Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Dagshoroskop
Måndagen den 24 april
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du får en fin dag för kärlek. Du ska även få framgång när det gäller en förtroendepost i en förening eller arbetslivet, tack vare ditt kärleksfulla sätt. Affärer bör ge dig fin inkomst. Spelar du i lag med vänner så kan det vara just nu som ni får vinst. Lyckan finns hos dig, så kanske vågar du spela?
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Du tycks ha bråttom vad det gäller din kärlek, lyckan bor hos dig och stjärnorna tror att du ger en gåva till din vän. I kärlek är du framgångsrik. Tvätt och städning, kan det ge dig pengar så är det i dag som det sker. Extra fina slantar vill till din börs. Köp av en lott kan vara bäst.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Du är så öppen inför allt nytt som kan komma under din arbetsdag. Bara positiva händelser sker nu. Det är tacksamt att ha dig som anställd. Det talas om att du ska kunna få en ytterligare inkomst. Visst kan det vara bra, men det är bara tillfälligt. Vinstchans i spel finns, men var sparsam.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du agerar som arbetsledare och det du visar förstår andra mycket lätt. Men trots detta är det lite tjatigt i ditt jobb. Du utstrålar sund hälsa. Visst hoppas du på att få en förbättrad ekonomi, men du får vänta ytterligare en tid. Var sparsam med köp av lotter. Vinstchansen är liten, så spara.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Muta eller inte, det kan jag inte säga. Men du kan få en gåva och det är för att man tror sig få en förmån av dig. Nu utstrålar du sund och god hälsa. Den bästa kärleken får du nu i dag genom att vara mer i din bostad. Får du besök så kan det vara mycket glädjande. Men för romans är dagen inte rar.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Den kärlek som du redan har är den bästa även om det verkar lite tomt. Koppla av med en bok och njut. Snart får du en kram och då trivs du så gott. Du bör ha en bra ekonomi, men du tycks också dra på dig en del höga räkningar. Var försiktig med pengar, och spara om du kan. Spel ger ingen vinst.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Bästa kärleken har du tillsammans med din familj. Nya kontakter i kärlek tror jag inte håller i längden. Nu är det bäst att leva ostörd, så stanna hemma. Du är en vinnare och nu kan din inkomst komma att öka. Men det är mer genom arbete än genom spel, så var snål om du måste spela.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Var försiktig under dagens sista timmar. Du ska vara uppmärksam och ser du något fel så rätta det genast. Stjärnorna tror att du klarar dig bra. I spel tror jag inte att du vinner, men din ekonomi bör vara stabil. Får du önska dig en present så önska dig en obligation, den kan ge vinst på sikt.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Inga förändringar kommer till dig i din kärlek. Du får bästa avkopplingen med en bok i hemmets miljö. Så njut av dig själv och koppla av omgivningen. Nu kan det vara tid för dig att ta ut ledighet, det verkar i alla fall vara en bra tid för det nu. Stjärnorna tror inte på vinst i spel.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Har du varit orolig för affärer så tror jag att det vänder nu till din fördel. Du har rätta känslan för goda affärer nu. Dock bör du inte stressa. Här har du en fin dag med romantiska inslag som verkar rara och äkta. Du bör vara lycklig, men ändrar inget trots möjlig chans till ny kärlek.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Flyttar du till en ny bostad? Det verkar bli kärleksfullt. Hos dig bor det romantiska och rara. Så gör du en bostadsförändring så blir det till lycka. Nu kan du duka upp till fest i ditt hem. Det kan bli dyrt, men du får roligt och trivseln är värd kostnaden. Men lägg inte dina slantar på spel.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det bör vara vänligt det som kommer till dig, och speciellt vad det gäller kärlek. Du blir rart omtyckt och det bevisar att du är en sann och god vän. Försök nu att vara så sparsam som det bara är möjligt. Det kan bli dyrt om du förhastar dig i köp, så snåla istället. I spel får du ingen vinst.

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen