Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Livet är en magisk resa!

Publicerat: 6 juli 22:40
Taggar: magi, uppgradering, aten

Cirkeln är sluten!

Under det senaste året så har jag och mitt liv uppgraderats på ett helt magiskt sätt. Jag förstår att allt är en förberedelse inför den tredje boken Lev i ljuset.
Jag känner en stor tacksamhet att få möjlighet att börja skriva om mycket av det som hänt på min magiska resa genom livet.

Mitt liv har alltid varit en magisk, spännande resa fylld av vägledning och tecken ifrån Universum. Mina uppdragsgivare där uppe i Universum har lett mig till olika platser, till möten med olika människor, bit för bit.

Det senaste året är det som att allt jag gjort, levt för och utvecklats av genom min andliga karriär knutits ihop som en magisk väv.
Många gånger har jag föreläst om olika ämnen och inte riktigt förstått varför orden som kommer genom mig ska komma. Men jag förstår nu, med full klarhet att varje liten detalj vävs ihop till en vacker helhet. Som en mandala med vackra mönster.
Nästan varje kväll och varje natt får jag nya pusselbitar, jag förstår inte alltid hur det hänger ihop, men det klarnar efter ett tag.
Det är som att Universum nu uppgraderar mig och leder in mig på nya vägar men också tillbaks långt tillbaks. Jag får bit för bit information om vart jag ska söka, vart jag ska titta, hur jag ska göra och sakta men säkert klarnar bilden.

Det senaste årets magiska resa började i maj förra året.
Jag ska iväg och hålla mediumutbildning. Jag får ett reklammail från Ving precis innan, som jag öppnar och jag känner en längtan att åka till min vän Sofia i Aten i Grekland. Jag får snabbt rusa iväg till kursen. När jag väl är på kursen och vi tränar på kanalisering så säger en kvinna som heter Helen, som är min fina vän och duktigt medium att det står en man bredvid mig. Han kallar sig Allessios eller något och han är en man av Gud. Han säger att han är så tacksam att du kommer till Aten!
Då berättar jag för Helen om min impuls på morgonen att resa till Aten.
Jag åker hem och bokar resa till Aten, samma dag. Jag följer alltid de tecken jag får och så gör jag även denna gång.

För några dagar sen så hittade jag mannen på Google, jag har sökt många gånger men inte hittat det jag sökt. Men nu, Allessios the man of God är ett helgon och en legend och han är avbildad på olika ikoner i olika kyrkor, tillsammans med Maria Magdalena.

Jag reste till Aten förra sommaren och jag har redan varit där i år. Om lite drygt en vecka reser jag ner igen och varje gång jag är där så händer det så mycket med mig och min själsliga utveckling. När jag reser mellan templen som är 5000 år gamla så aktiveras minnen i min själ och jag får mer och mer visdom till mig. Det leder mig till glömda religioner, gammal visdom som åter kommer i ljuset.
Att leva i ljuset är att vi blir mottagliga för information – ljus är information från andra dimensioner.

När vi aktiverar vårt supermedvetande så blir vi mer och mer mottagliga och jag uppgraderas ständigt nu och många med mig. Jag kommer dela med mig av allt spännande som sker och insikter jag får här i bloggen på Nära. Tack för att du läser!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Dröm nya drömmar!

I den ljusaste av tider! Det är nästan midnatt och det är nästan dagsljust ute. Så mycket frihet ligger i luften, många väntar på semester och vissa har redan börjat. Jag ser hopp och längtan i människors ögon på spårvagnen, människor spontanpratar med varandra. Det är som att vi alla är på mycket högre frekvenser, helt naturligt.

Naturen läker oss med allt det vackra gröna och havet och sjöarna med den blåa färgen lugnar oss och får oss att bli mer i kontakt med oss själva.

Vi som lever i det karga klimat som Norden utgör vi får passa på att fylla oss med dagens ljus och solens strålar.

Det är som att det är så mycket lättare att bara ta in allting omkring oss, det är som att det är lättare att drömma större drömmar i de ljusa sommardagarna.

Vi kan inte nog påminna oss om att vi lever i den fria viljan och i den fria tanken, och det vi tänker skapar vår framtid.

Vi är fria att tänka precis vad vi vill, våra tankar och drömmar kan ingen ta ifrån oss. Om vi byter ut våra tankemönster och börjar tänka på ett annat sätt så kommer vi snarast att se resultat. Vi kan välja att fortsätta att tänka och förhålla oss till vårt liv på det sätt det alltid har varit eller helt växla fokus. Det är samma sak som att vi skriver framtid åt oss själva, vi är regissören och vi tillsätter rollerna. Dröm stort och dröm ännu större! Det är bara du som står i vägen för din lycka – jag vet, det kanske inte känns så – men det är så. Hur vi än har det kan vi alltid börja föreställa oss hur vi vill att det ska vara. Vad ska din film handla om? Vem har huvudrollen och vilka har birollerna? Var utspelas handlingen och på vilket sätt? Du är magisk och du är unik och det är bara, bara du som kan förändra ditt liv!

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

En sak i taget - använd attraktionslagen för att skapa det du önskar!

Publicerat: 13 juni 08:07
Taggar: kreativ visualisering, livsvision, attraktionslagen

En sak i taget och det viktigaste först!

Det är så underbart att veta att vi kan skapa vad vi vill med hjälp av attraktionslagen, allt vi kan föreställa oss kan vi skapa.

Det kan ibland göra att vi vill skapa allt på en gång, eller att vi inte kan bestämma oss för var vi ska börja. Om vi vill skapa för mycket på en gång så är det som att kraften, vår brinnande passion, blir urvattnad.
Så jag brukar råda till att vi skapar en till tre manifestationer åt gången, tills det är klart. Så vi verkligen kan vara fokuserade på det vi gör, tills vi har nått resultatet.
Så, det vi konkret vill skapa, föreställer vi oss och lägger energi på, tills det är klart.
Steg för steg, en sak i taget.

Däremot kan vi alltid lägga kreativ energi på vår Livsvision – genom att skriva ner, i nutid, att vi lever det liv vi önskar leva, som att det redan är så. Vi kan skriva dagbok och beskriva hur vårt liv ser ut dag för dag, när vi lever våra drömmar. Med en underbar känsla av att vi vet att det kommer ske!
Jag brukar jämföra det med att det är som när vi ska på semester, när vi har bokat resan och längtar dit och ser för vårt inre hur underbart det kommer att vara när vi väl är där. Med en orubblig tro på att det kommer att ske.

Universum är en tänkande materia och det vi sänder ut kommer skapas för oss, gång på gång. Ju mer klara vi är på vad vi sänder ut desto snabbare kommer det att ske som vi önskar.

Vi behöver vara medvetna om vilken känslomässig frekvens vi sänder ut på.
Om vi till exempel önskar mer pengar i vårt liv för att vi känner fattigdom så är det känslan fattigdom vi sänder ut.
Om vi önskar en relation för att vi känner oss ensamma så är det ensamhet vi sänder ut.
Därför är det mycket viktigt att vi leker med vår fantasi, är kreativa så vi växlar känslan först. Så snart vi växlat i känsla, så vi känner det som att det är som vi önskar, så kommer vi att manifestera det vi drömmer om.
Tänk att attraktionslagen är som en spegel – du får exakt det du sänder ut!

Lycka till!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

En period av stillhet!

Publicerat: 8 juni 08:19
Taggar: attraktionslagen, tankens kraft, stillhet

En period av stillhet!

Under våren har vi haft fem planeter som har gått retrograd, dvs det ser ut som de går baklänges. Det ”drar tillbaks” energin och vi får snällt vänta tills de går framåt igen.
Många av er där ute har känt av denna känsla av status quo, det känns som en skolgård kl 16 en söndagseftermiddag, tomt.
Under denna tid har många rensat i sitt inre och i sitt yttre, relationer har städats bort likaså våra ägodelar. Så nu framåt midsommar när alla planeter går framåt igen så kommer våra liv att gå i framåtrörelse igen.
Detta är en underbar tid att komma i kapp oss själva på. Nu är det dags att sätta nya mål och ta sikte på framtiden.
Vart vill du vara om ett år? Hur ser dina drömmar ut? Är det något du önskar uppnå?
Skriv det i en livsvision som att det är så redan nu.

Universum är ett elektromagnetiskt fält som vi alla kommunicerar med via telepati, det vi tänker känner vi och det sänder vi ut till Universum. Det vi sänder ut attraherar och skapar vi. Så, om vi sänder ut att det är som det är just nu, så återskapar vi det, men om vi sänder ut det vi önskar som att det redan är så, som att det redan är verklighet så kommer vi att skapa det vi önskar.

Dagdröm, visualisera, längta efter och se fram emot det du önskar som att du tar för givet att det redan är där, så kommer du skapa det.

Jag önskar er en fin dag,

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Mission in life!

Publicerat: 28 maj 16:30
Taggar: andlighet, attraktionslagen, vision, mission

Nya visioner och insikter!

Jag har varit lite tyst ett tag. Jag har inte riktigt förstått varför jag plötsligt skulle skapa isolering runt mig själv och dra mig undan som en eremit. Men jag förstår nu.
När jag släppte taget om mycket av det gamla, i tystnaden, i stillheten så har jag fått en mängd ny information uppifrån mina kanaler. Även nya fantastiska människor har kommit i min väg. Nya, inspirerande insikter kommer till mig varje dag. Vilket har lett till att jag på nätterna kanaliserar ner nu inforation. Jag har fått till mig att jag ska arbeta på ett speciellt sätt, med utbildningar, program och även med helt nya behandlingar.
Jag har googlat, letat och sökt. En enda person har jag hittat som är inne på lite samma vägar som jag är. Hon bor i en helt annan världsel.
Livet känns magiskt nu.
I samband med det så skriver jag text till en bok om fem medium som kommer komma ut internationellt, där det handlar om hur det är att vara jag.
Så plötsligt ska mitt liv som medial sierska sammanfattas och detta kommer samtidigt som mitt livsverk håller på att sammanställas.

Allt det som kommer till mig nu är överväldigande. Jag skriver och kanaliserar och förstår att jag nu får väldigt mycket information, till mig och till mänskligheten.
Jag är nyss hemkommen från Aten, därnere i de högre frekvenserna så får jag till mig så mycket visdom. Jag blir tårögd och känner mig väldigt rörd och tacksam, som börjar närma mig mitt ursprung och verkligen förstå mitt livssyfte, i djupet av min själ, i detta liv på denna jord.
Så snart kommer jag komma tillbaks och skriva mer regelbundet igen.
Jag hoppas ni alla verkligen förstår att vi lever i den fria viljan och att vi har den fria tanken och att tanken är skapande.
Blessed Be,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Du är den enda tänkaren i ditt sinne!

Publicerat: 11 maj 07:54
Taggar: acceptans, tacksamhet, tro, tillit

Du är den enda tänkaren i ditt sinne!

Varje morgon när vi vaknar så är det vi själva som bestämmer om vi vill tänka och känna positivt eller negativt. Vår hjärna går gärna på repeat och tänker samma tankar som vi alltid tänker.
Vill vi förändra vår verklighet och vara med och skapa vårt liv till något bättre så får vi själva, aktivt välja att tänka på ett nytt sätt.

Vi mäniskor har en fri vilja och en fri tanke och tanken är skapande.
Varje morgon när jag vaknar så väljer jag att starta dagen med att vara tacksam, med att fokusera på det jag uppskattar, drömmer om och längtar efter. Om jag inte gör det så går min hjärna igång med att tänka på alla måsten.
Om jag har tid så läser jag en liten stund ur någon av alla de böcker jag tycker så mycket om.
Sedan tar jag en liten stund och fokuserar på de människor jag älskar och jag sänder blessings till dom alla. Det är så lätt att vi tar allt för givet, när vi sänder tacksamhet så visar vi vår uppskattning.

Om det är något som känns jobbigt, som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera så går jag, medvetet in i acceptans med det. När vi går in i acceptans så släpper vi kontrollen och då följer vi flödet och låter saker och ting få falla på plats och då visar sig lösningarna på ett nytt sätt.

Jag förhåller mig till livet genom att visa tillit. Jag förstår att allt har en mening och jag försöker alltid känna trygghet till det som sker. Det är som att det alltid finns en Gudomlig plan i det som sker och det är då meningslöst att försöka hålla kvar i något som det är dags att släppa taget om.

Acceptans, tillit och tro har hjälpt mig genom livet, gång på gång. Dessutom så vet jag att vi lever i ett oändligt elektromagnetiskt fält och att det fältet är som tänkande materia, det jag sänder ut, via känslor och telepati kommer skapas för mig gång på gång.
Så är det för oss alla.

Så, vad är du tacksam för i dag? Vad drömmer du om och längtar efter? Hur vill du att din framtid ska se ut?

Jag önskar er alla en vacker försommardag!
Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Minnen i natten!

Publicerat: 15 april 2016
Taggar: tankens kraft, vilja, attraktionslagen, minnen

Det är midnatt, jag blickar ut över Avenyn, samtidigt som ett vackert gitarrspel och en själsfylld röst sjunger November Rain rakt in i mitt hjärta. Jag minns tiden för över 20 år sen, hur jag kör runt i min bil och lyssnar på samma låt. Jag är ung och ensamstående mamma, med en vilja att skapa ett fantastiskt liv för mig och min första, älskade dotter. Så öppen i mitt hjärta då och med en längtan efter att hjälpa människor. Redan då pratade jag om attraktionslagen och om vår skaparkraft. Jag visste, jag visste verkligen att vi skapar vår framtid.

I natt kommer den känslan över mig att hela livet ligger framför mig. Att allt är möjligt. Att allt vi vill kan vi skapa, men jag har fortfarande inte hittat språket i att kunna göra det begripligt. Då, på den tiden, är det som att vi som är andliga som dras till varandra, pratar i vissa begrepp, det är så vi känner igen varandra. Allt har en mening är ledord. Nu sitter jag här nästan dubbelt så gammal och känner en enorm vördnad och tacksamhet för allt livet har lärt mig, för alla mina erfarenheter och jag känner en enorm tacksamhet att jag alltid haft min andlighet och vissheten om att vi är medskapare till vår framtid. Jag har nått ut till miljoner med mitt budskap. Så tacksam i själen, men ibland så oändligt trött. Det är inte mycket tid att vila, det finns alltid någon mer att hjälpa. Det finns alltid mer att förklara om energier och frekvenser, det finns alltid fler att ge förnimmelser om deras framtid. Jag älskar mitt arbete, älskar det av hela mitt hjärta.

I know its hard to keep an open heart sjunger kvinnan rakt in i mitt hjärta. Ja, det är ett kall, en livsvision och att leva i öppet hjärta och flöde innebär att varje upplevelse känns så starkt.

25 år gammal och med en känsla för och en längtan efter att förändra världen har för alltid varit min ledstjärna och vän. Nu är vi så många fler som står i vår kraft och förverkligar våra drömmar. Kvinnan sjunger vidare, gitarren spelar i natten. Jag tittar ut på Avenyn och ler åt tanken åt att jag alltid sa till mina barn när de var mindre att när jag blir gammal ska jag bo på Avenyn. Precis som jag sa och längtade efter så lever jag här nu, på gatan i staden som föralltid är mig närmast i hjärtat. God natt alla mina fina vänner! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.com

Den fria viljan och den fria tanken!

Publicerat: 14 april 2016
Taggar: attraktionslagen, tankens kraft

Den fria viljan och den fria tanken!
Det vi människor åter behöver lära oss är att vi är de enda tänkarna i vårt sinne och att vi behöver aktivera vår egen fria vilja.
Vi lever våra liv med en massa måsten som vi också har skapat. Vi fyller våra liv med det ena efter det andra som blir det vi måste göra.
Men som den gamla sångtexten låter ”att göra det vi måste är att göra det vi vill”.
När vi vill skapa förändringar i våra liv behöver vi förstå, i djupet av oss själva, att det är bara vi som förändrar våra liv.
Varje gång vi säger:

Jag vill…
Jag tänker…
Jag önskar…

Jag avser…

..så skapar vi vår framtid. Inte genom ”jag ska försöka” – utan genom att helt enkelt tala om hur vi vill att det ska vara.
Likaså är det med:

Jag måste…

Jag har inget val…

Jag har inte tid…

Jag orkar inte…

Det skapar också vår framtid genom att vi bekräftar att det är så.
Ju mer medvetna vi är om detta, desto mer förändrar vi våra liv!
Börja redan nu med att sätta ord på hur du vill att det ska vara, inte på hur det är just nu.
Så kommer du snart märka en stor skillnad.
Gå igenom dina måsten, vad måste du egentligen? Jag måste städa – varför det, vem har sagt det? Är det så att du vill städa för att det ska vara rent och fint? Eller vem säger att du måste städa. Det är bara som ett exempel för att ni ska känna skillnaden på ”måste och ”vill.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen ger oss inte det vi önskar!

Publicerat: 8 april 2016

Favorit i repris!

Nej för attraktionslagen ger oss exakt det vi sänder ut. På den känslomässiga vibrationsfrekvens vi befinner oss på kommer vi att attrahera lika. Lika söker lika!

En vanlig missuppfattning är att vara klar över vad vi drömmer om och att vi ska önska att det kommer till oss. Det vi behöver göra är att föreställa oss att det är så redan nu, så vi sänder ut på den frekvens vi vill vara på. Vi får liksom gå in i känslan först! Det gör vi genom att vi föreställer oss att det är som vi önskar redan nu. Vi får spela spelet – fake it til you make it. Universum eller vilken kraft vi nu tror på gör inga värderingar om vi är sanna eller inte. Det du sänder ut får du tillbaks, gång på gång.
Så när vi gör ett aktivt val att verkligen manifestera något i våra liv så får vi lägga vår energi, passion, glädje och vilja i det. Genom att använda oss av kreativ visualisering, affirmationer, fantasi och lekfullhet så kommer det vi vill uppnå manifesteras.

Det är egentligen så enkelt!
Så använd din lekfulla fantasi att skapa det du drömmer om! Lev som den du vill vara, prata om det du önskar som att det redan är en sanning, förvänta dig, ta för givet! Det är bara vi själva som sätter upp begränsningar, vårt sinne – men låt fantasin och känslan ta över.
Det är det du känner som du attraherar! Så mycket som möjligt ska du föreställa dig att din verklighet ser ut som du vill ha den!

Visualisera, attrahera, manifestera mera!

Om du vill lära dig mer så läs gärna min bok Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen, den går att beställa här:
http://shop.tidningennara.se/lev-din-drom.html

I över tjugo år har jag levt i medvetande om tankens kraft och attraktionslagen, jag har hållit föreläsningar och kurser i många år, i tacksamhet har jag lärt och lärt, dag för dag. I boken lär man sig grunderna i hur man använder sig av attraktionslagen – vi kan alla lyckas!

 

Njut av en vacker dag!

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

Vi är de enda tänkarna i vårt sinne!

Publicerat: 8 april 2016
Taggar: attrahera, synkronicitet, visulaisera, tankens kraft

Vi är de enda tänkarna i våra sinnen! Ja, så är det och vi förhåller oss till omständigheter vi har skapat. Vi tror att det för alltid måste vara så och så fortsätter vi att bekräfta hur vi har det.

Vi behöver inte förhålla oss till omständigheter, de kommer förändras om vi förändrar vårt sätt att tänka. Men vi har inte lärt oss att det är så. Vi har lärt oss att vara duktiga att prestera och sköta det vi har skapat. Det ska vi såklart göra, men vi kan göra så mycket mer än så. Om vi förändrar våra tankar så förändras vår verklighet, precis så är det. Allt människan har skapat har startat i en tanke, en idé. Så om du sitter fast i ditt liv, om du har en känsla av att du inte kommer någonstans så prova att tänka på det du längtar efter och drömmar om så ska du se att saker och ting förändras för dig.

Vi är de enda tänkarna i vårt sinne och vi lever i ett gigantiskt elektromagnetiskt fält, vi kan säga en tänkande materia. Den tänkande materian läser av det vi sänder ut och synkronicitetskraften skapar det vi önskar. Det enda vi behöver göra är att föreställa oss, när vi föreställer oss att det är som vi önskar så kommer det, direkt, att börja skapas för oss. Det är lagen om attraktion och den är en universell naturlag! Det gör inget att vi inte förstår hur det ska gå till, det kommer funka om vi tror på det. Det enda sättet för oss att tro på det är att vi själva provar. Jag har skapat det ena efter det andra, i en ständig ström. Jag har aldrig kunnat klura ut hur det ska gå till, jag har bara tagit för givet att det ska fungera. För jag har en tro, en tro på en kraft så mycket större än mig och det är en förutsättning. Att vi släpper kontrollen, att vi släpper hur det ska gå till. Det är när vi är i en känsla av positiv förväntning som vi är i rätt känsla. När vi vågar ta för givet att det blir som vi önskar som vi skapar det vi önskar.

Prova, testa, tänk nya tankar så ska du se att det blir skillnad. Just do it!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

10 mentala lagar!

10 mentala lagar!

Tänk på vad du tänker på! Det du tänker skapar din verklighet!

 Favorit i repris!

1.       Tankar är ting, det du tänker på skapar du! Dina tankemönster skapar din verklighet.

2.       Det du fokuserar på ökar, så om du fokuserar på allt du uppskattar, önskar och drömmer om så ökar det. Om du fokuserar på din oro och dina rädslor så ökar det du har att oroa dig för och är rädd för. Var klar i ditt sinne!

3.       Det är du som bestämmer vad du ska tänka på.

4.       Tanken är orsaken, det som sker kommer från vad du tänker.

5.       Lika söker lika, dra till dig det du vill skapa, det som finns på din frekvens.

6.       Tro inte på allt du tänker, ifrågasätt om det är dina tankar eller någon annans.

7.       Tro inte på allt du känner, känslor kommer och går och våra tankar klär våra känslor i ord. Känn och ta emot dina känslor och bekräfta dom och var medveten om att du kan förändra dina känslor med hjälp av tankens kraft!

8.       Du kan bara förändra dina tankar genom att plantera in nya tankar, tankar tänkta tillräckligt många gånger blir en tro.

9.       Lika attraherar lika, det du bestämmer dig för att tänka kommer din hjärna fortsätta söka. Fokuserar du på det du uppskattar kommer din hjärna fortsätta söka efter mer och mer som du uppskattar.

10.   Du tänker ständigt, därför skapar du ständigt. Vad vill du skapa? Tänk på det!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Livet blir inte mer magiskt än vad vi gör det till!

Publicerat: 21 mars 2016
Taggar: mirakel, uppskattning, kärlek, tacksamhet

Ja så är det. Om vi går igenom våra dagar och ständigt är någon annanstans i våra sinnen, på väg någon annanstans så missar vi så mycket.

Men om vi är fokuserade, öppna och närvarande så visar sig livet på ett halt magiskt sätt många gånger.

Detsamma gäller hur vi reflekterar runt attraktionslagen om vi ständigt bara sänder ut på samma elektromagnetiska frekvens utan att drömma, fantisera och önska, så visar sig livet lätt från samma sida dag efter dag.

Men vill vi leva i medveten närvaro, med känslan av att livet i Universum är magiskt så kommer vi se och uppleva andra saker. Det är först när vi börjar förvänta oss mirakel som mirakel sker. Om vi ser hur våra liv ser ut, hur mår vi just nu? Är våra liv fyllt av glädje och möjligheter? Ja då är vi på höga frekvenser, högt upp i fyren, för där är livet så.

Eller är våra liv fyllt av oro, problem, frustration och svårigheter? Ja då befinner vi oss på lägre frekvenser. Då kan vi behöva komma upp i högre frekvenser. Minns ni att det är det vi gör genom tacksamhet, uppskattning, glädje och kärlek. Så snart vi fokuserar på det vi älskar och är tacksamma för så höjer vi vår frekvens.

Genom att vi medvetet betraktar det som attraheras in i våra liv så kan vi snabbt avgöra om våra liv är gynnsamma eller inte. Så, om vi börjar förvänta oss mirakel, om vi börjar sända ut hur vi vill att det ska vara i våra liv och låter hjärna och hjärta längta, föreställa sig det vi längtar efter så kommer våra liv bli bättre och bättre.

När vi söker mirakel i vardagen så finns de ständigt där. Vi behöver alla ha något att längta efter och se fram emot i framtiden för det gör våra liv mer värdefulla, men vi behöver även vara medvetna om att vi lever här och nu och det är i nutid vi skapar vår framtid!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen helt enkelt!

Publicerat: 15 mars 2016
Taggar: attraktionslagen, glädje, tacksamhet, heena-magdalena

Attraktionslagen helt enkelt!

Hej på er alla fantastiska! Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit så mycket det sista. Jag har flyttat och grejat. Men nu, äntligen är allt på plats, så nu kommer texterna ofta.

Attraktionslagen – helt enkelt – så enkelt!
Attraktionslagen är inte en kraft som uppfyller våra önskningar, attraktionslagen är som en spegel och vi attraherar exakt det vi sänder ut, inget annat. Så vad sänder du ut?
Genom att vi medvetet fokuserar på det vi önskar och föreställer oss att det är som vi önskar just nu så kommer det ske. Gång på gång, det kan kännas som mirakel men det är helt enkelt en reflektion. Desto större drömmar vi har desto mer magiska blir leveranserna, så enkelt.
I tacksamhet, uppskattning och glädje är vi i kontakt med det oändliga vibrerande elektromagnetiska fält som är Universum. Genom att, på telepatisk väg, sända ut det vi önskar som att det redan är så nu kommer synkronicitetskraften att föra det till oss.
Fokusera på hur du vill att det ska vara. Använd dig gärna av polaritet – om det inte känns som du vill att det ska vara sätt ord på hur du vill att det ska vara. Lägg energi på att må bra, på att ha positiva förväntningar, på att våga hoppas på att allt blir bättre och bättre för varje dag!


Vi är medskapare till vår egen framtid, tänk att det du tänker och känner i dag skapar din morgondag. Sikta mot stjärnorna, önska dig det bästa livet, överflöd, bästa hälsan, bästa kärleken och jo absolut det bästa materiella som du önskar skapa. Det finns inget som hindrar dig mer än dig själv.
Genom att vi ändrar vår mentala programmering så ändrar vi vår verklighet!

Njut av vårsolen som knackar på!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Att förlåta sig själv, släppa taget och gå vidare…

Vi är ofta så oerhört hårda och stränga mot oss själva. Vi skulle verkligen behöva vara lite mer tillåtande och förlåtande! Vi gör ju i stort sett alltid så gott vi kan! Vi lyckas för det mesta men ibland når vi kanske inte vägen helt fram. Men det är ok! Vi gör misstag och det blir galet ibland, det är livet, vi är människor, inte perfekta mänskliga människor.

När jag pratar med er där ute, eller med mig själv med för den delen så är det så tydligt att vi alla har ett bagage av livserfarenhet, både bra och dåliga minnen.

Jag vågar påstå att vi i stort sett alltid gör så gott vi kan, med de förutsättningar vi har just då, med den kunskap och erfarenhet vi har just då. När vi är yngre är vi inte lika kloka och visa som vi blir med åren. Vi kan genom livets gång lära oss av våra misstag, genom att titta på dem. Vad var det som fick oss att göra det där eller det där? Vad var vår drivkraft? Det finns anledningar till att det blev som det blev och det vet vi om.

Vi behöver vara mycket snällare mot oss själva och släppa taget och gå vidare. Jag gjorde så gott jag kunde i denna situation, antingen blev det som jag ville eller inte, förlåt dig själv och se hur bra du är ändå.

Vi ska inte livet för allvarligt, vi kommer ändå inte levande härifrån, eller hur? Om du föreställer dig att din allra bästa vän hade gjort samma misstag som du har gjort, hur skulle du då uttrycka dig gentemot honom eller henne? Lika strängt som du gör mot dig själv? Skulle du döma eller skulle du försöka få personen att försöka se det bästa i situationen och släppa och gå vidare?

Ge dig själv den kärlek och förståelse som du skulle ge till andra, ge den till dig själv. Det är en oerhört mäktig känsla när vi kan förlåta oss själva, släpa taget och gå vidare. Det är det bästa sättet. Att älta är som att köra samma gamla film i huvudet, om och om igen och det är inte så verksamt. Töm din hjärna på det som inte blev som du hade förväntat dig och börja, redan nu gå vidare i trygghet och gå för det . Kör inte den gamla utslitna filmen för din syn. Skapa en ny möjlighet istället genom att se hur du ville att det skulle kunna vara istället. Livet förser oss oftast med chans efter chans, missar vi en möjlighet så är det säkert en mening med det, det kommer nya möjligheter hela tiden. Ta nästa och nästa och nästa…

Älska dig själv, se hur många bra val du har gjort och kommer att göra, gråt inte över spilld mjölk, häll upp ny istället och gå vidare i livet!

Ljus och glädje,

Helena Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

 

Universum består av tänkande materia!

Publicerat: 17 februari 2016
Taggar: frekvenser, tankens kraft, vibrationer , energier, universum

Universum består av en tänkande materia!

Det finns en tänkande materia från vilket allting är skapat och som i sitt ursprungliga tillstånd, genomsyrar, tränger in och fyller hålrummen i Universum.

En tanke i denna materia, skapar det som projiceras i tanken. Människan kan utforma saker i sin tanke, och genom att skicka sin tanke till materian, kan han skapa dessa saker.

För att göra detta, måste människan gå från konkurrens till kreativitet. Han måste forma en tydlig mental bild av de saker han vill ha och hålla den här bilden i sina tankar med fast avsikt att få vad han vill ha och ha en orubblig tro på att han får vad han vill ha! Han måste stänga sitt sinne för allt som kan tendera att skaka hans avsikt, fördunkla hans vision eller släcka hans tro.

Att man kan få och ta emot det man vill ha när det kommer, innebär att man måste agera nu omkring de människor och saker som finns i sin nuvarande miljö.

Denna text som är hämtad ur boken Vetenskapen om att bli rik av Wallace D Wattles, hans bok är så fantastiskt bra och inspirerande. Tänk att det egentligen är så enkelt. Att vi alla lever i en tänkt verklighet. När vi ändrar vår uppfattning om verkligheten så förändras verkligheten.

Jag har provat detta många gånger i mitt liv, jag slutade att förhålla mig till omständigheter, då jag insåg att jag, med hjälp av attraktionslagen, kan förändra min verklighet. Så fort vi ändrar uppfattning så förändras verkligheten.

Konkurrens är styrt av brist och rädsla. Om vi föreställer oss att vi springer ett lopp, en tävling, om vi hela tiden ska hålla koll på våra medtävlare så kommer det ta vår energi, sakta ner vår fart och sinka oss. Men om vi springer med glädje och med känslan av att vi utmanar oss själva till nya resultat då ökar våra chanser. Just vad det gäller konkurrens står det för bristtänk. Det bygger på en rädsla av att det inte finns tillräckligt. När vi är rädda för konkurrens så lever vi inte i flödet, i flödet vet vi att det finns överflöd till alla, i Universum finns det bara överflöd, inget annat. Ju mer vi fokuserar på det vi älskar att göra, ju mer vi är kreativa och brinner för det vi gör så skapar vi framgång. Gång på gång! Vill du förändra din verklighet förändra din tankevärld! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen