Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Dagshoroskop
Onsdagen den 24 maj
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du klarar det mesta och får höra att du är en tillgång. Ditt hjälpsamma sätt sprider glädje på arbetet. Promenader ger dig en uppbyggande, fin styrka. Nu ska de investeringar som du gör bli lyckade, du kan göra fina affärer. Du vinner inte mycket i spel, men dagen är lyckosam för övrig ekonomi.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Vill man ändra i ditt arbete så tror jag att du har det bäst som det redan är. Att förändra nu i arbete är inte det bästa. Var aktsam om din hälsa. Var försiktig med vad du gör i kärlek. Här verkar det som om intriger kan finna väg in i ditt liv, var vaksam. Bäst är att säga så lite som möjligt.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Många vill arbeta med just dig eftersom du är så kunnig. Du finner snabbt lösningar på andras problem. Framgång och sundhet kantar din arbetsdag. Studier av något slag tror jag att du kan investera i. Det verkar rätt, för du tror ju på dig själv. Spela snålt, då stjärnorna inte ser någon spelvinst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Visst ska du ha det bra, men vill du ändra i din kärlek så tror jag inte att du får någon större lycka så var försiktig. Bäst är att ingenting göra. Nu borde du vara försiktig med inköp. Utgifterna tycks för dig vara något för stora, så försök att spara. Spel bör du absolut inte ägna en tanke åt.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Du blir lyckligast när kärleken vill bo hos dig. Det finns bara trivsamma inslag här. Du vinner framgång i kärlekens lotteri och ditt hjärta jublar. Du verkar kunna handla en del till ditt hem och det kan bli en ny möbel, i alla fall så kan det bli fint för dig. Spelvinst är möjlig, men liten.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Du kan nu komma att få uppleva stor och kärleksfull vänlighet. Du ska nog inte fundera så mycket på varför, utan njut över att vara dess mål. Nu kan du göra en investering i din hälsa. Vill du testa ett bantningsrecept, kan det lyckas nu. Även en tipsvinst verkar möjlig, vågar du kan du vinna.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Förändringar kan komma på din arbetsplats, det verkar bli precis som du själv önskat. Din hälsa bör vara på topp. Läkarbesök ger dig friskt resultat. Använd dig nu av din fina intuition så klarar du de flesta motigheter som kan komma. Hobbyer ger dig fin utdelning. Kärleken är på en låg nivå.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
En skön dag med massor av kärleksbevis och omtanke väntar dig. I kärlekslivet är allt till full belåtenhet. Du är en älskad person. Nu är det något som har med konst och trivsamma resor att göra som ger bästa ekonomin. Vinstchansen i spel är liten. Låt bli spel och spar slantarna.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Just nu verkar det behagligt för dig i kärleken. Romantik kan vara på väg, och du kan även få höra att du är rar. Du får lycka med det du vill i kärlek. Det kan vara så att ett förlag hör av sig till dig, och det kan röra sig om pengar. Spel på hästar kan ge vinst, för du har lyckan med dig.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Det romantiska verkar inte ge dig några större framgångar nu, så var mer stillsam och ha det skönt avslappnande i hemmets ljuva miljö. Nu tycks din ekonomi vara i fin balans och inget tyder på försämring. Nu kan du ha lyckan med dig, men stjärnorna tror däremot inte på spelvinst.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Får du ett erbjudande om en annan tjänst så var smickrad över detta, men jag tror inte att du tackar ja till den. Du har det ju redan så bra. Låt dina pengar stanna kvar i börsen och låt andra bjuda dig. Vill du spela så vinner du inte mycket, så snåla. Att spela är ett minus för din börs.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Du kan bli erbjuden nya uppdrag i ditt arbete, och det just för att man tycker om ditt dugliga sätt. Hälsan är bra, du är nästan på ett spralligt humör. Det viktigaste är att du ger dig själv mer omtanke och struntar lite grann i vad andra anser. Slutet av dagen kan bjuda på såväl fest som romantik.

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen