Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen innebär ett helt nytt sätt att tänka!

 Jag skrev häromdagen om att attraktionslagen alltid fungerar, varenda sekund, i våra liv.

Om vi vill leva mer medvetet med attraktionslagen så ska vi vara medvetna om att det till stor del handlar om ett helt annat sätt att tänka.

Vi har alla en mental programmering där vi har lärt oss så som man tror att världen fungerar, hur vi människor fungerar och vi förhåller oss till det.
När vi vill leva medvetet med attraktionslagen så innebär det ett helt annat sätt att tänka. Det handlar om att vi behöver skapa en helt ny mental föreställning, en uppgraderad programmering. Detta tar tid, kraft och tålamod. Inte för att attraktionslagen gör det, utan för att vi lever i motstånd och rädslor. ”Om vi tror att vi kan så kan vi, om vi tror att vi inte kan får vi också rätt”. Att vara medveten om att vi behöver skapa ett nytt sätt att förhålla oss till, att föreställa oss hur vi vill att det ska vara och låta det formas kräver tillit. Att vi har en tro på något större än oss själva. Ändå så sitter vi där med frågor som: - Hur ska det gå till?

Det är när vi kan släppa ”huret” som skapandet tar form. Här är det viktigt för oss att vi bevisar för oss själva att det faktiskt fungerar. Det kräver mental träning varenda dag. Vi ska föreställa oss att det är exakt som vi önskar och att det är så redan nu! 
Jag har levt medvetet med attraktionslagen så länge jag kan minnas, trots det får jag varenda dag tänka på vad jag tänker på för det är väldigt lätt att fastna i gamla mönster.

När vi ska lära oss något nytt så behöver vi träna, träna och åter träna. När vi vant oss att tänka i nya banor så kommer det gå av sig självt, men fram till dess behöver vi vara medvetna, fokuserade och fortsätta föreställa oss hur vi vill att det ska vara! Vi behöver fatta beslut djupt inom oss och släppa alla tvivel, då kan vi få det att ske. Vi behöver vara medvetna om Abra Kadabra – I create as I speak! Varje ord, tanke och handling ska genomsyras hur vi vill att vår verklighet ska vara. Om vi bara fortsätter att bekräfta vårt liv som det är så kommer det inte vara mycket förändring i våra liv.

 

Universum består av tänkande materia:

Det finns en tänkande materia från vilket allting är skapat och som i sitt ursprungliga tillstånd, genomsyrar, tränger in och fyller hålrummen i Universum.

En tanke i denna materia, skapar det som projiceras i tanken. Människan kan utforma saker i sin tanke, och genom att skicka sin tanke till materian, kan han skapa dessa saker.

För att göra detta, måste människan gå från konkurrens till kreativitet. Han måste forma en tydlig mental bild av de saker han vill ha och hålla den här bilden i sina tankar med fast avsikt att få vad han vill ha och ha en orubblig tro på att han får vad han vill ha! Han måste stänga sitt sinne för allt som kan tendera att skaka hans avsikt, fördunkla hans vision eller släcka hans tro.

Att man kan få och ta emot det man vill ha när det kommer, innebär att man måste agera nu omkring de människor och saker som finns i sin nuvarande miljö.

Denna text som är hämtad ur boken Vetenskapen om att bli rik av Wallace D Wattles är så fantastiskt bra och inspirerande. Tänk att det egentligen är så enkelt. Att vi alla lever i en tänkt verklighet. När vi ändrar vår uppfattning om verkligheten så förändras verkligheten.

Det var allt för i kväll!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

Facebook-kommentarer

Kommentarer

0
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen