Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Blue Rays, Indigo, Kristall och Diamantbarn

Publicerat: 2 november 22:47
Taggar: diamantbarn, frekvenser, kristallbarn, indigobarn

Själsgrupper!

Vi människor genomgår ständiga förändringar o vår utveckling, givetvis är det så, annars hade utveckling inte gått framåt.
Om vi utgår ifrån att allt vibrerar på olika frekvens, precis allt i Universum och att vi människor är integrerade med Universum genom att vi kommunicerar genom våra känslomässiga vibrationer. Vi kan vara uppspelta eller nedstämda, det handlar om vibrationer.

Vi har en frekvens beroende på vår egen känslighet. Om vi vibrerar på högre frekvens så är vi mer mottagliga för världen omkring oss, många av oss är högkänsliga personer och även mycket mediala.
De barn som föds är på högre och högre frekvens och det bidrar till att mänskligheten ska vibrera upp på högre frekvens. Titta in i ögonen på de små barnen så möter ni många av kristallbarnen, kristallbarnen har stora, klara ögon och det är som att man ser känsligheten de utstrålar. De är väldigt intuitivt utvecklade och de vet sanningar.
Om vi tänker att jordens utveckling också går i steg framåt så kan man jämföra det med våra telefoner; först kom I-phone 3, sen 4, sen 4s, sen 5, sen 5s och sen 6 och sen 6s och nu väntar vi på I-phone 7. Vi kan egentligen jämföra det lite grann med mänskligheten, vi utvecklas mer och mer och går upp i högre och högre dimensioner. Vissa vill ha kvar sin I-phone 3 och till slut tar uppdateringarna slut och då finns det inte utrymme för utveckling och man inte uppgraderar sig till en nyare telefon. Lite så kan det kännas när vi möter de nya barnen vi förstår inte allt, för de är före oss på olika sätt.

Vi är viktiga för dessa barn.
Många av oss tillhör en själsgrupp som kallas Blue Ray, vi föddes mellan 1950 och 1970 någongång. Vi är en känslig själsgrupp med mediala gåvor och förmågor. Många av oss är introverta och har hållit vår andlighet för oss själva, eller i väldigt slutna sällskap. Av oss var det många som 1993, när Neptunus och Uranus, stod i konjuktion hade ett andligt uppvaknande. Det spreds andlighet genom Sverige, mässor anordnades, böcker gavs ut och mycket handlade om den nya tiden – vilket gjorde att mycket samlades under begreppet new age. I det begreppet la man sedan in en massa olika ämnen, så new age begreppet har alltid landat lite fel.
I alla fall så är vi många som är Blue Rays och många av oss har ägnat oss åt andlighet i många, många år, men mer på varsitt håll.
Efter the Blue Rays började Indigobarnen födas, Indigobarnen är här för att visa oss att de gamla 3.e dimensionens system är fel. Indigobarnen har svårt för att följa givna regler, helt enkelt för att de inte förstår varför de finns. Många av Indigobarnen hade problem med skolan, varför ska man sitta still, varför ska man lära sig massa kungar utantill och varför ska allt vara så fyrkantigt? Många av barnen med Indigoenergi har haft svårt att anpassa sig till systemen och de har kämpat hårt för att ifrågasätta gränser och regler.

Efter Indigorbarnen började det födas barn på ännu högre frekvens, kristallbarnen, de vibrerar på hög frekvens. De ser igenom allt och de har mediala förmågor. De vet vad som är rätt och fel och har som ett inbyggt system för rättvisa, för allas lika värde, både människors och djurs.
De reagerar starkt på orättvisor genom att de blir väldigt ledsna och illa berörda. De är inte utåtagerande som Indigobarnen, de är mer introverta och lugna och mycket känsliga. När man ser in i ögonen på ett kristallbarn så är det som att all visdom finns där. De berättar sakligt, med tårar i ögonen, hur vi ska värna om djuren och naturen, hur vi ska leva i fredstid och hur alla är lika värda.
Därefter kommer diamantbanen, med en ännu högre vibration. Dessa barn är så små ännu så det är svårt att se hur de kommer vara som personer, men de har oändligt mycket visdom med sig, Det är mycket gamla själar som kommer ner på jorden nu.
Dessa barn är här för att rädda världen. Vi som också lever i högre frekvens behöver finnas för dom.
Vi behöver stötta dom i sin själsliga utveckling och bekräfta dom i deras sanning.
Många av oss som är Blue Rays har levt i femte dimensionen sedan 30 år tillbaks på god väg upp i både sjätte och sjunde dimensionen. Dessa barn är redan där.
Vi människor är magiska själar när vi föds, men på olika sätt så stängs vi av och glömmer våra tidigare liv och vår visdom. Dessa nya själar glömmer inte, de stängs inte av. Även om världen på olika sätt vill få ner frekvensen för dessa barn, så lever de helt i klarhet om hur det ska vara.
Det är väldigt fina själar här nu och vi som har varit här längre behöver hjälpa dom på olika sätt.

Genom att vi själva står i vår sanning och lever vår andlighet så visar vi dessa barn och ungdomar den andliga vägen.
Ett mycket vist kristallbarn som jag känner väl, en av mina döttrar kom hem häromdagen och berättade att hon sett en märklig kvinna på en båt. Vi förstod båda att det var en kvinna från andevärlden hon sett. Hon tyckte det var läskigt och blev rädd, jag försökte förklara de olika världarna för henne och att det enbart är som en slöja emellan. Efter en stund tittade hon på mig och sa: Ingenting finns egentligen – allt är bara en illusion. Sen log hon och frågade om jag tyckte hon var helt mind-fuckad? Nej, sa jag, du bekriver det ungefär som andliga mästare som är många, många är äldre än du. Hon blev väldigt konfundersam men samtidigt bekräftad i att vara vis.

Vi behövs och alla dessa barn och unga människor behövs. Vi behöver hjälpas åt för att förändra världen.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena Ivekrans

www.helena-magdalena.com

Heavens got a plan för you

Publicerat: 2 november 21:03
Taggar: budskap, synkronicitet, tecken, magisk resa

Om vi lär oss att tolka tecken och se hur vi ständigt guidas av högre makter så blir livet en väldigt spännande resa.
Vi får hela tiden tecken till oss, budskap från Universum på olika sätt. Men kanske inte alltid så som vi tror. Kanske en låt som ständigt dyker upp i ditt huvud eller på radion? Vad säger texten till dig just nu? Jag är en sådan person som får låtar, oftast när jag sover så drömmer jag musik. Jag vaknar med låten i huvudet och den vill inte släppa taget innan jag förstått budskapet. Jag vet att det bästa jag kan göra är att lyssna på den eller läsa texten, först då kan jag förstå budskapet. Ibland är det just i den textrad som jag ”hör” men ibland kan jag behöva lyssna på hela låten för att förstå budskapet.
Jag minns för några år sedan då varje gång jag satte mig i bilen spelades en låt. Jag tyckte inte om den, jag blev stressad och bytte kanal på radion. Detta skedde dag efter dag, varje dag i någon vecka. Till slut gav jag upp och bestämde mig för att lyssna på mannen som sjöng. Låten var helt fantastisk – Don´t you worry child med Swedish House Mafia – textraden Heavens got a plan for you, var precis vad jag behövde höra då.
Jag ler ofta åt att det kan komma en låt först, om jag inte riktigt fastnar för den, så kommer den snart en liknande. Så guidad genom livet med vacker musik.
Likaså kan det vara att jag plötsligt ser en bok gång på gång. Ibland kan det kännas som att en bok hemma i min bokhylla ”visar” sig för mig. Den kan till och med ramla ut bokhyllan och falla framför mina fötter.
Ni har säker liknande upplevelser?
Jag kan rada upp hur många som helst och jag känner en ödmjuk tacksamhet över att vi ständigt är så guidade.
Budbärare finns det även gott om. Människor, välkända eller okända, kan vara skickad i din väg för att säga just det där som du behöver höra just nu. Jag brukar lite leende säga att skjut inte budbäraren, ni vet karma kan visa sig så. Att någon just kommer i din väg och säger just det där du behöver, men det är inte alls säkert att du vill höra det just nu.

Så kom ihåg, himlen har en plan för dig, om du lyssnar så viskar vinden i ditt öra vilket som är ditt nästa steg.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Att dra ner på takten!

Publicerat: 1 november 17:36
Taggar: helena-magdalena, meditation, mindfulness

 

Ja det får jag ofta höra och jag är en person som liksom tar för givet att jag alltid har all energi jag behöver så jag kan känna mig lite förnärmad när jag känner att jag inte riktigt orkar.
Så har det varit ett tag nu.
Så i går bestämde jag mig för att dra i handbromsen och jag delar här med mig av några enkla tips.

1 Bli medveten om din närmiljö, dina känslor och tankar. När allt snurrar fort så har vi oftast inte haft möjlighet att smälta allt som sker. En enkel övning av att bara fokusera på det som är precis omkring dig just nu kan vara bra. Hur känner du dig i kroppen? Titta på detaljerna i rummet, känn om det är varmt eller kallt, är du hungrig, törstig, trött eller vad känner du?

2 När du börjar landa, tänk att allt ska ”back to basic”. Gå in i känslan av att ”ge uppåt”, sluta kämpa, sluta lösa allt, släpp det, nästan med en känsla av att strunta i det. För när vi befriar vår hjärna från kontroll så kommer lösningarna.

3 Gör en enkel mindmap över hur ditt liv ser ut just nu. Gör en cirkel med dig i mitten – dra streck och rita nya cirklar över; familj, bostad, kärlek, barn, fritid, pengar och det som är viktigt för dig. Det ger dig överblick över vilka områden som är bra och vilka du vill förändra. Då får du bra koll på ditt liv.

4 Därefter, tänk på: En sak i taget och det viktigaste först. Vad är det viktigaste just nu? Ta bara en sak i taget.

5 Invänta inspiration, livslust och kreativitet tills du känner att du går framåt igen.

Försök att hålla fokus och gör en sak i taget. Därtill se till att du får din sömn, att du äter och tar hand om dig. Stäng av sociala medier och telefon tills du känner för att kommunicera igen. Ditt liv ska vara på dina villkor, när du fyllt dig med livskraft kan du finnas igen för andra.


Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Näras andliga kryssning 2016

Publicerat: 17 oktober 08:52
Taggar: andlig kryssning, nära, storseans, helena-magdalena

Ännu en underbar resa på Ålands hav med Näras andliga kryssning!

I söndags var det, åter igen dags att tillsammans med en härlig samling av människor.

När vi väl kommit på båten så är det som att alla dras med i den härliga stämningen, som att alla vill uppleva så mycket som möjligt! Det är ett andligt smörgåsbord och storseanserna och föreläsningarna avlöser varandra ända fram till midnatt. Det är som att få gå på bästa festen och den är i många, många timmar! Leende människor med positiva förväntningar rör sig upp och ner i trappor, ut och in i salar och väntar på hissen. I samtal jag snappar upp så delas upplevelser och minnen.
Mina föreläsningar handlar om attraktionslagen och astrologi och jag springer med mellan salarna med förväntningar av att få möta så många intresserade och upplysta människor på en och samma plats.
Det här är mitt finaste uppdrag på hela året, att tillsammans med de underbara människorna från Nära redaktionen få göra denna kryssning möjlig.

Jag var på några av storseanserna och tittade in, det är jag glad för att jag hann, om än bara kort.
Benny Rosenqvist med sin erfarenhet och med sitt stora hjärta, som så fint delar med sig. Ewa Olsson, som är så underbart befriande och levererar budskap med både tal och sång och med en underbar humor – som Eva Ryding i yngre tappning. Därefter har vi Andreas Österlund, som så fint förmedlar sina budskap och själv berörs på ett äkta, fint sätt! Mitt i vimlet springer jag på Anna-Lena Wikström som jag bara känner en otrolig koppling till, jag blir så glad av att möta detta naturväsen. Pehr Trollsveden passerade mig snabbt i lobbyn men jag hann inte hälsa på mannen som en gång var min stora idol, och är fortfarande!

Ett par turer runt uppe på mässan hann jag med, fina återseenden år efter år, mässa efter mässa. Det var ett flertal andra fantastiska människor med på båten och jag försökte fylla mig med den stora glädje och tacksamhet som alltid är gäst på Näras andliga kryssning!

Energin från alla er som var på mina föreläsningar kommer jag leva på länge, länge! Stort tack till er!
Jag hoppas vi möts där igen!

Tack till Madeleine Walles och alla ni andra underbara människor på Nära, för en så fin resa!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

Tempel, kyrkor och meditaiton!

Publicerat: 30 september 22:29
Taggar: meditaiton, tempel, aten

En tidlös vandring! Vi vandrar mellan tempel, i flertusenåriga marmortrappor och allt känns så tidlöst. Frekvenserna är så höga och fria. Vi mediterar på stränderna och vid templen. Aldrig har jag haft vackrare rum att förmedla andlig visdom i. Tårar rinner, känslor och tankar transformeras och vi har frigjort oss otroligt mycket ifrån all kontroll och alla vanliga tankar. Med doft av cypress så mediterar vi i solen och aktiverar våra chakran, ett efter ett, upp till 12:e chakrat. Här är det så enkelt att förstå och känna att vi lever i den fria viljan och den fria tanken och jag tror att flera av oss som deltar på kursen här i Aten verkligen har ställt oss frågan om hur vi vill leva våra liv och varför vi inte gör det.

Attraktionslagen och tankens kraft innebär att vi alla är magnifika skapare till vår egen framtid, då får vi skap en vision till det liv vi önskar leva. Om vi inte vet vart vi är på väg så vet vi inte vilken väg vi ska gå.

Det är just nu nymåne i Vågens tecken och det är en fantastisk energi för att verkligen sätta ord på det vi drömmer om! Det är så gynnsamt för oss att skapa vår Livsvision här och nu”

Om vi frigör oss ifrån allt vi borde och fokuserar på det v vill, önskar, älskar och drömmer om så kommer vi direkt att kunna skapa en vision om det liv vi vill leva. Så snart vi gjort det så kommer det att skapas.

Vi är fantastiska människor alla och vi är värda att leva det högsta bästa!

Skapa en vision om det liv du vill leva och bestäm dig för att det ska bli exakt så, just nu! God natt från min balkong - Aten - Grekland!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Ett magiskt möte på flight 777 till Athen

Publicerat: 25 september 10:50
Taggar: arkeologi, delfi, sierksa , aten

Ett magiskt möte på flight 777 till Athen

Jag har alltid förhållit mig till att de människor jag möter är läromästare, som att de är sända i min väg för att vi har något att lära varandra. Vissa möten är mer kraftfulla än andra och i går hade Universum en underbar plan! Jag gick på i Köpenhamn, på väg ner till Aten för att hålla kurs i andlig och personlig utveckling. Att det är Aten som är platsen är dels för att min fina vän Sofia som jag känt i över 20 år bor här och dels för att Aten är en så fantastisk plats. Aten har så mycket historia, det antika Grekland med sina filosofer som Platon, Aristoteles, Sokrates med flera. I Aten skapades bland annat demokratin. Jag har alltid varit intresserad av den grekiska mytologin då jag är astrolog och planeterna är döpta efter Gudarna och bär dess egenskaper. Dessutom är det mycket höga frekvenser över Aten och Grekland och Pleijadenergin är lättillgänglig här. Så varje gång jag reser till Aten så blir jag förändrad – som att jag är hemma här och ser och känner allt så klart. Så i morgon startar vi en underbar resa mellan templen, öar, Akropolis! Nåväl i går gick jag, tidigt på morgonen på flight 777 (som är ett magiskt tal kopplat till planeten Neptunus – Poseidon) och slog mig ner bredvid en kvinna. Efter en stund började vi prata med varandra, det visade sig att denna kvinna är arkeolog, professor och lektor, med specialisering över Medelhavsarkeologi!! Kvinnan har arbetat i många år här i Aten och var som en fantastisk uppslagsbok. Det kändes som att sitta med hela Universum vid min sida och hon berättade om mystiken, legenderan, myterna, den vetenskapliga historiken, sociologin i svunna tider.

Vi pratade om det här med kraftplatser, om elektromagnetiska fält och hon kände också att det vilar en mycket speciell energi över platser där man hittar mycket fynd. Vi kom senare i samtalet in mer på det här med kanalisering, att få ner information och energier och så kunna hjälpa människor att ge svar på deras frågor, att vara sierska så som jag arbetar. Ja, sa kvinnan, det var så det gick när man gick till oraklen i Delfi. Dit gick man för att få veta sin framtid, för att ställa frågor och förvissa sig om sin framtid!!

Man kan se i utgrävningar och det som är lämnat kvar att planeterna haft sin givna roll och kan bekräfta att astrologin är många tusen år gammal.

Jag fick veta om mysteriskolor och att det även fanns en här utanför Aten som är en kultplats i dag. För varje mening denna kvinna sa så jublade min själ och jag vill bara höra mer och mer. Vi knöt givetvis band till varandra och vi kommer träffas när vi åter är hemma i Sverige. Jag älskar vetenskap då jag är akademiker i grunden och jag älskar andlighet och det blir så fantastiskt när detta möts!

Det sista kvinnan sa till mig var: Zeus viskar svaren i ditt öra när du går i vinden i lundarna…

Tack Universum för detta möte!

Lite senare på kvällen var vi några här nere som åkte hem till Sofia hon gav mig en gåva – En bok om Delfi! Synkroniciteten på denna resa är fantastisk, jag känner en oändlig tacksamhet att få vara i dessa antika energier!

Jag önskar er en underbar dag!

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

En vacker kväll om kärlek med Benny Rosenqvist!

Publicerat: 23 september 21:02
Taggar: benny rosenqvist, hjärta, karma, kärlek


 Jag är nyss hemkommen från en vacker kväll med Benny, där Anders Jacobsson läste högt. Högt ur en bok med så djupa budskap. Kärlek som borde vara så enkelt men som ofta kan vara så svårt. Så många spel vi spelar och så mycket vi söker efter just den där själen som passar in med vår egen själ. När vi väl möts så ska vi våga – vem vågar chansa på att kanske få sitt hjärta sårat? Ändå gör vi det.


Genom hela livet söker vi kärleken den ultimata, den vi kan leva med och som är så stark så vi väljer att stanna kvar.
Benny pratade om den karmiska kärleken, den kärlek som vi kanske har svårast att förstå och hantera. Men vi vågar och vågar igen, trots allt!


Jag är helt uppfylld av att, efter en stressig dag, få slå mig ner bland många härliga människor och bara lyssna, reflektera och fyllas av Bennys mullrande skratt och så mycket som han gav!
Jag kan varmt rekommendera er att läsa denna mans kloka, visa ord om kärlek!


Dessa ord tar jag med mig i hjärtat när jag i morgon reser ner till Aten för att hålla kurs bland ruiner och tempel. Dessa ord ska få vara gällande för vår resa, att öppna våra hjärtan och att våga möta det som finns i den rena kärleken!

Tack Benny och Madeleine mfl för en fin kväll!

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-Magdalena.com

Attraktionslagen helt enkelt!

Publicerat: 18 september 23:12
Taggar: tacksmhet, tankens kraft, tänk rätt, attraktionslagen

Attraktionslagen – kortfattat - favorit i repris

 

Första delen: Tacksamhet 

Det första steget för att höja sin frekvens är i grunden tacksamhet! Att fokusera på allt vi har omkring oss som vi är och har. Vi har så mycket att vara tacksamma för, men vi fokuserar mer på det vi inte har. Att lära sig att inte oroa sig, utan att leva mer här och nu. Att lära känna sig själv så man vet vilken frekvens man är på och förstå att vi alla kan påverka vår frekvens.

Vi kan se det som en skala på 1 – 10, jag brukar säga att vi kan se det som att vi är i en fyr; ju högre upp i fyren vi kommer desto ljusare blir det, utsikten ökar och vi kommer långt ifrån det mörka och fuktiga i botten av fyren. 

Steg 1 – 4 är starka negativa känslor, såsom hat, rädsla, oro, ilska, irritation, frustration.

Steg 4 – 6 är där många befinner sig, där finns det både positiva och negativa känslor, som förnöjsamhet, likgiltighet, svag oro, lätt harmoni med mera.

Steg 7 – 10 där känner vi de mest positiva känslorna; glädje, lycka, eufori, stark tacksamhet, kärlek, trygghet. Man kan se det som att vi är i en fyr, ju högre upp vi kommer desto ljusare och större blir vårt liv.

Genom att lära dig att fokusera på det som är positivt så ökar vår frekvens och tacksamheten ligger som grund. När du kan känna äkta tacksamhet för den du är, för det som finns i ditt liv så ökar din frekvens. Ju mer du håller fokus på det positiva desto mer ökar det. Genom lagen om attraktion så drar du till dig det du fokuserar på. Du får en leverans på det du sänder ut att du är och har. Som en bekräftelse drar du till dig det gång på gång.

 

Andra delen – Att skapa det vi vill ha

 

Attraktionslagen gör att det du sänder ut att du är/har dras till dig. Om du kan känna tro och tillit till en kraft högre och mäktigare än dig själv och är trygg i det så är det enda du ska göra att sända ut det du vill ha som om du redan har det. Så här handlar det om att bli så bra på att visualisera och föreställa dig hur du vill att det ska vara, för det är det du får leverans på. Om du sänder ut att du lever i brist på kärlek så kommer det att skapa fortsatt brist, men om du ”låtsas” och sänder ut att du lever i överflöd av kärlek så kommer överflöd att skapas.

 

Så det du vill skapa ska du vara tacksam för, som om du redan har det! Fake it til you make it! Universum ger dig inte det du önskar, universum ger dig det du sänder ut att du är/har. Som en radiokanal, du måste vara på rätt frekvens för att kunna höra rätt radiokanal.

 

Tredje delen – Att ta emot leveransen

Om du blir riktigt bra på de första delarna så kommer snart dina leveranser att komma till dig. Det enda du behöver träna på är att känna tillit och tro. När din leverans väl kommer så kommer du att känna att det är just till dig. Då kommer det viktigaste! Att våga ta emot, att tillåta sig att ta emot. Här är det många som tvekar.

Om man har sänt ut och visualiserat en ny kärlek i sitt liv och han/hon plötsligt finns där, så handlar det om att vara modig nog att säga ja tack. Att släppa in en annan människa i sitt liv, att våga vara sårbar. Om man har sänt ut och önskat sig ett nytt fantastiskt jobb och det kommer, så handlar det om att vara trygg i att man ska klara utmaningen. Annars kommer det snabbt upp begränsningar och ursäkter som skyddar oss så vi kan vara kvar i det gamla, trygga, invanda. Men om vi vågar gå ur vår trygghetsbox och ta chansen då växer vi som människor och vi blir modigare och modigare!

Så enkelt är det!! Var tacksam – skapa – och ta emot!

 

Ljus och kärlek,

Helena Magdalena

www.helena-magdalena.com

Några enkla tips att starta dagen på!

Publicerat: 16 september 23:45
Taggar: insiration, tankens kraft, flöde

Varje morgon ger en ny chans!
Varje morgon har vi själva möjligheten att starta en underbar dag. När vi lever utifrån att vi vill skapa och leva i överflöd av allt i Universum, så behöver vi påminna oss om att tänka rätt.
Det vi känner det tänker vi och det vi tänker det känner vi.
Varje morgon har vi den påverkan över oss själva att vi själva kan välja vad vi ska tänka på.
Våra hjärnor tänker gärna de tankar vi alltid tänkt, men när vi själva bestämmer vad vi ska tänka så kan vi direkt skapa vår dag och vår framtid.

Några tips på bra vanor att använda sig av på morgonen för att skapa ett positivt flöde.

Redan när du vaknar på morgonen, bestäm vad du ska tänka på! Utifrån att vi expanderar det vi lägger vårt fokus på så välj vad du ska fokuserar på!
Föreställ dig att allt är precis så som du önskar, redan nu och ägna en stund åt att känna känslan av att du lever din dröm redan nu!
Fyll dig gärna med inspiration på olika sätt; genom att lyssna på Esther Hicks, Louise L hay, Wayne W Dyer eller någon inspirerande podd. Lyssna på musik som ditt hjärta och din själ älskar.
Fokusera på det du ska göra under dagen och gör det med kärlek! Om du har något att göra under dagen som känns lite tungt och utmanande så föreställ dig hur du vill att det ska bli! Föreställ dig att du är regissören i ditt liv, det är du som skriver manus och skapar hur allt ska utspela sig.

Genom att tillägna dig dessa vanor så kommer du skapa mer och mer flöde varje dag!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Kanaliserade budskap, blogghöst och inspiration

Underbart att blogga igen! Sommaren har kommit och gått, även om det känns varmt och skönt ute nu så är det september! Luften är hög och klar och jag och många med mig är tillbaks i arbete och kreativitet efter lata dagar på semestern! Så är det även för mig, nu kommer jag blogga mer frekvent! Det känns som att jag har så mycket att dela med mig av, på så många olika plan. Jag tror att vi alla ibland behöver få dra oss undan och skapa space för oss själva och för vår utveckling, jag har haft ett sådant år, kanske du med? Det känns som att jag fått så mycket uppdatering från Universum, kväll efter kväll har jag skrivit kanaliserad skrift. De som kommer igenom är;

Pleijaderna denna underbara, framtida visdom, som har så mycket att lära oss.

Maria Magdalena med sina kärleksfulla budskap till oss människobarn, när hennes energi kommer in så är det som en vis mamma eller mormor. Budskapen är så rena och kärleksfulla och handlar ofta om jordens barn och de generationer som kommer nu på väldigt höga frekvenser.

Saint Allessio Saint Allexios – the Man of God, som min vän Helen Hulten, duktigt medium, såg stå bredvid mig i börja av förra sommaren och som bad mig resa till Aten. Allessios är oftast mer tystlåten, han visar mig budskap genom att ge mig bilder och korta budskap. Allessios kallas The Man of God, han ger mig känslan av den rena Kristusenergin. Hans budskap väntar när jag är i Aten, där han en gång i tiden vandrade på gatorna.

Ärkeängeln Mikael som kommer igenom med sin starka energi, så tydligt är budskapet om ordning och reda i en kaotisk värld. Han pratar om att vi alla behöver stärka oss och stå tydligt i oss själva och att vi ska våga be om hjälp.

Ärkeängeln Metatron som kommer igenom och ger budskap om helig geometri, om hur vi alla kan förflytta oss, själsligt, från plats till plats. Han visar för mig att ljus, elektronik, högre kunskap ska användas av oss igen. Han gör så jag målar bilder, figurer som jag inte har en aning om vad det är, men jag vet att jag kommer få lära mig. Metatron och Pleijadenerigierna har visat för mig hur jag kan hjälpa människor att aktivera sitt supermedvetande och hur jag ska kunna utföra dessa behandlingar. Så mycket fantastiskt jag får lära mig, vid midnatt, natt efter natt! Jag kommer dela med mig till er, så mycket jag kan! Jag önskar er alla en härlig höst! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen - fem snabba!

Publicerat: 5 september 21:58
Taggar: fem snabb, framgång, glädje, lycka, tacksamhet, attraktionslagen

Attraktionslagen i våra hjärtan!

Attraktionslagen denna underbara universella lag som gör att vi ständigt attraherar det som finns på den frekvens vi befinner oss på. Så svår för oss att förstå men ändå så enkel att leva med, det handlar om att vi behöver tro på en kraft större än oss själva!

Genom att vi föreställer oss att det redan är som vi önskar så kommer det att manifesteras för oss, det är naturens lag!

Genom att vi drömmer om, fantiserar om och lever i vår fantasi som om det redan har hänt så kommer det att ske.

Men om vi har fokus på det som hindrar oss så kommer det att fortsätta att skapas för oss. Vi förhåller oss till våra omständigheter som om vi bara måste förhålla oss till allt som hindrar oss, genom att vi föreställer oss att det redan är som vi önskar så förändrar vi alla våra omständigheter! Det är så fint i livet att det alltid finns en andra chans. Det som vi kanske känner att vi misslyckades med kan vi skapa igen och igen. Vi får nya chanser för det mesta. Så vi kan få en möjlighet att göra om och göra rätt.

Alla dagar som redan har gått är passerade och de kan vi inte förändra men vi kan skapa nytt. När vi fattar beslut så riktar vi vår energi att gå dit vi vill. Det är ingen idé att rikta den energin bakåt och fokusera på vad vi kunde ha gjort. Vi lever ju i alla fall framåt. Framtiden är det som skapas, det vi lägger vår energi på gällande det är det vi kommer manifestera. Så vad tänker du på? Vad lägger du din energi på? Fundera på det och börja lägga din energi och dina tankar på hur du vill att det ska vara, mer än att gå igenom det som inte blev som du hoppades.

När vi känner glädjande känslor och positiva förhoppningar framåt så är vi i flödet och vi kommer att skapa härliga upplevelser.

Så fem snabba:

1 Var tacksam varje dag för allt du är och har! All den kärlek och vänskap som finns omkring dig, din hälsa, din familj, allt bekvämlighet vi har och trygghet!

2 Gör det som får dig att må bra, skratta, dansa, sjung, träna, meditera eller bar var! Det som känns rätt för dig.

3 Föreställ dig hur du vill att det ska vara, föreställ dig så starkt så det känns som att det är verkligt!

4 Visualisera och dröm om allt det vackra och härliga du nu får uppleva! Om du kan se det kan du uppleva det! Förbered dig för vad det kommer innebära för dig när det blir verkligt!

5 Ta tacksamt emot det som kommer till dig, våga utmana dig, våga lyckas, våga leva!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Uråldrig visdom som åter kommer i ljuset!

Publicerat: 2 augusti 23:43
Taggar: tankens kraft, universum, uråldrig visdom

Nu när så många av oss går igenom andliga uppvaknanden så är det vi lär oss inte nytt för oss, det är gammal visdom som kommer i ljuset igen. Vi har i våra DNA-strängar kodad information och när vi aktiverar vår själs visdom så får vi tillgång till information som vi lagrat och burit med oss i liv efter liv. Vi blir även mottagliga för information, ljus är information, och det gör att vi människor blir mer och mer medvetna. Som att vi vaknar upp! Samtidigt så skapas det mer och mer som ska hålla vårt fokus, internet, nyheter, nya spel och liknande som helt upptar vårt intresse, så vi hålls fångade i ett informationssystem där vi manipuleras att vara upptagna.
Det är först när vi kopplar ner som vi på riktigt kan koppla upp. Som just nu, är många väldigt upptagna av att leta Pokemon ute, istället för att njuta av det som finns omkring oss. Jag säger inte att det är fel, men att det håller oss upptagna. Det är som att många eftersträvar att fylla sina hjärnor med ny information och spänning som kommer ur mänskligt skapande, istället för att öppna upp och aktivera Universums storslagenhet!

Vi lever i en värld där vi, genom media, styrs att fokusera på det man vill att vi ska fokusera på. Men om vi tar oss tid att känna, uppleva, vara vakna i våra sinnen så kan vi få till oss helt annan information. Det är först när vi förstår att vi lever i den fria viljan och den fria tanken som vi börjar bli mer och mer vakna och skapar vår egen verklighet!

När vi stänger av wi-fi, tv och andra informationskanaler så får vår hjärna vandra fritt och vi kan bli mottagliga för information ifrån Universum, det kan vi alla om vi fokuserar på det.
Det känns som insikter, som en aha-upplevelse, att nu fattar jag.
Vi är flera som kan få information om liknande ämnen och teman, på olika delar av jorden, nästan samtidigt. Som att den gamla visdomen ska komma fram, igen.
Det senaste åren så har jag blivit mycket aktiverad i kunskap från andra dimensioner, det är när vi utvecklar vårt super-medvetande som vi verkligen blir mottagliga för högre kunskap.

Att vara medial är helt enkelt att vi gör oss mottagliga för information på annat plan, att vi lär oss att läsa av och tolka energier. Det är många sätt vi kan arbeta på; kanaliserad skrift, telepati, fjärrskådning, djurkommunikation. När vi utvecklar vårt supermedvetande så får livet andra dimensioner.

Första steget är att möta oss själva, bortom bruset av det media och internetbrus vi ständigt utsätter oss för. Det där med en Facebookfridag är helt rätt!
Njut av sommaren –

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Mellan tempel och vilda delfiner - en stund av närvaro!

Publicerat: 27 juli 23:48
Taggar: lek, mindfulness , tacksamhet, delfiner

Mellan tempel och vilda delfiner!


Jag har precis kommit hem efter en underbar vecka i Grekland. Vi reste dit på semester, för att låta vinden leka i håret, bada i vågorna och komma i kapp.

Vi har bott på ön Aegina utanför Aten. På ön finns, som så många andra platser i Grekland, antika tempel och andra mycket antika lämningar.
Vi bodde nere vid stranden nedanför Aphaitemplet, med utsikt in mot Aten och Akropolis. Jag låg på stranden och kände mig helt tidlös i ett land med mångårig historia.
När vi kommer till de höga frekvenser som vilar över Aten så är det som att tiden står stilla. Det känns som att v var där i månader, det känns verkligen som att tiden stod helt stilla.
En dag, på restaurangen, nere vid stranden så ställer sig alla upp och skriker av glädje; -Dolphins, dolphins och i vattnet utanför oss simmar ett helt stim med delfiner förbi.
Delfinerna kommer med budskapet att vi ska ha roligare i våra liv. Att vi ska leka och vara lyckliga och komma ihåg att ha roligt!


Där på stranden långt ifrån turister och vardagsliv blev budskapet så tydligt. Visst är det lätt att glömma att ha roligt och att fastna i alla måsten.
När vi stressar så låser vi energin på cellnivå – så snart vi går in i flöde och lätthet så ökar flödet inom oss och vi blir mer närvarande i nuet!

På väg hem från stranden, mitt i backen, mötte vi ett åsneföl, så mysigt att gå där, i värmen, på grusvägen och plötsligt mötas av ett litet föl som ville ha sällskap och lite mys.

Så lätt att stanna upp och ta vara på stunden, men så sällan vi gör det!
Njut varenda minut och ha en underbar vecka!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Lev i ljuset - ljuset är information från "bortom vårt medvetande"

Publicerat: 8 juli 23:29
Taggar: information, intuition, lev i ljuset

Lev i ljuset – var mottaglig för information och högre frekvenser

Många av oss andliga ledare och andligt intresserade har ett långt liv med sökande och svar bakom oss. I början av 90-talet skedde mycket uppvaknande och medvetenheten höjdes. När man var andligt intresserad på den tiden så klassades man in i facket New Age, vad det nu egentligen är.

Många var vi då som anordnade föreläsningar, åkte på mässor och uppgraderades från den tredje dimensionen upp till femte dimensionen. Många läste vi Deepak Chopra, Wayne W Dyer, Louise L Hay mfl och det blev helt självklart för oss att förhålla oss på ett annat sätt till livet.

Själv var jag ung, i 25-årsåldern och hade kurser inom olika andliga ämnen, astrologi, tarotkort mm. Det känns som att jag verkligen levt det livet i hela mitt liv.

Många av oss förstod att vi själva kunde välja att leva i ljuset, det vill säga leva i medvetenhet, att tillägna oss information ifrån andra dimensioner. Vi höll ihop på något sätt. Många blev ifrågasatta av kyrkan, jag är en av dom som blev det. Jag minns verkligen med ett leende hur jag och min fina mamma skapade stora tidningsrubriker när vi pratat om att vår tanke är skapande. Lite full i skratt blir jag när jag tänker på Placeboeffekten, där kom den bevisningen.
I alla fall, många av de böcker vi läste då har kommit i nytryck för nu är det dags för ett ännu större uppvaknande för mänskligheten.

Många jag möter, känner en tomhet inom sig, ett sökande i sin själ, som att livet har en större mening, som att det finns något mer. Det är vår andlighet som kallar på oss, vår själsliga utveckling.

Så, många av oss som då gick upp i femte dimensionen är nu på väg upp till sjätte dimensionen, vi går före och visar vägen. Vi hjälper andra att ledas in i ljuset, att öppna upp och bli mottagliga för högre dimensioner.

När vi blir mer mottagliga så blir vi mer medvetna. Medvetna på alla plan. Att leva i ljuset är att få information ifrån vår själ, vår intuition så vi kan göra andra val.
Vi människor mår sämre och blir sjukare. Vi tänker negativa tankar, formade utifrån rädsla. Vi äter mat som är fylld av kemikalier, vi utsätts ständigt för känslomässig manipulation utifrån media. Att leva i ljuset är att bli mottaglig för information bortom det jordiska.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

Universum visar vägen till magiska blå energier!

Publicerat: 8 juli 23:01
Taggar: healing, shri yantra, blue rat, da vinci

Det senaste året har jag fått lära mig så mycket nytt. Så fort jag har en stund över så är det som att jag tankas med information. Sent på kvällarna så är det så kraftig energi så jag får ta fram mitt ritblock (skrivblocket är för litet) och jag får bilder, symboler och information som jag skriver ner. Jag förstår oftast inte alls, men jag skriver och skriver. Kväll efter kväll, natt efter natt så får jag så mycket information. Jag låter det landa in, tar med det i mitt block, full av tillit att allt kommer att klarna.

Synkronicitetskraften hjälper mig sedan att snappa upp betydelser som jag inte känt till. På nätterna det senaste åren har jag hittat glömda religioner, symboler och starka samband som jag aldrig varit medveten om tidigare. Synkroniciteten fungerar på det sätt att jag kan dras till ett smycke som jag köper, sedan visar det sig att själva symbolen på smycket har en orsak och en verkan.

Jag har länge burit Shri Yantra. Att bära det smycket i sig har skapat kontakter med olika människor från olika världsdelar, de dras till kraften i smycket, till magin. De senaste åren har jag, i mitt mediala arbete, fått se en ny sorts behandling som ska komma. Det är en energibehandling som jag sett flera av mina kunder komma i kontakt med, längre fram. Jag har talat om för mina kunder att den inte finns här ännu, men att den kommer komma till Sverige. Under de senaste månaderna har jag förstått att jag håller på att lära mig den. Den kommer till mig i form av bilder. Jag får mer och mer information om hur jag ska arbeta med Blue Raystrålarna för att aktivera människors DNA och ge djuphealing. Jag lär och tar till mig och lär mig ännu mer, stum inför att allt som kommer till mig. Häromdagen hade jag en healingkund. Jag startade behandlingen som jag alltid gör i Reconnective Healing. Efter en stund så är det som att mina armar bara rör sig av sig själva. Mina händer lyfts upp i luften och börjar forma cirkelformationer runt mig, som i zodiaken. Det känns jättekonstigt och jag är tacksam att jag inte har insyn i lokalen jag arbetar. Men jag förstår att jag lär mig något uppifrån. Jag rör mina armar med precision som jag själv inte kunnat forma. Jag känner mig som mannen i Da Vincis tavla och det är ett perfekt geometriskt mönster som bildas!!

Efter en stund är det som att jag lärt mig och förstått. Jag lägger armen på min kund och säger att vi är klara. Hon tittar upp på mig och säger. Cirkeln är sluten! Ja, känner jag, cirkeln är sluten. Dagen efter reser jag till Stockholm med Helen Hulten, min kollega och vän. Vi känner båda två starkt av den energi av Blue Ray som aktiveras runt mig, hon får energin så starkt mot sig så hon tappar andan.

Vi uträttar lite ärenden i Stockholm. Därefter ska jag träffa Vivi Linde som är medium , hon har tidigare på dagen fått ett budskap av ärkeängeln Gabriel att hon ska uppgraderas och börja rita cirklar. Hon förstår inte alls förrän vi träffas och jag berättar om vad som händer. Allt börjar snurra och vi är så höga av energin i rummet. Hela rummet snurrar, men Vivi säger jag, vi sitter i ett helt runt rum. Vi ser oss omkring och allt är runt, trappan, borden, fåtöljerna, till och med badrummet och handfatet är runt! Inte konstigt att det snurrar. Vi pratar om Merkaba, den heliga geometrin, cirklar och trianglar. Vi skiljs åt och jag och Helen reser hem till Göteborg igen. På kvällen googlar jag på Merkaba och bilderna leder mig vidare tills jag stannar vid en bild, väldigt häpen så ser jag att Shri Yantra och Da Vinci-symbolen är exakt samma geometri. Livet är magiskt!

I morgon ska jag utföra min första Blue Ray aktivering och jag känner en enorm tacksamhet för den enormt starka energi som numer är min följeslagare.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen