Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

En nära tanke

Vem i din närhet gör dig glad? Har du en granne som är extra hjälpsam eller är kassörskan i matbutiken härligt positiv? Kanske ska någon närstående göra något extra tufft just idag och behöver dina varma tankar? Tacksamhet är balsam för själen!

 

En nära tanke

 

Lyft fram en person som du vill ge en extra varm och kärleksfull tanke till genom att skriva några rader nedan.

Skänk en nära tanke

×
Jag vill ge en varm tanke till...
Fyll inte i detta fältet

H H
24 april 2017

Min fina mamma som finns i himlen eller på andra sidan. Det är din dag idag och jag saknar dig mycket. Livet blir aldrig likandant utan dig här i våran värld. Kram

Mitt älskade barnbarn, 12 år, som nyss fått diagnosen adhd.

Min Kära "Tvillingsyster" - vi är födda samma dag, men tolv år emellan i tvillingens tecken och i år kommer vi att fira vår födelsedag tillsammans med en rejäl fest på syrrans initiativ - just då jag kände mig ensammast på jorden! Jag älskar henne för det hon är. Vi bor 50 mil från varandra, men hon är hos mig varje dag. STORT TACK Raili!

Inger

MIna älskade barn, mamma och sambo <3

Mina älskade barn ❤️💙

till mina underbara döttrar, som ger mej så mycke att glädjas över

till min högt älskade påg,önskar jag dig all lycka o välstånd,trygghet,livsglädje o mening,sjäivförtroende,tillit o tilltro,kärlek,förståelse,sympati,god hälsa,o evig kärlek med de som älskar o bryr sig,andligt beskydd,visdom,nyfikenhet,trygghet.en bekymmrad mamma,som velat ge dig mer änn jag haft förmågan till..älskar dej för den du är.

En varm tanke till de som ställde upp och gjorde allt för offren i fredags.

Även tanke till min älskade man som stöttar mig

Till alla drabbade av terrorattackerna världen över och till hela världen i den här utmanande tiden

Jag vill ge en stor varm tanke till min familj och djur

Till min älskade dotter håppas att hon ska må bettre

Många varma och kärleksfulla tankar vill jag skänka mannen jag ❤❤❤❤❤❤.  (För att hålla de dumma tvivlet hos honom borta.)

Till mig själv och min familj. Vi jobbar på bra allihopa..

Min kära syster och barnen, sänder kärlek, lycka och välmående och att allt ska lösa sig nu genast, till det bästa!

varma tankar till mina döttrar med familjer

Till min älskade syssling som er sjuk just nu.

 

 

Till "Tina" efter operationen, styrke kram..

Mina älskade man och barn 

Till alla inblandade i den tragiska bussolyckan utanför Sveg idag, alla ungdomar, anhöriga, ledare och busschufför

Skänker en varm tanke till min underbara mamma som kämpar med sin onda ben och till min omtänksamma bror som har 2 arbete för att jobba av en konkurrs  .

B som kämpar mot krämpor och tuff ekonomi. Vill ge bättring o möjlighet att kunna få känna att jag fixar detta

Jag skickar en varm tanke till min bror, som mår inte så bra, just nu!

Jag skickar en varm tanke till min sysrar och broder och alla där ute som är sjuka, ledsna och med bekymmer.

Till mina döttrar med familjer som ger mej så mycket. Tack

Min dotter Kim Engdahl och son Tony Nilzon och mina älskade barnbarn vill jag ge en varm tanke till. Kram❤❤❤

Min dotter, "svärson"  och deras söner, mina älskade barnbarn. Tack för att jag får vara en del av er familj. Jag älskar er! <3

Jag fick i dag vara med om något obhagligt hur kan männskor vara så det förstår jag inte dom behöver ju hjälp  jag hoppas någon kan hjälpa dom till ett bättre liv och var snälla hjälpsamma mot sin medmännskor . Häl. Elisabet i KIruna

Hej min vän Benny i dag behöver jag din hjälp du ger mej extra hjälp du är bäst i hela värden tack min vän Benny Häl. Elisabet i Kiruna.

till de som jag vill förlåta och som hjälpt mig med insikter.

Jag Vill att människor ska bryr sig om varandra hjälpa andra tack .Häl: Elisabet i Kiruna.

Till mina älskade barn och barnbarn och min man som lyser upp min dag, och älskar mej trots mina brister.

Mina fina hjälpsamma söner och den finaste mannen på jorden, Lasse.

Jag skulle vilja gå till Tågmästaregatan  22 maj jag vågar inte dom har vid 3 tillfällen hållit på med okutismen varför vet  ej dom har förändrad perssonlig het dom beter sig så konstig så jag vågar inte blev inbjuden den20 maj jag törs inte om någon kunde hjälpa dom så dom bryr sig mer om sin medmänniska. Häl Elisabet i Kiruna.

sstill min älskade pappa som gick bort igår

 

Min pappa som finns där någonstans i himlen för det är din födelsedag idag.

Kram från din son

Till mina fina Döttrar, jag vill krama er oftare.

till min familj som fins där nu når jag är sjuk ❤️❤️❤️

Till alla mina barn och barnbarn

 

Nära och kära, jag älskar er. Tack för att ni finns!

Till min kära make som jag älskar oerhört mycket, efter 17 år så finns den där speciella känslan kvar i magen, när jag tittar på honom eller pratar med honom.......

Till Universum som ger mej allt jag önskar

 

Kärlek och Omtanke till Dej som behöver det just nu!
Kom ihåg att Du är viktig och värdefull

Skänker en god tanke till en nära anhörig och att hennes sinne får ro och alla onda tankar blir till goda tankar och hon får ha ett ömt hjärta. 

Jag vill skänka en varm tanke och kärlek till mitt ex som har behandlat mig med orättvisa och ignorans. Jag förlåter honom och går vidare starkare än någonsin. Tack att du har hjälpt till mig i min personlig utveckling. All kärlek till dig ! 

Min fina mamma som finns där i himlen och du ska veta att jag saknar och tänker på dig varje dag. Imorgon tänkte jag sända den här tanken men måste tidigare lägga den för jag vet inte om jag har en möjlighet att göra den just då. Kram

Till mig själv och min dotter.

jag vill skänka en varm tanke till 

mina döttrar så att allt skall bli riktigt bra för dem.

kram mamma

Jag vill ge en varm tanke till min goda vän Anders som har det kämpigt nu.

Jag vill att han blir frisk igen.

Att min man blir frisk igen.

Till

 mina flickor med familjer! långa lyckliga liv med mycket skratt

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen