Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Diskutera »Nära » Människor»

Behöver hjälpa att hitta Isadora

0
29 apr 2017 09:33

Hej, mitt namn är Ann Rosberg. Jag är mamma till två mediala barn, vuxna båda nu. Lite kort om dem. Den äldsta dottern, Johanna, har änglakontakt och kanaliserar så människor kan ställa frågor. Hon är säker på namnen på änglarna och ser och pratar med dem mycket tydligt. Min yngsta dotter, Josefine har förmågor som nog är utöver det vanliga. Hon kan se allt från mörkt till ljust, änglar, djurkommunikation, ser de som gått över på andra sidan, pratar med dem, healar, skyddar osv. Hon är bara 22 år och har haft svårt att prata om detta utanför familjen, men har nu bestämt sig för att utveckla detta eftersom det inte längre går att dölja. Vi i familjen har alltid haft detta öppet vad vi upplever och det är naturligt hos oss. 

Johanna har fått tydliga budskap hur hon ska arbeta med änglar men även hur hon ska få fram och hjälpa de som inte tror på det andliga men ändå hjälpa sig själv att leva ett bättre liv. Hon har också fått fram att även Josefine ska arbeta med att hjälpa människor fast på ett annat sätt. Båda två pratar och får budskap av sina änglar.

Nu min fråga, när Johanna kanaliserade Josefines änglar så sa de att hon skulle söka upp en kvinna, ett medium med samma stora förmågor som Josefine. Hon ska heta Isadora eller något liknande, efternamnet på F, hon är spansk/portugisisk, är verksam i Tyskland, Holland och England. Hon lever på någon farm och håller på med djur och djurkommunikation. Hon finns inte på internet utan hon bokas "mun till mun" och rekommendationer. Hon kommer att hjälpa Josefine att utvecklas eftersom de är jämlikar med samma förmågor. Jag undrar om någon här på detta forum och som har kontakt med många medium känner till Isadora? Eller har någon idé var vi kan söka henne? Vi skulle vara mycket tacksamma för svar och förhoppningsvis någon ledtråd :)

 Varma hälsningar från Ann, Josefine och Johanna

 

Diskussion

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen