Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Fördjupad i mysterier!

Publicerat: 6 feb 22:50
Taggar: astrologi, filosofi, mysterieskolan, numerologi, mysterier

Nu är det ett litet tag sen jag bloggade. Jag har haft en tid med intensivt läsande och kanaliserande. Jag har startat upp en Mysterieskola i Göteborg och en via webb. Det är så otroligt intressant att läsa, försöka hitta ledtrådar och försöka se hela bilden.

I alla fall så förstår jag att de ämnen jag intresserat mig för som andlig sökare i 35 år är de som fanns inom dåtidens Mysterieskolor. Astrologi, numerologi, Kabbala, mytologi, legender, filosofi och mycket mera är det som alltid legat mig varmt om hjärtat. Astrologi var min väg in i mitt andliga sökande, när jag lärde känna planeterna som styr de olika tecknen så läste jag mytologi.

När man tittar på Pythagoras, som även han tillhörde mysterieskolorna så pratar han om siffrornas olika frekvenser, precis som planeterna som även de vibrerar till olika frekvenser. Så är det även med våra bokstäver, man hör ju skillnad mellan de olika bokstäverna och de ger olika känslor. Allt hänger ihop. Även i tarotkorten finns planeternas och stjärntecknens energier med ihop med talens. Det finns ett flertal olika system till. Detta hör även ihop med Kabbala som är kopplat till den Judiska Mystiken. Jag förstod för länge sen att allt har en koppling, nu tillägnar jag mig nya vetskaper då jag studerar de gamla Mysterieskolorna, Dödahavsrullarna och antiken. Jag är helt uppslukad av att göra egna sammanfattningar och att förstå allt ur ett större sammanhang. Det är som en helt annan värld som öppnar sig i mysterier, legender och myter.

Livet är allt spännande när man tar del av historiken. Jag läser och kanaliserar och får till mig så mycket kopplingar som jag inte tidigare gjort. Nu är det som att dagar och nätter går ihop, jag läser och drömmer och skriver insikter i mitt stora ritblock. Filosofi, ett annat ämne jag alltid varit intresserad av, filosofi står för Kärleken till visdom, visst är det vackert? När vi avser att minnas mer av vår oändliga visdom så visar Universum oss vägen steg för steg. Det är en spännande resa!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Facebook-kommentarer

Kommentarer

0
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen