Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

En nära tanke

Vem i din närhet gör dig glad? Har du en granne som är extra hjälpsam eller är kassörskan i matbutiken härligt positiv? Kanske ska någon närstående göra något extra tufft just idag och behöver dina varma tankar? Tacksamhet är balsam för själen!

 

En nära tanke

 

Lyft fram en person som du vill ge en extra varm och kärleksfull tanke till genom att skriva några rader nedan.

Skänk en nära tanke

×
Jag vill ge en varm tanke till...
Fyll inte i detta fältet

min älskade sondotter som skall bli mamma för första gången. Hon mår inte så bra just nu,men jag hoppas att det bättrar sej snart. Och att  allt kommer att gå bra, jag gläds verkligen åt ett nytt litet liv !!!  

min älskade dotter Helene

mina föräldrar som finns där för mig. Och för min man och min son/familj och barnbarnet. Stort tack att ni finns.

 

31 januari 2017

min syster och hennes familj. Tack för en mysig helg.

Många varma och läkande tankar till mina väninnor som kämpar med sina sjukdomar.

30 januari 2017

T.B, jag tycker väldigt mycket om dig

Tack Estrelizia för dina nåra tankar. Så fint skrivet och så viktigt i dessa tider när allt verkar gå åt fel håll. Kramar och lyclönskningar till Dig!!

En varm tanke till min älskade mor! <3

Bedjan till universum  heliga ljusvarelser samt alla ärkeanglarna sänd helande  kosmiskt ljus till moder jord samt till värdens supermakter om försoning till fred i hela värden givetsvis hjälpa alla migranter  till ett bättre liv.

Ber om viktiga medicinska upptäcket för att kunna kurera svåra sjukdomar önskar visdom och beskydd till värden frivilighets organisationen  som kämpar oerhört i stark motvind pga det politiska värdsläget..

 

 

 

MK MK
28 januari 2017

Alla hemlösa katter i vårt land. Kämpa på!

Kärlek till Anneli och Fredrik för att ni finns i mitt liv och för att ni är ni.

Hej Benny jag tänkte över min situation jag vill ha ett rent samvete jag umgås inte med dom på tågmästaregatan 22 förlåt vad jag skrev hälsningar elisabet.  I kiruna.

den underbaraste person jag känner, hon heter Anette... kram

alla som har det jobbigt, och jag önskar att världen kan bli full av kärlek och klokhet.

Hej Benny jag har problem jonny åhs bor hos mamma föreningarna 10 i kiruna han har 1 år 6 månader ofredat mej på stan jag har inte fått vara i fred håller han på med telepati som ett jehovasvittnen måste jag få leva det liv jag kan vet också du ta bor honom jonny åhs. Elisabet i kiruna. 

Alla som behöver den :)

Jag vill skicka en varm tanke till alla mina vänner som är medium i sverige och hela värden var rädd om er er vän. Elisabet i kiruna jag tycker om er. Elisabet i kiruna.

Jag hade tänkt gå i maj till tågmästaregatan 22 men det finns ett problem vad då jo en man som tappat lite kontroll trycker ner axlarna på andra människor stilar och säger hej kan inte uppföra sig som en människa bara säga hej jag önskade att den människa blev lite vänligare sa bara Hej sen ett till problemen jagar en på stan varför vet ej man vill leva sitt liv fred områden kunde hjälpa honom han bor annars i Malmberget nu hälsar på sin mamma i kiruna föreningen altan 10 mitt inne i stan jonny åhs var snäll och ändra ditt liv bli snäll en som vill du ska ändra dig hälsningar. Elisabet i kiruna.

Mia Mia
20 januari 2017

Jag vill skänka en ljus och kärleksfull tanke till en modig vän som har det jobbigt efter att ha varit med om en våldsam relation. Kärlek till henne!!

Min älskade man Lasse.

mitt barnbarn som jag älskar så mycket❤

Jag vill ge en varm kram och omtanke till min kära vän Karin som just mist sin älskade syster.

Jag vill att dom på tågmästaregatan ska bli snällare vänlinga mot andra brusig mot sin med människa jag säger som jai det står i bibeln om ett ord hammaren jag som person vet vad det betyder jag vill ar benny och ni andra ska få så mycket med kraft så ni orkar hjälpa era med människor runt om i hela världen benny du har kraft att hjälpa din med människa Tack benny. Elisabet i kiruna.

Tack mina älskade barn och barnbarn för att ni finns och förgyller världen för mig <3 <3 <3

Till alla som har det jobbigt!

Kristina i Jämtland hoppas allt är väl med dig i denna vintermånad

Skänker en varm tanke till min älskade mor och mina systrar med familjer! <3 <3 <3

En tanke som varje dag går till min Mormor som sa & lärde mig mycket <3 Även till min Mamma som kämpar varje dag med att promenera när benen inte vill <3

 

Hej min vän benny jag tänkte gå i maj till tågmästare 22 vara med en söndag kl 17 . Till klockan 1900. Tack in vän benny. Elisabet i kiruna.

Jag önskar att dom på tågmästaregatan 22 blir till det bättre hoppas tore dalin får lung och och ro elisabet i kiruna.

Mina tankar och sympati går ut till en man som känner sorg och förmodligen även saknad 

Min svärdotter som miste sin man för två månader sedan och nu får vara ensanstående mor för mina små barnbarn.

Till alla som lider i världen. Tappa inte tron

tack universum och alla änglar för att jag får det jag ber om

Jag vill ge en varm tanke till min son o barnbarnet som kämpar för sin frihet från sin fru med sitt barn om vårdnaden. Hoppas att universom ger dem krafter o deras önska och även våra drömmar går till uppfyllerse. 

Snart 78 år och nyligen mist min sambo har framtiden inte så mycket mer att ge, känns det som. Men plötsligt upptäcker jag glädjen i att ha barnbarn, syskon, goda vänner och grannar. Till er vill jag skänka en varm tanke varje dag. Tack för att ni finns ... // Britta

mitt barnbarn som jag älskar över allt annat, kärlek till dej❤

till min arbetskamrat lily.hoppas att hon blir snart bättre.hon är en duktig kvinna.kämpar och kämpar.må änglarna hjälpa henne.

min väninna som snart ska ut och arbetsträna. Att det ska gå bra för henne.

Till min kära vän som ska börja få strålbehangling i morgån.

Min syster och systerdotter <3 <3 *

En tacksamhetstanke till Universum som infriar mina önskningar

10 januari 2017

Min hustru som har flyttat ifrån mig för att finna indre ro. Hoppas hon gör det snart och flytta tillbaka till mig. Mina tankar är ständigt när henne. Kram

Mig själv och mina barn, Vi har gått igenom en låång tuff period och behöver all värme och omtanke. Vi är tre starka individer som trots motvind ändå står kvar

Tack Lasse för att du finns och berikar mitt liv med din existens.

Min mamma som bor lång ifrån mig och som är väldigt trött och sjuk just nu.

Eva Eva
8 januari 2017

Vill skänka en värmande tanke till min älskade make, den ömhet jag känner för honom är enorm, varje morgon kommer han med kaffe och tidning på sängen. Vi har genom livet haft både glädje och sorg. (90% glädje) 46 år blir det i år en helt fantastisk tid vi fått och har tillsammans. Tre barn och fyra barnbarn 0ch några katter. Hoppas vi får flera år kvar ihop. Jag älskar dej min käre make över allt här i världen. Tack för allt du givit oss alla. Din hustru Eva.

Till Min svägerska Mona som nu är borta (stor kram på dej ock ett stort tack för allt tänker på dig.

Till min hustru som har flyttat ifrån mig och inte vet vad hon står någonstans. Hoppas att hon ska finna det hon letar efter.

Till mitt älskade barnbarn Hampus och önskar att allt ska gå bra för honom.

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen