Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

En nära tanke

Vem i din närhet gör dig glad? Har du en granne som är extra hjälpsam eller är kassörskan i matbutiken härligt positiv? Kanske ska någon närstående göra något extra tufft just idag och behöver dina varma tankar? Tacksamhet är balsam för själen!

 

En nära tanke

 

Lyft fram en person som du vill ge en extra varm och kärleksfull tanke till genom att skriva några rader nedan.

Skänk en nära tanke

×
Jag vill ge en varm tanke till...
Fyll inte i detta fältet

12 februari 2017

Till min älskade underbara dotter som drabbats av en ätstörning......älskade barn tro på dig själv, tro aldrig, aldrig någonsin på den/de där rösterna i ditt huvud som säger att du inget är bra. Du är en fantastisk tjej med otroligt stort hjärta....beundrar ditt mod och din styrka  <3

 

11 februari 2017

till mina barn med familjer

11 februari 2017

Jag vill skänka en nära tanke till min son idag som har fullt upp med att förbereda sin 30-års fest. Älskar dig...

Eva Eva
9 februari 2017

Idag vill jag sända en varm och kärleksfull tanke till min sonhustru Gunilla, får en känsla att hon inte mår bra. Hon har varit sjukskriven i ett par månader efter en operation i handen. Jag önskar av hela mitt hjärta att hon får det stöd av make och barn som hon så väl förtjänar. Kram kära Gunilla.

 

Många varma tankar till min son!

I wish you happiness!!! Love YOU!

Jag vii ge mitt 7- årigesbarnbarns mor Monika A  det bästa som går att ge. Hon kämpar för sin son som den modigaste tigrinna/lejoninna för att han ska få ett drägligt liv.

Han är "misshandlad" av skola,samhälle och kompisarnas föräldrar pga att han fötts med en funktionsnedsättning (men jag vill kalla det för funktionsuppsättning) Han är ett litet geni. Så mycket som han fått lida trots sin ringa ålder.

Att ekonomin blir bättre för mina barn!

Tro Tro
8 februari 2017

En stärkande hiling till min granne!

7 februari 2017

T.B och E, hoppas ni får en fin dag imorgon.

Alla dem som ger mig varma omtankar ❣❣

Till mina nära och kära kram

Till mina systrar med familjer och min kära mor, önskar er allt gott! <3 <3 <3 ***

Jag vill ge en kärleksfull och mycket varm tanke till min kära dotter Em

som ligger på sjukhus sedan en tid tillbaka med komplikationer inför en nära förestående förlossning och skall föda ett barn inom ett par veckor.

Tänker på dig och önskar att allt går bra för dig och bebisen.

Änglarna är med er

Kram 

till min väninna. Önskar dig all styra i värden. Kärlek ljus och värme må änglarna vara med dig 

Jag ångrar det jag skrev om janola jakobsson rälsgatan 1 det hjälper inte. Elisabet i kiruna.

Jag vill skicka en varm tanke till mina vänner.elisabet i kiruna.

Jag vill att jan ola jakobsson slutar vara elak hålla på med telepati sluta jan ola jakobsson rälsvägen 1 i kiruna häl . Elisabet i kiruna.

Till mina flickor, var ni än befinner er idag

2 februari 2017

Jag vill ge en kärleksfull tanke till lilla Linnea som ligger på sjukhuset i Lund. Hoppas tumören ger sig. Kram gamlamoster

Kram Netti! Tack för att du e så go´! 

2 februari 2017

Min älskade dotter.Kärlek och styrka.

min älskade sondotter som skall bli mamma för första gången. Hon mår inte så bra just nu,men jag hoppas att det bättrar sej snart. Och att  allt kommer att gå bra, jag gläds verkligen åt ett nytt litet liv !!!  

min älskade dotter Helene

mina föräldrar som finns där för mig. Och för min man och min son/familj och barnbarnet. Stort tack att ni finns.

 

31 januari 2017

min syster och hennes familj. Tack för en mysig helg.

Många varma och läkande tankar till mina väninnor som kämpar med sina sjukdomar.

30 januari 2017

T.B, jag tycker väldigt mycket om dig

Tack Estrelizia för dina nåra tankar. Så fint skrivet och så viktigt i dessa tider när allt verkar gå åt fel håll. Kramar och lyclönskningar till Dig!!

En varm tanke till min älskade mor! <3

Bedjan till universum  heliga ljusvarelser samt alla ärkeanglarna sänd helande  kosmiskt ljus till moder jord samt till värdens supermakter om försoning till fred i hela värden givetsvis hjälpa alla migranter  till ett bättre liv.

Ber om viktiga medicinska upptäcket för att kunna kurera svåra sjukdomar önskar visdom och beskydd till värden frivilighets organisationen  som kämpar oerhört i stark motvind pga det politiska värdsläget..

 

 

 

MK MK
28 januari 2017

Alla hemlösa katter i vårt land. Kämpa på!

Kärlek till Anneli och Fredrik för att ni finns i mitt liv och för att ni är ni.

Hej Benny jag tänkte över min situation jag vill ha ett rent samvete jag umgås inte med dom på tågmästaregatan 22 förlåt vad jag skrev hälsningar elisabet.  I kiruna.

den underbaraste person jag känner, hon heter Anette... kram

alla som har det jobbigt, och jag önskar att världen kan bli full av kärlek och klokhet.

Hej Benny jag har problem jonny åhs bor hos mamma föreningarna 10 i kiruna han har 1 år 6 månader ofredat mej på stan jag har inte fått vara i fred håller han på med telepati som ett jehovasvittnen måste jag få leva det liv jag kan vet också du ta bor honom jonny åhs. Elisabet i kiruna. 

Alla som behöver den :)

Jag vill skicka en varm tanke till alla mina vänner som är medium i sverige och hela värden var rädd om er er vän. Elisabet i kiruna jag tycker om er. Elisabet i kiruna.

Jag hade tänkt gå i maj till tågmästaregatan 22 men det finns ett problem vad då jo en man som tappat lite kontroll trycker ner axlarna på andra människor stilar och säger hej kan inte uppföra sig som en människa bara säga hej jag önskade att den människa blev lite vänligare sa bara Hej sen ett till problemen jagar en på stan varför vet ej man vill leva sitt liv fred områden kunde hjälpa honom han bor annars i Malmberget nu hälsar på sin mamma i kiruna föreningen altan 10 mitt inne i stan jonny åhs var snäll och ändra ditt liv bli snäll en som vill du ska ändra dig hälsningar. Elisabet i kiruna.

Mia Mia
20 januari 2017

Jag vill skänka en ljus och kärleksfull tanke till en modig vän som har det jobbigt efter att ha varit med om en våldsam relation. Kärlek till henne!!

Min älskade man Lasse.

mitt barnbarn som jag älskar så mycket❤

Jag vill ge en varm kram och omtanke till min kära vän Karin som just mist sin älskade syster.

Jag vill att dom på tågmästaregatan ska bli snällare vänlinga mot andra brusig mot sin med människa jag säger som jai det står i bibeln om ett ord hammaren jag som person vet vad det betyder jag vill ar benny och ni andra ska få så mycket med kraft så ni orkar hjälpa era med människor runt om i hela världen benny du har kraft att hjälpa din med människa Tack benny. Elisabet i kiruna.

Tack mina älskade barn och barnbarn för att ni finns och förgyller världen för mig <3 <3 <3

Till alla som har det jobbigt!

Kristina i Jämtland hoppas allt är väl med dig i denna vintermånad

Skänker en varm tanke till min älskade mor och mina systrar med familjer! <3 <3 <3

En tanke som varje dag går till min Mormor som sa & lärde mig mycket <3 Även till min Mamma som kämpar varje dag med att promenera när benen inte vill <3

 

Hej min vän benny jag tänkte gå i maj till tågmästare 22 vara med en söndag kl 17 . Till klockan 1900. Tack in vän benny. Elisabet i kiruna.

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen