Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Transformation och att vilja släppa taget!

Publicerat: 24 oktober 2015
Taggar: attrahera, frekvens, manifestation, transformation

Transformation och att släppa taget!


Under flera månader har det varit väldigt röriga energier. Det ska ha kommit ner nya, högre frekvenser på jorden. Många är vi som har upplevt allt som rörigt och att det har varit svårare än vanligt att ens få det vanliga att fungera. Det är som att många av oss upplever det som att vi bara befunnit oss i röriga energier, på många olika sätt.
Nu i mitten av oktober, när vår härliga planet Merkurius dessutom började gå framåt igen så rensar vi ut.
Vi rensar ut på många plan. Vissa har en del konflikter omkring sig, andra har bara en längtan efter att få rensa upp.
Det är dags att rensa upp, att släppa taget om det som inte längre gynnar oss.
Ni vet att vi attraherar det som finns på samma frekvens som oss själva. Det som vi attraherat förut är inte nödvändigtvis på samma frekvens längre. Det eller de som innan passade oss perfekt kanske inte längre gör det. Då kan vi inte göra något annat än att släppa taget och gå vidare.
Det är en naturlighet i det. Att släppa taget och att känna tillit i det.
När vi lever i flödet så känner vi i hela oss själva vad som inte längre är för oss. Om vi väljer att stanna kvar så blir det inte längre naturligt.
Nu är en tid när vi får vara ärliga mot oss själva och andra.
Att gå vidare är vackert, det är ärligt och sant. Det behöver inte betyda hårda ord och negativa känslor, om vi alla kan ta ansvar för att det som passade oss bra förut kanske inte är bra för oss nu.
Det ligger mycket aktiv handling i luften, i energierna omkring oss, på många olika sätt.
Det ligger också energier av att handla först och tänka sen och kanske blir det lite för krassa ord på vägen. Var i tillit och flöde. Känn känslan av vem du är. Var sann mot dig själv, var sann mot andra och låt det bli en höstrensning.

Förändring är positivt, det är som att vi behöver släppa taget om det gamla för att kunna få rum för det nya.
Om vi släpper vänner så kommer det nya vänner. Om vi släpper vårt arbete så kommer det nytt arbete. Om vi släpper våra gamla vanor så kommer det nya vanor. Om vi släpper vår partner så kan det vara för att vi ska släppa in en ny partner.
Om ni tänker utifrån min symbol fyren så vet vi att på den frekvens vi befinner oss så attraherar vi annat som vi kan se genom vårt fönster. Nu har många av oss bytt frekvens och vi kan inte längre hålla kvar i det som inte längre är naturligt för oss.

Det enda beständiga är förändring. Det är som att lunta gräset på våren, att tända eld på och rensa bort det gamla vissna, bara för att vi ska få se det nya, färska gräset spira upp i vårsolen.

Jag släpper dig och låter dig gå i kärlek!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Sakta lägger båten ut från land och vi pratar kärlek och relationer!

Publicerat: 15 oktober 2015
Taggar: attraktionslagen, kärlek, relationer, näras kryssning

Sakta lägger båten ut från land!

Vi glider ut på Ålands hav, jag samlar ihop mina saker och går ner till Näras monter på våning 9. Jag gläds åt varje människa jag ser som är på väg in i föreläsningssalen, vi går åt samma håll.

Jag kommer in, sätter ner min dator och ser ut mot publiken, så många ansikten. Så många leenden, några hundra, möter jag på morgonen. Det känns alltid så fantastiskt att få uppleva detta. Jag lyssnar på musik och ordnar tekniken och känner tacksamhet, ödmjukhet och lite nervositet. Det är dags att prata om att hitta kärleken med attraktionslagen, om hur viktigt det är att vi börjar med att älska oss själva. Att vi förstår att den vi kommer attrahera alltid kommer vara en spegling av vårt eget värde. Om vi känner oss värda att älskas så kommer vi attrahera någon som bekräftar det värdet, om vi inte känner oss värda att älskas så kommer vi attrahera någon som bekräftar att vi inte är värda att älskas.

Så enkelt egentligen, ändå går vi in i dessa fällor, gång på gång.

Genom att vi stärker vårt egenvärde så förändrar vi våra liv till en positiv resa in i framtiden.

När vi ser tillbaks på våra olika relationer i livet, både kärleksrelationer och vänskapsrelationer så kan vi så enkelt se och förstå hur vi har mått.

Alla härliga människor i publiken lyssnar och nickar bekräftande och jo, vi förstår att det är så här det är. Vi blir klokare och visare tillsammans.

När vi sedan har träffat den där fantastiska människa vi har sökt så kommer rädslan som ett brev på posten. Kommer kärleken att hålla, är jag bra nog, passar jag in? Vi blir sårbara och försöker att inte låtsas om det. Vi håller på att bygga en relation. Jag berättar om den fantastiska man jag mötte i början av sommaren, hur han kom in i mitt liv som ett svar på allt jag önskat. Jag berättar om när han i somras tittade på mig, med bus i ögonen och frågade om han är en sommarkatt eller om han skulle få stanna när hösten kommer. Så underbart härligt sätt att visa sin sårbarhet på, jag bekräftar honom och ber honom stanna hela livet och känner lycka inom mig.

I varje relation finns en rädsla för separation – om vår relation betyder något för oss.

Vi ler och skrattar och pratar kärlek och relationer och den härliga publiken ger så mycket fantastisk glädje och energi.

Timmen är slut och det är dags att skiljas åt för denna stund. Jag får kramar och vackra ord och ger kramar och vackra ord tillbaks. Jag samlar ihop mina saker och går ut för att förbereda nästa föreläsning när jag kommer att möta så många härliga människor en gång till! Tänk att vi är så många som älskar attraktionslagen – så underbart det känns! Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Fokuserar du på ljuset eller mörkret?

Publicerat: 8 oktober 2015
Taggar: leva, ljus, sol, flöde, kontroll

Kontroll – flöde! 
  
Om ni tänker att ni simmar i en stor, virvlande fors och plötsligt står det upp en trädstam och du håller kvar i den. Livet virvlar i strömmen och du känner det som att du inte har kontroll om du följer det flödet. Då låser du dig i låsta positioner. Du kommer inte framåt och livet virvlar på.

Men om du vågar släppa taget, genom tillit och vågar flöda med så får du uppleva allt som är på väg till dig i ditt liv.
Du kan välja riktning i forsen, om du fokuserar på den sidan som känns skrämmande så kommer du, omedvetet att hamna där. Om du istället har fokus på den ljusa sidan där du upplever att det känns lite lugnare och klarare så kommer du hamna där. Den sida du fokuserar på kommer du omedvetet att ta dig till. Så vilken sida väljer du?

Det är så livet skapas för oss, det vi fokuserar på är dit vi kommer att komma. Så om vi fokuserar på det vi oroar oss för så kommer vi hamna där. Om vi istället tar sikte på dit vi vill så kommer vi ta oss dit.
Om vi tänker på våra liv utifrån det så kan vi enkelt välja vad vi fokuserar på.

Genom att vi medvetet riktar vår energi på det vi vill uppnå så styr vi oss dit.

Likaså är det med att vara och leva i ljuset. Om solen strålar på oss så kan vi välja att fokusera på ljuset och känna att allt känns varmt och härligt, eller så kan vi vända solen ryggen och fokusera på de skuggor som ligger framför oss. Vi är hela tiden lika upplysta av solen, men vi väljer vad vi fokuserar på.

Vi kan göra så enkla val i våra liv egentligen, det är de små enkla valen i livet som får oss att må som vi mår och det är även de små enkla valen i livet som kan vara avgörande.
Livet handlar mer om hur vi tar det än om hur vi har det!

Så vilken sida på forsen väljer du?
Väljer du att vara på skuggsidan eller i ljuset?

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Alla dessa underbara möten!

Publicerat: 6 oktober 2015
Taggar: helena-magdalena, attraktionslagen

Alla dessa underbara möten! Det är sent söndagkväll och jag sitter med tända ljus och landar in hemma hos mig själv!

På torsdagen i förra veckan kom min nya bok Lev i din kraft ut på Bokmässan här i Göteborg. Det var en fantastisk känsla att få se den nya boken för första gången! Jag känner en enorm tacksamhet att få skriva ner och dela med mig om hur vi verkligen kan använda oss av attraktionslagen för att skapa det vi drömmer om! Men också så handlar den nya boken om att vi bör bli medvetna om att vi ständigt skapar vår framtid, varenda sekund i våra liv.

Allt vi sänder ut, allt vi förväntar oss, allt vi lever upp till skapas i en aldrig sinande ström. Lev i din kraft är fördjupningen av Lev din dröm, min första bok som kom förra hösten. Det är en fördjupning i hur vi kan leva medvetet medvetna, i varje andetag. Väljer vi att fortsätta att känna och tänka som tidigare så får vi samma resultat som tidigare. Om vi vill förändra våra liv och vår framtid så får vi förändra vår frekvens och attrahera det vi önskar.

Det är egentligen så enkelt men våra mentala programmeringar gör att vi upplever att vi sitter fast, att det är svårt att förändra och komma vidare.

När vi kan genomskåda vår egen verklighet och se bortom så kan vi skapa så otroligt stora förändringar för våra liv och oss själva.

Börja med ifrågasätt dina egna tankar, vem har sagt det? Är det ens sant? Kan det vara på ett annat sätt? Genom att vi börjar bli medvetet medvetna så skapar vi förändring! Jag önskar er en underbar vecka!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalenasformedling.com

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

I have a dream....

         

Att drömma, att dagdrömma och se fram emot en underbar framtid är kreativt skapande. Det är genom att vi längtar, drömmer och föreställer oss som vi själva är med i vår framtids skapande. När vi tänker utanför våra vanliga ramar och tar ut svängarna och verkligen lägger tid och kraft på det vi längtar efter som vi börjar skapa vår framtid. Attraktionslagen ger oss det vi sänder ut och när vi är där i våra drömmar så är vi på den frekvens där våra drömmar finns. Då sänder vi ut på den frekvens vi vill vara på.

När vi ständigt bara är upptagna av vardagens stress så bekräftar vi hur det är och inte hur vi vill att det ska vara! Det blir som att förhålla sig till två olika verkligheter – en som är som det faktiskt ser ut och en som är hur vi vill att det ska vara just nu!

Genom att vi ständigt har en Livsvision om hur vi vill att det ska vara så är vi ständigt på väg att skapa det vi drömmer om. Det handlar om att vi påminner oss om hur vi vill att det ska vara!

Så. Vad skulle du göra om du fick göra precis det du önskar? Hur skulle du leva om du inte behövde förhålla dig till alla omständigheter omkring dig? Hur lever du om ett år? Hur lever du om fem år? Genom att du förändrar din tankevärld så förändrar du din framtid. Börja i dag!

Skriv en Livsvision i nutid som om du redan lever dina drömmar! Andas den, var den, föreställ dig den, var i den! Så skapas den!

Välkommen till en värld där drömmar blir verklighet! Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena Ivekrans

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Alla dessa omständigheter!

Publicerat: 14 september 2015
Taggar: attraktionslagen, omständigheter

 

Ja de som vi förhåller oss till. Om det inte var så så kunde jag göra så, om det var så så hade det fungerat bättre. Om och men… ord som tar kraft! Ibland fungerar jag uppenbart inte med min egen medvetenhet. Jag vet att vi skapar allt omkring oss i våra liv och att vi får ta ansvar för det. Men ibland så tappar vi fokus. Mitt fokus tappas ofta på grund av att jag lever ett alldeles för stressat liv. När stressen tar över och orken knackar på så är det som att hjärnan per automatik går in i gamla spår, utan att jag hinner vara observant. Då uppstår en känsla, en känsla som inte känns så behaglig. Det är den känslan man får titta på och sen ställa sig frågan om vad man behöver göra.

Jag har varit i Småland över helgen och hållit föreläsningar i Jönköping och Husqvarna. Det var härliga dagar och jag är så tacksam att få möta så fina människor där ute i landet.

I går på morgonen körde jag mellan Vetlanda och Husqvarna, det är en sträcka på ca 10 mil. Vägen låg nästan öde framför mig. Jag lyssnade på Caroline af Ugglas och sjöng för full hals ”gråt älskling”, bilen rullade obehindrat i hög hastighet och det var en underbar känsla av flöde! En känsla av att det inte finns några hinder, vägen ligger öppen, allt är möjligt och fort går det! Underbar morgonkörning som gjorde min dag! I dag är jag åter hemma i Göteborg och jag har, tyvärr, som oftast inte planerat in någon ledig dag för mig själv. Så i dag är jag trött och det skapar frustration att saker och ting stoppas upp på grund av olika omständigheter – dvs den totala motsatsen av min morgondag. Ju längre dagen har gått desto mer har jag ”fastnat” i frustration om att allt hålls tillbaks, ett flöde saknas Det blir så stor kontrast och det är som ett wake-up-call för att jag ska skapa flöde i mitt liv. Det flöde jag längtar efter så mycket!

Så nu ska jag sätta mig och ta tag i alla omständigheter jag skapat i dag. Helt enkelt genom att göra ett flödesschema för att se var jag ständigt fastnar. Självklart kommer jag direkt börja med affirrmationer om att allt flyter, att jag känner expansion i mitt liv. Jag ska känna känslan av att ”det är jag som håller i ratten”. Ingen eller inget står i vägen! Det är bara att gasa på. Då har jag redan vänt den frekvensen till något positivt istället.

Hur känns energin runt dig? Vad behöver du göra för att förändra det? Kan du se likheter och skillnader mellan de olika influenser du skapar i ditt liv? Bra, då kan du förändras och förändra!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Vi är alla stjärnor!

Publicerat: 6 september 2015
Taggar: frigörelsse, transfoormation , stjänra

Vi är alla stjärnor!
Vi föds alla som stjärnor, lysande, spretande, vackra och klara. När vi växer upp pressas vi mer och mer in i den fyrkant som kallas livet. Vi anpassas in i alla dessa system som vi människor har skapat. Vi ska lära oss så mycket i skolan, vi ska kämpa, vi ska prestera. Vi gör allt vi kan för att passa in och vi gör nästan våld på oss själva för att anpassa oss, för att prestera och för att lyckas. Lyckas med det som alla andra tycker är det korrekta.

Till slut kanske vi nästan glömmer bort vilka vi egentligen är! Jag tänker på Solsidan, på hur Mickan gör allt hon kan för att passa in, göra rätt barnkalas, klä sig rätt, fatta rätta beslut om allt. Så styrda av vår omgivning.

Det är så lätt att hela vårt liv bara blir en lång kamp för att lyckas. Men lyckas med vad?

I varje cell vi är och har så finns alltid en längtan efter det vi brinner för. Det vi längtar efter, efter oss själva och vår frihet att få vara de fantastiska stjärnor vi är. Kanske vi, med avund, ser på när människor väljer att gå sin egen väg, den väg som inspirerar mer, den väg som leder framåt mot sjävförverkligande och frihet?
När vi börjar hitta vår egen längtan och följer den, då vibrerar vi dirket upp på högre frekvens. Vi börja lysa med en annan strålkraft och vi återtar den stjärnstatus som är vi.

Vem var du när du växte upp? Vad var det som lockade dig? Vem ville du bli?
Själv sjöng och spelade jag alltid och skrev, skrev, skrev. Jag skrev dagbok, noveller, låtar, brev – jag ville inte ens gå hemifrån om jag inte hade med min skrivbok. Jag kunde liksom inte leva om jag inte fick skriva. Jag kunde heller inte sluta sjunga, jag pratade inte så mycket, men jag sjöng mycket. Med tiden tappade jag både skrivandet och sjungandet. Jag levde precis det där livet som jag skapade för att ”göra rätt”. Det var väldigt lärorikt det med. Men den dagen jag bestämde mig för att hitta mig igen så tog livet fart på riktigt. Jag hade lärt mig att det var svårt att bli författare. Det var det, tills jag bestämde mig för att det var lätt. Då blev det lätt!
Jag lever nu i min egen sanning, jag skriver och jag sjunger, det är mitt liv.

Jag har ständigt varit en sökare och även det startade väldigt tidigt. Jag har alltid sökt en större mening med livet. Jag har alltid ställt mig frågorna vem jag är och var jag kommer ifrån. Att vara en andlig sökare gjorde mig till en andlig ledare. Jag brukar säga att min andliga utbildning har jag gått i 30 år, medans min socionomutbildning bara var på 3,5 år. Det är skillnad.

Vad har du alltid brunnit för? Vem är du? En rockpoet, en atlet, en visionär? Vem är du när du får vara den du är egentligen?

Nu lever jag mina drömmar och det är underbart – men framförallt lever jag i min kraft! Precis detta kommer min nästa bok Lev i din kraft handla om. hur vi återskapar och frigör oss själva!

Jag har frigjort mig från fyrkanten och strålar i all min spretighet för att sprida ljus över världen!

Hitta stjärnan inom dig och stråla med mig!

Ljus och kärlek.
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Vi är alla stjärnor!

Publicerat: 6 september 2015
Taggar: cell , frigör, stråla, lev i din kraft

Vi är alla stjärnor!
Vi föds alla som stjärnor, lysande, spretande, vackra och klara. När vi växer upp pressas vi mer och mer in i den fyrkant som kallas livet. Vi anpassas in i alla dessa system som vi människor har skapat. Vi ska lära oss så mycket i skolan, vi ska kämpa, vi ska prestera. Vi gör allt vi kan för att passa in och vi gör nästan våld på oss själva för att anpassa oss, för att prestera och för att lyckas. Lyckas med det som alla andra tycker är det korrekta.

Till slut kanske vi nästan glömmer bort vilka vi egentligen är! Jag tänker på Solsidan, på hur Mickan gör allt hon kan för att passa in, göra rätt barnkalas, klä sig rätt, fatta rätta beslut om allt. Så styrda av vår omgivning.

Det är så lätt att hela vårt liv bara blir en lång kamp för att lyckas. Men lyckas med vad?

I varje cell vi är och har så finns alltid en längtan efter det vi brinner för. Det vi längtar efter, efter oss själva och vår frihet att få vara de fantastiska stjärnor vi är. Kanske vi, med avund, ser på när människor väljer att gå sin egen väg, den väg som inspirerar mer, den väg som leder framåt mot sjävförverkligande och frihet?
När vi börjar hitta vår egen längtan och följer den, då vibrerar vi dirket upp på högre frekvens. Vi börja lysa med en annan strålkraft och vi återtar den stjärnstatus som är vi.

Vem var du när du växte upp? Vad var det som lockade dig? Vem ville du bli?
Själv sjöng och spelade jag alltid och skrev, skrev, skrev. Jag skrev dagbok, noveller, låtar, brev – jag ville inte ens gå hemifrån om jag inte hade med min skrivbok. Jag kunde liksom inte leva om jag inte fick skriva. Jag kunde heller inte sluta sjunga, jag pratade inte så mycket, men jag sjöng mycket. Med tiden tappade jag både skrivandet och sjungandet. Jag levde precis det där livet som jag skapade för att ”göra rätt”. Det var väldigt lärorikt det med. Men den dagen jag bestämde mig för att hitta mig igen så tog livet fart på riktigt. Jag hade lärt mig att det var svårt att bli författare. Det var det, tills jag bestämde mig för att det var lätt. Då blev det lätt!
Jag lever nu i min egen sanning, jag skriver och jag sjunger, det är mitt liv.

Jag har ständigt varit en sökare och även det startade väldigt tidigt. Jag har alltid sökt en större mening med livet. Jag har alltid ställt mig frågorna vem jag är och var jag kommer ifrån. Att vara en andlig sökare gjorde mig till en andlig ledare. Jag brukar säga att min andliga utbildning har jag gått i 30 år, medans min socionomutbildning bara var på 3,5 år. Det är skillnad.

Vad har du alltid brunnit för? Vad är det som vill vara kreativt inom dig?


 Nu lever jag mina drömmar och det är underbart – men framförallt lever jag i min kraft! Jag har frigjort mig från fyrkanten och strålar i all min spretighet för att sprida ljus över världen! Min nästa bok Lev i din kraft handlar just om hur vi alla kan bli de vi verkligen är!

Hitta stjärnan inom dig och stråla med mig!

Ljus och kärlek.
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Livet är till för att levas!

Publicerat: 6 september 2015
Taggar: levas, tacksamhet, liv

Livet är till för att levas!

Så härligt det är att vi varje dag får en ny dag! Varje ny dag är fylld av möjligheter om vi väljer att se det. I varje dag finns det så mycket att vara tacksam för, om vi väljer att se det.

Vissa människor har en underbar känsla för att allt är möjligt, andra människor har en känsla av att allt är omöjligt. Det är så stor känsla i energierna på dessa två känslor.

Den som tror att allt är möjligt lever på hög frekvens, där allt är möjligt. Där hinder och omständigheter bara förändras på ett enkelt sätt. Den som tror att allt är omöjligt lever på lägre frekvens där allt känns tungt och omöjligt. Genom att vi fokuserar på det vi uppskattar, älskar, vill uppnå, leva och känna så höjer vi vår frekvens – steg för steg.

Ju mer vi fokuserar på lycka desto mer lycka får vi. Det är egentligen så enkelt! Varje tanke och känsla har en polaritet. När vi tänker en tanke eller känner en känsla som inte känns bra så kan vi direkt twista över till hur vi vill att det ska vara istället. Det förändrar vårt känsloläge direkt! Det handlar inte om att vi ska förtränga våra känslor utan att vi inte behöver vara kvar i att känna så. Vi ändrar och vi är de enda tänkarna i vårt sinne. Ingen annan kan förändra vårt sätt att känna och tänka, de kan bara påverka.

Nu önskar jag er en underbar söndag!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena Ivekrans

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Tack sommaren!

Publicerat: 24 augusti 2015

Stilla sommarkväll, vågorna rör sig över sjön. Vi är ett litet gäng som är ute och åker båt, grillar och umgås. Efter att ha haft mediumkurs hela helgen är det underbart att komma ut. Vi håller till på min systers badbrygga. En liten bit därifrån ser jag en liten sandstrand i kvällssolen. Jag smiter i väg i tystnad, får av mig min solklänning och går långsamt ut i vattnet, solen lyser och jag hör barn som skrattar.
Jag går långsamt och känner den dyiga sanden mot mina fotsulor samtidigt som vattnet stiger upp över mina ben, steg för steg.

I den fantastiska miljön och stämningen passar jag på att tacka för sommaren som har passerat, för alla underbara dagar. Jag känner på mig att det är sista ljumma sommarkvällen och jag hedrar sommaren genom att dyka ner i det lite kyliga vattnet. Jag är förkyld men jag känner att det inte kommer bli sämre.

Jag tackar för en sommar med många härliga händelser, med fantastiska möten med människor, gamla som nya. Jag tackar för alla härliga soltimmar och härlig värme. Jag tackar för att vi alla fått vara friska och uppleva en sommar till.

Jag går upp ur vattnet och ansluter mig till de andra, vi åker ut med båten, några fiskar, jag sitter tyst och insuger skönheten över en sjö i kvällningen i Sverige i augusti. Så tacksam!

Senare när jag kommer hem, tänder jag ljus och bestämmer mig för att i morgon får mitt vanliga arbete starta upp, på riktigt! Jag bestämmer mig för att läsa Napoleon Hills ”Tänk rätt bli framgångsrik”, för att få struktur på allt som ligger framåt. Det är en fantastisk bok om attraktionslagen som jag varmt kan rekommendera.

I morse kom regnet över Göteborg med en känsla av att vi går mot höst! En underbart spännande höst. Jag får möjlighet att möta många av er därute i vårt vackra land på Näras andliga kryssning, på Bokmässan, på andra mässor och på alla kurser. Min bok Lev i din kraft kommer ut och det är mycket spännande som jag tacksamt ser fram emot!

Vi är fantastisk medskapare till vår egen framtid, om vi använder oss av attraktionslagen och sänder ut frekvensen av hur vi vill att det ska vara!

Vi behöver inte förhålla oss till omständigheter – vi skapar dem! Så nu är det dags att sätta fart och sätta nya mål, möta hösten med entusiasm och glädje!

Jag önskar dig en underbar dag – föreställ dig hur du vill att det ska vara – så skapas det för dig!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Högsommarvärme och sensommar!

Publicerat: 19 augusti 2015
Taggar: attraktionslagen, manifestera, sommar, tillit, flöde


Det är en märklig känsla – som om sommaren kom lite försent. Då är den lite som jag, jag är alltid tidsoptimist och tror alltid att jag ska hinna fram i tid, oftast går det!
Nu blickar jag och många med mig framåt – hösten ligger där och väntar, som ett oskrivet blad. Jag älskar den känslan att titta framåt, att göra planer och skapa event!

Jag strukturerar och sorterar mina tankar, tänker på vad jag tänker på. På sommaren låter jag tankarna vandra fritt på ett behagligt sätt, men nu ska här skapas!

Nu skriver jag en ny Livsvision igen, det är en presentation av mig själv i presens av det jag vill uppleva. Då sänder jag ut det som att det redan är så, då kommer jag att attrahera det. Precis så fungerar attraktionslagen – det du sänder ut får du tillbaks! Det hjälper inte fullt ut att drömma och önska, vi måste sända ut det vi önskar som om det redan var skapat! Då, just då, är vi på rätt frekvens.
När vi går in i känslan av att det vi önskar redan är skapat då släpper vi tvivlet på ”hur det ska gå till”. Då lever vi i flödet! Gång på gång upplever jag det och det kommer till mig, i en aldrig sinande ström! Allt jag sänder ut skapas så snabbt, om jag känner oro för något så skapas det jag oroar mig för. Om jag känner att det jag önskar redan är här så sker det! Jag har aldrig en enda gång kunnat klura ut hur det ska gå till, så jag har släppt det nu och lever i totalt flöde och tillit!

I höst kommer min andra bok Lev i din kraft åh vad jag längtar! På Bokmässan här i Göteborg ges den ut, vi kommer vara flera från Nära som är med och ger ut våra nya böcker! I Lev i din kraft skriver jag många tips på hur vi bättre kan leva våra lev, medvetet och i skapande!

Nu önskar jag er alla en god natt!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Vi får välja själva!

Så många gånger vi fastnar i att vi tror att vi behöver stanna kvar i de omständigheter som har fångat oss. Så många gånger vi glömmer att vi kan välja, att vi kan förändra. Det är så lätt att vi kör fast i gamla hjulspår och så bekräftar vi det som sker gång på gång, varje dag och det resulterar i att vi återskapar samma ”story” gång på gång. Vi är oftast inte medvetna om det utan det sker per automatik.

Men, det underbara är att vi kan välja! Vi kan välja varenda sekund att skapa förändring! Om vi vill så kan vi använda oss av polaritet, om vi känner en känsla som inte känns gynnsam för oss så kan vi välja att fokusera på hur vi vill att det ska vara istället. Vi är alltid, varje sekund, fria att skapa vår framtid utefter det vi drömmer om, genom att vi helt enkelt fokuserar på vad vi önskar.

Detta gör att vi omedelbart byter frekvens, det skapar ett nytt elektromagnetiskt fält omkring oss och det förändrar, direkt det vi attraherar. Så enkelt egentligen men så ofta vi glömmer det.

Polaritet är motsatser: jag känner mig ledsen – jag vill vara glad, jag känner mig missnöjd på jobbet – jag vill trivas, jag känner mig ensam – jag vill dela mina upplevelser med någon. Med mera – så fort vi känner känslan av att det inte känns så bra så kan vi gå in och förändra känslan.

Jag brukar rekommendera att man lyssnar på Esther och Jerry Hicks på Youtube för att få hjälp med att byta ut sin mentala programmering. Jag som arbetar med attraktionslagen på heltid ramlar fortfarande in i gamla mentala mönster emellanåt.

Men ju mer vi tränar desto bättre.

Allt du kan föreställa dig kan du uppnå! Precis allt, det är vi själva som skapar hindren genom att vi omger oss med en mängd, gamla mentala programmeringar, när vi kan släppa dem så transformeras vi och våra liv förändras!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

www.helenamagdalenasformedling.com

Att våga vara sårbar

Publicerat: 24 juli 2015

Att våga vara sårbar!

När vi vill skapa personlig utveckling och bli bättre på att leva i känslan – i hjärtat så innebär det att vi kommer i kontakt med alla våra känslor. Om vi har känslor vi lagt locket på så kommer vi komma i kontakt med dom också.

Vi har alla varit ledsna, förtvivlade, sårade, förbannade eller vad vi nu har varit och många av oss hr krossat våra hjärtan. När vi då vill börja leva i hjärtat så kommer alla dessa känslor i kapp oss igen. Ont det gör ont som hon sjöng så bra Lena Ph. Ja det kan göra ont men framförallt så är det oerhört befriande att leva i de känslor vi känner, att kunna påverka dom och att vi gör våra egna val utifrån det.
Vi kan välja om vi vill ge oss in i det som kan göra ont eller inte. Bränt barn skyr elden som man säger.

Vi kan välja att leva i hjärnan, utifrån det vi tänker, utifrån vårt ego, vårt yttre jag. Eller så kan vi välja att leva i hjärtat, utifrån det vi känner, utifrån vår själ, vårt inre jag. Det är ett val vi alla kan göra. Om vi bestämmer oss för att leva i hjärtat så innebär det att vi blir starka, kraftfulla och levande, men vi blir också sårbara och känsliga. Vissa av oss är känsliga än andra. Vissa av oss är också mer okänsliga än andra.

Men om vi vågar vara modiga och utsätta oss för att vara i våra känslor så känner vi att vi är levande. Många känsliga människor är kreativa, konstnärliga och inspirerande, ofta betydligt mer än de som inte lever i känslan allt. Vem vill du vara? Vad vill du leva för liv?

Vad det gäller att våga älska, att våga chansa igen fast vi vet att krossade hjärtan gör väldigt ont så får vi försöka våga älska igen. Det finns inget annat alternativ än att våga vara i sårbarheten. Vi kommer försöka ta kontroll, fly, gömma oss för att ”komma undan” känslan av att vara sårbar.

I varje relation föds en rädsla för separation, det är den rädslan tillsammans med minnen av smärta som gör att vi försöker skydda oss. Men det är först när vi kan känna tillit som vi kan få det att fungera. Att vi försöker tro att allt har en mening, att vi försöker ha tillit att allt är som det ska och bli som det ska bli, som vi kan våga.

Men vi ska inte i onödan utsätta oss för känslor som inte är positiva för oss. Om vi känner att vi utsätter oss för människor, beteenden eller händelser som inte gynnar oss, som inte får oss att må bättre så ska vi snarast söka oss till mer gynnsamma miljöer och strukturer för oss själva.
Vi är värda att vara känslomässigt trygga och att leva i harmoni.

Bättre att ha älskat och blivit sårad än att inte ha älskat alls.


Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Kärlek!

Publicerat: 18 juli 2015
Taggar: frihet, trygghet, kärlek

Tänk så viktigt det är att vi får leva i harmoni, med oss själva och med varandra. Ibland träffar jag människor som lever i relationer med mycket konflikter. Jag förstår det här med karmaband och kärlek, kanske, men jag kan inte förstå att man orkar leva i ett inbördeskrig?

En av mina underbara kunder sa förra veckan så klokt om relationer, det handlar om att träffa sin team-mate (se bokstäverna J ) en människa som man är bästa teamet med, där man är tillsammans i världen och möter och delar livet tillsammans. Ja men eller hur?

Skulle vi välja att vara bästa vänner med våra vänner om ständigt bråkade? Antagligen inte, men i relationer så väljer många att vara kvar, tryckas ner och förlora sin energi. Kärlek är frihet – inte ägande – kärleken ska vara att ge och få det bästa av varandra. Men så mycket kontroll och ägande, svartsjuka och bråk det finns i relationer, varför?

Min mamma sa till mig när jag var en ung, glad tonåring: -Helena, du är kär i kärleken och det är liksom bara föremålen som växlar. Precis så var det och är fortfarande, inte att jag växlar, men att jag är kär i kärleken, jag älskar kärlek! Men inte inbördeskrig. Harmoniska relationer kan vi växa och gro i, att ge, få och dela kärlek med en annan vuxen människa är fantastiskt, om kärleken är fri och frivillig. Som den fiskmås jag är är jag livrädd för fågelburar, man kan inte stänga in mig, men där det finns äkta kärlek stannar jag gärna.

Jag är fri som en fågel och gör vad jag vill, älskar jag någon så gör jag det för att jag vill! Inte för att någon annan kräver det. Det är samma om vi försöker ha kontroll och få någon att stanna kvar. Vi kan inte stå i vägen för någon annans eller vårt eget öde. Livet ska flöda fritt och vi ska vara levande och fria – då är kärleken som vackrast! Som Jörgen Tranberg säger: - I varje relation föds en rädsla för separation, det är den rädslan vi behöver förändra till tillit!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

Att vara annorlunda!

Publicerat: 18 juli 2015
Taggar: den nya tiden, helena-magdalena, kvantfysik, attraktonslagen

Ända sen jag var liten har jag fått höra att jag är annorlunda, jag förstod inte alltid att det var så. Men jag har alltid haft ett annat sätt att förhålla mig till livet på. Min livsfilosofi ser annorlunda ut. Jag lever och har alltid levt med stor andlighet. Jag har gått min egen väg, min sanna väg. Tack vare min andlighet och min medialitet så fick jag skapa en egen sanning. Den var annorlunda och jag lever ett annorlunda liv på många sätt.

Jag arbetar som medium, som sierska, jag lever medvetet med attraktionslagen och har gjort i väldigt många år. För att det är min sanning! Jag har min egen livsfilosof och den passar tyvärr inte in i någon religion, jag har skapat min egen livsåskådning.
Nu träffar jag fler och fler som upplever samma. Som att vi inte kan leva efter de gamla trosföreställningarna. Många av de jag möter lever inte i storstan, utan utspritt i vårt land. Man vågar inte riktigt prata om hur man upplever världen för man vet inte om det är accepterat. Det är ledsamt att man inte kan få tro på vad man vill…men..

Vi är många och vi blir fler och fler, som förhåller oss till världen på ett annat sätt. Vi möts nu, i andlighet, och vi kan vara oss själva, vi kan prata med varandra och leva i varandras sanningar.
Det jag tycker är så härligt är att vi är så många som möts nu med nya, liknande erfarenheter och vi delar nya sanningar med varandra.
Vi behövs och vi behöver varandra, tillsammans inspireras vi av den nya tiden.
Vi släpper våra gamla mentala programmeringar och vi går hoppfullt in i nya, vi skapar en ny energi i fältet omkring oss.
Vi blir fler och fler! Vi möts i hjärtan och själar. Vi bryr oss mindre om vad andra tycker när vi har varandra!

Vi behövs. Vi uppdaterar varandras energier, vi skapar faktiskt en ny värld! Tillsammans!

Den nya vetenskapen kommer med nya rön, framförallt inom kvantfysiken. Den gamla vetenskapen lever parallellt med den nya. Vi skapar en ny tid.

Tack till er alla andra som också ser på världen på ett annorlunda sätt, kanske är vi pionjärer, precis som dom som en gång hävdade att jorden är rund?
Tack till er – ni är fantastiska!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.attraktionslagensverige.com

www.helena-magdalena.com

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen