Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Att arbeta som medium

Publicerat: 26 feb 15:56
Taggar: kanalisera, medium, tarotkort, universum, helena-magdalena

Mitt arbete som medium!

 

Jag har arbetat som medium till och från i över tjugo år. Jag har tagit emot tusentals människor för vägledning, på besök och via telefon.
Mitt liv har alltid varit så att jag ständigt får information från andra dimensioner som jag kanaliserar ner. Det känns för mig som att det finns en jordisk verklighet och uppfattning och en himmelsk verklighet och uppfattning. Så när jag får information om något i den jordiska verkligheten så får jag även en Universell information om samma ämne.
Jag tittar ofta upp mot vänster, det är så jag lyssnar. Jag blundar även ibland det är för att jag tydligare ska använda mitt tredje öga och kunna se.


Att jag blev medium, astrolog, healer var helt enkelt för att jag redan som barn kunde se andevärlden, fjärrskåda, kommunicera med djuren, ta emot information och förstå och använda mig av Universums lagar. Kanske har det att göra med att jag höll på att dö när jag var några månader gammal, jag vet inte.

 

Vi kan alla utveckla vår mediala förmåga. Genom att vi lär oss vibrera på högre frekvenser kan vi även bli mottagare för information. Under mina kurser i medial utveckling så brukar jag jämföra oss med vattenslangar, vi är slangarna och Universum förser oss med vattnet. Genom att vi öppnar upp, håller oss själva i högre frekvens så kan vi alltså alla utvecklas och kanalisera information.
Vi kan använda oss av olika förstärkande verktyg. Till exempel är tarotkort ett sätt att ta emot information och öppna upp för kanalisering genom Universella bilder.

Vi kan lära oss telepatera, fjärrskåda och kommunicera med Universum på många olika sätt. Det är enkelt, svårigheten för oss är att vi ska våga tro på det som kommer igenom till oss.
Genom att vi får möjlighet att träna i en kärleksfull miljö i trygghet så får vi möjlighet att utveckla vår kanal så den Universella kraften friare kan flöda genom oss.

Vi kan träna upp vår kanal att kommunicera med andevärlden och få budskap från älskade nära och kära.

Mitt arbete som medium väcker många frågor hos de som inte är vana vid att möta medium. Det är lätt att tvivla tills vi blivit övertygade om att det finns information om vår framtid, om vårt liv om vilka vi vi är.

Ibland vill människor att jag ska ”bevisa” att det fungerar, det ger mig ingenting att vara på den nivån. Den enda bevisning jag har är under seanser då det är min uppgift att identifiera den länk som kommer igenom. Annars så får människor ha vilken inställning de vill till mitt yrkesval.


Jag vägleder människor och jag får till mig det som är viktigast för min kund just nu. Oavsett om den informationen kommer från andevärlden eller andra dimensioner. Jag ser tidigare liv, andra platser än jorden. Jag har sett en del av andra dimensioner, änglar, mästare, entiteter, dåtid och framtid. Jag har hållit en del seanser och det är fint att kunna förmedla kärleksfulla budskap av saknade människor.
Jag är oändligt tacksam för att jag kan hjälpa så många människor. Jag siar och ser in i deras framtid, för att visa dom vägen fram, men jag klargör även väldigt tydligt att varje människa har sina egna val.

Vi kan alla utveckla vår mediala förmåga. Genom att vi har en intention att lära oss
Det är en oerhört spännande resa i vårt inre och i olika dimensioner.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Facebook-kommentarer

Kommentarer

0
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen