Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Det är så logiskt!

Publicerat: 6 februari 2016
Taggar: attrahera, mntal träning, synkronicitet, tankens kraft

Det är så logiskt!

Det är ofta jag får frågan om tankens kraft och attraktionslagen, om det är hjärnan eller hjärtat som ska ”sända ut”.
Hjärnan är tankar och hjärtat är känslor, enkelt uttryckt. Vi känner och hjärtat är ett fantastiskt organ som påverkar vårt mående på alla plan, medans jag ser hjärnan som en ”dator” som reagerar på stimuli, yttre och inre. Yttre intryck är den påverkan vi utsätts för genom all information som ska hanteras, sorteras, bearbetas. Om vi ser hjärnan som en dator så är skrivbordet vårt närminne, där informationen hamnar först. Därifrån ska vi sortera in den i våra olika filer och mappar, det är så vi lagrar minnen kunskap och liknande. Hjärnan reagera även på allt vi känner, jag brukar säga att vår hjärna klär känslor i ord och tankar.
Ibland låter vi hjärnan bestämma, det vill säga vi gör logiska analyser och styrs av det. Ibland går vi på det vi känner, vi följer vår känsla och lyssnar på vårt hjärta.
Om vi är avstängda från vår känslovärld så lever vi mer utifrån en logisk, rationell verklighet, medans om vi lever mer i känslan så går vi mer på våra sinnesutrryck och vi har tillgång till vår fantasi, inspiration, intuition och andra delar av oss själva.
Det är vad vi känner som avger vårt elektromagnetiska fält, dvs de känslor som våra celler vibrerar av. Att känna härliga känslor känns härligt, att tänka smarta tankar kan också kännas härligt. Helt enkelt för att vi ska använda oss av tankens kraft.
När vi bestämmer oss för vad vi vill tänka på så kommer känslan att förändras, om vi lärt oss vara i kontakt med våra känslor.
Om ni tänker att den kraft vi har tillit till för att skapa det vi önskar med attraktionslagen så kan man beskriva det som ”tänkande materia”, vi kan kalla det Gud. Universum eller vad vi vill. Men om vi förutsätter att vi sänder ”tankeenergi” som snappas upp av den ”tänkande materian” som gör att vi med hjälp av synkronicitet attraherar det vi önskar så är det självklart att det är vår hjärna som ska användas.

Så vi ska vara väl grundade, känslomässigt i det vi önskar och använda vår fantasi och kreativitet och sända ”energitankar” om hur vår verklighet ser ut så kommer den att skapas.
Vi behöver vara fokuserade och använda oss av tankens kraft och vår kreativa fantasi för att skapa det vi önskar.
Om vi enbart är i tanke så vibrerar vi inte utifrån rätt känslomässiga frekvens och om vi bara är i känslan så har vi svårt att fokusera vår känsla till att sända ut det vi önskar!
Det är så logiskt! Det är egentligen så enkelt, vi är de enda tänkarna i våra sinnen, vi bestämmer helt vad vi vill tänka på, vi kan påverka hela vår verklighet genom att använda oss av tankens kraft.
Varje jag är-, jag vill-, jag tänker-, jag önskar-och jag känner skapar vår framtid!

Lycka till!
Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Jag älskar attraktionslagen!

Publicerat: 3 februari 2016
Taggar: fantasti, inre kompass, kreativt skapande, känsa, tankens kraft

Jag älskar attraktionslagen!
I så många år har jag levt medvetet med attraktionslagen. Redan som liten förstod jag att jag kunde ändra mitt känslotillstånd genom att ändra vad jag fokuserade på.
Jag lärde mig tidigt att varsebli och ”känna in” vad som var rätt för mig. Det var som att jag förstod att det fanns en kraft där uppe i himlen som jag alltid kunde kommunicera med. Genom att jag klart och tydligt kommunicerade vad jag önskade så skapades det för mig.
Jag var inte gammal när jag förstod att tankens kraft var magisk och mäktig och jag har använt den sedan dess.
Det är så lätt att vi som arbetar med attraktionslagen ser ut som att vi är materiella, men det är helt enkelt för att det är lättast att ta materiella exempel. Jag har skapat ett stort vackert, vitt hus vid havet, en underbar femma mitt i Vasastan och nu senast tillsammans med min pojkvän en paradvåning på stans kändaste gata; Avenyn. Det kan verka materiellt men det var det som bäst motsvarade våra behov, så vi föreställde oss och på ett par dagar var allt klart. Människor i vår omgivning förundras och undrar över hur det går till. Jo, det är bara att kreativt visualisera så sker det. Är det så enkelt? Ja faktiskt! Men det är när vi sätter upp motstånd och omständigheter som vi försvårar.
Jag har hjälpt älskade människor att återskapa hälsa och vällevnad. Vilket i sig är svårare att ”bevisa” men som är så betydelsefullt. Jag har hjälpt människor att åter hitta tron på sig själva och att våga tro på sina drömmar och att våga leva livet även om det är smärtsamt.
Det är inget jag skryter om utan snarare något jag känner en enorm tacksamhet för!
Jag har förstått att jag är mottaglig för information utanför det vanliga flödet, jag varseblir och kan ana det som ska komma att ske i framtiden. Jag har ett väl utvecklat inre center som jag ständigt litar på, det har jag lärt mig genom träning.
Jag vet vart jag är på väg och jag skapar ständigt det liv jag önskar leva. När jag stressar för mycket så tappar jag fokus och då skapar jag det jag försöker hålla ifrån mig.
Nu kommer det fler och fler som pratar om attraktionslagen och det gläder mig oerhört! Jag tror inte på konkurrens, det är helt emot min livsvision då jag vet att vi alla attraherar det vi sänder ut. Men jag är alltid medveten om att om någon vill lära mig något så vill jag veta att den människan vet vad den pratar om. Det är underbart att få ta del av andras erfarenheter, då går det rakt in i hjärtat!

Jag skulle kunna fortsätta skriva hela dagen och natten om attraktionslagen och allt jag erfarit i mitt arbete men det kommer jag dela med mig av mer i min nästa bok Lev i ljuset!

Ljus och kärlek.
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Det du tänker skapar du!

Publicerat: 3 februari 2016
Taggar: leva, tacksamhet, vilja, önska, acceptans

Det är aldrig försent att börja om!
Och det är heller aldrig för tidigt att ge upp. Vi människor lever livet, ja varje dag, så lever vi det liv vi skapar. Det finns inga rätt eller fel, men oj vad det finns erfarenheter!
Vi lär oss av varje individ och vi lär oss av alla våra erfarenheter.
Vi har så lätt för att klandra oss själva för det som kanske inte blev som vi hade tänkt. Så lägger vi det i det bagage vi släpar med oss genom livet. Men det bästa vi kan göra ibland är att ”ge uppåt”, släppa taget och be oss själva om ursäkt för de omvägar vi tar i livet.
När vi släpper det som håller oss tillbaks i livet så blir vägen framåt lättare att vandra.
Alla våra känslor av skuld, dåligt samvete och misslyckanden håller oss på låga frekvenser. Då kommer vi bara fortsätta skapa utifrån låga frekvenser.
Så fort vi accepterar att saker och ting är som det är och siktar framåt istället på allt magiskt vi kan skapa så höjer vi vår känslomässiga frekvens.
I många, många år har det, på många olika sätt, dolts för oss att vi har en fri vilja och en fri tanke. Det vi tänker skapar vår morgondag. Om vi då har kvar för mycket av det vi inte lyckades med så skapar vi om det, gång på gång. Kanske en dag att vi lär oss läxan.
Men, vi kan helt enkelt välja att släppa taget – här och nu!
Vi kan ändå inte gå tillbaks i dåtiden och ändra det som vi tyckte blev fel, men vi kan skapa allt så som vi önskar att skapa det!
Lev i nutiden med siktet inställt på framtiden. Var tacksam för varje dag du lever, varje erfarenhet du gör!
Tänk dig att din tanke skapar, allt du tänker kommer komma i din väg. Tänker du då rätt tankar, på rätt sätt?
Föreställ dig att du redan har nått dit du önskar, vart befinner du dig då?
Så fort du kan ta in och leva efter att dina tankar skapar din framtid så är du på rätt väg.
Du kan enkelt ställa dig frågan: Vem vill du vara? Och börja vara det. Hur vill du leva? Och börja leva det. Fundera inte på hur, den tänkande materian, eller Universum eller vad vi nu kallar det, kommer skapa det för dig!

Det du tänker – skapar du! Gör om – gör rätt – skapa det som du vill ha.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Vi kan skapa det vi vill!

Publicerat: 27 januari 2016
Taggar: motstånd, visualisera, intelligent materia, tankens kraft

Tankens fria kraft!
Ja så är det. Om vi kan hålla fokus på det vi önskar och hur vi vill att det ska vara så kommer det att skapas för oss!
Tankens energi går ut i Universum där materia kommer skapa det vi önskar. Vår största fiende är inget annat än vi själva. Om vi tillåter oss att fastna i allt motstånd, i alla ”tänk om det inte går” så kommer vi skapa det som vi lägger fokus på.
Vi lär oss redan i unga år att vi ska förhålla oss till omständigheter, men samtidigt är det så att om vi inte gör det, utan vi skapar fritt så kommer det skapas för oss som vi önskar. Om vi tillåter oss att tro på en kraft större och mäktigare än oss själva så kommer vi att skapa i frihet.
Så många gånger jag stått i olika situationer och min logiska hjärna säger till mig att det inte borde gå. Jag lyssnar inte på min egen logik utan jag fortsätter skapa det jag önskar i all fall och mot alla odds så får jag uppleva skapandet gång på gång.
Jag är helt säker på att det vi önskar skapa, det vi längtar efter och drömmer om kan skapas OM vi bara fortsätter tro på det.
Så många gånger jag tvivlat, stannat upp i rädsla och gett upp hoppet. Men tack vare att jag är envis och lite provocerande så ger jag mig på det igen och då skapas det jag önskar.

Tänk att vi faktiskt lever utifrån den fria vilja och den fria tanken ju mer vi kan bara vara i det desto bättre. Då kan vi fritt föreställa oss livet såsom vi vill att det ska vara och det blir exakt som vi önskar. Om vi kan vara fria i tanken och bara bestämma oss så kommer det att ske.
Du fina medmänniska lyssna på din egen känsla, tror du på det du önskar så kommer det skapas för dig. Du är en magnifik skapare till din egen framtid om du bara vågar tro!

Det är mitt i natten, jag är på Tenerifa. En plats som funnits i mitt hjärta i många år, jag bodde här i min ungdom och jag blir väldigt inspirerad av att vara här i värmen, i solen, på stranden och det är som att när jag kan lämna alla måsten hemma så kommer jag direkt i kontakt med materiens intelligens. Jag står i vattnet, känner sanden under fötterna och låter solen värma min vintriga kropp och jag fylls till bredden av känslan att så många av oss lever i tron att vi lever i brist, fast vi egentligen lever i överflöd. Vi lever i fritt skapande. Hur vill du att din morgondag ska bli? Vill du fortsätta förhålla dig till din verklighet? Om inte så börja fylla dig själv och din tankevärld med exakt det du önskar, så kommer intelligensens materia skapa det för dig.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.inzpirera.com

 

Vill du lyckas?

Publicerat: 16 januari 2016
Taggar: succe, visualisera, attraktionslagen, framgång

Vill du lyckas?

Underbart – ja gör det! När vi lär oss att använda oss av attraktionslagen, på riktigt, när attraktionslagen inte bara blir ett verktyg vi tror att vi kan använda oss av, utan när vi verkligen lever, andas, vibrerar i full övertygelse då kommer den tron försätta berg!

Inget i mitt liv har skett av en slump, min lycka var ingen slump, mina vackra barn var inget jag tog för givet, min karriär skedde inte över en natt – allt var medvetet skapande! Att jag fick möjlighet att bo i en underbar lägenhet mitt i Vasastan var definitivt ingen slump – jag la mycket kraft på att visualisera att det var så. Jag använde mig av att föreställa mig att jag var Carrie Bradshaw i Sex and the city för att föreställa mig. Jag gick in i känslan av att jag var som henne och levde hennes liv. Att jag samma vecka jag flyttade in till stan blev erbjuden att blogga var såklart ingen slump – omedvetet hade jag skapat öven det som Carrie arbetar med i serien. Att jag sedan blev författare var, såklart ingen slump. Det låg en brinnande passion, en oändligt stark längtan och ett driv i att lyckas! Så tacksam att jag fick möjlighet att göra det i samarbete med Nära! Någon slump vad det absolut inte!

Vi som vill lyckas, vi lyckas! Framgång kräver inga förklaringar – misslyckanden inga försvar (Napoleon Hill) Vi som brinner för det vi gör, vi lyckas, helt enkelt för att kraften i vår passion är exakt kraften som är det mest skapande i Universum! När vi vill något så mycket så det inte finns några andra alternativ – då lyckas vi! Det vi kan behöva göra är att vara stränga mot oss själva i att faktiskt bara lyssna på oss själva. Det finns så många realister som dödar drömmar, som sticker hål på inspirationen, vad du än gör lyssna inte på dom! Vi ska lita till oss själva – för det vi tror att vi kan uppnå – det uppnår vi!

Det är vi själva som bestämmer, beslutar, drömmer om och visualiserar! Lever du det liv du drömmer om? Varför inte? Just do it! Titta gärna på The Secret (finns på Youtube) exakt så är det! Läs gärna mina böcker, de finns här på Nära – där delar jag med mig av min visdom, mina verktyg som jag använt mig av för att vända ljus till mörker, misslyckande till framgång, oro till tillit och allt annat som vi behöver för att kunna leva det liv vi drömmer om. Lycka till! Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.inzpirera.com

Gott Nytt År 2016

 

 GOTT NYTT ÅR 2016!

Jag vill önska er alla ett underbart, magiskt 2016.

Låt det bli ett av dina allra bästa år! Vi som känner till attraktionslagen vet att vi kan skapa allt vi kan föreställa oss! Allt vi kan se, allt vi kan visualisera kan bli vår verklighet! Det handlar om att ställa in sig på rätt frekvens, den frekvens vi önskar vara på.

Vi förhåller oss till omständigheter som vi själva har skapat och så tror vi många gånger att vi inte kan påverka vår situation, men det kan vi! Gång på gång kan vi förvekliga det vi drömmer om, genom hela livet. Det handlar också om att vi får förstå att vi alla har en fri vilja – vi får göra vad vi vill – och japp vi får själva ta konsekvenserna! Men vi får fortfarande göra vad vi vill! Så varför fortsätter vi då, ibland att göra det vi inte vill? Varför tror vi att vi har fastnat och att vi inte kan påverka vår situation? Jo, för att vi har lärt oss att tro att vi måste hålla tillgodo med det som bjuds. Men, attraktionslagen är ständigt verksam, det vi sänder ut är det vi attraherar, varenda sekund!

Så fortsätt fokusera på hur du vill att det ska vara, föreställ dig att det är så redan nu! Gång på gång, så kommer det bli exakt så. Så, det är bra att vi inte föreställer oss hur vi inte vill att det ska vara, för då är det det vi skapar. Du är en kraftfull medskapare till din framtid! Din själ vet att det är så, men din hjärna tror inte på logiken i det hela, för det var inte så vi lärde oss att det är. Tänk om och tänk rätt! Prova får du se. Bestäm dig för något du vill förverkliga. Dagdröm om att det är så redan nu, så mycket du känner att du vill och hinner, ju mer desto bättre. Du kommer bli förvånad över att det kommer att ske och det kommer ske på ett sätt som du aldrig hade kunnat föreställa dig. Jag har visualiserat så många gånger och använt mig av attraktionslagen för att skapa det jag drömt om. Jag har aldrig, inte en enda gång, kunnat klura ut hur det skulle gå till. Det är som att det är mirakel varje gång och det är väl det det är helt enkelt! Ju mer vi medvetet använder oss av attraktionslagen desto snabbare verkar den fungera för oss. Men jag tror helt enkelt att det är vår egen inre övertygelse som gör att vi blir bättre på Fake it til you make it!

Så, börja redan nu! Skapa det du drömmer om – helt enkelt genom att föreställa dig att det är exakt som du önskar och att det är så redan nu! Så är du redan på väg, för när vi föreställer oss att det är så som vi önskar så är vi på rätt frekvens! Jag önskar dig all lycka och jag kommer fortsätta peppa dig här i bloggen på underbar Nära! Gott Nytt År 2016

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.inzpirera.com

Med ödmjuk tacksamhet vill jag tacka er alla!

Publicerat: 28 december 2015
Taggar: lev i ljuset, näras kryssning, ödmjukhet, tacksamhet

Med ödmjuk tacksamhet vill jag tacka er alla fantastiska människor för 2015!

Året har snart gått till ända och jag sammanfattar året som varit, verkligen i tacksam ödmjukhet. Utan er som läser min blogg här på Nära, som följer mig i social medier, läser mina böcker och går på mina kurser hade jag varit den jag var förut.
Men jag valde att förändra mitt liv och att på så många sätt som möjligt sprida budskapet om attraktionslagen och om andlighet, tacksamhet och tro.
Jag har träffat många av er under året, framförallt på Näras andliga kryssning, det är så underbart att få möta er alla där ute.
Nu skriver vi snart 2016 – ett nytt, oskrivet år väntar.
Vi kan skapa vad vi vill, om vi bara kan föreställa oss det så kan vi!
Mitt år börjar med att jag börjar skriva den tredje boken Lev i ljuset – det ska bli en spännande resa, då jag kommer skriva den kanaliserat på samma sätt som Lev din dröm och Lev i din kraft.
Denna bok bygger inte på kurser jag har haft, utan den kommer helt och hållet skapas i skrivandets sekund.
Lev i ljuset kommer ut i höst, lagom till Bokmässan och Näras andliga kryssning där jag hoppas få träffa många av er!

Så – skapa din framtid – vad vill du skapa 2016?
Skriv en Livsvision och visualisera hur ditt allra bästa jag och bästa år skapas!
Om vi har små drömmar eller stora drömmar spelar ingen roll, så länge vi kan föreställa oss så kan vi uppleva.
Vem vill du vara? Hur vill du må? Vad vill du uppnå? Vad vill du arbeta med? Vem vill du älska och dela ditt liv med? Vad vill du minnas som det vackraste när vi går in i 2017? Det är dags att skriva ner det, sätta upp mål och föreställa dig att det är så exakt redan nu!
Då kommer det skapas för dig.
Lek med tanken, lev med fantasin, gör det till en rolig grej! Dagdröm, var en aktiv medskapare – så kommer 2016 bli exakt så som du vill!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

Jag älskar attraktionslagen! Så här kan du använda den!

Publicerat: 7 december 2015
Taggar: tacksamhet, visionboard, attraktionslagen, helena-magdalena

Ja så är det. Jag är så oerhört tacksam att jag redan i väldigt unga år förstod att vi skapar det vi tror och förväntar oss. Jag vet inte hur eller varför jag bara visste att det är så. Som ung läste jag våra stora andliga ledare; Wayne W Dyer, Louise L Hay, Deepak Chopra med flera. Jag läste och njöt av vartenda ord, i full förvissning om att vi kan skapa det liv vi önskar. Jag läste även Kreativ visualisering och Att leva i ljuset av Shakti Gawain och sen började jag testa. Jag testade och misslyckades, jag testade och lyckades. I hela mitt liv har jag tagit för givet att det finns en makt större och mäktigare än oss själva, det är den makten i Universum som skapar synkronicitet. Jag har önskat och skapat det som jag önskat. Framförallt harmoni, lycka och glädje, balans i tillvaron och att leva med känslan av att varje dag är ett spännande mirakel. Jag har skapat drömjobb, utbildningar, fått bygga mitt drömhus, bli författare, bloggare, bilar ja allt vad man kan komma på. Allt jag verkligen har önskat har skett. Allt jag har önskat har inte skett per automatik, jag har lärt mig hur jag ska göra. Detta har jag sedan förmedlat genom föreläsningar och kurser i många år. Så många har kunnat skapa och leva sina liv. Jag är oändligt tacksam för all inspiration jag kunnat dela med mig av. Min styrka är att jag är andlig, jag har en tro på något större än mig själv. Det har alltid varit helt naturligt för mig. Jag är inte bättre än någon annan, har inte bättre förutsättningar, kan jag kan du! Så här vill jag kortfattat, igen, dela med mig om hur vi får drömmar att bli verklighet:

För det första så ska vi leva i tacksamhet, uppskattning, kärlek och positivitet, det håller oss på en högre frekvens och det är lättare för oss att se och skapa möjligheter, lycka och glädje.

Sen handlar det om att vi fattar beslut! Att vi verkligen bestämmer oss! På riktigt! När vi har bestämt oss så får vi kreativt visualisera det vi önskar, med kraft, glädje och passion! Att vi lever det liv vi vill leva som att det är så redan nu! Förstärk det gärna med vision-board (bilder på det du önskar)

Vi ska ta för givet att det kommer att ske och inte gå in i kontroll över hur det kommer ske (då låser vi flödet)

Tacka för allt som skapas för dig!

Lycka till!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

 

 

Såsom i himlen så ock på jorden – såsom omkring oss så ock inom oss!

Publicerat: 2 december 2015
Taggar: elektromagnetiskt fält, oro, rädsla, frekvens

Det har varit en mastig höstkänslomässigt, från det ena till det andra. Allt vi känner, i vare cell, sänds ut ifrån oss i vårt elektromagnetiska fält. Det fältet kan vi också kalla vår aura. Vi är även utrustade med sensorer i våra blodkärl, det är det som gör att vi är både sändare och mottagare för känslor. Känslor är information, den informationen går till vår hjärna och vår hjärna är som en maskin som reagerar på olika stimuli. Det innebär att vi ständigt fångar känslomässig information ifrån det oändliga elektromagnetiska fält som omger oss, vi fångar upp och vi sänder ut.

Ibland kan vi känna oss nedstämda, oroliga, rädda, nervösa eller annat och det är inte ens säkert att det är våra egna känslor. Det är som att vi inte förstår vårt mående, det finns liksom ingen koppling till det i våra egna liv Hjärnan söker liikheter och det är som att all oro ute i världen blir en del av våra vardagliga liv. plötsligt kanske vi känner oss oroliga, rädda, misstänsamma fast det inte finns någon egentlig anledning.

Denna höst har varit makalös i att påverka oss känslomässigt. Det är flyktingkatatrof, främlingsfientlighet, terror, politik allt i en oändlig ström. Hur gärna vi än vill och försöker så hamnar vi ständigt i detta känslokaos då vi alla är ett, vi är alla connectade i fältet omkring oss.

Så vi svänger från den ena känslan till den andra. Vissa känner compassion och vill hjälpa, medans andra vill stänga ute. Det är som att vi alla på något sätt känner något och agerar på det. Även det svänger dag från dag. Om ni då tänker att vi befinner oss i detta ständigt just nu så är det inte heller konstigt att vi svajar i vårt eget mående. Jag har haft kund efter kund som kommit till mig som sierska och berättat att de mår väldigt annorlunda än vad de är vana vid. Vissa gråter mer, vissa har tappat meningen med livet, vissa känner att det är svårt att veta vad framtiden har med sig. Det är stor skillnad på vad jag är van vid. Flera har också sagt de sorgliga orden; ”jag vet inte om jag vill leva längre”

Jag som medium har sett allt detta kommit, jag har läst detta och fått se mycket mediala bilder över vad som händer när jord och människor förändras. Jag har fått se hur ljus och mörker ställs mot varandra på många olika sätt. Istället för att drunkna i allt negativt som sker nu så kan vi verkligen försöka fokusera på ljuset, på tacksamhet, på kärlek. Ingen av oss kan på egen hand förändra världen. Men vi kan alla bidra till världen genom att vi inte glömmer bort allt det där som fortfarande ger oss glädje, kärlek och tacksamhet. Genom att vi fokuserar på det så höjer vi vår egen frekvens och frekvenser smittar av sig. Du kan inte förändra världen, stilla din häftiga själ, blott en sak kan du göra, en annan människa väl. Så jag vill påminna oss alla om att de känslor vi känner kanske kommer från det oändliga fält som omger oss. Genom att vi blir medvetna om att de kan vara så så kan vi andas ut lite, vi kanske inte mår så dåligt som det känns? Vi kanske bara påverkas av allt som händer omkring oss? Sänd ljus och kärlek till världen, fokuserar på det du är tacksamför, älskar och uppskattar så gör du gott!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena   

www.helena-magdalena.com

www.helena-magdalenasformedling.com

Tänd ett ljus!

Tänd ett ljus!

Vi lever alla i en omtumlande tid och det har hänt mycket hösten 2015. Vi nås av nyheter, ständigt nya nyheter om flyktingkatastrofer, terror och politiskt tyckande. Det är som att vi alla tar ställning, om och om igen, på många olika plan.

Det är självklart viktigt att vi har lite koll på vad som händer omkring oss, men att vi inte drunknar i all rädsla vi just nu möts av, på så många plan, samtidigt.

Många av mina kunder kommer ni till mig och känner av denna känslomässiga berg och dal bana på många olika sätt. Vi tumlas runt i en massa nyheter och tyckanden.

Mitt i allt som sker är det ändå viktigt att vi fortsätter vår egen väg, att vi tar oss en stund och funderar över vart vi är på väg.
Det känns som att det vi drömde om i slutet av sommaren försvann på vägen på nåt sätt.

Själv försöker jag att vara i medvetenhet och skapande en stund varje dag. Jag försöker ändå hålla fast vid mina egna mål och drömmar.
Hur fokuserar du på det du drömmer om? Hur förhåller du dig till att fokusera på allt det roliga, spännande och det som gläder dig?

När vi fokuserar på det vi längtar efter, drömmer om och älskar så vibrerar våra kärlek av tacksamhet och kärlek. Vi höjer vår frekvens och det går snabbt. På bara några minuter kan vi höja vår frekvens genom att vi helt enkelt fokuserar på det vi älskar.
Om vi alla kan försöka hålla oss på positiva frekvenser så ökar vi den positiva energin i fältet omkring oss. Det är så vi alla kan hjälpas åt att sprida ljus i vår omvärld.
Nu tänder vi ljus igen, adventsljus, vi går in i mörkret omkring oss, tänder ljus för att ljusa upp vintermörkret och när vi fokuserar på tacksamhet så tänder vi även ljusen inom oss.
Let it shine!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.helenamagdalenasformedling.com

 

Tänd ett ljus!

Tänd ett ljus!

Vi lever alla i en omtumlande tid och det har hänt mycket hösten 2015. Vi nås av nyheter, ständigt nya nyheter om flyktingkatastrofer, terror och politiskt tyckande. Det är som att vi alla tar ställning, om och om igen, på många olika plan.

Det är självklart viktigt att vi har lite koll på vad som händer omkring oss, men att vi inte drunknar i all rädsla vi just nu möts av, på så många plan, samtidigt.

Många av mina kunder kommer ni till mig och känner av denna känslomässiga berg och dal bana på många olika sätt. Vi tumlas runt i en massa nyheter och tyckanden.

Mitt i allt som sker är det ändå viktigt att vi fortsätter vår egen väg, att vi tar oss en stund och funderar över vart vi är på väg.
Det känns som att det vi drömde om i slutet av sommaren försvann på vägen på nåt sätt.

Själv försöker jag att vara i medvetenhet och skapande en stund varje dag. Jag försöker ändå hålla fast vid mina egna mål och drömmar.
Hur fokuserar du på det du drömmer om? Hur förhåller du dig till att fokusera på allt det roliga, spännande och det som gläder dig?

När vi fokuserar på det vi längtar efter, drömmer om och älskar så vibrerar våra kärlek av tacksamhet och kärlek. Vi höjer vår frekvens och det går snabbt. På bara några minuter kan vi höja vår frekvens genom att vi helt enkelt fokuserar på det vi älskar.
Om vi alla kan försöka hålla oss på positiva frekvenser så ökar vi den positiva energin i fältet omkring oss. Det är så vi alla kan hjälpas åt att sprida ljus i vår omvärld.
Nu tänder vi ljus igen, adventsljus, vi går in i mörkret omkring oss, tänder ljus för att ljusa upp vintermörkret och när vi fokuserar på tacksamhet så tänder vi även ljusen inom oss.
Let it shine!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.helenamagdalenasformedling.com

 

Refektioner i mörkret!

Publicerat: 25 november 2015
Taggar: attraktionslagen, tankens kraft, helena-magdalena

Mörkret skapar bra tid för reflektion!

Nu blir dagarna kortare och kortare, månen lyser i klart sken och är nästan full.
När dagarna blir kortare så känns det som att det blir mer tid för reflektion, för eftertanke, för att smälta allt som händer och har hänt.
Det är nu när vi går in i advent, som vi går in i väntans tid. Själv väntar jag på att ljuset ska återvända, för jag älskar när ljuset och våren återvänder.
Jag använder alltid denna tid att reflektera, i tacksamhet, för allt som skett under året.
Efter månader av resor, mässor, föreläsningar och inte minst Näras underbara andliga kryssning så känns det väldigt skönt att få krypa upp i fåtöljen och smälta alla möten, alla intryck och alla minnen.
Jag brukar ställa mig frågor som:

Vad har jag lärt mig mest av detta året?
Vem var jag för ett år sen?
Är jag fortfarande på väg mot samma mål?
Lever jag i enlighet med min livsvision?
Hur kan jag bäst drömma och planera inför kommande år?

När jag ställer sådana här frågor så är det som att paketera och avsluta ett år fyllt av erfarenheter.
Tänk så fort tiden går och så mycket vi lär oss, varje dag, varje månad och varje år.

Mitt liv har förändrats mycket i år. Jag har med stor glädje blivit mormor till två små flickor, Chloe och Vanessa, en kom i april och en i maj. Inför det kändes det som att det var nu jag skulle bli vuxen, det var nu jag verkligen skulle mogna till. Att bli mor- eller farförälder är stort! Det förändrar livet, inte bara för mina döttrar, som blivit mammor, utan för oss alla. Det är liksom livet på nåt sätt. Jag som till och med har min mormor kvar i livet är nu själv mormor.
Det är nog min största insikt i år – att åren går!

Hösten i världen har varit och är dramatisk! Det är oroligheter på många plan och människor har det svårt! Det är som att det påverkar oss alla, på många olika plan. Tittar vi på Fb så ser man ständiga inlägg om SD, flyktingar och terror. Det är en skrämmande värld vi har att förhålla oss till nu! Därför är det viktigare än någonsin att vi fokuserar på det vi älskar, uppskattar och känner tacksamhet för så vi inte alla går in i en kollektiv rädsla!
Det är som att det lagts en mörk dimma över allting, men jag tror alltid att ljuset och godheten ska segra.

God natt alla fina vänner!
Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

www.helenamagdalenasformedling.se

 

Lagen om kreativt skapande!

Publicerat: 12 november 2015
Taggar: helena-magdalena, kreativitet, tillit, tro, attratkionslagen

Lagen om kreativt skapande!

Varje dag är en ny möjlighet att skapa! Varje tanke vi tänker, varje känsla vi känner, varje förväntning vi har kommer att skapa vår framtid.

Det är som att man kan se det som att livet börjar, nu och nu och nu. Vi kan hela tiden börja från början, göra om rätt. Vi kan släppa våra gamla erfarenheter, det vi har varit med om kan vi bevara som vackra minnen men vi ska leva i nuet och framåt. Det som har hänt har hänt och vi kan inte ändra på det som redan varit, men vi har en underbar förmåga att skapa nytt, om och om igen! Så i dag börjar vårt nya liv, varje dag!! Åter och åter. Så det vi lägger våra tankar på, våra förväntningar och förhoppningar på kommer vi att skapa.

Vi kan aldrig sluta tänka därför kan vi inte heller sluta skapa! När vi, nu i den nya tiden, blir mer och mer medvetna om det så kan vi skapa så mycket i våra liv! Hela framtiden ligger framför oss, det är aldrig försent, aldrig någonsin. Så ändra tankar, ändra fokus, bestäm dig för vad du önskar och dagdröm om det så mycket du vill! Bryt gamla tankemönster, ju förr desto bättre och ju fler desto bättre!  

Säg ja tack till det som kommer till dig som du vill ha!

Ta bort gamla tankemönster som bara finns där och byt ut dom mot nya kreativa tankar istället.

Att dagdrömma är det bästa vi kan göra. Precis som när vi har beställt en resa, vi längtar, vi föreställer oss, vi ser fram emot och vi vet att vi ska åka. Precis så!

Ju mer kraft och fokus du lägger på det du önskar desto snabbare kommer det att komma till dig!

V tänker ca 65 000 tankar varje dag och vi kan välja dom själva! Du är den enda tänkaren i ditt sinne!

Jag önskar dig en underbar dag full av kreativa, nyskapande tankar!

Ljus och glädje,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Känslomässig frekvens

Publicerat: 3 november 2015
Taggar: energier, attraktionslagen, frekvens

 

Känslomässig frekvens

Frekvenser och energier…

Vi människor är energivarelser som i livet har en fysisk kropp. Vi vibrerar ständigt på olika frekvens, varje sekund. Denna frekvens känner vi av hos varandra, om vi möter någon som inte mår så bra så känner vi att den personen är på låg frekvens och motsvarande om någon är exalterad, glad, euforisk så känner vi av att en är på hög frekvens.

Vi kan själva lära oss att träna på att höja vår frekvens…att gå upp på högre frekvens drar till sig de händelser och personer som vibrerar på högre frekvens. Det är som att ha på radion ; om vi kör på 107.3 så kommer Mix Megapol igenom, vi kan inte förvänta oss att få in Rix Fm på den frekvensen. Det är samma med attraktionslagen, det du kan ta emot måste vara på den frekvens du är! Lika söker lik, om du sänder ut stress och oro så skapar du ännu mer att känna stress och oro över.

Det grundläggande steget för att höja frekvens är att känna tacksamhet…att hitta glädjen, hoppet, drömmarna, att göra det där som vi tycker om att göra, oavsett vad det är!

När vi känner att vi expanderar och att glädjen och förväntan ökar så känner vi direkt att vi ändrar känslan och vi sänder genast ut något annat…

Universum finns där alltid för att uppfylla det vi sänder ut att vi vill ha…varje sekund…om vi kan hitta tilliten till det och vara trygga i känslan att vi själva skapar våra liv så kan vi bara lyckas med att leva med attraktionslagen!

Det tar 21 dagar att bryta en vana och att planetara in nya vanor i våra liv…så 21 dagar med fokus på tacksamhet och att höja frekvenser gör underverk!

När jag håller mina kurser och föreläsningar så får jag ofta respons av många deltagare efter bara ett par dagar, de känner att mycket har ändrats, de är fascinerade över att det går så lätt att ställa in sig på högre frekvens och att bli medvetna om det. Känslan av expansion gör att de fortsätter och deras liv går framåt i expansion.

En enkel övning att börja med är att du sänder tacksamhet det sista du gör innan du somnar. Slut ögonen och tänk tacksamhet för det du fått vara med om under dagen, bara en liten stund. Det gör att din hjärna fokuserar på det du tycker om och uppskattar, vilket höjer din frekvens och ställer in din hjärna på positivit läge.

Börja även varje dag med att känna tacksamhet inför det du känner inför dagen som kommer.

Känn uppskattning för allt det fina som finns omkring dig, all kärlek du får från vänner och nära och kära.

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Älskade listor!

Publicerat: 28 oktober 2015

Älskade listor! Jag är en människa som skriver listor, massa olika listor. Dels för att tömma min hjärna, men också för att när jag skriver det så minns jag lättare. Kanske är du med en sån person? Listor om det mesta finns i mina block. Jag har såklart en ”to do list” som fylls på hela tiden och jag vaknar ofta med alla dessa ”måsten”. Som den gamla låttexten ”att göra det man måste är att göra det man vill”

I morse började listan växa i huvudet så snart jag vaknade; jag måste serva bilen, besiktiga och byta däck. Jag måste det och det. Så är det, det är mycket som ska tas om hand.

Det jag alltid gör, som är mycket viktigt för mig, det är att göra en ”jag vill lista”. Där skriver jag drömmar och inspiration, det jag längtar efter, det jag drömmer om. Denna lista är så fantastisk att jobba med. För mig är det så att ”måste listan” är krav och lite tyngre energier, även om allt som står på den listan är det jag vill göra, så blir det ändå krav. Därför kompenserar jag med min underbara ”jag vill göra” lista, så kommer jag genast in i härlig energi igen. Dessutom fungerar attraktionslagen så att det vi lägger fokus på skapas för oss. Så min ”jag vill lista” är så mycket viktigare för mig och min framtid. Jag vill träna – jag vill sjunga – jag vill resa – jag vill möblera om hemma – allt det där som jag ser fram emot är mer än – jag behöver besiktiga bilen – gå till tandläkaren och allt vad som nu står.

Jag har även en ”bucketlist” 100 saker jag vill göra innan livet tar slut för denna gång. Den är underbar att skriva, pricka av och ändra.

Jag har levt lite mer än halva mitt liv. Tänk så mycket det är kvar. Jag lever inte efter mottot – alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet – Jag försöker istället se varje dag som en underbar möjlighet, en resa in i framtiden som jag är delskapare i!

Njut av livet!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen