Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Kärlek utan gränser!

Publicerat: 24 feb 08:56
Taggar: garantier, längtan, villkorslöst , kärlekJag arbetar som medium många timmar i veckan. Väldigt ofta handlar frågorna mina kunder ställer om kärlek. Denna underbara kärlek som är så viktig för oss. Den upplevs i så många olika former; lycklig, stillsam, passionerad, spännande, olycklig, desperat och i en mängd andra känslomässiga tillstånd. Kärlek kan få våra celler att vibrera på så höga frekvenser ända upp till sjunde himlen eller i svår olycka, saknad och smärta. Hjärtat minns alla gånger det gick sönder därför vill vi helst ha garantier när vi träffar någon att älska som att vi vill veta att det ska vara resten av livet. Ofta får jag frågan: - Är han mannen i mitt liv? Jag svara alltid ja nu är han det, om du tar tillvara på det och älskar så mycket du kan så kommer du kunna fokusera på att vara lycklig varje dag, tills den relationens energi tar slut.
Om vi kunde förhålla oss till kärlek som till vänskap, att den får växa kravlöst och finnas så länge den ska finnas så skulle vi känna oss lugnare. Likaväl kan det vara att vi tror att vi måste lova bort hela vår framtid när vi träffar någon. Det är som att vi har svårt att ta det för vad det är och låta det växa i lugn och ro. Träffar vi någon så läggs det en massa rädsla på oss, varje relation föder en rädsla för separation eller för ändlösa krav om framtiden.
Kärlek är när någon vi träffar attraherar och väcker upp olika känslor inom oss, det är våra känslor och det är bara vi själva som kan känna dessa känslor.
Om vi kan vakna varje dag och känna tacksamhet för den kärlek vi känner för människan som väcker vår kärlek till liv så skulle det vara så mycket friare.Vi lever i det land med flest singlar, det känns som att vi lite tappat tron på kärlek, som att det är säkrast att vara själv, då blir vi i alla fall inte sårade.

Kärlek är universell och flödar till och ifrån oss. Ju mindre vi komplicerar det desto enklare.
Så när jag får frågan av unga människor om de just träffat mannen i sitt liv så försöker jag alltid få den personen att ta till vara på det som att det är så, men uppmanar till att våga älska utan facit eller garantier!

Lär känna dig, vem du är i kärlek, vad du har att bidra med och älska som om det skulle vara för alltid, så är du i alla fall lycklig just nu!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com  

Facebook-kommentarer

Kommentarer

0
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen