Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

10 sätt att öka din frekvens och skapa ett större positivt flöde i ditt liv

Publicerat: 25 januari 23:38
Taggar: attraktionslagen, flöde, helena-magdalena, frekvens

 

1 JA TACK

Börja säga ja tack till det du tycker om, uppskattar, vill ha mer av, det du ger energi ökar så genom att fokusera på allt du uppskattar så drar du till dig ännu mer att uppskatta

2 OROA DIG INTE

Sluta fokusera på vad du inte vill ska hända, att oroa sig är att lägga fokus på det du inte vill uppleva, vänd den kraften till att vända det och föreställ dig hur du vill att det ska vara istället

3 TACKSAMHET

Fokusera på tacksamhet för allt det du är/har i ditt liv som du älskar, innan du somnar, när du vaknar och under dagen, så fokusera på allt du har att vara tacksam över

4 ANVÄND DINA MINNEN
Plocka fram härliga minnen som gör dig glad, minnen av när du skrattat, varit lycklig, känt dig sorglös och fri

5 NÄRVARO

Låtsas att du är på semester i ditt eget liv, iakkta din omgivning med nya ögon, det du ser, det du känner, upplev varje minut istället för att bara låta varje minut läggas till tid som passerat utan att du var medveten

6 REFLEKTERA
Föreställ dig att du är 85 år och tittar tillbaks på ditt liv, minns allt häftigt du fått vara med om, reflektera över hur givande ditt liv varit

7 ÖNSKELISTA

Skriv en lista på 10 saker du vill uppleva innan du dör; platser du vill besöka, människor du vill lägga din energi på, upplevelser du vill göra

8 NJUT

Sätt på dina bästa låtar och dansa som om ingen ser dig, sjung också så härligt du bara kan, laga din favoritmat, gå i dina vackraste kläder, gör det du tycker om och prioritera att ge dig själv den tiden

9 KOM I MÅL
Bestäm dig för att uppnå ett av dina personliga mål och föreställ dig känslan av att du gjort det

10 LEV NU

Börja lev nu, i dag, i denna sekund

Detta är en favorit i repris, jag följer ofta själv dessa 10 steg till att förhöja min frekvens. Jag hoppas du ska tycka om dom!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Håll i hatten 2017 har startat!

Publicerat: 12 januari 23:37
Taggar: attraktioonslagen, kreativitet, tempo, astrologi

 

 

www.helena-magdalena.com

Känner ni av energin av året som nyss börjat? Vissa av er har säkert känt av att tempot har ökat, kreativitet och handlingskraften likaså. Vi har gått in i ett 2017 som kommer präglas av kreativitet och att allt går väldigt snabbt. Det är som att vi får förstå tiden är ett annat perspektiv. Vi lämnar den tröga energi som följt oss under förra året och kör, i full fart framåt igen. Det är, som jag skrivit tidigare ett 1-år, Solens år, Solen styr Lejonet och Lejonenergin är väldigt kreativ.

Dessutom så har vi i stort sett en koppling till eldenergin över det mesta som sker på stjärnhimlen under detta år. Det är ett år med nya lösningar, kreativa ideér och vi kan förmodligen inte följa de planer vi trodde. Vi kommer till samma mål, men med kreativa lösningar och förmodligen mycket snabbare. Ungefär som att jag sitter i Malmö och ska åka tåget till Stockholm. Mitt i alltihop så får jag ett sms om att tågen är inställda så jag får flyga istället. Jag kommer fram till Stockholm, men mycket snabbare än jag trodde. Det exemplet säger lite grann om energin under 2017.

Om vi fortfarande förväntar oss trögheten så kan det bli som för mig en annan gång, när jag förväntade mig tröghet. Jag var nere på ridbanan och skulle hoppa den fantastiska häst jag nyss blivit ryttare på. Vi ska hoppa hinder, tänker jag entusiastiskt och bygger hinder. Hästen är trög så jag får driva och driva och kämpa hårt för att få henne att hoppa. Då kommer min kompis Lotta, som kände hästen sen länge, och säger: Höj hindret för henne. Ok, tänkte jag, som att det skulle vara lättare att få henne att hoppa då? Men jag provade, jag höjde hindret, drev på hästen, som plötsligt tyckte det var jättekul, så hon galopperade snabbt fram och hoppade över hindret. Jag flög av som en vante, för jag var ju kvar i det tröga motståndet, så jag förväntade mig något annat. Precis så kan vi förvänta oss under 2017.

Detta är även ett, riktigt, fantastiskt, manifesterande år!! Det är ett underbart år att använda sig av sin kreativa fantasi för att sätta fart på alla underbara leveranser som attraktionslagen levererar. Det är ett år då vi, verkligen kan förvänta oss mirakel! Så, vi behöver alla göra en ”mind-twist” och gå in i 2017 med liv och lust. Just för tillfället är det lite stillsamt, vi har flera planeter i inåtvända tecken, men om någon vecka går Solen in i Vattumannen och då sätter det fart på riktigt! Så, håll i hatten och njut av åkturen, 2017 står för dörren! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

Tack och ett riktigt Gott Nytt År!!!

Publicerat: 31 december 00:40
Taggar: 2017, attraktionslagen, gott nytt år, tacksamhet, helena-magdalena

Jag vill rikta ett stort tack till er på Nära och till er alla som läser min blogg. Det är för er jag skriver, när jag sitter här på kvällarna, med tända ljus och musik. Jag försöker skriva med er nyfikenhet som min största inspiration!
Jag är så tacksam för varje gång jag får möjlighet att dela mina funderingar, andliga visdom och glädje med er.
Ni vet, där jag började en gång för flera år sen, i tacksamhet och tankens kraft!
Nu känner jag så stor tacksamhet att jag fått möjlighet att blogga i snart fyra år för denna underbara tidning Nära! Wow, vad jag har lärt mig under tiden. Jag är så tacksam för varje gång ni tittat in och läst, närmare 700 000 läsningar, siffrorna hissnar!
Jag har som mål 2017 att blogga oftare och att blogga bredare, med fler olika ämnen!
Men nu vill jag, med en stor kram, önska er alla det allra, allra bästa 2017!
Jag önskar er överflöd, kärlek och glädje! Kom ihåg att tacksamhet höjer er frekvens, kom ihåg att det ni fokuserar på ökar och att era drömmar är där inom räckhåll för er så snart ni bestämmer er och föreställer er att det redan är som ni önskar!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

2017 är Solens år, vilket är ditt personliga år?

Publicerat: 31 december 00:18
Taggar: 2017, kabbala, personligt år , astronumerologi

Nu inleder vi snart en ny 9-års era och lämnar en annan bakom oss!

Nu är det sista dygnet på en hel era av en 9-årscykel. I morgon vid midnatt går vi in i en ny 9-årscykel. Så nu kan vi passa på att släppa det gamla bakom oss och välkomna det nya. Så här hänger det ihop:

2008 = 2 + 8 = 10 = 1+0 = 1

1 är Solens år, som står för kreativitet och nystarter. Det är oftast ett härligt år med nya drömmar och man blickar framåt med ny kraft. Under ett 1-år vill vi blicka framåt och använda vår energi för nya mål. Det är en hel del kreativitet som kan komma till utlopp under vårt 1 år.

2009 = 2 + 9 = 11 = 1+1 = 2

2 är Månens år, som ökar vår känslighet och intuition. Vi kan känna en längtan efter mer tid för oss själva, för reflektion och för att betrakta världen istället för att stå i rampljuset. Vår intuition är stark och vi styrs mer av magkänsla än logik.

2010 = 2 + 1 = 3

3 är Jupiters år och det står för expansion och växande. Ny kunskap och nya visioner och med en känsla av att man vill att allt ska växa. Det är ett härligt år med mycket energi och rastlöshet. Med en känsla av att inget kan stoppa oss.

2011 = 2 + 1 + 1+ = 4

4 är Uranus år. Det är ett karmiskt år och det kan vara mycket som ska falla på plats genom plötsliga händelser. Uranus är förknippad med kaos, så många kan uppleva sitt 4 år som kaotiskt, men ur detta sker det positiva förändringar och allt går fort!

2012 = 2 + 1 + 2 = 5

5 är Merkurius år och det innebär kommunikation på alla plan. Talande och skrivande och att ha tydlig kommunikation. Det kan vara ett år för skrivelser och publikationer. Ett spännande år med full fart.

2013 = 2 + 1 + 3 = 6

6 är Venus år vilket innebär att man eftersträvar harmoni och balans i tillvaron. Man eftersträvar det vackra och sköna. Man kan ägna sig åt olika konster vilka styrs av Venus. Man eftersträvar mer än vanligt harmoniska relationer.

2014 = 2 + 1 + 4 = 7

7 är Neptunus år och det är ett andligt år för oss. Då vi gärna vill ta det lite lugnare, meditera och komma i kapp oss. Vår intuition är starkare och vi vill ägna mer tid åt vårt inre växande.

2015 = 2 + 1 + 5 = 8

8 är Saturnus år och det är ett mycket karmiskt år! Det innebär att man kan få ta konsekvenser från tidigare handlingar, men det står också för framgång. Med Saturnus energi så har vi den stränga ”fadern” med oss i det vi gör, vilket innebär att det vi tar oss för blir grundligt gjort, styrt av organisation och struktur.

2016 = 2 + 1 + 6 = 9

9 är Mars år och det innebär mycket energi och handling. Det är ett år då vi inte har det bästa tålamodet utan vi vill agera först och tänka sen, vilket kan få sina konsekvenser. Rastlöshet och viss aggressivitet kan prägla ett 9 år och det är ett år då vi, automatiskt, släpper det som inte längre gynnar oss, vi har helt enkelt inte tålamod att hålla kvar.

2017 är ett 1 år för oss alla. Du kan även räkna ut ditt eget personliga år genom att; lägga ihop din dag och månads tal med årets tal. T ex för mig, jag är född den 15/10 = 1 + 5 + 1 = 7 därtill lägger jag årets år 1, så för mig är 8 mitt personliga år.

Så nu välkomnar vi ett nystarts år! Passa gärna på att skriva ner en lista med allt du vill släppa taget om nu. Titta på dina år från och med 2008, vad har präglat denna cykel i ditt liv? Släpp taget om det som inte längre gynnar dig och välkomna in det nya! Solens år kommer ge dig modet och energin att genomföra det du längtar efter!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Dags att börja packa ihop 2016! Vad lärde dig mest?

Publicerat: 20 december 17:47
Taggar: glädje, ord, tacksamhet, tänkvärd, reflektion

Dags att packa ihop 2016!
Så här i slutet av året så börjar jag blicka bakåt och gå igenom året som varit. Det är utifrån tacksamhet som jag tittar på allt som hänt. Jag försöker minnas vem jag var för ett år sedan, hur livet såg ut då och då förstår jag vekligen hur mycket vi utvecklas i våra liv.
Jag ställer några frågor som du kan ha som reflektionsfrågor för att ”packa ihop ditt år”

Vem var du för ett år sedan? Hur tänkte du, vart var du på väg? Vilka mål och drömmar hade du? Vilka bekymmer hade du (om du hade några) Hur ville du att 2016 skulle bli? Blev det så? Nådde du hela vägen fram eller tog det stopp någonstans?
Vad har varit din viktigaste läxa?
Vad har varit din största lärdom?
Vad har utvecklats för dig under året?
Vad är du mest tacksam för?
Har dina bekymmer löst sig (om du hade några) löste de sig så som du önskade, eller på annat sätt?
Vilka nya människor har kommit in i ditt liv?
Vilka har du valt att lämna kvar på vägen?

Vilket är ditt roligaste minne?
Med vem har du delat mest kärlek?
Vem har fått dig att må bra?
Vem har du fått att må bra?
Blev 2016 som du tänkt dig? Om inte, hur blev det då?

Ta gärna en stund och fokusera med tacksamhet för det året som gått. Tacksamhet, kärlek, glädje, drömmar och annat som känns positivt för dig. Det höjer din frekvens.


Inför varje nytt år så har vi möjlighet att starta på nytt och det är enklare att gå framåt när vi reflekterat över och förstått det år vi lämnar!
Jag återkommer här i bloggen med övningar för mål och visioner inför 2017. Det är nymåne i Stenbocken 06:54 den 29/12- en riktigt bra start att sätta nya mål och att så nya frön inför framtiden.


Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

I 7:e himlen!

Publicerat: 16 december 14:05
Taggar: frekvenser, känslor, tankens kraft, vibrationer


 I sjunde himlen! Så har lyckan och glädjen myntats och det är en underbar känsla att få leva på så höga frekvenser, för det är just det det handlar om – höga frekvenser.
Vi är själar som lever i fysiska kroppar, våra själar är ren energi. Det vi känner är vibrationen vi befinner oss på, det vill säga den känsla som är verksam inom oss, det är på den frekvens våra celler vibrerar. Börjar våra celler vibrerar på en annan frekvens så känner vi en annan känsla.

Ju högre vibration desto härligare känsla – ju härligare känsla desto högre vibration! Våra hjärnor klär våra känslor i tankar och ord. Så det innebär att så vi känner, så tänker vi. Då kan vi vända på det, så vi tänker så känner vi. Det är därför vi kan styra våra känslor med hjälp av tankens kraft.
Ok, vi lever i ett samhälle med mycket oro och med mycket fokus på hur vi inte vill ha det. Vi manipuleras i rädsla av bland annat media, för att vi ska hållas nere på lägre frekvenser. För när vi är på lägre frekvenser och lever i kamp, rädsla och oro så slutar vi att tänka själva, vi följer strömmen, det är lättast så. Kreativiteten dödas och vi tappar lusten.

När vi bryter dessa mönster och bestämmer oss för att leva livet levande. Vi går vår väg och följer hjärtats röst, vi börjar tänka utanför boxen och vi blir kreativa, då förändras vi! Då ser vi andra sanningar och vi känner andra känslor. Ju mer av detta vi utvecklar desto lyckligare blir vi och vi är definitivt på väg upp i sjunde himlen, dvs vi vibrerar på mycket högre frekvens.
En del talar fortfarande om att vi lämnar den 3:e dimensionen och är på väg upp mot 5:e, ja så är det, vi är på väg till uppvaknande och högre medvetande. Men en hel del av oss har levt i 5:e dimensionen i många, många år och vi är på god väg upp i 6:e och 7:e.
Kristallbarnen, denna underbara själsgrupp som har så höga vibrationer är den 7:e himlens barn. De har en lätthet och en stor sanning med sig och den själsgruppen är här för att rädda världen.
Så när de ser på världen vi skapat så får de en klump i bröstet och säger; - Men, vår planet förstörs, barn far illa, djuren behandlas respektlöst vad håller ni på med?
Ja så ser de världen och vi borde försöka se världen med deras ögon, om så bara en enda liten stund, då skulle vi se en annorlunda värld, för vi skulle se hur det egentligen ser ut.

Då kan vi, fler och fler, arbeta med vårt frekvensarbete och ta oss upp i högre frekvenser och möta upp dessa unga människor. Fler och fler av våra världsberömda kändisar tar ställning och visar en del av sina ”kristallenergier”, dvs att de eftersträvar en bättre värld. Fler och fler unga träder också fram och pekar på orättvisorna och det mest underbara, med konkreta förslag på hur vi kan agera.

Så, om vi alla är på väg mot 7:e himlen så kommer världen bli en bättre plats att leva på!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Fem snabba tips att fylla på ditt härliga humör redan på morgonen!

Utifrån attraktionslagen så sänder vi ut den frekvens vi vibrerar på och den vibrationen styrs av vad vi känner och tänker. Så om vi tar kommandot över våra tankar och riktar vårt fokus så förändras vår känslomässiga vibration direkt. Så, när vi vaknar så har vi en underbar möjlighet att skapa vår dag, här följer fem snabba tips: 

  1. Du är en enda tänkaren i ditt sinne. Bestäm dig för att inte låta de negativa tankarna ta överhand. Fokusera på hur underbart ditt liv är, det du är tacksam för och det du avser att skapa! Föreställ dig hur lätt din dag kommer flyta och hur många härliga ögonblick du kommer ha under dagen! Så, nu har du redan börjat vibrerar på en högre frekvens.

  2. Stäng ute yttrepåverkan som kan påverka dig negativt till exempel nyheter. Tillåt dig att vara kvar i känslor av tacksamhet och längtan, känn hur du väljer vad du vill ha in i ditt sinne.

  3. Lyssna på en låt som du tycker om, verkligen lyssna, känn musiken i varenda cell. Du tycker om den för att den är på en frekvens som du uppskattar. Kanske du lyssnar i headset hela vägen till arbetet och njuter av vackra toner?

  4. Le mot människor du möter, ha förståelse om bussen är försenad, ha tillit att en parkeringsplats väntar på just dig. Lägg bara din energi på sånt som känns bra för dig. Oroa dig inte för något, 85%av det vi oroar oss för kommer ändå inte att hända. Om du ändå känner oro så använd polaritet för att fokusera på hur du vill att det ska vara istället.

  5. Klappa dig själv på axeln, eller ge dig en kram. Tänk på vad fantastisk och älskad du är och hur mycket bra du bidrar med på denna jord! Fokusera på allt det underbara som är du och sträck på dig, Du är unik, värdefull och speciell!

Så – nu har du skapat positivt flöde och dina dagar kommer bli bättre och bättre, tro mig, det är lagen om attraktion! En Universell naturlag som är lika för oss alla och som alltid levererar! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

När eleven är redo uppenbarar sig läraren!

Publicerat: 5 december 10:52
Taggar: andlighet, astrologi, linda goodman, vetenskap, mysterieskola

När eleven är redo uppenbarar sig läraren! Detta gamla talesätt har levt med mig i mitt liv. Jag har guidats genom livet som av en energi som jag lärt känna sen jag var mycket liten, jag förstod långt senare att det är min andliga ledare som har undervisat mig och använt mig som ett redskap här på jorden. Redan för 25 år sen läste jag varje morgon Linda Goodmans tolkning av Fransiskus av Assissis bön:

Herre gör mig till ett redskap för din fredag

Låt mig visa kärlek där det finns hat

Låt mig förlåta där det finns orättfärdighet

Låt mig ha tro där det finns tvivel…

Låt mig sprida ljus där det är mörker

Hjälp mig finna glädje där det finns sorg

Gör så att jag inte så mycket söker att bli förstådd , som att förstå

söker att bli älskad, som att älska

Då….ska mirakel följa på mirakel och underverken aldrig upphöra! (Ur Linda Goodmans Livsguide, 1989)

Så jag har, genom hela mitt liv, bett om att få vara ett redskap i att göra jorden till en bättre plats, att värna om den sanna visdomen, att hjälpa människor att hitta vägen i mörkret, att sprida hopp och tro. Jag har undervistas på ett vackert sätt och banats väg genom livet med en känsla av att jag aldrig är ensam. Jag är så tacksam för det! Det sista ett och ett halvt år har jag getts mycket undervisning, mycket har aktiverats när jag är med Sofia i Aten. När vi har vistats i de gamla templen, Agoran, Akropolis så har jag definitivt fått mycket hög information. Jag har även blivit visad att den sista av de gamla Mysterieskolorna låg just i Aten. Så mycket visdom som har återaktiverats, så jag har knappt fått ro, jag har skrivit och reflekterat.

Plötsligt visas jag bilder och får nya energier att arbeta med så skapas mina nya behandlingar; The Athenian Blue Ray Healing, som löser karma och healar själen i djupet. Och The Athenian Blue Ray Activation som aktiverar våra chakran, både de kroppsliga och utomkroppsliga och jag inser, till min stora tacksamhet, att jag lärts att göra initiering till Universums visdom. Jag inser, häpet, att jag i hela mitt vuxna liv bedrivit kurser i mysterieskolans olika ämnen, att jag under så många, många år lärt mig vad jag en gång lärt mig, på en annan plats, i andra liv. Jag har studerat och lärt ut bland annat; astrologi, astronumerologi, Universums lagar, attraktionslagen, medialt arbete, healing, stenarnas vibrationer och hur mycket annat som helst. Jag har fascinerats av myterna, legenderna och den tidens vetenskaps män, som var en del av mysterieskolorna, bland annat Isac Newton, Platon mfl. Mysterieskolorna var dåtidens vetenskapliga institutioner men då var de esoteriska och allomfattande. Senare, på 1600-talet delade man upp vetenskapen och tron, vetenskapen finns på Universiteten och tron finns i kyrkan.

Jag har undervisat tusentals människor och försökt att göra världen till en bättre plats. Det har sagts att när mänskligheten är redo så kommer vi få verktyg till att återskapa våra 12 DNA och återkopplas till att leva i samklang med Universum och jag är så tacksam att jag får möjlighet till det, både via The Reconnection och via The Athenian Blue Ray Activation, som blivit mitt ”nästa steg”

Så nu kommer jag, för första gången, samla det jag gjort i sitt rätta namn, Helena-Magdalenas mysteriskola för högre medvetande. Jag utbildar inte enbart i olika mediala verktyg, mitt syfte är alltid att leda mina deltagare till högre medvetande, till andlig upplysning. Efter de The Athenian Blue Ray Activations jag gjort har människor hört av sig till mig och de berättar att de ”plötsligt” kan ”se”, ”höra röster” och förstå Universums kärleksfulla budskap. De känner sig som pånyttfödda och jag är så tacksam att det sker för det här ligger långt bortom det jag själv kan förstå.

Jag blir precis medveten om låten som spelas på Spotify – SIA sjunger rakt in i mina öron; Take an angel by the wings, beg her now for anything… You can do anything!!! Till oss alla, vi kan göra allt! Jag önskar er en vacker dag – titta upp mot himlen – och minns – du är aldrig ensam! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Våra själar minns gammal visdom!

Publicerat: 5 december 10:03
Taggar: andlighet, initiering, medial, visdom, universum

 

Jag tror på reinkarnation, att vi lever liv efter liv med vår själ. Utifrån detta så är min teori att vi minns i våra själar det vi en gång varit med om.
När vi öppnar upp andligt, blir initierade eller aktiverade så minns vi lättare det som finns i våra ”blue-prints”. Det är som att vi aktiverar våra gamla minnen och tar del av gammal visdom på nytt.
Vi som är andliga sökare har ofta en känsla av att det finns något ”bortom”, något mer att ta del av, av livet inte bara är det vi kan se och ta på.
Det Universella språket förstår vi alla, mer eller mindre, det kan handla om symboler, toner, bilder, gester. Vissa av dessa minns vi helt enkelt, medans andra är inlärda.
Vi är sändare och mottagare på andlig nivå, vi kan alla ta emot budskap och tecken om vi bara förstår att tolka dessa.
Likaväl så känner vi med vissa människor att det känns som att vi känt dom i all evighet även om de är nya för oss, medans andra lär vi aldrig känna även om vi umgås mycket.
Kärlek vid första ögonkastet är för mig kärlek som vi upplevt genom många liv.

Så med vissa böcker vi läser, vissa kurser vi går på så aktiveras dessa minnen och vi minns åter det vi en gång kunnat. Det är inte samma sak som intellektuell kunskap som vi läser in, detta är visdom som vi redan har.

När vi öppnar upp och börjar söka andliga svar så går vi in i en frekvens av att vi öppnar upp, vi gör oss mer mottagliga för information från andra dimensioner. Det är som att vi ställer in vår frekvens för att höra andra radiokanaler än de tydligaste som ständigt brusar.
När jag håller mediala utvecklingskurser så utgår jag ifrån att vi ska minnas och utveckla det vi en gång kunnat. Ofta är det så på kurserna att deltagarna inte har en aning om sina förmågor, men plötsligt kan de bara. De har olika förmågor, någon kan vara väldigt duktig på att länka till andevärlden, andra på fjärrskådning, ytterligare andra på symbolik. Det är en häftig känsla att hjälpa människor att åter minnas sina gåvor och vidareutveckla dem.
Så, ni som är andliga sökare försök känna efter vad ni dras till. Ni kanske dras till vissa böcker och det som står ”mellan raderna” i boken kan vara just det som hjälper dig vidare i ditt sökande.

Att vara medial är egentligen bara att ha en antenn som tar emot budskap ifrån andra dimensioner och här ger övning färdighet. Det är inte något som sker i vår duktiga hjärna, det sker bortom, det sker i våra chakran och körtlar och det bygger på att vi kan känna in energi på olika frekvenser och tolka den.
När jag utför min nya behandling Athenian Blue Ray Activation så aktiverar jag och stärker antennen så man blir mer mottaglig för andra energier och dimensioner. Det är ett sätt att medvetet stärka sin kontakt. Det finns olika sätt. Genom historien har det alltid funnits olika initieringar och ritualer och det är olika sätt att öppna upp sin mottagare för Universums visdom.

Jag önskar en fin dag!
Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Den förbjudna kunskapen!

Vi kan alla lära oss att minnas, den gamla kunskap som vår själ minns liv efter liv. Det är som att vi har blueprints som gör att vi minns det som vi en gång kunnat.
Många av oss har gjort andliga resor och sökt i många, många år. Många är vi som har läst underbar andlig kunskap som är gammal, välbevarad och som åter kommer i ljuset. När vi läser vissa böcker så är det som att vi även läser mellan raderna och blottar minnen från svunna tider.
Jag har i hela mitt liv varit en sökare och jag har läst en mängd litteratur inom en mängd olika ämnen, allt med syftet att försöka förstå vilka vi är och varför vi är här.
Jag har läst om glömda religioner, om trossystem, om astrologi, sociologi, psykologi. Jag har fått många svar och ännu fler frågor om hur allt hänger ihop.
I går hade jag ett härligt lunchmöte med Hans Oreheim, astrolog och författare från Göteborg. Han är mycket kunnig och vis.

Han har i sina båda böcker; Den förbjudna kunskapen och Den fördolda kunskapen rest runt i världen och ställt liknande frågor. Hans böcker är mycket spännande och det är som att färdas över tid och rum när jag tar del av hans spännande resor! Vi hade en väldigt trevlig lunch och jag förundras över hans kunskaper om de gamla mysterieskolorna. Den kunskap som endast de utvalda hade tillgång till tidigare. Den lilla klick som fick veta, det som var den tidens sanning. På något sätt så har jag alltid känt som att den kunskap har jag alltid kunnat tillägna mig och mycket har jag fått när jag har kanaliserat.
I går fick jag den viktiga insikt att det är ju just det jag arbetat med i över 20 år, att försöka sprida högre medvetande till alla som också känner att det finns något mer än det vi kan se och ta på.

Under vårt samtal så pratade vi om kraftplatser, om de tillrättalagda och de som verkligen är kraftplatser. Vi samtalade om det antika Grekland och om Egypten, där mycket, kanske allt härstammar ifrån. Vi pratade om Atlantis, om Peru, om pyramiderna i Sydamerika. Vissa luncher vill man bara att de aldrig tar slut. Hans har rest på så många platser och verkligen fått möjlighet att uppleva mycket spännande! Nu kommer han starta resor som följder denna gamla kunskaps vägar.
Som en sådan här lunch, när två gamla själar möts över intressanta diskussioner om svunnen tid, mysterier, kulturer och förlorad kunskap!

Om ni vill läsa dessa böcker så finns de att beställa på Bokus och i bokhandlarna. Vill du läsa mer om Hans Oreheim, hans böcker, föreläsningar mm så titta in på www.ankhenergy.se

Jag önskar er alla en magisk kväll,

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Come on dream baby dream!

Publicerat: 22 november 12:48
Taggar: drömmar, helena-magdalena, visualisering, attraktionslagen

 

Tidig morgon i november, jag lyssnar på Bruce Springsteen och han sjunger om att vi ska drömma, öppna våra hjärtan och torka våra tårar. Dessa textrader och den vackra musiken höjer mina frekvenser och jag känner ett sådant hopp.

Det vi drömmer om, längtar efter och vill uppleva är de frekvenser vi sänder ut i fältet omkring oss. Det är det vi kommer skapa i vår morgondag. Det är en tumultartad tid på jorden nu och vi behöver fortsätta föreställa oss hur vi vill att det ska vara.
Vi behöver fortsätta ha en brinnande passion för det vi önskar, i stort och i smått.

Vi är inte offer för omständigheter, vi har så stor möjlighet att vara medskapare till det liv vi lever. Det handlar inte alltid om hur vi har det utan också om hur vi tar det.

Ju mer vi fokuserar på vår längtan, våra drömmar och så länge vi känner att allt kan bli bättre så blir det det!
Gör en kort liten övning:
Blunda, andas några djupa andetag och fokusera på det du älskar, längtar efter och drömmer om. Försök att känna känslan av det du vill uppnå. Försök att se det för ditt inre seende, sätt tankar på hur det ska se ut. Håll denna visualisering levande en stund varje dag. Så kommer det att ske.

Om du gör det under tre veckors tid så har du skapat en vana. Då kommer du ständigt vara medskapare till det du önskar!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Har du mött ett indigobarn?

Publicerat: 19 november 23:51
Taggar: energier, entreprenörer, kreativa, indigobarn

Har du mött ett Indigobarn? Eller barn och barn de är vuxna nu många av indigobarnen. Många av dessa själar föddes på -70 och -80-talet. De är högkänsliga och de är kraftfulla och de vill ha allt nu! De kan verkligen inte förstå varför det ska finnas regler och bestämmelser och de har väldigt svårt att förstå och förhålla sig till att något bara ska vara på ett visst sätt. Deras indigoenergi gör att de ständigt är i rörelse och att de har väldigt svårt för att sitta stilla och lyssna, bara för att man ska. De lyssnar om de är intresserade, annars vill de hellre gå och göra något helt annat. Många av dessa ungdomar hade svårt att anpassa sig till det hårda system vi alla ska gå igenom, systemet skolan. De hade svårt att hålla fokus, vara tysta och bara lyda. De förstår inte ens varför man ska lyda om det inte finns någon anledning till det. Däremot om något fångar deras intresse så kan de gå helt upp i det, i timmar.

Dessa ungdomar med sina högre vibrationer på högre frekvens kom för att visa oss att de jordiska systemen i tredje dimensionen inte längre är hållbart. Tyvärr blev det väldigt tufft för många av dessa barn, då man inte såg att det var systemet som behövdes bytas ut, utan man la skulden på eleverna och dessa blev problemen istället. Många var det som föräldrar försökte få hjälp med hos BUP. Många fick olika diagnoser och dessvärre även mediciner som kanske inte alls var det som bäst behövdes. Jag har, till min stora glädje, träffat många av dessa barn. Att det är just inom olika institutioner är till min stora sorg. Många fick sina diagnoser och började självmedicinera och hamnade tyvärr i utkanten av samhället. Som om ingen förstod att det inte är barnen det är fel på, det är systemet. Om det är så många barn som slås ut ur skolan, som inte får sina betyg och inte klarar målen, borde man då inte titta på skolan?

I alla fall, kanske har du mött dessa ungdomar, som oftast är mycket entusiastiska och brinner för det som fångar deras intresse. De har mycket hög energi, det är därför många är sk hyperaktiva. Men om vi lyssnar på deras visioner, deras syn på världen så kan vi lära oss hur mycket som helst. De kom hit och de trodde på sig själva och om vi kunde hjälpt dessa barn och ungdomar att lära sig hantera sina känslor så hade det kunnat se väldigt annorlunda ut. Mitt hjärta gråter när jag tänker på dessa själar som är här av viktiga anledningar men som fått betala ett högt pris.

När du försökte visa på att skolan kanske inte är ultimat med alla dessa stillasittande timmar med utantillkunskap och därtill alla läxor så blev det barnen som slogs u, det var de som var förlorarna. Självklart är det så att många av dessa barn och ungdomar har klarat sig igenom skolan och skapat fantastiska liv, utifrån sin orginalitet och kreativitet.

Många av dessa barn och ungdomar är sökare och många har också hittat sin andlighet. Attraktionslagen är väldigt naturlig för denna själsgrupp och de har så hög kraft och energi så om de använder den på bästa sätt så kan de komma hur långt som helst!

Vi har så mycket att lära oss av denna själsgrupp där vi har de kreativa; artisterna, konstnärerna och entreprenörerna. Då skolsystemet är och har varit så fokuserat på teorier så har dessa barn blivit åsidosatta och missförstådda, varför? Tänk om vårt samhälle kunde vara mer inriktat på att hjälpa individer att utvecklas utifrån att vi är olika, istället för att försöka få in alla i samma fyrkant! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Har du mött ett kristallbarn?

Publicerat: 19 november 23:14
Taggar: vegan, vegetarian, andlighet, frekvenser, kristallbarn

Har du mött ett kristallbarn?

Har du mött en ungdom eller ett barn med stora, klara ögon som tycks blicka mot evigheten när ni samtalar? Som pratar som en vis gammal man eller dam. En själ som är som en älva, som ett väsen? Med en filosofisk läggning och som funderar på de stora frågorna om livet här på jorden? Som ser alla människors och djurs lika värde och som värnar starkt om miljön? Då har du med stor sannolikhet mött ett kristallbarn. Många av dessa barn har vuxit upp och blivit äldre tonåringar nu. De engagerar sig med stort engagemang om jorden, miljön, djuren och människorna. De titta på oss vuxna med oförstånd och förstår inte hur vi kan skövla moder jord på det sätt vi gör. De är här för att hela och rädda världen. Många känner en självklarhet i att vara vegetarianer och veganer, för de tycker om djuren och vill inte äta kött. De vet dessutom att miljön skulle skonas genom att vi blev vegetarianer. De är även för återbruk och att vi inte ska överkonsumera och slänga, utan återanvända det som är värt att bevara. Dessa fantastiska själar har oändligt mycket att lära oss och vi ska lyssna på dem!

De kan upplevas som lite flyktiga och blicken vandrar iväg då vi pratar med dem och blickar ut mot horisonten. Samtidigt som de säger mycket kloka saker. Dessa ungdomar sliter hårt i skolan, de lär sig det som förväntas, men med frågor som varför? Vad ska vi lära oss det här för? Varför? De anser att det finns mycket annat att lära sig som är viktigare.

Många av dessa barn och ungdomar är mycket mediala. De har upplevelser och syner som de kanske inte kan förstå. Många ser andevärlden men det är inte säkert att de berättar för någon, de är rädda för vad andra ska tycka och tänka.

1999 föddes väldigt många kristallbarn, som en sista våg av andliga själar innan 1900-talets slut.

Dessa barn och ungdomar har mycket bra tankar och reflektioner, de besitter en visdom som många vuxna inte har uppnått ännu. Det är som att de ser världen på ett annat sätt, så som den borde vara. Dessa ungdomar som är som väsen har ett stort ansvar för vår planet och det är de medvetna om. Många av dessa ungdomar är högkänsliga och de tvingas anpassa sig i en värld av kaos, i ett Sverige i kaos på många plan. Dessa känsliga, kloka ungdomar är även de som kommer kallas in till obligatorisk värnplikt då försvaret rustas upp i Sverige. Måtte vi alla hjälpas åt att bevara deras känslighet och öppenhet. Dessa ungdomar är morgondagens vuxna och de har ett mycket stort uppdrag – att rädda världen från undergång.

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen funkar alltid!

Publicerat: 16 november 23:01
Taggar: attraktionslagen, visualisering, universum

Det är en Universell naturlag, lika tydlig och säker som gravitationslagen! Men inte riktigt mätbar på samma sätt. Det är så enkelt, det vi föreställer oss och förväntar oss skapar vi! Varje sekund har vi fokus på något i våra tankar, vi har en inre dialog och det är så vi kan höra hur vi tänker och det vi har fokus på i dag kommer vara vår morgondag. Tänk om vi kunde känna tillit och verkligen bara förvänta oss allt vi önskar, utan tvekan, då skulle vi skapa det, gång på gång. Det handlar om att vi verkligen behöver bestämma oss och helt övertygat var säkra på att vi kommer uppnå det. Om vi tror att vi kan så kan vi, om vi tror att vi inte kan så får vi också rätt!

Om vi säger att vi ska försöka så har vi redan gett misslyckandet en möjlighet att vinna.

Universum består av tänkande materia:

Det finns en tänkande materia från vilket allting är skapat och som i sitt ursprungliga tillstånd, genomsyrar, tränger in och fyller hålrummen i Universum.

En tanke i denna materia, skapar det som projiceras i tanken. Människan kan utforma saker i sin tanke, och genom att skicka sin tanke till materian, kan han skapa dessa saker.

För att göra detta, måste människan gå från konkurrens till kreativitet. Han måste forma en tydlig mental bild av de saker han vill ha och hålla den här bilden i sina tankar med fast avsikt att få vad han vill ha och ha en orubblig tro på att han får vad han vill ha! Han måste stänga sitt sinne för allt som kan tendera att skaka hans avsikt, fördunkla hans vision eller släcka hans tro.

Att man kan få och ta emot det man vill ha när det kommer, innebär att man måste agera nu omkring de människor och saker som finns i sin nuvarande miljö.

Denna text som är hämtad ur boken Vetenskapen om att bli rik av Wallace D Wattles är så fantastiskt bra och inspirerande. Tänk att det egentligen är så enkelt. Att vi alla lever i en tänkt verklighet. När vi ändrar vår uppfattning om verkligheten så förändras verkligheten.

Jag reflekterar i dag över hur annorlunda mitt och många andras liv varit om vi inte haft känslan av denna sanning. Så många som bara använder sig av attraktionslagen på ett helt naturligt sätt utan att ens känna till den! Så – minns att det du tänker, känner och förväntar dig är det du kommer skapa. Om du inte är nöjd med det så föreställ dig då hur du vill att det ska vara, som att det är så just nu! Bingo!

Lycka till, Ljus och kärlek, Helena-Magdalena Ivekrans

www.helena-magdalena.com

Älskade strand i Aten – tillfälligt klassrum!

Publicerat: 16 november 22:56
Taggar: athenian blue rays healing, kurs, mediation, tempel, aten

 Här på stranden i Voula i utkanten av Aten håller jag och Sofia kurser i andlig och personlig utveckling. Det här är vår underbara lärosal, omgiven av alla fyra element. Elden känns genom hettan från solen och skapar handlingskraft, luften finns i de ljumma brisarna och renar våra tankar, jorden finns i sanden och balanserar oss och vattnet omger oss och hjälper oss att vara i vacker kontakt med våra känslor.

Mer gynnsam miljö tror jag vi får leta efter. I Aten är energierna så höga, visdomen viskas av Guden Zeus i varje vindpust och jag kan förstå att så mycket visdom har kommit till mänskligheten just här på denna plats. När jag hade min 40-års kris, när Saturnus helt enkelt stod som en sträng lärare över mig och ifrågasatte allt jag gjort, så fick jag till mig att jag skulle resa till Aten och hitta mig själv. Min fina vän sen många år bor i Aten och hon tog emot mig med öppna armar. Jag grät hela vägen till Aten och hela vägen hem, jag kände mig så vilsen och tacksam för en så vacker vecka med Sofia i Aten. När jag kom hem förändrades allt. Hela mitt liv förändrades totalt inom ett år och jag är fortfarande förundrad över allt som startade 2008 i Aten. Sedan har Aten kallat mig åter gång på gång och nu är en av mina drömmar uppfyllda; att få guida människor till att också hitta sig själva. I Aten och i den grekiska övärlden är energierna från Pleijaderna mycket hög och det är som att vara hemma där.

Sittandes på stranden i stillsam meditation släpper vi taget om och tranformerar våra känslor, vi renar oss och fyller oss med nya, höga energier. Vi kommunicerar så lätt med Universum.

En av dagarna var vi vid Aphaitemplet och där gjorde vi en Athenian Blue Rays Activation, i meditation i pinjeträdslundarna. Det var som att vara i en annan tid, ungefär för 2500 år sedan. När vi sedan vandrade ner för trapporna och blickade ut över havet mot Aten så kändes det som att leva i olika tider samtidigt. Flera sa till mig att detta var deras vackraste och mest betydelsefulla resa de någonsin gjort och jag är bara så tacksam att Universum visat mig vägen och hur jag ska guida fler. Ljus och kärlek, Helena-Magdalena Ivekrans

www.helena-magdalena.com

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen