Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

En nära tanke

Vem i din närhet gör dig glad? Har du en granne som är extra hjälpsam eller är kassörskan i matbutiken härligt positiv? Kanske ska någon närstående göra något extra tufft just idag och behöver dina varma tankar? Tacksamhet är balsam för själen!

 

En nära tanke

 

Lyft fram en person som du vill ge en extra varm och kärleksfull tanke till genom att skriva några rader nedan.

Skänk en nära tanke

×
Jag vill ge en varm tanke till...
Fyll inte i detta fältet

6 timmar, 5 minuter sedan

till min vän Marie, tack för att du finns.

Till min pappa för att han kom till mig från andra sidan i torsdags,behöver din hjälp fler gånger...

Hej min vän benny det är elisabet här jag har en vän Klas jag vill att dej skavsår bra för honom att han vet vad han vill han är så snäll och hjälpsamma  ag är rädd om Klas vänliga hälsningar elisabet.

JAG SKULLE ÖNSKA ATT ÄNGLARNA VILLE HJÄLPA MIG ATT BLI BÄTTRE I MINA BEN. KAN NI TALA OM FÖR MIG HUR JAG SKA BETE MIG FÖR ATT BLI ÅTERSTÄLLD IGEN

HJÄLP OCKSÅ ATT JAG BLIR ÅTERSTÄLLD AV MINA KRAFTIGA SVETTNINGAR. JAG SKULLE BLI SÅ TACKSAM TACK FÖR ATT NI FINNS....

Jag vill ge en varm tanke till min systerdotter Jane som har tålmodigt lyssnat och tröstat oss och funnits vid vår sidan när vi misste vår son. Hon har ett stort hjärta av guld. Tack för att du finns i vårt liv.

Till min fina far som blivit senil dement💕

Arbetsplatsen , ha det bra alla ni som jobbar där och även klienterna 

En varm tanke till vår gode vän som har cancer.

Jag vill skicka en varm kärleksfull tanke till min högt älskade sambo. <3

En varm och kärleksfull tanke till min fina bonus son.<3

En varm och kärleksfull tanke till anhöriga som går igenom en mycket svår period med mycket oro för deras nyfödda barn.

Till mig själv!!!!!!!!!!!! för att jag tack GUD för det, lyckas alltid resa mig och

vända medaljen till den positiva sidan!!!!!!Ber om styrka att kunna fortsätta med det!!!!!!!!!!!!!!

Till min bror som låter mina brorsdöttrar vara en stor del av mitt liv💕

Kärlek och omtanke till mina underbara barn och barnbarn för deras omtanke 

Älskade Du! Jag vill att du ska vara frisk och få leva länge. Jag vill att dina bekymmer försvinner och att du får känna dig fri, frisk, rik, lycklig, stark, vacker, glad. Jag vill få se dina vackra ögon. Jag vill känna den omsorg du ger. Jag vill vara omsluten i din kärlek. Älskade Du! Inger

Till mina flickor med familjer, för all omtanke

Varm tanke och kärlek till min man som behöver exta omtanke nu när det är mycket runt omkring honom med press på jobb och spänning och press privat

Älskar och behöver honom

kärestan/hustru

vill att. Mina barn ska fåren  uppskattande bra dag på arbetet 😍🌹

Varma kärleksfulla tankar till er två som fortfarande är på tillväxt och som kommer till vår värld i sommar resp. senare i höst. Farmor väntar och längtar efter att få ge er all omsorg och kärlek som bara är möjlig.

T ill min älskade dotter som inte mår så bra. Finns det någon skyddsängel som kan hjälpa henne framåt i livet

Alla behövande människor, speciellt barn

Alla mina grannar

Hej min vän benny jag har träffat en vän Claes bra fin jag är nervös hjälp mej benny Tack din vän elisabet i kiruna. 

Till min fantastiska mor Ulla-Britt,hon sprider så mycket glädje,värme och kärlek till andra människor runt sig,utan att begära något tillbaka fast hon haft det svårt genom livet.själv.Hennes tro på medmänniskor och tron på Gud har lett henne genom livet.Hon är våran klippa och en underbar mor.

Till alla positiva människor som sprider värme och kärlek så att man själv kan sprida detta vidare! "Kärlek är det enda som växer när man slösar med det"! 

💕💞💕💞💕

till alla som behöver det. Skickar med en styrkekram också. <3

Till den som kan hjälpa mej att få min drömlägenhet

till en arbetskamrat som har det tufft nu. och att lugnet infinner sig själsligt och i arbetet

Till mina nära och kära som har blivit änglar i himlen  .... <3 <3 <3 

H H
24 april 2017

Min fina mamma som finns i himlen eller på andra sidan. Det är din dag idag och jag saknar dig mycket. Livet blir aldrig likandant utan dig här i våran värld. Kram

Mitt älskade barnbarn, 12 år, som nyss fått diagnosen adhd.

Min Kära "Tvillingsyster" - vi är födda samma dag, men tolv år emellan i tvillingens tecken och i år kommer vi att fira vår födelsedag tillsammans med en rejäl fest på syrrans initiativ - just då jag kände mig ensammast på jorden! Jag älskar henne för det hon är. Vi bor 50 mil från varandra, men hon är hos mig varje dag. STORT TACK Raili!

Inger

MIna älskade barn, mamma och sambo <3

Mina älskade barn ❤️💙

till mina underbara döttrar, som ger mej så mycke att glädjas över

till min högt älskade påg,önskar jag dig all lycka o välstånd,trygghet,livsglädje o mening,sjäivförtroende,tillit o tilltro,kärlek,förståelse,sympati,god hälsa,o evig kärlek med de som älskar o bryr sig,andligt beskydd,visdom,nyfikenhet,trygghet.en bekymmrad mamma,som velat ge dig mer änn jag haft förmågan till..älskar dej för den du är.

En varm tanke till de som ställde upp och gjorde allt för offren i fredags.

Även tanke till min älskade man som stöttar mig

Till alla drabbade av terrorattackerna världen över och till hela världen i den här utmanande tiden

Jag vill ge en stor varm tanke till min familj och djur

Till min älskade dotter håppas att hon ska må bettre

Många varma och kärleksfulla tankar vill jag skänka mannen jag ❤❤❤❤❤❤.  (För att hålla de dumma tvivlet hos honom borta.)

Till mig själv och min familj. Vi jobbar på bra allihopa..

Min kära syster och barnen, sänder kärlek, lycka och välmående och att allt ska lösa sig nu genast, till det bästa!

varma tankar till mina döttrar med familjer

Till min älskade syssling som er sjuk just nu.

 

 

Till "Tina" efter operationen, styrke kram..

Mina älskade man och barn 

Till alla inblandade i den tragiska bussolyckan utanför Sveg idag, alla ungdomar, anhöriga, ledare och busschufför

Skänker en varm tanke till min underbara mamma som kämpar med sin onda ben och till min omtänksamma bror som har 2 arbete för att jobba av en konkurrs  .

B som kämpar mot krämpor och tuff ekonomi. Vill ge bättring o möjlighet att kunna få känna att jag fixar detta

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen