår känsla av kärlek, men den försvinner inte, den vilar i väntan på nästa aktivering.
Jag möter många kunder som har lämnat eller blivit lämnade och frågan är hur vi ska förhålla oss när vi älskar men ska glömma. Ja det är så att vi ska inte döva våra känslor och stänga av dem, det blir bara ett sätt att hantera smärta. Så länge vi älskar så älskar vi, vi kan tillåta oss att älska. All kärlek vi sänder ut gynnar hela fältet som vi alla är länkade till – oneness och all kärlek vi ger kommer tillbaks till oss i mångfald. Så jag brukar säga att all kärlek du ger och känner hamnar på karmakontot! En dag blir du rikligt belönad för all kärlek du ger och har gett!
Ovillkorlig kärlek, så vackert och så starkt!

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

Livet är ett oändligt flöde!

Publicerat: 29 maj 2015
Taggar: flöde, helena-magdalena, rädslor, undermedvetet, attrahera


Vi är medskapare till våra liv, varje sekund, varje minut. Vi vibrerar på olika frekvens och det som finns på samma drar vi till oss – lika barn leka bäst.
Men, det är inte våra tankar som skapar våra liv, tankar är ord på våra känslor. Det är känslorna, i varje cell i hela kroppen som skapar vårt elektromagnetiska fält.


Vissa känslor ligger i vårt medvetande och vi är medvetna om dem. Men vi har en mängd känslor som utgår från vårt omedvetna, det är det undermedvetna som styr de flesta av våra tankar och handlingar. Dessa är vi inte så medvetna om.


Det vi kan göra är att titta på det vi skapar, det vill säga det som ständigt manifesteras för oss. Vi kan se mönster i våra liv som ständigt återkommer. Ibland kan vi till och med säga: -Det händer alltid mig, gång på gång. Då har vi verkligen skapat upprepning.


Jag pratade med en kvinna för ett tag sen, hon berättade för mig att hon sökte en partner, men att alla hon träffade var gifta. Hon förutsatte att det var så för alla oss kvinnor om vi gick på krogen, att alla vi mötte var upptagna. Där ser man, hur våra förväntningar styr. Hon förväntade sig att alla var upptagna, medan jag en gång i hela mitt liv har träffat en man som var upptagen. Så se upp med vad du har för inbyggda förväntningar.


Det handlar om att vi ska våga ha förväntningar som är på positiv frekvens. Iaktta, reflektera. Vad är det som ständigt återkommer i ditt liv? Vad kan det vara för rädsla som är kopplat till det?
Vad kan du ha för tankemönster som ligger i grunden?
Är du rädd för fattigdom? Rädd att bli övergiven? Rädd att bli sjuk? Rädd att dö? Eller vilka rädslor ligger i ditt undermedvetna?
Ibland kan man hitta sina rädslor på det sättet. Då kan man själv gå in i rädslan och ställa sig själv frågan vad som är det värsta som kan hända. Ibland kan vi så enkelt nå svaret och träna på att släppa taget om den mentala övertygelsen.
Det kan vara ett första steg i att förstå vilka omedvetna rädslor som styr det du attraherar!

Lycka till!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

Vi kan alla leva våra drömmar!

Lev din dröm!

Jo så, just så!

När vi bestämmer för att förverkliga våra drömmar, oavsett hur de ser ut, så har vi påbörjat en spännande resa! I varje cell finns en längtan att få leva i inspiration, passion, ovillkorlig kärlek och sanning (Jörgen Tranberg)

Så är det. När vi börjar fokusera på det vi drömmer om, det vi längtar efter så är vi på rätt väg. Varje gång vi har en känsla av att det inte känns bra så kan vi enkelt föreställa oss hur vi vill att det ska vara istället, då har vi bytt fokus.

Om vi använder den tid då vår hjärna är ledig, när vi gör det som inte kräver vår koncentration så kan vi ägna den tiden åt att dagdrömma, sätta ord på hur vi vill leva våra liv.

Inga drömmar är för små, men inga drömmar är heller för stora. Så länge vi drömmer så lever vi.

Jag har förverkligat alla mina drömmar, gång på gång. Jag är inte på något sätt bättre än någon annan, snarare har jag mycket att lära.

Men en sak kan jag sen många år och det är att förstå att vi ständigt lever i ett oändligt flöde i Universum. Det vi sänder ut kommer tillbaks till oss, ständigt. Så vi är med och skapar vår egen verklighet.

Jag har provat, testat, testat igen och igen och verkligen fått fram en riktigt bra verktygslåda så att jag kan hantera mig själv och andra i olika situationer. Vi kan behöva lära oss om varför vi tänker som vi tänker, hur vi kan förändra våra tankar och sen vara medvetna om vår tankevärld.

Därefter behöver vi vara medvetna om våra försvarsmekanismer och lära oss hur de ser ut och hur de fungerar så att vi kan låta vår själsliga längtan vinna över egots kontroll.

Jag har haft otaliga kurser och föreläsningar och till slut resulterade det i min första bok Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen, som Nära gett ut i samarbete med mig.Där står allt, allt vi behöver veta, sen är det upp till oss att träna och träna.

Det är som att tiden i Universum nu går fortare och fortare, allt manifesteras i allt snabbare takt. Både det vi längtar efter eller det vi försöker undvika – det vi har vårt fokus på helt enkelt. Vi kan alla leva våra drömmar – vissa har en medfödd förmåga att ständigt gå på mål, andra behöver mer träning. Men vi kan alla förändra våra liv och leva våra drömmar! Visst känns det fantastiskt?

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

Lever du i flödet?

Lever du i flödet?

Inget kommer till oss av en slump, allt kommer till oss för att det matchar vår energi och känslomässiga frekvens.
Vi lever alla i ett stort vibrerande Universum, allt rör sig på olika frekvenser, tänk radiokanal. Om vi uppskattar och känner kärlek till det vi attraherar så är det fantastiskt. Om vi inte gör det så är det dags att ”byta kanal” det vill säga ställa in en annan frekvens.

Så enkelt är det! Men hur gör man då? Jo för det första ska vi släppa kontrollen och lära oss att leva i tillit och i flöde, bara där händer det mycket. Om ni tänker, som jag har skrivit förut, att vi är i en stor, virvlande, stark fors, mitt i forsen sticker det upp en trädstam. Håller vi tag i den? Klamrar oss fast? Då är vi i kontroll, då vågar vi inte följa vårt flöde. Men om vi vågar släppa taget, ha tillit till att allt blir som det ska och följer med i forsens virvlar, då lever vi i flödet.

Om vi dessutom klargör för oss själva vad vi drömmer om, vad vi inspireras av och verkligen känner känslan av det, då har vi ställt in oss på en ny frekvens. Detta kan vi göra snabbt och enkelt, genom att vi föreställer oss hur vi vill att det ska vara! Så enkelt! Påminn dig ofta om vad du älskar, om vad du uppskattar och vad du vill skapa så är du ofta på en ny frekvens och du kommer att attrahera det som du sänder ut.

Attraktionslagen är som en spegel, den ger dig inte det du drömmer om, den ger dig ständigt det du sänder ut! Gång på gång i evighet!
Så fundera på vad du attraherar in i ditt liv. Är det flöde, lätthet, glädje och möjligheter? Bra!
Eller är det svårigheter, problem, negativa människor med mera? Då bör du fundera på om du inte ska ägna dig åt att drömma lite mer, följa din inspiration och passion?
Valet är ditt! Du är den enda tänkaren i ditt sinne!

Det krävs mod att förändras och det är en spännande resa att färdas framåt i forsen. Det krävs mod och beslutsamhet att skapa och leva sina drömmar, jag vet att du kan!Ljus och glädje,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

 

I varje cell bor en längtan!

Publicerat: 14 maj 2015
Taggar: energi, matrix, kvantfysik

I varje cell bor en längtan efter gudomlighet!

Jag har varit på fantastiska utbildningsdagar med Jörgen Tranberg, Universal Heart i helgen. Det har varit helt fantastiskt att få höra om det neuropsykologiska, biokemiska, kvantfysiska sättet att prata om hur vi kan skapa vårt eget höga elektromagnetiska fält, vårt matrix och därmed förändra våra liv.

Jag älskar detta! Jag har alltid känt till attraktionslagen på något vis, jag har minnen sen jag var barn om att jag förstod hur jag kunde förändra mitt sinnestillstånd och resultatet blev förändrat. Därför hag har utvecklat det hos mig själv och lärt mig mer och mer i över 20 år.

Jag älskar att drömma, följa min inspiration, drömma och skapa min framtid, jag är nog bara sån. Och nu har jag dessutom lärt mig hur det frisätter en mängd lyckogörande ämnen, det är som att bli hög på kroppens egna lyckohormoner. I vissa perioder när jag stressat för mycket och pressat mig själv, så försvinner känslorna av lycka och harmoni och ersätts av håglöshet och trötthet.

Tänk att det är precis så vårt elektromagnetiska fält byggs upp, det är exakt så vi skapar vibrationsfrekvenser omkring oss.

Så i varje cell bor en längtan och när vi fokuserar på att ta ansvar, känna acceptans till allt som är så möter vi upp våra celler, när vi dessutom drömmer om det vi längtar efter så frisätts mängder av energi. Visst är det vackert?

Visst är det underbart att fokusera på vår passion och inspiration och känna hur vi fylls till bredden av förnyad energi och kraft?

Så i några lätta steg kan man säga så här: släpp all kontroll så frigör du cellerna, släpp allt motstånd, ta ansvar för dig och ditt.

Acceptera allt som är, det bara är – känn tillit till att allt är i sin ordning, i sin egen gudomliga ordning. Börja fokusera på hur du vill att det ska vara, dröm, visualisera och lev dina drömmar.

Då kommer du må som allra bäst och ditt matrix kommer sända ut en massa positiv energi och som vi vet så attraherar vi det vi sänder ut.

Så enkelt!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

Lever du i flödet - eller lever du i kontroll?

Publicerat: 27 april 2015
Taggar: attraktionslagen, kontroll, skapande, flöde

Lever du i flödet eller lever du i kontroll?

När vi lever med attraktionslagen behöver vi förstå att vi lever i flödet – hela tiden. Allt som sker är attraherat beroende på de frekvenser vi befinner oss på.
Vi är medskapare till varenda erfarenhet. Inget sker av en slump!
Genom att vi verkligen förstår att det som finns på samma frekvens attraherar vi, så kan vi också hela tiden vara medvetna om var vi befinner oss.

Varje människa, varje händelse som kommer i vår väg vittnar om var vi befinner oss. Om vi på allvar lär oss att förstå det så kan vi hela tiden vara medvetna om var vi befinner oss, vad vi skapar och vad vi har skapat.

Om vi fortsätter att känna samma känslor och tänka samma tankar så kommer vi fortsätta skapa det vi skapar, men om vi förändrar våra känslor och tankar så kommer vi skapa något annat.

Om vi fokuserar på uppskattning, kärlek, tillit och tro så kommer våra liv vara mer flödande. Om vi istället försöker ha kontroll så begränsar vi flödet. Kontroll vill vi ha för att skapa trygghet och försöker vi skapa trygghet så lever vi inte i tillit fullt ut. Visst det är viktigt att vi har ”koll på läget” så vi vet hur vi har det. Men om vi försöker kontrollera allt som ska ske så visar vi att vi inte lever i tillit i flödet.
När vi vill skapa så ska vi bestämma oss, fatta beslut och föreställa oss hur det känns, stråla av den lycka och tacksamhet som finns där när allt redan finns. Vi ska leva i full tillit att det kommer att komma till oss, för att det redan finns där. Att allt kommer att ge sig på vägen. Då lever vi i flödet.

Attraktionslagen är ingenting som vi bara använder oss av ibland för att få det vi önskar. Attraktionslagen är en universell lag som alltid gör att det du sänder ut, på din frekvens kommer att manifesteras för dig!

Lev i flödet, lev i tillit och var tacksam för allt som kommer till dig, allt har något att lära dig.
Stråla av kärlek till världen och världen kommer att stråla av kärlek till dig!
Se det som att följa med vågorna eller försöka simma motströmt!
När vi känner tillit så visar vi att vi har tilltro till en kraft så mycket större och mäktigare än oss själva, det är den kraften som skapar synkronicitet. Bara låt det ske! Lev i flödet och ta tacksamt emot allt vackert som kommer till dig!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

 

När jag inte längre kunde gå – då flög jag!

Publicerat: 26 april 2015
Taggar: avundssjuka, framgång, helena-magdalena, attraktionslagen

Att våga lyckas, att våga ge det finaste man har, sitt hjärta, sin inspiration, sin kärlek till världen. Att verkligen vilja hjälpa utifrån djupet av sin själ! Att förändra sitt liv totalt och brinna för något, minut för minut, dag för dag, år för år – ger framgång!

Attraktionslagen älskar passion och drivkraft, tecknen blir så tydliga och det blir lätt att skapa attraktion och manifestation!

Där någonstans på vägen, attraherar man fiskmåsar, men även krabbor! Många vill ha en plats i ljuset och gläds med framgång. Men för vissa skapar det avundsjuka och konkurrens.


När jag, plötsligt, fick möta avundssjukan, se den i ögonen av nära vänner, så valde jag först att inte se det. Det var dumt! Jag ville vara alla till lags och backade och stod tillbaks.
När människor vill dra ner kraften, skapa motstånd så kan de ta till vilka vapen som helst. Jag skapade en situation där jag fick möta mina värsta rädslor, att någon totalt skulle försöka slå undan fötterna på mig och försöka förstöra mitt flöde. Det vi fokuserar på skapar vi, även våra rädslor. Så en dag slogs fötterna undan, det fanns ingen grund att stå på. Det var bara att välja – att ramla ihop och tappa taget, eller sikta ännu högre, breda ut vingarna och flyga.

Jag var en skadskjuten fiskmås – men jag gjorde det ända vettiga – jag flög! Jag flög med trasiga vingar – högre och högre. Det arbete jag lagt ner förstördes, men jag flög vidare i alla fall.
Jag valde att inte gå in i de negativa känslor som finns när en god vän försöker sänka dig och det du gör. Då det begåtts brottsligheter så kontaktade jag en advokat så fick han ta allting vidare, jag fokuserade och fokuserar på ljuset.

Äntligen är vingarna hela och jag flyger igen. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är tacksam för det. Det var en del av min karma och den som tidigare var min vän som försökt förstöra så illa för mig och flera med mig, kommer få möta sin egen sanning en dag! Karma är alltid, alltid rättvis. När jag stod i ruinerna av det jag byggt och vände på de trasiga delarna så fokuserade jag på min inre vision, min drivkraft – att bidra till att få människor att leva sina drömliv, att få människor som tappat hopp och tro att hitta ljuset igen.
Jag förstod då fullt ut varför jag skapat allt detta! Självklart för att jag innerst inne inte vågade lyckas, inte vågade betala priset i att möta avundsjukan så nära inpå. Då såg jag mina egna mönster och tog ansvar för det! Jag har lovat mig själv att aldrig mer attrahera det som förstår och gör så ont!

Min sanning är min sanning, min inre vision är inte till för mig utan för så många andra. Så när någon slagit under fötterna på mig, så lyfte jag mina trasiga vingar och flög i tacksamhet. Full av tillit och tro att allt ändå är i sin ordning. Full av tillit att karma alltid ger alla de de själva har gett ut. Full av tillit i att mina rädslor är mindre än behovet för mänskligheten att lära sig att leva i Universums flöde.
Att våga lyckas kräver mod! Väldigt mycket mod! Mod att våga möta framgångens baksidor och de är inte det minsta trevliga!

Jag känner inte det minsta tycka synd om mig själv, när man lever med attraktiosnlagen - så skapar man alltid, på gott och ont. Det finns ingen annan människa som kan ansvara för min lycka, vi kan alla bara ta ansvar för oss själva. Men vi ska vara medvetna om att vi skapar, varenda minut och vi skapar det vi drömmer om men också det vi är rädda för, beroende på var vi har vårt fokus!
Jag står åter på stadig grund och flyger i frihet, tillsammans med underbara vänner!
Tack, till er alla som finns och funnits detta utmanande år! Nu reser vi vidare och skapar och lever våra drömmar i ljus, kärlek och glädje!

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen!

Publicerat: 24 april 2015
Taggar: attraktionskagen, manifestera, passion, visualisera, glöd

 

Passion, glöd, entusiasm, elementet elds egenskaper är kraften som vi ska använda oss av för att nå dit vi vill.

Ibland möter jag människor som säger sig ha provat attraktionslagen men inte lyckats skapa det de vill. Då brukar jag ställa frågor som; - Hade du fattat beslut, riktigt i benmärgen, så du kände att inget kunde stoppa dig? Hur mycket tid använde du för att verkligen manifester det du önskade? Hur många manifestationer försökte du skapa samtidigt? När jag lyssnar på svaren så ser jag ofta sambanden:

Vi fattar inte beslut, vi förhåller oss som att vi önskar, att vi har det i framtiden och att det inte redan finns för oss. Vi lägger lite tid, men kanske inte så mycket tid som krävs för att verkligen skapa det vi önskar. Dessutom så är det så intressant och spännande att skapa med attraktionslagen så det kan göra att vi blir ofokuserade på målen. Då blir det inget resultat.

 Om vi verkligen har fattat ett beslut och förhåller oss som att det är så redan nu genom att verkligen föreställa oss hur det känns.

Genom att dagdrömma, kreativt visualisera och vara i det som att det redan är en sanning det är då det manifesteras. Vi behöver ha fokus och lägga mycket tid på övningar som gör att vi verkligen sänder ut till universum att det är så, redan nu. Själv kan jag lägga mycket tid på en dag i att vara i min nya verklighet och dagdrömma, fantisera, föreställa mig att det är så som jag har bestämt att det ska bli. Dessutom är jag noga med att hålla fokus under tid. Vissa av mina manifestationer har skapats väldigt snabbt, kanske bara på ett par dagar, medans andra har tagit lång tid att skapa. Det beror givetvis på hur beredda vi är och hur vår plan ser ut.

Jag låter en till tre manifestationer vara tillräckligt åt gången och jag börjar inte med något nytt innan det är klart. Det handlar om att hålla glöden brinnande tills det är klart. Annars kan det vara så att vi inte lyckas skapa det vi önskar.

Ett annat vanligt fel vi gör är att vi försöker klura ut hur det ska gå till. Det är helt meningslöst för det kan vi ändå inte lista ut. De oändliga leveranser som kommer till mig är så magiska, så otroligt välkomponerande så jag fascineras och jag känner verkligen att Universum har en gudomlig plan för det som ska bli. Det är väldigt givande att sitta i efterhand och se alla pusselbitar som föll på plats för att det skulle bli som det skulle bli! Så låt elden brinna, lägg entusiasm och glöd till det du önskar ända tills det är klart! Ge inte upp, fortsätt föreställa dig och dagdröm hur fantastiskt det är.

 Du kan se det som när du har bokat en resa, du bokar och betalar och föreställer dig hur fantastiskt det ska bli när du kommer fram. Du kan säkert se resmålet framför dig och känna lukten, värmen, atmosfären dit du ska. Du kanske planerar vad du ska göra när du väl är på plats. Helt säker på att resan ska bli av. Visst håller du inte på och kollar av vem som ska köra planet, att det verkligen kommer och hämtar dig, att du vet vem som ska laga mat åt dig när du väl är på plats? Precis, du har beställt en resa, du drömmer om att du redan är där och förväntar dig att någon annan sköter resten! Gör likadant med attraktionslagen: fatta beslut, föreställ dig, förvänta dig och njut av det som ska ske!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

10 livsstategier enligt Helena-Magdalena

Publicerat: 17 april 2015
Taggar: helena-magdalena, livsstategier, tacksamhet, attraktionslagen

Här kommer en favorit i repris! Njut av dagen alla härliga!

10 Livsstrategier - Helena Magdalena

1

Du är en ljusvarelse i en fysisk kropp, du kom till jorden för att lära dig och utvecklas, de stora dragen i ditt liv är sedan länge bestämt, men du väljer själv hur du skapar och vad du väljer att gå igenom.

2

Se ditt liv som att du har en provanställning av Universum, du utmanas för att man vet att du ska klara det. Vågar du utmana dig själv?

3

Livet är menat att vara fantastiskt, kämpar du för hårt? Lär dig att ge ”uppåt”, inte att ge upp utan att släppa problemet upp till en högre makt och att vara trygg i att du får hjälp.

4

Att finna sitt högre jag att leva livet i ljuset, att gå in i känslan av att tjäna- att bidra till att göra jorden till en bättre plats, kommer att förverkliga ditt livskontrakt och att ge dig möjligheten att tjäna pengar. Vad vill du bidra med?

5

Se dig själv utifrån, ur ett helikopterperspektiv, se allt som är fantastiskt i ditt liv och lär dig att träna på att känna tacksamhet för det, då får du perspektiv på din ”inre dialog” och kan förändra den.

6

Alla människor har sina kors att bära, om du ökar din förståelse och respekt för andra så kommer den respekt och förståelse du möter att öka.

7

De människor som kommer i din väg lär dig något och du lär dem något, se det som belöningar eller som ”personlig, emotionell träning” de människor som du lär dig mest av är de som inte fungerar, tänker och känner som du, för det skapar utveckling. Se dig själv som en ängel och träna på att se andra som änglar, så kommer ditt liv bli enklare och mer kärleksfullt.

8

Om du väljer att leta i gårdagen efter allt som inte var bra, så missar du det som vill komma in i din morgondag, det du tänker och känner manifesteras om och om igen, genom att ändra ditt sätt att tänka så ändrar du ditt sätt att känna och nya erfarenheter kommer i din väg – och det går fort!

9

Se dig själv som en stor magnet som hela tiden sänder ut…vad kan du förvänta dig att få tillbaks?

Varje ny dag är en ny möjlighet till att skapa något nytt!

10

Jag ställer mig ofta frågorna nedan. För att ta reda på vad det verkligen är jag vill göra med mitt liv, vad jag inte vill missa och vad jag vill prioritera. Jag lever efter mottot, drömmar är till att förverkliga. Om inte nu, så när? Om inte du, så vem?

Om jag fick leva i tio år till vad skulle jag göra då? Om jag fick leva fem år till, vad skulle jag göra då? Om jag fick leva ett år till, vad skulle jag göra då?

Se det som din inre kompass, vart är du på väg? Vad vill du utveckla? Vad kan jag känna att jag utvecklats?

 

Ljus oh kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

I tystnaden talar intuitionen!

Publicerat: 5 april 2015
Taggar: information, tystnad, visdom, beslut, intuition

I tystnaden talar intuitionen!

Vi människor kommunicerar mer än någonsin, genom att vi är nåbara hela tiden via våra mobiler, genom att vi är aktiva på sociala medier och genom att vi helt enkelt, de flesta av oss lever aktiva liv.

En stor del av vår tankeverksamhet går åt till att fatta beslut, hålla oss uppdaterade och planera. Det krävs liksom för att vi lever mitt i livet. Jag upplever ofta att min tankeverksamhet ständigt är i gång. När det är så är det svårt att hitta vår intuition och att kunna höra den i bruset av alla tankar vi tänker.

För mig fungerar det så att jag måste låta tystnaden finnas, tystnad från alla intryck. Då skapar jag tid för mig och musiken. När musiken strömmar i mina öron och jag kan stänga av all input, så efter ett litet tag så är det som att mina tankar blir klarare och snart kan jag börja höra mina egna tankar. Jag kommer in i känslan och kan åter höra min intuition tala. Jag älskar dessa stunder när det är som att släppa in flödet, att känna hur tystnaden fylls av stark, vacker intuition.

Det är där jag måste vara när jag arbetar. Jag kan inte skapa i ett ständigt flöde av tankar som inte är mina, men när jag får tid att vara i tystnaden så kommer snart intuitionen med full kraft. Då svämmar jag över av ord som vill bli skrivna, kurser som ska presenteras, lösningar faller på plats. I tystnaden talar intuitionen, vår egen starka, klara röst.

Det är då vi hinner lyssna på oss själva, känna våra egna känslor och möta oss själva. I tystnaden kommer svaren, i tystnaden skapas det vackra.

Vi är självklart olika, vissa av oss är mer eremiter än

andra. Vissa klarar bättre att ständigt ha andra människor omkring sig. Så när vi funderar på olika saker, på vad vi ska göra, hur vi ska komma vidare, vad vi ska släppa taget om så kanske vi behöver möta oss själva i tystnad för att komma till klarhet. Vårt högre jag ger oss alla svar om vi bara ger oss tid att lyssna!

Vi är vår egen vishet, den finns där men då får vi stilla alla andras röster och tankar och bara lyssna till oss själva.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Jag vet var kärleken, lyckan och passionen bor!

Publicerat: 31 mars 2015
Taggar: eufori, känslor, livet, passion, tacksamhet, kärlek

Jag vet var lyckan, kärleken, passionen bor!

Jag vet precis var lyckan bor, var man känner kärlek, glädje, eufori och passion! Jag har hittat den platsen och jag kommer hitta den igen och igen. Den bor inom oss alla, det är våra känslor som aktiveras. När vi hittar dom där underbara känslorna så vill vi alltid vara där, vi vill omsluta oss med dessa fantastiska känslor hela tiden, såklart.
Kärleken bor inom oss, den aktiveras och avaktiveras, det är känslor, det är våra känslor. Rätt som det är så möter vi den där känslan inom oss själva och, se där ja, där är ni ju igen. Välkomna tillbaks, jag har saknat er.

Det kan vara så skönt att leva i vetskapen om att vi alltid kan hitta hem till oss själva och våra känslor igen. De finns där och bara väntar på att bli aktiverade. Det kan ske på så många olika sätt. Ofta i mötet med andra människor, men vi kan lära oss att hitta dessa känslor inom oss själva.

Börja med att fokusera på det du mår bra av. Försök att släppa stressen och titta på allt det vackra som är du, känn all den kärlek som omgärdar dig. Stanna upp, flytta fokus från hjärnan till hjärtat. Stilla dina tankar och flytta fokus till hjärtat. Känn, lev i känslan, ta hand om dig själv.

Försök att agera ifrån hjärtat så ofta du kan, i närvaro, ge av dig själv, ärligt och närvarande. Känn in det som finns omkring dig, ta in sekunden, fånga den!

Acceptera det du inte kan förändra och förändra det du kan och vill. Dina drömmar är till för att levas! Ta chansen att skapa ett underbart liv, med tacksamhet för det lilla, det nära, det levande. Vi kan inget ta för givet, inte oss själva och ingen annan heller. Allt kan lätt förgås, men det finns där just nu!
I det stressade samhälle vi lever i så behöver vi alla påminna oss om att släppa pressen en stund och leva! Leva, glädjas, känna och uppleva!
Livet går inte i repris, det är direktsändning hela tiden. Vi kan inte spola tillbaks och njuta igen! Det som sker i våra liv just nu är våra liv!

Den dag kommer då ingen ny dag kommer, men så länge vi har dagar som kommer som i ett vackert pärlband så kan vi njuta. Tiden är förgänglig, allt passerar snabbare och snabbare.
Om vi lever liv som vi njuter av och uppskattar så är allt gott, om vi inte gör det så ska vi kanske fundera på förändring! Det ska vara gott att leva!
Livet tar och livet ger och livet kommer och livet går!
Jag vet var lyckan, kärleken, passionen och euforin bor – inom mig själv! Om jag tar mig tid att möta mig själv så kan jag hitta det där, ingen annanstans.
Det är bara jag själv som kan göra mig själv lycklig, lyckan börjar inom oss själva! Oftast när vi möter en annan människa på samma frekvens som oss själva så reagerar vi och vaknar till känslomässigt, vi blir kära och älskar varandra. Om vi skiljs åt så tror vi att vår lycka hänger på om den människan kommer tillbaks i våra liv, men det är inte så det fungerar.

Den underbara kärleken kommer vakna till liv igen men kanske i mötet av en helt annan människa, så finns de där.

Hej lyckan, kärleken, passionen och euforin, välkomna tillbaks, jag har saknat er!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att släppa taget och rensa ut!

Publicerat: 28 mars 2015
Taggar: att aläpa taget, cacha, rensa, tacksamhet, vårstädning

Att släppa taget!

Hur många är vi inte som lever lite i dåtiden, lite i nutiden och lite i framtiden? Det är väldigt intressant när man träffar människor och kommer i samspråk, man liksom hör direkt ”var” dom befinner sig. Vissa lever hela tiden kvar i det som har varit, på gamla minnen och på gamla meriter. Vissa ältar allt som inte blev som de ville att de skulle bli. Andra är mer sentimentala och minns ljuva tider. Vissa lägger allt det gamla bakom sig, snabbt och lätt.

Sedan har vi de som lever här och nu och jo, jag vet att nu är den enda tid som finns egentligen, nu, nu, nu, nu. Det är den enda tid som existerar. Vissa människor förhåller sig till att leva nu och se vad som kommer sen.
Sen har vi de som lever ständigt i framtiden, som alltid är på väg någonstans, full fart, nya drömmar mål och planer.

Vissa är bra på att kunna balansera detta på ett bra sätt och det är beundransvärt. Men de flesta av oss lever nog i en blandning av lite av varje.
I förra veckan var det solförmörkelse, jag tog möjligheten att släppa taget om det som stagnerat i mitt liv. Jag satte mig helt enkelt och funderade på vad jag ville släppa taget om.

Jag satt i lugn och ro och lyssnade på min inre röst. Oj, så mycket det kom som jag ville släppa taget om. Det var gamla relationer med olika människor, jag stängde dörren och insåg att vi var färdiga med varandra. Jag släppte dom och lät dom gå vidare i kärlek!
Jag släppte taget om gamla föreställningar jag haft om mig själv som inte längre stämde. Jag insåg att jag inte längre var på det klara med vem jag har blivit. Mycket levde kvar av den jag varit förut, blandat med den jag utvecklats till. Jag skrev och skrev och släppte taget om det gamla och det var oerhört befriande!
Jag släppte taget om drömmar jag haft som inte känns aktuella längre. Jag släppte taget om så mycket olika delar. Jag skrev och kände efter och skrev ännu mer!
Det var en otrolig reningsprocess i mitt mentala rum! Jag kom i kapp mig väldigt väl på många olika plan.
Jag reflekterade, tackade och släppte taget, lät erfarenheter och människor gå vidare i kärlek!
Så mycket lättare jag kände mig och jag förvånades över vilken mix jag var av alla tider, alla minnen, alla drömmar, alla relationer.
jag såg det som dörrar som jag stängde, en efter en, en efter en! Så många avslut jag kunde göra på bara några timmar!
Dagen efter kände jag att det fanns plats för nya tankar, nya drömmar, nya ideér. Jag kände mig klarare över vem jag har blivit och vad och vilka jag lämnat bakom mig.
Som en vårstädning av en själv!

Vad vill du släppa taget om?

 

Ljus och kärlek!

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen